|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pozdravljene CELJANKE
18.2.2007 11:29:31   
flower power
čao! sicer nisem iz Celja, sem iz Velenja ampak sem 25.11.06 rodila v celjski porodnišnici. Moje izkušnje so pozitivne, partner je bil z mano pri porodu in če ne bi bil bi mi bilo žal ker je res fajn da maš nekoga zraven ki mu 100% zaupaš in ti pomaga. Babica je bila sicer malo "tečna". Ko je prišlo do tega da bi morala potiskat sem potiskala na vso moč ampak user posted image ni in ni hotel ven. Potem pa so ugotovili da ima popkovnico ovito okrog vratu in ne more ven! Ampak je bilo potem hvalabogu vse v redu. Sestre so ful prijazne, od ginekologov mi je bil najbolj všeč dr.Koren. Res je ful prijazen. Tako da naj vas ne bo nič strah, vse bo ok, porod pa tudi ni tako zelo grozen. V bolnici sva bila z user posted image 3 dni in ni bilo nobenih problemov!

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Pozdravljene CELJANKE
19.2.2007 7:41:31   
katis
Ojla Celjanke,

končno se spet malce oglašam.

Sem imela že drugi pregled pri G in je z user posted image  vse OK!. Raste skače in nori notri, ni čudno, da mi je še vsedno tako slabo, da vsa zelena po svetu hodim. Moja G pa noče nič slišati za kakšne bolniške zaradi slabosti. In tako trpim in trpim v službi user posted image  ter upam, da morda pa vseeno mine pred nasopom porodniškega dopusta.

Nekaj me zanima, tiste ki hodite k Gjem v celjski ZD - ali vse naročajo tako 'poredko' - namreč 2.pregled sem imela 8 tednov po prvem, sedaj 3. bo pa še šest tednov kasneje in bo že morfologija. Ker takole, ko po forumu berem, vidim, da imajo drugod večinoma skoraj vsake 4 tedne pregled? Malce me pač firbec matra user posted image . Saj ne, da bi se silila tako pogosto k G hodit...

Trebuščka še vedno skoraj nimam, le tak trd in napet trebuh se čuti spodaj, tako da končno vem, da res raste tam notri user posted image . Brcik še nobenih, ampak saj je 17.teden za 1-user posted image  še zgodaj, tako da se ne sekiram.

Celjanke, fajn se mejte! Uživajte v nosečnosti.


_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Pozdravljene CELJANKE
19.2.2007 10:55:43   
tejči77
Katis, kateri gin. pa hodiš? Jaz sem pri Peternelj-Marinškovi, pa sem imela popolnoma enak razpored pregledov. Drugega čez 8 tednov, tretjega pa me je naročila čez 6 tednov, to bo pa kar morfologija. Sicer sem v 20 tednu, tako da nisva veliko narazen. Sicer pa, če je vse v redu, se mi ne zdi strašno, da ima tako dolg razmik pregledov, bomo še proti koncu nosečnosti veliko hodile na preglede. Tako da uživaj.
lp

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Pozdravljene CELJANKE
19.2.2007 14:33:14   
katis
Halo tejči77!

Fajn, da vsa tak blizu po tednih user posted image . Ja, jaz sem tudi pri njej. Sej se mi sicer zdi prav zavzeta in res te vedno dobro pregleda. Pa še simpatična je. Edino to je, da ima skoraj vedno gužvo in imam kar slabo vest, če jo hočem kaj več vprašat. Saj ne, da ne bi odgovorila, sam tisto, saj veš, men se tudi ne ljubi predolgo čakat user posted image  pa rajš bolj na hitro opravim...

Rekla sem si, da bom vseeno malce povprašala, da vidim kako kaj situacija glede pogostosti pegledov. Saj meni se tudi zdi, da če ni komplikacij, pogostejši pregledi niso potrebni. Potem pa berem, pa se kakšna najde in ful zakomplicira, ker jo je G naročil na 5 tednov namesto na 4 in ga kar misli zamenjat. Pol sem pa že mislila, da sem mogoče jaz premalo tečna al kaj. Pa ni panike.

Dokler sem še v službi, mi prav paše, da niso prepogosto pregledi, če ne, bi šel ves dopust že za preglede. Jaz pa hočem cel mesec pred porodniško bit že doma user posted image user posted image , tako da me (če bo vse po planu) v službi od 28.5. ne vidijo več.

LP!



