|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
13.2.2007 18:26:50   
biba 1
Pozdravljene!

Evo še mene, izgubljeno februarčico, ki je postala kar decemberčica...

Rodila sem že 24.dec in sicer noseča 31 t. Bilo je hudo, stresno..., vendar smo zdaj že doma, zdravi in SREČNI!

Postala sem mamica čudovitemu parčku!

Lep pozdrav vsem, ki še čakate, pa kar pogumno!user posted image

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
13.2.2007 18:30:51   
ribicau
Halo bejbe!

Mi smo doma! Eva in ati sta za prehvalit, eden bolj priden kot drugi user posted image . Smo OK in čakamo, da se mala princeska zbudi. Zbuja se na približno 3-4 ure (vsaj tko je bilo v porodnišnici), upam,da bo doma tudi tako. Je pa res, da ji ena dojka sploh ni dovolj in jo moram dati tudi na drugo. Ko jo namreč nahranim iz ene dojke in podereva kupček začne ful jokat in jo pač dam še na drugo! Potem je pa OK. A ima katera kakšen drug recept?

No porod je bil hiter. Ko sem prišla na CTG je bila itak ravna črta. Potem me pregleda G in pravi, a gremo rodit, ste 4 cm odprta. Sem pa rekla ja OK grem. No ob 11ih jaz pridem v porodno in dobim klistir. Potem se okrog 11.30 usedem na posteljo v porodni in mi babca začne v žilo vstavljati kanal. Takrat pa jaz ugotovim, da me je začelo boleti v križu in ji to povem, pa ona meni, ja gospa, saj vam še nismo zalaufali umetnih popadkov user posted image ! No in me priklopijo na CTG in vidijo, da imam svoje popadke na 3 min. Potem so bili pa zelo kmalu že na 2 in 1,5 min. Potem hitim pošiljati možeku sms, da imam pač svoje popadke itd. in da naj kr pride...in res pride ob 13ih in vsakič ko so me pregledali spodaj, sem bila za kakšne 2 cm več odprta. No dali so mi tudi EA, ki pa mi ni prijela. 3x so mi jo vstavljali in zgleda še niso zadeli. No popadki so se vseeno čisto dali zdržati, najhujši mi je bil iztis in ko so me pač prerezali. Takrat sem pa res en živalski krik spustila. Ampak potem je bilo pa konec ob 16.10 in mala Eva je bila že na mojem trebuščku. No naj vam povem, da danes praktično trebuščka nimam več. Mogoče eno tako malenkost. Sem se pa tehtala prej ko smo prišli domov in imam še vedno +6kg, s tem, da sem jih pridelala "samo" 10,5kg. Ja bom jutri zjutraj ponovila vajo in bomo videli! Tko, zdej moram pa malo zbudit in jo nahranit, ker bo kmalu 4 ure, od kar je papcala.

ČESTITKE vsem novim mamicam in njihovim user posted image ! Vam, ki pa še čakate, pa čimhitreje v P, hitre porode in zdrave user posted image !

Aja, še recept....zdele mi nič ne pade na pamet, ampak mogoče malo kasneje, ko bo mala spet zaspala...

LP ribicau

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
13.2.2007 19:36:40   
malecka_mateja
user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. Laruska, Trbovlje
06. hgrm, Ljubljana
08. Izabela_07, Postojna
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. Kveder P,  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana,  (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
15. Tasav, Celje, user posted image  Luka
17. Bilbo, Ptuj, user posted image  Nia
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 22user posted image  in 22 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 4

MAMICE SO POSTALE:

24.12.,   Biba 1,   user posted image ,user posted imageuser posted image   , (21.02) - PDP
18.01.,   Jenki,   user posted image    Jaka,  53 cm,  3440 g user posted image   , (13.02.)
21.01.,   Kamy,   user posted image    Taja,  49 cm,  2700 g user posted image   , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,   user posted image    Marcel,  52 cm,  3720 g user posted image   , (28.01)
1.2.,   Sminc,   user posted image    Aljaž,  49 cm,  2880 g user posted image   , (28.02.)
2.2.,   Turbo,   user posted image    Katarina,  54 cm,  3550 g user posted image   , (3.02.)
3.2.,   Aja32,   user posted image    Naja,  49 cm,  3060 g user posted image , (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image    David,  53 cm,  3890 g user posted image   , (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,   user posted image    Gal,  52 cm,  3600 g user posted image   , (26.01.)
4.2.,   Ajči,   user posted image    Jaš,  51cm,  3170 g user posted image   , (2.02.)
6.2.,   Barmaz,   user posted image    Katja,  50 cm,  3420 g  user posted image   , (4.02.)
6.2.,   Mihi33,   user posted image    Vita,  49 cm,  3180 g  user posted image   , (10.02.) 
7.2.,   Hothien,   user posted image    Ela,  55 cm,  3930 g user posted image   , (1.02.)
9.2.,   Visnjaaa,   user posted image    Nejc,  53 cm,  3520 g user posted image   , (18.02.)
9.2.,   Ribicau,   user posted image    Eva,  51 cm,  3150 g user posted image   , (8.02.)
10.2.,   Darja.grm   user posted image    Lara  user posted image   , (16.2.)
11.2.,   Btina   user posted image    Maša,  54  cm,  3450 g user posted image   , (3.02.)

