|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
9.2.2007 18:22:30   
ajči
moram vam povedati da sem presrečna maica fantka JAŠA ki se je rodil v nedeljo 4.2.2007

ob 7.34 v postojni velik 51cm in težak 3170g

presrečna!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
9.2.2007 19:08:11   
laruska
Čestitke Ajči!!! user posted image
Sva imele isti dan rok, ampak moje dete noče ven...
Danes je 41. teden, jaz pa še čist "zabetonirana", bomo videli koliko še. No več kot en teden menda ne. user posted image Če noče sam/a ven, bojo pa sprožli....
Prijetno crkljanje tistim, ki ste že in prijetno čakanje vsem ostalim.

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
9.2.2007 19:19:43   
malecka_mateja

user posted image        user posted image        user posted image

P R I P R A V L J E N E :

01. JA_n_JA; Ljubljana,  user posted image
02. Laruska, Trbovlje
03. BTina, Šempeter ali Postojna,  user posted image
03. turbo, Jesenice,  user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. Izabela_07, Postojna
09. juorje, Celovec,  user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj,  user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota,  user posted image
10. Kveder P,  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana,  (user posted image  Jure ali user posted image  Nina)
12. alenkat, Ljubljana        
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Žanet
15. Maggie, Ljubljana,  user posted image
15. Tasav, Celje, user posted image  Luka
16. darja.grm, Ljubljana,  user posted image
17. Bilbo, Ptuj, user posted image  Nia
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor,  user posted image
19. Tabali, Ljubljana,  user posted image
20. Teja29, Postojna,  user posted image
21. Biba 1, Celje,   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje,  (user posted image Alen ali user posted image  Ema)
22. Petrca24, Kranj
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 27user posted image  in 28 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 8

MAMICE SO POSTALE:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,  user posted image   Marcel,  52 cm, 3720g user posted image  , (28.01)
1.2.,   Sminc,  user posted image   Aljaž,  49 cm, 2880g user posted image ,  (28.02.)
3.2.,   Aja32,  user posted image    Naja,  49 cm,  3060g  user posted image ,  (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image   David,  53 cm, 3890 g user posted image  ,  (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,  user posted image    Gal,  52 cm, 3600 g user posted image  , (26.01.)
4.2.,   Ajči,     user posted image    Jaš,   51cm,  3170g user posted image    , (2.02.)
6.2.,   Barmaz,   user posted image    Katja,   50 cm, 3420g  user posted image   , (4.02.)
7.2.,   Hothien,   user posted image    Ela,  55 cm,  3930g user posted image    , (1.02.)
9.2.,   Visnjaaa,   user posted image   Nejc,   53 cm,  3520g user posted image  , (18.02.)
9.2.,   Ribicau,    user posted image    Eva, 51 cm,   3550g user posted image  , (8.02.)

user posted image  na svet je prijokalo 13 user posted image  od tega 8 user posted image  : 5 user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, naj se pofočka

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                            

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 9.2.2007 19:22:04 >

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
9.2.2007 19:24:54   
malecka_mateja
ajči čestitke smo se že spraševale kaj je s tabouser posted image user posted image user posted image

ja ribicau mi je sporočila mapk ste že obveščene!
tako da ČESTITKE RIBICAUuser posted image user posted image

kolumbo si še med nami!???

jaz sem ok tako da ne grem še v rim!

vsem čestitke še enkrat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2254
   [Brisano sporočilo]
9.2.2007 20:09:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2255
9.2.2007 21:11:52   
malecka_mateja
morem vam povedat da je naša boga lulu v bolnici amapk ne zato da bi rodila ampak se je zastrupla z hrano ali kaj in leži v P!so že nekaj CR omenjali in neke bedarije!ampak zdaj je stanje kar ok!