_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Pozdravljene CELJANKE
19.2.2007 16:27:41   
Taja339
Hej punce,
pa se vam pridružujem tudi jaz.
Sem iz Laškega, 10 t in 2 d nosečka in mamica ene late punčke, ki bo letos stara že polnih 7 let.
Sem pa nova tukaj v laškem koncu, ker sem drugače iz MB, pa sem sem preseljena komaj 1 leto.
Tako, da z mojimi izkušnjami ne bo nič ....user posted image
Zato, pa pričakujem kaj dobrih novic od vas.
Lepo bodit in papa!

_____________________________

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Pozdravljene CELJANKE
19.2.2007 17:21:12   
petrazg
Lep popustni pozdrav...

Ste še pustile kakšen krof za popoldan, ali ste že vse popapcale... user posted image ... Pri nas jih je celo še nekaj ostalouser posted image

Flower power - prav vzpodbudno je bilo prebrati tvoj mail in pozitivne izkušnje. Jst se samega poroda niti ne bojim, mi pa ni vseeno za odnos zdravstvenega osebja... Saj veš, vsaka malo drugače pove, potem te pa malo zaskrbi kako bo... Bo pa naš očka tudi zraven (če si ne bo zadnji hip premislil), tako da bo on za vzpodbudo in pomoč.

Jst hodim k Cvitanu, pa me naroča vsak mesec, za vsak slučaj. Ne vem, meni je še to premalo, bi hodila tja kar vsak teden, da bi videla svojega pikeca. Samo se tolažim s tem, da je vse ok... sej jih bomo pa potem malo bolj crkljale...

Taja 339... lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Pozdravljene CELJANKE
19.2.2007 18:51:00   
blanči
Oj, celjanke pa ste se le zbudile!

Vsem novim srečkam user posted image - DOBRODOŠLE med nami.user posted image

Glede pregledov je po mojem mnenju odvisno od G. Jaz sem imela od prvega pregleda dalje vsak naslednji na 4 tedne, v 12T sem šla na NS v Domžale, potem pa če se ne motim sem imela v 22T morfologijo. No zdaj pa sem že v 36T in sedaj so pregledi baje bolj pogosti. Kako pogosti bomo videli v sredo ko imam CTG in verjetno zadnji UZ. Ginek. pa imam v bolnici v Celju.

Vidim, da bo poleti ogromno vozičkov šibalo po Celju. Tako se dela to, a ne?

OK toliko za danes od nas.

LP


_____________________________

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Pozdravljene CELJANKE
20.2.2007 7:42:32   
Anonimen
Evo, še ena Celjnka, zaenkrat še anonimnauser posted image
Tole je moja druga nosečnost, rok imam oktobrauser posted image Še katera, bolj na novo?
Se beremo kaj, pa mogoče kdaj v prihodnosti tudi vidimouser posted image
Lp

(odgovor članu flower power)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Pozdravljene CELJANKE
20.2.2007 11:25:24   
tejči77
Dobrodošle vse nove srečke user posted image !
Katis, sem se tudi jaz na začetku sekirala glede tega, da je premal pregledov, vendar sem se zdaj pomirila, ker se dobro počutim, gin. pa tudi zaupam. Zgleda, da ima tako rutino za nas, ki smo v redu, da ji ostane več časa za tiste, ki imajo res težave in zapletene nosečnosti. Z mojo bebiko sva pa tako ves čas v kontaktu, ko veselo brca. Če si pa našega otročka zaželim videti, imam pa v okvirju na kuhinjskem šanku zelo lep portretni ultrazvočni posnetek (še od nuhalne).Stahova je naredila res lep posnetek. Tako da sem zaenkrat pomirjena, če bi pa šlo kaj narobe (bog ne daj), se pa lahko vedno odpeljemo na pregled, pa te vzamejo naprej.
Kaj veš, morda se pa kaj srečava! Jaz imam morfologijo 28.02.
Glede dopusta, se pa moram jaz še zmenit, če bo direktor sploh zato, da ga koristim. Imam pa še ves lanski dopust, nadure in seveda še vsega letošnjega. Potemtakem bi lahko bila doma že sredi aprila.
Si ne morem predstavljat. Bi blo pa fajn, ker že leta ne koristim več kot 10 dni na leto. Se bom pa še verjetno naveličala biti doma.

Blanči, res nas bo poleti veliko z vozički. Bravo za nas user posted image user posted image .Če sklepam samo po tem, koliko jih je z mano vred prvič prišlo na telovadbo. Včeraj v ZD. Če bo vedno takšna gužva, ne bomo mogle ne vem kaj naredit zase. Sicer je blo pa prav fajn. Jaz namreč osebno nobene nosečke ne poznam in je blo fajn videt te trebuščke.
A je še bila katera na telovadbi včeraj?