user posted image  na svet je prijokalo 18user posted image  od tega 9 user posted image  : 10 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                                

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 13.2.2007 19:38:51 >

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
13.2.2007 19:45:52   
malecka_mateja
oj!
sem doma!do lulu nisem prispela ker si je moj koleno vun vrgo in sma mela laufanje!ja moški nerodni!user posted image
je pa že doma!user posted image user posted image

mihi in biba čestitke!user posted image
biba še imena in teža ter velikost bi prosla da bo popolni seznam!!

no meni se nič ne dogaja!Jutri ob 9 mam pregled javim potem!če pa se ne pa sem not  ostala sej bom sporočila eni!

visnja si že doma???prav pogrešam teuser posted image !še malo pa bi se lahko selil na forum starši čvekamo!

kolumbo kaj si se zgubla ali rojevaš???pa jasna sta še obe celi???

no grem se stiskat!user posted image
pridne bit!papa

Neposredna povezava do sporočila: 2304
   [Brisano sporočilo]
13.2.2007 21:33:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2305
13.2.2007 23:01:35   
metuljčica27
Ma pa vedno manj klepetamo. No, saj nas je vedno manj.

Moja želja je, da grem rodit v četrtek, torej na tvoj PDP Kolumbo. Upam ,da bom šla.
Takrat bo vse az mano.

Za jutri pa sem si domislila slasten valentinov zajtrk s vaniljevim pecivom in listnatega testa.Za dragega sem kupila njegov najljubši puding in še nekaj dobrot.

Pravzaprav sem mislila da bom že danes šla rodit, saj je bil naš user posted image  cel dan bolj ko ne, primiru. Samo se je sedaj zbudil. Pa je zelo aktiven, tako da že malo kar boli. No, pa saj bo.

Matejčica ti pa se kar nažuli, paše ne!?

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
14.2.2007 7:15:23   
malecka_mateja
evo pa je prišel moj dan Duser posted image
sej nevem če me je panika ali sem vesela in kaj...user posted image jaz nisem dragemu nič kupila in tudi on meni ne sma se zmenla da mama valentinovo vsak danuser posted image pa sedaj nimam ačasa študiran na to ampak mislima samo na najino user posted image !

počasi se grem rihtat za dohtarja in upam da bo kaj!

no se javim!
pridne bit!
jasna????je že rodila???

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
14.2.2007 9:23:03   
Teja29
Dobro jutro.

Še 6 dni imam do PDP-ja in sem vsak dan bolj nervozna. Kar malo me stiska, če bo z otrokom vse ok in kako bo šlo. Samega poroda se niti ne bojim, ker če so vse prestale bom pa tudi jaz. Samo, da bi bil otroček zdrav.
Drugače pa nič ne čutim, da bi se mi kaj pripravljalo. Mogoče imam več belega toka, malo me dol natiska, pa vsake 1/2 ure sem na wc-ju.
Zdi se mi, da se je user posted image  kar malo umiril, oz. da res nima več dosti prostora za gibanje. Saj ga čutim 10x, ampak zelo nežno. Npr. čutim dva premika skupaj, potem pa 45 minut nič in tako naprej. Zvečer ko ležim, pa ga čutim bolj. Kako pa je kaj pri vas z gibi?

Komaj čakam petek na prvi CTG (zelo pozno-se vam ne zdi?) in UZ, da vidim, če je user posted image  kaj zrastel.

Lepo valentinovo in da bi čimprej pestovale svoje male štručke!

lp, t.

Neposredna povezava do sporočila: 2308
   [Brisano sporočilo]
14.2.2007 9:43:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
14.2.2007 11:15:22   
Jenki
ČESTITKE MAMICAM! Pa veselo Valentinovo vsem skupaj!

