|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
11.2.2007 12:24:52   
Anonimen
Evo še eno mamico imamo user posted image user posted image user posted image Darjagrm čestitke user posted image user posted image user posted image

Mateja zgleda da bo res kmalu, če te tak matra. Sej je prav, kr spravi se rodit! user posted image   Si čula Kolumbo? Zdej je kr mene k tebi prištulila, zgleda da te planira prehitet! user posted image

Jaz se pa čist fajn počutim. Mali brca tako zelo, da se včasih sprašujem če je mogoče tolk aktiven zaradi kake hrane al kaj... Ker tole je pa mal too much! Trebuh mi kr pleše levo desno, včasih pa če ležim še mene zraven premakne. Pa vsi pravijo kok mali trebuh mam... Ja kva pa je pol noter tolk močnega? user posted image user posted image

Grem jest, ker sem lačna (spet). Čakam sam tega mojega, ker se je spravil nad šivalni stroj in ga hoče popravit... Upam, da ne bo kaj "viška" šraufov in podobnega materiala... user posted image

Ej punce a ve še kr user posted image ??? Jaz od tedaj še kr nisem...in bi lahka mal...sam me je strah, da ne bo kaj narobe. Sej itak ne boma ne vem kakih akrobacij izvajala. user posted image

Grem zdej papcat, se slišimo!

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.2.2007 12:31:10   
Teja29
Živjo punce.
A se vam kaj dogaja, ker ni nobene gor? Pri meni je vse čisto mirno, še user posted image  je danes bolj len. Saj se malo giblje, ampak bolj leno. Glih toliko, da mi da vedeti, da ga imam še v trebuščku.
Pravkar sem se vrnila s sprehoda, ki mi je prav pasal. Danes se prav dobro počutim, včeraj popoldan pa je tudi mene nekaj zvijalo v spodnjem delu trebuha. Po 2 urnem počitku pred Tv pa se je stanje umirilo. Sem že mislila, da bo treba v P.

Baje da razsajajo gripa in viroze, tako, da se moramo kar paziti, da kaj ne staknemo. Zdaj pa res ne bi rada fasala kake vročine.

Saj res, včeraj sem šla zdravniku pokazat mojo pekočo kožo po trebuhu. Zdravnik se je ustrašil, da ne bi bil kak herpes zoster, potem ko pa je pogledal kožo je rekel, da ne zgleda nič nevarnega. Sem in tja imam kak izpuščajček, ki pa ga moraš prav z lupo pogledat, da ga vidiš. Zanimivo je pa to, da mi prav nič ne pomaga, da me ne bi peklo. Mogoče so res hormoni.

Lep dan!
T.

Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.2.2007 15:06:40   
Anonimen
Punce samo da vas spomnem, če ste pozabile in če slučajno katero zanima:

Na national geographic-u bodo danes naslednje oddaje: In the womb: dvojčki, trojčki je ob 21h, ob 23h je oddaja In the Womb: Živali, ob 1.00 zjutraj pa "navadni" In the Womb.

Kolikor sem videla po reklami, je oddaja super. Jaz jo vsekakor planiram gledat.

Drugače sem pa do sedaj odspala eno kitico po kosilu, zdej grem pa gledat Las vegas. Če je pa tolk dolgcajt, pa še moj je šel na nogomet... Upam, da me spet ne zmanjka pred TV-jem user posted image

lepo se imejte!

(odgovor članu Teja29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
   [Brisano sporočilo]
11.2.2007 17:21:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
   [Brisano sporočilo]
11.2.2007 20:03:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.2.2007 21:09:40   
Pandica
Pozdravljene februarčice!

