|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
20.2.2007 13:41:14   
Sulfinija
Tosja!

Dodaj na naš seznam še Pamelo med aprilčice,marčice.No v petek pa ti točno natančno sporočimo kdaj začnema z injekcijami kajti na razgovoru boma skupaj v petek,ok?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 20.2.2007 13:42:49 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.2.2007 14:05:13   
ija
Sporočam, da od danes čuvam eno user posted image  se je samo ena oplodila. sem bila zjutraj kar malo nesrečna, ker se je tako izteklo, potem je pa sonček posijal in zdaj vem, da moram misliti le na tole user posted image , ki jo imam.
Bodite v cvetju in držite pesti, ija

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.2.2007 16:52:19   
citrončica
Cati,DaisyE,user posted image ,dobrodošli med nami,
ja,res nam tukaj ni dolgčas,"delamo" vsemogočeuser posted image ,

Ninika1,žal mi jeuser posted image user posted image ,a pogum za naprej...smo v istem zosu,aprilskem upam!

Ija,bravo za tvojouser posted image ,naj bo ena pa ta ok,in to je to!user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 678
20.2.2007 16:56:07   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: ija

Sporočam, da od danes čuvam eno user posted image  se je samo ena oplodila. sem bila zjutraj kar malo nesrečna, ker se je tako izteklo, potem je pa sonček posijal in zdaj vem, da moram misliti le na tole user posted image , ki jo imam.
Bodite v cvetju in držite pesti, ija

Sedaj pa lepo počivaj,pozitvno misli in se pusti razvajati in čez 14.dni poročaj,da je tvoja user posted image  prava borka ostala pri tebi.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.2.2007 17:43:05   
DaisyE
Hvala za tako prijetno dobrodošlico - mi je kar toplo pri duši user posted image .

Razgovor, ki smo ga imeli planiranega danes je za mano user posted image  in vam povem, tale dr.Reš ima turbo pogon.user posted image user posted image user posted image . Pri sebi imam recepte za suprefact, menogon in prometrium (vsaj mislimuser posted image ) s špricanjem user posted image  začnem 22. 2. - se pravi sem, če se ne motim, v dolgem postopku? Nič mi ni jasno, sem upala, da bomo tako hitri, po drugi strani sem pa zdaj kar malo paf user posted image .

Aja Mojca, zdravila so na zeleni recept, pa je rekel, naj se sploh ne trudim z borbo za povračila. user posted image user posted image user posted image

Vsem puncam, ki čakate, držim pesti, za ostale pa tudi.

Aja pa še neki me zanima. Midva sva samoplačniško. No zdaj ni nič omenjal kakšnega plačila... Kako to potem poteka? Kdaj plačaš? A dobiš položnico, al morš kar denar prinest?

LP D

Neposredna povezava do sporočila: 680
20.2.2007 18:11:42   
Taja79
Punce, nama tudi tokrat ŽAL ni uspelo user posted image user posted image user posted image

Neža in Bety, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa želim, da čim prej zagledate user posted image user posted image ...

Enkrat nam bo uspelo...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.2.2007 18:15:19   
Sulfinija
Taja 79!

user posted image user posted image user posted image user posted image ,skupaj z vama.Ne pozabi upanje umre zadnje kmalu bomo vse srečke user posted image .

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.2.2007 18:53:04   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Taja 79!

user posted image user posted image user posted image user posted image ,skupaj z vama.Ne pozabi upanje umre zadnje kmalu bomo vse srečke user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
20.2.2007 18:53:27   
anabanana
Uuuuuuh, dva dni me ni, tukaj pa že cel romanuser posted image user posted image user posted image Ful ste pridneuser posted image Vas je lepo brat.

tosja ti si totalna caricauser posted image Naredi, da mi pride majke mi majke mi .... user posted image user posted image user posted image (Gregor iz Bara). Seznami so mega; ta tema je res super zaživela!!! Vidim, da nas je vedno več navijačic-bodočih borkuser posted image user posted image .

Punce, kot prvo vsem, ki jim ni uspelo en velik user posted image , vidim, da ste pogumne in se medsebojno tolažite. Kar tako naprej douser posted image user posted image .

Dalija midve imava enaki postopek pa še podobne datume; se bomo tresle skupajuser posted image ? Midve bi bile čisto zadovoljne samo z enim jajčkom pa to ta pravim, a ne?

bety
čestitam iz vsega srcauser posted image

MIŠEK13 oprosti za glupo vprašanje - kako je kaj zdaj s tabo? Lep čas sem ti sledila na januarkah, potem pa sem izgubila sled za tebojuser posted image Vem, da sta se z G v tujini pripravljala na nov postopek?