Bravo ribicau! No vidiš, sem rekla, da bo punčka. user posted image

Midva zdajle kupčka podirava. Jaka ima že prav fletno zalite "dojenčkove" nogice. Včeraj je oblečen tehtal 4,780 g. Priden za papati--čisto po atiju in mamici. user posted image

Nosi občasno sestrine rozaste bodije (56, 62), ker tale lulček je tako neobvladljiv, da sploh ne morem prati tako hitro kot on tole pipco spusti! Ali so pa te plenice (tri vrste in dve velikosti smo že probali) tako za nič. Pri tamali nismo imeli toliko premočenih bodijev in hlač. Najbrž le razlika med user posted image  in user posted image ?   

ribicau-kateri g je bil pri porodu? Pa babica? Kako se ti je zdelo na Jesenicah? Je še zmeraj toliko gužve na oddelku? So Evi naredili UZ kolkov?

Danes bova šla malo ven. Potem ga bom skopala. Košaro sva kupila za na vozek in komaj čakam, da jo user posted image  montira.

Drugače nič novega. Upam, da ste vse super.

Lep dan in lep pozdrav! 

Neposredna povezava do sporočila: 2310
14.2.2007 11:15:59   
Anonimen
Zdravo nosečke in mamice!

Biba in Mihi user posted image za user posted image Lepo se cartajte!

Jaz sem še kr v enem kosu... Pa sej mam še 8 dni do PDP. Včeraj sem imela tako laufarijo, da sploh ni bilo časa za net. Pa zadnjič smo bili v materinski šoli in dobili smo potrdilo user posted image A vete da smo dobile darila? Neke brošure in vzorčke baby čajčkov in kašic od Milupe, Nukovo dudico (by the way - sem na slepo izbrala vrečko in dobila dudico v temno plavi barvi, narisana pa je nogometna žoga) Vam moram razlagat kako je bil moj vesel? user posted image Aja pa neke vzorčke za masažo nog in stopal zaradi ožilja, pa nek vzorček kremice za ritko... Vsega boga vglavnem. So nas kr prijetno presenetili. user posted image

Kar se tiče gibov tudi jaz čutim zvečer bistveno več kot čez dan. Včasih se mi tak "guzi" v trebuhu, da mam na eni strani ornk bunko. Hecno zgleda user posted image

Mateja user posted image za tvojega za novo službo! Kako bo fajn, ko bo s tabo... Ko bi še moj bil... user posted image Ma sej je ok, upam sam, da tašča ne bo uresničila svojih napovedi, da pride k meni za cel mesec... To sedaj kr vztrajno ponavlja, kliče me pa itak vsak dan user posted image user posted image

Grem zdej mal spucat, pol pa kosilo in en doooolgi sprehod! Uživajte, če pa gre katera rodit pa GOOD LUCK!

Neposredna povezava do sporočila: 2311
   [Brisano sporočilo]
14.2.2007 11:36:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
14.2.2007 12:55:57   
Aja32
Punce, tiste katere imate že štručke, pojdimo čvekat na dojenček, starši čvekamo - Malecka_Mateja nam je že odprla temo za februarčke...

Tiste, katere pa še čakate... Veliko sreče, čim manj boleč porod in čim bolj zdrave otročičke vam želim....

LP A

Neposredna povezava do sporočila: 2313
14.2.2007 12:56:01   
malecka_mateja
OJ!

jaz sem iz P!ctg dva blaga popadka druga nič!baje sem zaprtauser posted image ni mi jasno če sem že zadnjič bila odprta????

no ponovno mam kontrolo v nedeljo!
sem ful v bedu ker tak nebo nič!
no grem zdaj k moji zdravnici morem urin dat!
se javim!
mogoče lulu dobi danes neta!sma se srečali v bolnici!je ok!
ajd papa

Neposredna povezava do sporočila: 2314
14.2.2007 15:55:52   
visnjaaa
Ojla punce!!!

Mi smo tudi že doma. Vse je ok, samo moj Nejc je zamenjal dan za noč, ampak ga bom že naglihala.
Porod je bil kr uredu, na koncu je bilo user posted image  pasje, no sej tako pač je ko rojevaš.....user posted image .
Malecka_ mateja  ja ka pa ti še delaš doma????user posted image  Sexat punca, Sexatuser posted image user posted image user posted image .

Se še kaj oglasim. lp

Srečno vsem, ki greste v Rim.