A mi lahko prosim poveste ve, ki ste že proti koncu user posted image  v katerem tednu user posted image   vam lahko prvič povejo katerega spola je user posted image  ? Jaz sem sicer še bolj na začetku, pa sem že tako radovedna user posted image  
Hvala vam in pazite nase in na svoje user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.2.2007 23:05:45   
malecka_mateja

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. Laruska, Trbovlje
06. hgrm, Ljubljana
08. Izabela_07, Postojna
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota,  user posted image
10. Kveder P,  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana,  (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
15. Tasav, Celje, user posted image  Luka
17. Bilbo, Ptuj, user posted image  Nia
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
21. Biba 1, Celje,   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 24user posted image  in 25 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 5

MAMICE SO POSTALE:

18.01.,   Jenki,   user posted image    Jaka,  53 cm,  3440 g user posted image   , (13.02.) - PDP
21.01.,   Kamy,   user posted image    Taja,  49 cm,  2700 g user posted image   , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,   user posted image    Marcel,  52 cm,  3720 g user posted image   , (28.01)
1.2.,   Sminc,   user posted image    Aljaž,  49 cm,  2880 g user posted image   , (28.02.)
2.2.,   Turbo,   user posted image    Katarina,  54 cm,  3550 g user posted image   , (3.02.)
3.2.,   Aja32,   user posted image    Naja,  49 cm,  3060 g user posted image , (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image    David,  53 cm,  3890 g user posted image   , (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,   user posted image    Gal,  52 cm,  3600 g user posted image   , (26.01.)
4.2.,   Ajči,   user posted image    Jaš,  51cm,  3170 g user posted image   , (2.02.)
6.2.,   Barmaz,   user posted image    Katja,  50 cm,  3420 g  user posted image   , (4.02.)
7.2.,   Hothien,   user posted image    Ela,  55 cm,  3930 g user posted image   , (1.02.)
9.2.,   Visnjaaa,   user posted image    Nejc,  53 cm,  3520 g user posted image   , (18.02.)
9.2.,   Ribicau,   user posted image    Eva,  51 cm,  3150 g user posted image   , (8.02.)
10.2.,   Darja.grm   user posted image    Lara  user posted image   , (16.2.)
11.2.,   Btina   user posted image    Maša,  54  cm,  3450 g user posted image   , (3.02.)

user posted image  na svet je prijokalo 16 user posted image  od tega 8 user posted image  : 8 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                               

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.2.2007 23:10:55   
malecka_mateja
ojla!

sem še doma samo sem zdaj prišla domov komaj!

imamo novo mamico!!!BTINA ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

lulu še nič novega!
jaz nisem celo noč spala sem šetala po stanovanju amapk botem so me krči spustli tako da še kuj nič!user posted image

joj zaspana 100 na uro upam da danes bolje spim!
zato grem sedaj!
srečno če gre katera!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2283
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 10:01:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2284
12.2.2007 10:09:53   
metuljčica27
hajli, hajlo!

Ooo, pa že imamo dosti mamic. Ste pridne.

Jaz sem se končno vrnila iz toplic, še vedno v enem kosu.

Počutim se sicer OK, le tečna sem malo.

Včeraj sva še bila s dragim v gledališču na eni mono komediji, resnično dobra je bila. Malo sedistično proti moškim, ma prav pasala mi je.

Pa ve?

Ja kaj pa ja z našo Lulu? Boga!

Pa ti Matejčica, kako kaj?

Pa vse ostale?

Joj seveda:

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE, ZA VSE NAŠE NOVOROJENČKE!user posted image user posted image user posted image

Upam, da se bomo tudi mi kmalu žulili!

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2285
12.2.2007 10:18:00   
Izabela_07
ojla, pri meni še vse mirno, deteta nič ne moti da je že 4 dni čez rok!!! no, sej mene tudi ne pretirano, bomo vidli kaj bodo jutri povedali v porodnišnici. Plodovnice mi še niso nikoli pregledali, velikost otroka pa tudi nazadnje decembra, upam da jutri izvem kaj več! Drugače pa nič posebnega, trebuh pa je živahen sploh po 8 uri zvečer.

Čestitke vsem ki ste že rodile!!!

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 12:29:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Izabela_07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
12.2.2007 12:31:46   
Anonimen
Zdravo mamike!