Lep pozdrav vsem,

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Pozdravljene CELJANKE
20.2.2007 12:01:58   
Pikica pokica
Spet jaz po dolgem času!
Berem vas sicer vedno, ampak pišem pa bolj malo.
V četrtek komaj čakam na NS, da spet vidim malo pikico, saj sem do zdaj imela en sam pregled ( samo prvega).
Moja g. je  Gašperlinova v zdr. domu in prav tako naroča zelo poredko.

Ja, včeraj je pa bila gužva na telovadbiuser posted image user posted image !
Tudi jaz sem bila prvič. Seveda pa je fajn spoznati še kakšno bodočo mamico, da nam po porodu z vozički na sprehodih ne bo dolgčas.

V prvi user posted image sem tako spoznala kar nekaj mamic in smo se celo porodniško veselo sprehajale in dobivale na kavicah z našimi malčki.

Sicer mi je pa še vedno slabo za znoret in upam, da bo kmalu bolje.

Se boste danes kaj našemile?

Lepo se imejte!!

user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   [Brisano sporočilo]
21.2.2007 10:29:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Pozdravljene CELJANKE
21.2.2007 11:32:41   
metkica1
Evo še ena Celjanka (okolica), ki vas vse sokrajanke lepo pozdravlja.

Tudi jaz sem bolj na začetku nosečnosti 6 tednov, test pa mi je na Valentinovo pokazal user posted image .
No jaz imam prvi pregled kar pozno 20. marca, bom takrat že čez 8 tednov. Ginekologa pa imam v Laškem (Korana Kuštrin).
Zaenkkrat sem prez slabosti, upam da bo tako ostalo, v prvi nosečnosti jih tudi ni bilo in mi je bilo zato prav fajn.
Imam pa zato druge težave prehlad, vnetje sinusov. Sem imela pretekli vikend nenormalne glavobole, da se mi je mešalo, pa nisem vedela zakaj. Sem tudi pisala na RR, pa mi je ena namignala, da lahko gre za sinuse in imela je pravilno.
No upam, da se stanje izboljša in da bo z našimi pikicami vse vredu.

Lep pozdrav punce!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Pozdravljene CELJANKE
21.2.2007 11:41:47   
tejči77
Zivepo, čestitke. Marinškova ti bo dala lepo slikico. Tudi jaz jo imam iz 8 tedna.
Uživaj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   [Brisano sporočilo]
21.2.2007 12:43:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Pozdravljene CELJANKE
21.2.2007 12:57:05   
metkica1
zivepo, mogoče pa se res vidima, bom rodila v CE, tudi prvič sem, samo sem imela CR, upam da bo drugič tudi tako, se bom borila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Pozdravljene CELJANKE
21.2.2007 14:43:29   
tejči77
Zivepo, boš videla kako lepo bo prvič videt srček kako utripa, na monitorju. Kar reči gin. naj ti ga pokaže, če ga ne boš videla, se pa v osmem tednu zelo lepo vidi, vsaj pri mojem detetu se je.
Marinškova je men v redu, sploh, ker sem imela težave z jajčniki in naj ne bi mogla zanosit (mesece nisem imela menstruacije), pa je takoj reagirala in mi dala klomifen. Čez 4 tedne po jemanju Klomifena pa je test že pokazal pozitivno. Tako da, če nje ne bi bilo, bi verjetno še danes čakala menstraucijo.
Sicer se mi zdi malo neosebna, ampak jo razumem, ker ima veliko gužvo. Če bi se z vsako poglabljala in razgovarjala, bi bila čakalna vrsta še hujša. Tako da mislim, da jo k temu prisili situacija. Se je pa moje nosečnosti tako razveselila, da sem bila presenečena. Tako, da zna biti zelo topla. Jaz ji zaupam, ker imam samo dobre izkušnje z njo.
Lep pozdrav,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Pozdravljene CELJANKE
25.2.2007 19:41:30   
blanči
No da se malo povzpnemo na prvo stran.
zivepo in metkica1:
dobrodošli sokrajanki med user posted image !

metkica1: Kaj si iz Laškega? Iz katerega konca? Če ni skrivnost zakaj si imela prvič CR?

Kako se kaj držite srečke user posted image ? Mi gremo proti koncu? Juhuuu.

Pište kaj.

LP






_____________________________

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Pozdravljene CELJANKE
25.2.2007 20:29:44   
jasnicaa
OOO vidim, da se je kr nekaj Celjank nabralo user posted image .

Blanči kdaj imaš rok ? Kako boš rodila?

Mi smo zakorakali v 22 teden, je še kr nekaj pred nami user posted image .

Brcke že čutimo od začetka 17 tedna sedaj pa so že konkretne brce user posted image .  Najbolj me muči spanje zelo malo spim, non stop se zbujam in potem bedim čez dan sem pa koma.