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
14.2.2007 18:24:47   
malecka_mateja
EVO PUNCE DOMA!!!

jezna ko user posted image  ker se v bolnici norca delajo ker se mogla urin it dat k svoji dohtarci!!!haloooo!
eh pa bomo že!odkrili kri in levkocite v urinu tako da grem jutri še enkrat!drugače pregled v nedeljo!

kriza!sem ful žalostna ker je moj brezveze doma!ampak me je potolažo ker sem bla slabe volje da bo tudi drugi tedn domauser posted image tako da bo počakal da se mala rodi!user posted image jupi!potem pa tak še dva tedna in gre na novo službo že verjetno!jutri gre na razgovor in bomo videli!

no zdaj grem nekaj pospravljat pol pa se stiskat oz moj gre malo rač.igerco špilat!potem pauser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče bo pomagalo!sam če zadnjič me je bolelo tako da upam da me sedaj nebo!bomo probali!

no se javim jutri!ali pa mogoče pridem pogledat še danes!
papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
14.2.2007 18:32:18   
malecka_mateja

02. Laruska, Trbovlje
06. hgrm, Ljubljana
08. Izabela_07, Postojna
10. strommer, Novo mesto
12. alenkat, Ljubljana        
22. Petrca24, Kranj

Pofočkanih je 21user posted image  in 21 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 4

MAMICE SO POSTALE:

24.12.,   Biba 1,   user posted image ,user posted imageuser posted image   , (21.02) - PDP
18.01.,   Jenki,   user posted image    Jaka,  53 cm,  3440 g user posted image   , (13.02.)
21.01.,   Kamy,   user posted image    Taja,  49 cm,  2700 g user posted image   , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,   user posted image    Marcel,  52 cm,  3720 g user posted image   , (28.01)
1.2.,   Sminc,   user posted image    Aljaž,  49 cm,  2880 g user posted image   , (28.02.)
2.2.,   Turbo,   user posted image    Katarina,  54 cm,  3550 g user posted image   , (3.02.)
3.2.,   Aja32,   user posted image    Naja,  49 cm,  3060 g user posted image , (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image    David,  53 cm,  3890 g user posted image   , (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,   user posted image    Gal,  52 cm,  3600 g user posted image   , (26.01.)
4.2.,   Ajči,   user posted image    Jaš,  51cm,  3170 g user posted image   , (2.02.)
6.2.,   Barmaz,   user posted image    Katja,  50 cm,  3420 g  user posted image   , (4.02.)
6.2.,   Mihi33,   user posted image    Vita,  49 cm,  3180 g  user posted image   , (10.02.) 
7.2.,   Hothien,   user posted image    Ela,  55 cm,  3930 g user posted image   , (1.02.)
9.2.,   Visnjaaa,   user posted image    Nejc,  53 cm,  3520 g user posted image   , (18.02.)
9.2.,   Ribicau,   user posted image    Eva,  51 cm,  3150 g user posted image   , (8.02.)
11.2.,   Btina   user posted image    Maša,  54  cm,  3450 g user posted image   , (3.02.)
14.2.,   Geja   user posted image    Lara,  50 cm,  3050 g user posted image   , (10.02.)

user posted image  na svet je prijokalo 19user posted image  od tega 9 user posted image  : 11 user posted image  user posted image

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                                 

Neposredna povezava do sporočila: 2317
14.2.2007 18:33:59   
malecka_mateja
evo kopiram iz rodili smo

Naša februarčica Geja je na tako lep dan rodila princesko Laro veliko 50 cm in težko 3050gramov. Čestitke mamici, očku in pa bratcu Nejčku!

ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image

še ena pa smo na polovici seznama!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2318
14.2.2007 18:57:57   
biba 1
Tjaša, 1690g 40cm
Domen 1470g 42cm

Pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 2319
14.2.2007 19:30:08   
malecka_mateja

02. Laruska, Trbovlje
06. hgrm, Ljubljana
08. Izabela_07, Postojna
10. strommer, Novo mesto
12. alenkat, Ljubljana        
22. Petrca24, Kranj

Pofočkanih je 21user posted image  in 21 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 4

MAMICE SO POSTALE:

24.12. Biba1, user posted image Domen, 42 cm, 1470g, user posted image Tjaša, 40 cm, 1690g user posted image (21.2) - PDP
14.2.,   Geja   user posted image    Lara,  50 cm,  3050 g user posted image   , (10.02.)

user posted image  na svet je prijokalo 19user posted image  od tega 9 user posted image  : 11 user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                                  

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 14.2.2007 19:34:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 2320
14.2.2007 20:09:14   
strommer
Drage moje februarčice!
Vidim,da ste večinoma že vse rodile.Kako lepo.
Da se vam javim,rok sem imela v soboto-10.2.,pa še vedno čakam na našega junaka.Upam,da mi bodo v ponedeljek sprožili(razen da dobim prej popadke seveda),saj sem že pošteno izmučena.Naj se vam opravičim,ker nisem sodelovala pri vaših pogovorih,a sem bila zaposlena z možem,ki je že kar nekaj časa v bolnici in hodim redno tja.
V glavnem,veliko veselja in zdravja novopečenim mamicam..vse revice pa ki še čakate,pa le pogumno ter hitro