Vsemuser posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

Neposredna povezava do sporočila: 684
20.2.2007 18:55:05   
pika74
Taja79 a tebi tudi ni ratalouser posted image user posted image user posted image . Pismu... tolk je nizek ta procent uspešnih postopkovuser posted image .

Tisti dan, ko sem jaz imela IVF, smo ble 4 punce in samo eni je uspelo... za zjokat...

In tud tuki gor se mi zdi, da je bolj bogi procent tistih, ki jim je ratalo...

OK ma glavno, da se premika.

Na tiho upam, da je neni tudi med tistimi srečkami. Neni, stiskam pesti zate!!! Upam, da je bil tale (šesti!) postopek zadnji - vsaj za prvo dete.

citronček moj... kakšno barvo si nabavla za štrikat?
pa še ena se je javla... men se zdi, da je bla mojca, k je rekla, da bi tud štrikala copatke. A odpremo posebi post, al bomo kar tuki vmes štrikale? A?

Kr vidim... to bo smeha user posted image user posted image user posted image user posted image  k se bomo čist zaštrikale user posted image user posted image user posted image user posted image .

ostalim en poljubček na lička!

ciaouser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 685
20.2.2007 19:00:44   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image     

pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota) user posted image

Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek) user posted image

Dalija - 22.02. začetek jemanja Klomifena user posted image

Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)user posted image

Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2., 21.02.UZ

Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)

Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image

Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image user posted image

čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image

Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja, 15.02. punkcija, user posted image TRANSFER: 18.02. (nedelja)

leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
 TRANSFER: 09.02.(petek) user posted image user posted image

nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)

Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSIuser posted image

Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija,
user posted image TRANSFER: 04.02. user posted image

citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič

soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja

škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn), 16.02 UZ - endometrium user posted image  april-laparoskopija in v nove boje user posted image

Špelka - 12.2. dobi "municijo"

ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja, 18.02. punkcija, TRANSFER: 20.02. user posted image

petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

DaisyE - 22.02. začetek špikanja, dolgi postopek (dr.Reš)

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja - aprilčica ali majčica user posted image
  • mojca9000 aprilčica ali majčica user posted image
  • soncek.djukelica - marčevka user posted image 07.03.začetek špikanja
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka
  • anabanana -  marčevka user posted image
  • Saša 27 - aprilčica user posted image
  •  citrončica - aprilčicauser posted image
  • Elysabeth - aprilčica user posted image
  • Crnitulipan - marčevka (eskimčki)
  • čiška- v nove boje user posted image
  • škatlica - po laparoskopiji aprila v nove boje user posted image
  • sayuri
  • leli
  • cati

user posted image    Neža81  user posted image   user posted image               user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image     Beti   user posted image   user posted image                    user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

nenna user posted image   user posted image

Ursulca user posted image

ija  user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

TRANSFER:                     TEST:

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                             11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

2) Bety upa                04.02. (ned.) user posted image  user posted image     18.02. (ned.)

3) nenna                     12.02. (pon.)  user posted image   user posted image    26.02. (pon.) 

4) Ursulca                   18. 02. (ned.)  user posted image   

5) ija                            20.02.(tor.)  user posted image

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image   

Seznam navijačic sem dopolnila in razširila user posted image  user posted image  user posted image  

Za močno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  potrebujemo še nekaj datumov:

- Vesna_2 - datum punkcije
- Ursulca - datum testa
- petraps - datum punkcije

Upam, da nisem kje mimo kiksnila - prosim, da me popravite.
Za napake se že vnaprej opravičujem user posted image  - vsem, ki vam v tem krogu ni uspelo (ste na seznamu navijačic, kjer pridno čakate(mo), da pride vaš(naš) mesec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    

Neža - naša srečkauser posted image . Ti bi pa še pustovala rada - uživaj v tem pustnem torku (verjetno ti bo kakšna maškara pozvonila, zapela...), Na slednji PUST pa bo naporenuser posted image user posted image  
user posted image  user posted image   mali maškarci + user posted image maškarca +user posted image maškarec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bety - srečka user posted image  pa verjetno počiva user posted image

Ninika 1, žal mi jeuser posted image  user posted image  user posted image . Trinajstico user posted image  sem zbrisala.