Evo, še ena nova - BTINA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi nisem nič spala. Sem pa včeraj ceeeel božji dan preležala, in vsake toliko zakinkala zraven. Sem pa šla pol zvečer okoli polnoči spat, pa je dete tako brcalo ene 2 uri, da sem mislila, da me bo kap! Bolelo ko user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj je stanje ok. Sem še bila pri svojem osebnem zdravniku, da sem poslala v službo bolniški list, ker sem ga pozabila konec januarja... user posted image

Ja glede spola pa tako - meni so napovedali fantka že pri nuhalni (13 t) in potem na morfologiji (21 t) od tedaj pa najino dete noče nič več pokazati user posted image Je bil moj dragi pameten, češ ne boma spraševala, jaz sem pa ful hotla vedet... In pol se odločima, da ne boma spraševala, naj bo presenečenje, glavno da je dete zdravo. In kaj se zgodi??? Po 5 min. pri nuhalni moj blekne "Kaj pa spol - se že vidi?" In zdravnica "Jaaa, zgleda da bo fantek..." Jaz pa tam ležim in nisem mogla dojeti, kaj se menita... user posted image Sej je v bistvu vseeno, sam da je vse ok.

Pa še to naj povem - ko sanjam otroka, pa vedno sanjam, da sem rodila punčko user posted image Tak, da tudi jaz ne verjamem preveč UZ, ker se znajo tudi zmotit. Najbolj ziher bo, ko pride ven!

Mateja a LuLu je še kr v bolnici? Pozdravi jo, če se čujeta, povej da nismo pozabile na njo. Sem že mislila, da si ti šla rodit ker se nisi javila... Ti pa še kr tle user posted image

Kolumbo tebi tudi držim pesti, zdaj ko si vse porihtala, bi se pa našel cajt za rodit... user posted image

Ajd punce, uživajte, jaz grem spet mal spat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
12.2.2007 12:42:22   
Izabela_07
Kolumbo, rodila bom v Postojni, vsaj tak je namen user posted image , me je pa ginekolog na zadnje pregledal vaginalno in je bilo še vse zaprto, to je bilo en dan čez rok. Me pa jezi da ne delajo bolj pogosto ultrazvokov, sej vem da ga lahko plačam, ampak ... me jezi!user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 15:12:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2290
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 16:43:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2291
12.2.2007 19:38:26   
malecka_mateja
OJ!

ne punce sem še domauser posted image user posted image !

lulu nič novega MOGOČE gre jutri domov!zaprta še čisto popadkov nič tako da jo grem jutri zjutraj obiskat da jo pozdravim!ker ji je dolgi čas!

matuljčica lep pozdrav sma se z lulu že spraševale če si pobegnila rodit!!!user posted image

ma tudi pri meni ne pomaga nič ne štenge ne pucanje nič....ja še 2 dni pa oz zaj lahko rečem že 1 dan in bomo videli!

danes je stanje zelo mirno glede krčov...mala je pa aktivna!

izabela me čudi da ti niso plodovnice pregledali???če si že čez rok??

babe nebote se me rešle mislim da bom zadnja rodila!user posted image user posted image

no grem se cartat ker je tako fajn ko je moj doma!
mam pa veselo novico pa začne 1.4 delat v drugi službi kjer bo vsak dan doma v neki hali bo nekaj dela plača je pa tudi ok!mu je moja priča zriihtala!tako da sedaj do konca meseca očetovski potem pa še 1 mesec in bo za vedno doma poleg najuuser posted image user posted image user posted image sem ful srečna pa tudi on ker mu je hudo že zdaj ko še male ni kaj šele bo!ja očki pačuser posted image user posted image v glavnem ful srečna!
no pridne bit pa čiveč stopnic in sexa da gremo rodituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2292
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 22:06:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2293
13.2.2007 8:51:23   
metuljčica27
Kolumbo, ti pa si res pridna. Skoz veselo na delu.

Mene so včeraj tudi klicali iz službe, če bi še prej, ko rodim napisala en članek oz. poročilo. Pa sem se komaj zraven spravila, vendar mi je potem le končno uspelo. Čisto sem  že odklopla službo.