Nič, punce pridne bodite in božajte svoje trebuščke .

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Pozdravljene CELJANKE
26.2.2007 10:45:50   
Vanja1
Pozdravljene user posted image celjanke!
Tudi jaz sem iz celja, sicer pred enim letom priseljena sem iz Ptujskega konca.
PDP imam 16.7.07 seveda bom rodila v Ce porodnišnici.
Zaenkrat še buši ni nič preveč narastel, tak da se kaj veliko ne vidi da sem noseča, čeprav sem tako vesela, da bi lahko celemu svetu to povedala user posted image
Sreča da so se končale jutranje slabosti, ker je bilo neznosno...
Lepo nosečnost želim vsem!

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Pozdravljene CELJANKE
26.2.2007 16:53:02   
katis
Zdravo 'noeve Celjanke'! user posted image  Lepo, da nas je čedalje več...

zivepo, dr.Peterneljeva je res taka, da se vsake nosečke zelo razveseli. Ko sem jaz prišla na 1.pregled mi je rekla takole: ja kaj pa imava midve, saj na rednem pregledu ste bila pred kratkim, menda ni kaj narobe... al imava kakšen vesel dogodek?!?' ter se zrave natak fajn nasmejeala, da je blo prav lušno.

In mož je tudi lahko bil zraven, čeprav je delala vaginalni UZ. Kar se tega tiče je res OK.

Pove ti pa vse zelo hitro, ker ima gužvo. Ampak, je pa res OK. In kolikor mi je znano, se res zavzame za svoje pacientke, sploh če so kakšni problemi. Če je pa vse OK, pa ne komplicira.

Pa materinsko knjižico dobiš že na 1.pregedu in to zastonj, ne pa kot pri kakih LJ Gjih, kjer jo moraš kupit...

LP

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Vanja1)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Pozdravljene CELJANKE
26.2.2007 16:54:25   
katis
Vanja, midve sva pa po roku kar blizu (jaz sem 1.8.) ampak ves čas imam občutek, da bom roila nekje med 21 in 25.7. Tako da se nama zna zgodit,  da se bova kaj v porodnišnici srečale user posted image  LP

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Pozdravljene CELJANKE
4.3.2007 13:25:07   
nemrak
user posted image user posted image
Pozdravljene!!
No, pa se vam še jaz pridružim. Prejšnjo nedeljo sem zopet zagledala user posted image .
Sem se vam hotela že oktobra, pa sem imela na žalost v 8 tednu ss. user posted image
Upam , da bo sedaj vse ok in da bom lahko klepetala tukaj z vami.user posted image
Lep sončen pozdrav iz Celja!!

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Pozdravljene CELJANKE
4.3.2007 14:20:08   
pikecpokec
Živjo, punce!
Po dooolgem času se spet javljam, upam da me še niste pozabile.
Sporočam, da sem 4. februarja postala mamica, dobili smo malega Gala. Celjska porodnišnica je čisto fajn za rodit, pa tud po porodu sem mela dobre izkušnje. baje so sicer malo tečni če imaš težave z dojenjem, ampak jaz jih nisem imela (tok tok tok), tko da je blo čisto fino. en teden po porodu so se mi vneli šivi, tko da sem šibala nazaj v bolnico, ampak so mi dali antibiotike in je blo v par dneh vredu.
V glavnem, naš junak je danes star točno en mesec, je pride, in se veselo redi.
Sicer ni res, da v trenutku ko se rodi, pozabiš na vse bolečine. jaz bi rekla da se splača potrpeti, ket potem dobiš res lepo nagrado. tko da-pogumno in vse bo OKuser posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Pozdravljene CELJANKE
6.3.2007 19:45:26   
katis
pikecpokec, čestitke user posted image user posted image user posted image  

Upam, da bomo tu zvedle čimveč fajnega o CE porodnišnici, ker definitvno ne grem v Trbovlje, čeprav mi je bliže... grr sovražim trbovlje že od malega, ko sem morala biti tam v bolnici...

Lp ostalim 'Celjankam'  user posted image

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Pozdravljene CELJANKE
7.3.2007 11:28:19   
kk133
Še ena iz celjske regije - Velenje. Zadnje čase malo brskam po forumu in sem pomislila, da bi se vam malo pridružila na čveku.

Mi bomo rodili predvidoma 25. avgusta, verjetno v Ljubljani. Imamo že enega korenjaka, ki je star 2,5 leti. Torej sedaj navijamo za punčko, če bo fantek bo pa družba boljša, naš Aljaž res ves čas govori o bratcu.

Torej, smo na vezi.

Sporočite, kako bo šlo na morfologiji - tiste, ke ste že blizu.

lp katja

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?