Taja79 - user posted image  user posted image  user posted image , velik user posted image zate in user posted image user posted image user posted image . Izjoči bolečino in pogumno v nove boje! user posted image user posted image user posted image user posted image

ija -zate šopek user posted image user posted image user posted image  ker od danes pridno greješ user posted image

DaisyE - sem te dala kr na zgornji seznamuser posted image , še 2 dni pa se uradno s prvo špiko zapišeš med bodočeuser posted image

Mojca - res lepo, da si me spomnila na Pamelo. Vem, da je pridna čvekica, zato se naj kr sama pridruži in sporoči veselo novičko. Povabila sem tudi Zorico. Vsaka pa se sama odloči in prostovoljno začne čvekat na tej strani.user posted image

Verjemi, da zelo rada urejam stran. Je pa tudi težko stati na dveh bregovih:
- se veseliti, jokati od sreče in vriskati - ko uspe in
- jokati od bolečine in razočaranja, ko ne uspe.

Pa še sama bom počasi vržena v vodo - in bom mogla plavat user posted image , lahko se tudi potopim user posted image
Upam, da me razumeš! user posted image

Rada vas imam!!!user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 686
20.2.2007 19:05:18   
tosja
Pika mene si pa spregledala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bom šla zdaj v kot in bom tulilaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuaaaaaaaaaaauaaaaaaaaaaaaaauaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem že nehala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tud jaz štrikam - trenutno puloverček malemu bavcku, ki bo razveselil mamo in očka čez 22 dni user posted image  user posted image  user posted image

Copat pa ne znam user posted image  A me boš naučila user posted image

Prosiiiiiiiiiiiiim

< Sporočilo je popravil tosja -- 20.2.2007 19:06:37 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 687
20.2.2007 19:06:31   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  anabanana,
      saj ti bo prišlooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 688
20.2.2007 19:07:20   
pika74
Sej se je men zdel, da si ti tud neki omenla, da štrikaš user posted image user posted image user posted image

se opravičuvljem.... ne mi zamert... sm že en mal u letihuser posted image user posted image user posted image

povejte, kdaj začnemo tale tečaj štrikanja

dejte predloge

se mormo mal zorganizirat, da ne bomo kar čez poste štrikale - drgač bo štalauser posted image user posted image user posted image user posted image - itak bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.2.2007 19:12:09   
Sulfinija
Pika74!

Lahko odpremo novo temo za štrikanje jaz sem takoj za,kaj pa ostale?
Tosja ja ful pogrešam v tem čveku našo Pamelo in jo hitro dodaj na seznam navijačic za postopek pa ti sporoči kar sama v petek ko zvemo kdaj bomo začele,ok?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 690
20.2.2007 19:13:35   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

se mormo mal zorganizirat, da ne bomo kar čez poste štrikale - drgač bo štalauser posted image user posted image user posted image user posted image - itak bo user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bom citirala anobananouser posted image  
                                naredi mi da  mi  pride user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Komaj čakam prvih navodil!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.2.2007 19:15:16   
pika74
k glih Pamelo omenjate... sem dobla idejo... med mojim 3. postopkom se bi jest lahko preimenovala v Pamelo Anderson... zarad...khm... spremembe na mojih airbagih user posted image user posted image user posted image  - sam da mi ne bo kdo ukradu ta nick... pršparejte mi ga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 692
20.2.2007 19:16:30   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bom citirala anobananouser posted image  
                               naredi mi da  mi  pride user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Komaj čakam prvih navodil!user posted image

tosja katera navodila zdej... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 693
20.2.2007 20:23:08   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

tosja katera navodila zdej... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kak take lepe copatke skup spravim user posted image  user posted image  user posted image

Pikaaaaaaaaaaa, kaj si pa ti misla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 694
20.2.2007 20:35:48   
citrončica
Pika,že prste treniram,ti kar začni,lahko tud z nivo temo....ja,dobro da si blizu,jaz te bom že našla,da ti vozle pokažem, da me rešiš, pa ostaleuser posted image user posted image ,
ampak copatki pa bodo!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 695
20.2.2007 22:47:31   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image     

pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota) user posted image

Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek) user posted image

Dalija - 22.02. začetek jemanja Klomifena user posted image

Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)user posted image

Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2., 21.02.UZ

Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)

Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image

Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image user posted image

čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image

Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja, 15.02. punkcija, user posted image TRANSFER: 18.02. (nedelja)

leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
 TRANSFER: 09.02.(petek) user posted image user posted image

nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)

Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSIuser posted image

Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija,
user posted image TRANSFER: 04.02. user posted image

citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič

soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja

škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn), 16.02 UZ - endometrium user posted image  april-laparoskopija in v nove boje user posted image

Špelka - 12.2. dobi "municijo"

ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja, 18.02. punkcija, TRANSFER: 20.02. user posted image

petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

DaisyE - 22.02. začetek špikanja, dolgi postopek (dr.Reš)