Neposredna povezava do sporočila: 2321
   [Brisano sporočilo]
14.2.2007 20:11:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2322
14.2.2007 20:43:37   
LuLu
Zdraaaavooooooo!!!!!
Kaj ste smešne, kolko se dogaja, ko berem za nazaj je polni šus user posted image  Torej:

Vse naj naj naj novim mamicam, atijem in bebice dobrodošle med februarčice!!user posted image
Vsem novim februarčicam user posted image , ki so se pofočkale, dobrodošle!!! user posted image

Tak, jaz imam računalnik spet, je že bil na reklamaciji popravila, zdaj, kot berete vse dela...
Sem iz bolnice včeraj prišla, neko bakterijo imam v urinu, bom v petek zvedela kako se Ga. Bakterija imenuje, sem na antibiotikih, torej imam antibiotično zaščito in dosti tekočine moram piti. Naj ne bi vplivalo na bebico. Zaprta totalno, brez popadkov, brez sluzi, z nekaj malo otrdevanja... Imela transfuzijo dva dni, shujšala 5 kg, voda se mi v gležnjih več ne nabira, bruham ne, želodec ne boli,... še kaj? Groza, pa tak sem se hvalila, da sem imela nosečnost brez problemov, zdaj pa bolnica...
OK je zdaj, danes bila na CTG-ju, se skregala z eno sestro, malecka_mateja me bo razumela... user posted image  V tistem nadstropju so ene sestre za pokozlat, ja, saj imaš pravico vprašat kaj se dogaja s tabo, ampak ni jim za odgovarjat... doktori so ok...
Torej, v petek še en CTG, zvem ime bakterije, kaj bo dalje pa pojma nimam...
Počutim se ok, danes sem si privoščla tri ure friziranja, pramena, pa pol glave nazaj na črno, ker so čudne barve prišle, ker sem pofarbana na črno,...
Valentin?? Kdo je to? Tak sem crknjena od vsega, spala bi najraje do poroda, jutri ima nečak rojstni dan, v petek moj dragi, preselili se še kar nismo,...
Malecka_mateja super, da seznam urejaš, pa da sploh folgaš to hitrost prihodov bebic user posted image  Tvoj dragi ima novo službo??
Metuljčica27, kolko sem uspela videti, je gužva za CTG, v našem (1.) nadstropju za rizično nosečnost in bolezni v nosečnosti ni bilo gužve, za 2. nadstropje, kjer so porodnice in bebice pa ne vem, če je gužva.

Kolumbo, jasna81 in ostale (če so bile) hvala za pozdrave!

Ogledala sem si 2. štok, veliko pogovarjala z nosečkami, ki so čakale na porod in carski rez... straha več ni, zdaj še samo čakam datum in podatke o bakteriji, aja pa selit se še moram user posted image  Eh, ne vem, če me niso ki živci in stres spravil v bolnico user posted image
Ajd, zaenkrat, super aktivne smo... na vseh področjih user posted image  se tipkamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2323
14.2.2007 22:19:35   
ribicau
Ojla!

Vidim, da ste še vedno tu user posted image ! Punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (slončkat pa zajčkat....) pa bo. Mene poglejte...je Eva kr padla ven. Res pa je, da sem bila na PDP cel dan na nogah in če bi se zvečer začeli popadki, pomojem še rodit ne bi mogla, ker sem bla tko zmatrana.

Hm, sej počasi pridem na star ritem in dobite še kakšen recept. Vam ga bom napisala na naslednjem forumu - Starši čvekamo....ko se nam pridružite z user posted image ...Zdele sem Evo ravno uspavala in upam, da spi čimdlje!

Jenki na Jesenicah mi je bilo čisto u redu. Pri porodu je bila na začetku babica Erika, potem pa se je izmena menjala in je dokončala Andreja. G pa pojma nimam kaj je bila za ena, imela je na "paža" postrižene lasje, kako se je pa pisala pa ne vem. Hrana je ful dobra, vsaj meni, pa vsi so zelo prijazni, nimam žal besede za Jesenice. Bila sem pa sama v sobi. No, ko sem prišla v sobo, je šla naslednji dan ena domov, potem pa sem bila sama do predzadnjega dne, ko je spet ena rodila in so mi jo dali v sobo. UZ kolkov so ji naredili in so IA, tako da imava maja kontrolo.

Se grem pridružit Evi pri spanju!

Lahko noč punce, pa če katera gre v "Rim" srečno!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 2:32:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?