Matejčica, ti pa lepo pozdravi Lulu, pa reči ji, da naj počaka na mene, glede poroda. Pa vpr. jo če je res taka gužva v porodnišnici.
Moja kolegica hodi v MB na ctg-je in je rekla, da imajo full gužvo.

Moje fizično počutje pa,....počutim se ko bomba. Vse me tišči, ponoči imam zelo malo spanca. No, skratka komaj čakam, da bo prišel usoden trenutek.

Jutri še na poroko,...

In punce, kako boste kaj presenetile svoje drage jutri. Vesela bi bila, kakšnega nasveta.
ALi pa, če mogoče katera ve kakšen slasten recept za kakšno dobroto, s katero bi lahko razveselila svojega dragega za valentinov zajrtk. Drugače je pravi sladkosnedec, tako da ...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2294
13.2.2007 8:59:59   
malecka_mateja
dobro jutro!

spala spuer!bolečin nič samo malo mi dol pritiska!zdaj čakam dragega da grema k lulu na obisk!
ja gužva je sam v porodnih pa ne pa tudi na drugem štuku ni baje take gužve!nil bat metuljčica bomo ti že zrihtali eno pojstlouser posted image user posted image !

pa si le dočakala porokouser posted image user posted image user posted image

ribicau nam sedaj manjka ona ima ideje in recepte tako da mislim da nebo sedaj nič!danes pride mogoče domov je napisala!tako da bomo videli!

jaz grem na zajuterk potem k lulu mogoče kr tam ostanemuser posted image user posted image !
se javim!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2295
   [Brisano sporočilo]
13.2.2007 9:03:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2296
13.2.2007 9:36:37   
malecka_mateja
kolumbo se opravičujem!user posted image user posted image bom se potrudla bit večuser posted image če pa nonstop neki laufama!ni res ni cajta!

no grem zdaj!pa res!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2297
13.2.2007 9:41:04   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

kolumbo se opravičujem!user posted image user posted image bom se potrudla bit večuser posted image če pa nonstop neki laufama!ni res ni cajta!

no grem zdaj!pa res!
papa

No no ne okol hodit,dej bejž rodit user posted image user posted image user posted image .Čimlažje in čim manj boleče ti želimuser posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2298
13.2.2007 11:40:05   
Geja
Ku-kuc,

še ena tukaj, ki kar čaka, pa čaka...
sem že 3 dni čez rok, pa še nič user posted image  
Jaz pa komaj čakam našega user posted image , pa kok šele naš Nejc, saj ve da mu bo dojenček prinesel darilo user posted image

Torej recepta za pospešitev ni, kajne? Sem brala v mami da pomaga seks, pa kaj pikantnega kot je curry omaka... vse smo probal pa ne pomaga !!!
Tako da kar čakamo.... Meni je rekla da če do petka ne bo nič, me bo kar notri poslala...

Torej čestitke že vsem mamicam in SREČNO vsem ki nas to še čaka..

čau,čau
Geja

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
13.2.2007 12:21:55   
mihi33
pa še jaz....

Dne 6.2. ob 14.21h je z CR prišla na svet VITA, težka 3180g in dolga 49cm. Ker je bil to moj drugi CR, je bilo nekaj težav z mano, a včeraj sva tako po šestih dneh končno prišli domov. Ati in bratec sta presrečna, bratec pomaga previjati in vedno kadar se oglasi reče: "mama, dojenček te rabi".

Prva noč doma je bila kar OK, zbudila se ob polnoči, pa ob 2h, pa ob 4h, potem pa spala do 8h. Dojim, a tudi dodajam, saj zaradi daljšega bivanja v šok sobi, nimam zadosti mleka, a se stem ne obremenjujem.

Tako, tiste, ki še čakate le pogumno, še malo pa bo za vami, tiste, ki pa že imate doma svoje štručke jih pa cartajte in uživajte z njimi.

Se beremo...

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?