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja - aprilčica ali majčica user posted image
  • mojca9000 aprilčica ali majčica user posted image
  • soncek.djukelica - marčevka user posted image 07.03.začetek špikanja
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka
  • anabanana -  marčevka user posted image
  • Saša 27 - aprilčica user posted image
  •  citrončica - aprilčicauser posted image
  • Elysabeth - aprilčica user posted image
  • Crnitulipan - marčevka (eskimčki)
  • čiška- v nove boje user posted image
  • škatlica - po laparoskopiji aprila v nove boje user posted image
  • sayuri
  • leli
  • cati
  • PAMELA

user posted image    Neža81  user posted image   user posted image               user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image     Beti   user posted image   user posted image                    user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

nenna user posted image   user posted image

Ursulca user posted image

ija  user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

TRANSFER:                     TEST:

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                             11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

2) Bety upa                04.02. (ned.) user posted image  user posted image     18.02. (ned.)

3) nenna                     12.02. (pon.)  user posted image   user posted image    26.02. (pon.) 

4) Ursulca                   18. 02. (ned.)  user posted image   

5) ija                            20.02.(tor.)  user posted image

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image   

Seznam navijačic sem dopolnila in razširila user posted image  user posted image  user posted image  

Za močno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  potrebujemo še nekaj datumov:

- Vesna_2 - datum punkcije
- Ursulca - datum testa
- petraps - datum punkcije

Upam, da nisem kje mimo kiksnila - prosim, da me popravite.
Za napake se že vnaprej opravičujem user posted image  - vsem, ki vam v tem krogu ni uspelo (ste na seznamu navijačic, kjer pridno čakate(mo), da pride vaš(naš) mesec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    

Neža - naša srečkauser posted image . Ti bi pa še pustovala rada - uživaj v tem pustnem torku (verjetno ti bo kakšna maškara pozvonila, zapela...), Na slednji PUST pa bo naporenuser posted image user posted image  
user posted image  user posted image   mali maškarci + user posted image maškarca +user posted image maškarec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bety - srečka user posted image  pa verjetno počiva user posted image

Ninika 1, žal mi jeuser posted image  user posted image  user posted image . Trinajstico user posted image  sem zbrisala.

Taja79 - user posted image  user posted image  user posted image , velik user posted image zate in user posted image user posted image user posted image . Izjoči bolečino in pogumno v nove boje! user posted image user posted image user posted image user posted image

ija -zate šopek user posted image user posted image user posted image  ker od danes pridno greješ user posted image

DaisyE - sem te dala kr na zgornji seznamuser posted image , še 2 dni pa se uradno s prvo špiko zapišeš med bodočeuser posted image  

anabanana - ko lih sprašuješ po MIŠEK13, ti povem da je taka jezikavka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , živi pa v prepričanju, da je pridna, tiha, mala miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni, kaj ni! Vse ve!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  - še zgodbo Urgenceuser posted image user posted image user posted image

Rada vas imam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 696
20.2.2007 23:46:08   
nenna

No punce,da vam sporočim žalostno novico.danes 8 dan po ET sem dobilauser posted image  M.V ponedeljek pokličem Reša in se zmeniva za nasledji postopek.Vsem srečnicam ČESTITKE, vsem žalostnim pa novo upanje.
POZDRAVČEK

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.2.2007 7:32:14   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: nenna

No punce,da vam sporočim žalostno novico.danes 8 dan po ET sem dobilauser posted image  M.V ponedeljek pokličem Reša in se zmeniva za nasledji postopek.Vsem srečnicam ČESTITKE, vsem žalostnim pa novo upanje.
POZDRAVČEK

Joj,žalostna sem skupaj z teboj no.user posted image user posted image user posted image ,vendar draga naša ne pozabi upanje nam borkam umre zadnje.

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.2.2007 8:30:55   
cati
Najprej hvala za topel sprejem user posted image
Teja79 in nenna hudo mi je za vaju in želim da se vama čimprej uresniči želja in vidita user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 699
21.2.2007 11:32:49   
ija
Živjo,

DaisyE, sem vidla, da ti tudi štartaš pri Rešu, Ja, turbo pa je. Glede plačila je tko, da pri punkciji dobiš položnico, ki jo lahko plačaš tudi preko neta in potem pri transferju prineseš potrdilo. Pa ne komplicirajo preveč. To je pa to, vsa ostala zdravila pa itak dobiš v Italiji in, kot ti je Reš povedal, povračila (žal) ni.
Potem pa veselo na delo - želim ti, da bi se ti že prvi postopek posrečil user posted image

Punce, ki vam ni uspelo - dobro vem, kako vam jeuser posted image  vam pošiljamuser posted image za pot dalje!
Nosečkam pa čestitke in pazite nase!

ija

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?