mogoče jo grem jutri obiskat ker ji je valda ful tečno!
je pa taka boga!user posted image user posted image
držimo pesti da se hitro pozdravi!user posted image

veš kolumbo samo midve sva aktivni čvekačici ostali sedaj je bila še ribica in visnja pa še njuju ni!user posted image
razen jasna se tu pa tam oglasi!in sedaj bom brez kompanjok se dolgočasla dokler ne grem rodit!

ok kolumbo kdaj grema???v nedeljo????

no mirno noč pa javite se kaj!
papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
   [Brisano sporočilo]
9.2.2007 21:56:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2257
9.2.2007 22:09:07   
eva1
No višnja vas lepo pozdravlja-pravi da ni bilo prehudo(je bilo pri drugem težje), če bi ocenjevala od 1-10 je rekla da je bilo za 7, da se je dalo zdržat! Kaj več o porodu bo sama napisala, lahko napišem le še to, da je tudi njej vrjetno sex malo pspešil zadevouser posted image user posted image user posted image ! nejc je priden, pravi da bi nonstop zizal, pa da je seveda zelo lep user posted image

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2258
9.2.2007 23:48:24   
Anonimen
Ja čestitke RIBICAU in AJČI user posted image user posted image user posted image Danes je pa bil en dan, kaj? user posted image Izvedeli smo kar za 3 nove bebike, čeprav je Ajči prej rodila.

Hmm punce... Pa kaj se jaz ne štejem med aktivne čvekačice??? user posted image Sej se ja skoz javljam, razen ko sma imela rač. pokvarjen, pa vikendi, ko je moj dragi prliman tle... Pa kolk sem vam težila za tele moje zizonke pa mleko... user posted image Pa za službo, pa traxxa,... Bota vidle, si bom prenosnika kupla, pol bom pa z mize med popadki pisala AAauuUUuuU! user posted image Ve pa navijajte... user posted image In ne bote se me rešle... user posted image user posted image

Ja, ja...jaz se kr zezam zdej, sm pa glih danes zasledila en link, kjer je prikazan porod na skor vse možne načine + epiziotomija... Me je kr malo zvilo, čeprav do sedaj nisem imela straha. user posted image

Grem zdej mal probat zaspat, ker danes sem že od pol 8h pokonci, jutri se pa spet morm kr hitro ustat. Držim pesti, če katero slučajno prime... Ve pa tud držte za mene, čeprav mislim, da bo naš še počakal... Bajsek! user posted image

Nočko vsem!

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.2.2007 5:19:58   
Anonimen
"Jutro" punce!

Sploh ne morem spat! Ne vem, če sem mižala 3 ure... Moram se pa ob 7h že zrihtat, ker peljem sestro od mojega na vlak, da bo lahko šla domov, ker živi na primorskem. Tele noči so postale prava groza. Skoz sprehodi na wc, žejna za popi****, pa še neki me tak pika po nožnici... user posted image Ko bi vsaj bilo kaj pametnega za delat ob tej uri... Sej mam spet en kup za speglat, samo mi se ne ljubi... Vidim, da trenutno ni nobene... Grem pa drugam težit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.2.2007 9:32:09   
malecka_mateja
dobro jutro!

jasna sej tebe sem rekla da si edina ko se še javljaš!user posted image tako da te štejemo med čvekalice!
kaj mleko ti teče že?kako pa kaj trax?
jaz sem se tudi ful zbujala sedaj pa sem spala do zdaj!user posted image
hrbtenica me boli ko user posted image drugače pa brez popadkov !razen če jih ne čutim!user posted image
danes pride moj domov in potem sem ga napizla da ne gre delat ta teden ampak ostane pri meni ker bom ziher rodila!pa sem mu rekla da je potem lahko samo en teden doma!user posted image ker nama res ful dosti pomeni da bi lahko zraven bil pri porodu!
potem bo tak skozi na mali visel tako da če potem sam en teden doma je ok!pa še kdaj kaki podaljšan vikend pa bo!tko dauser posted image do nedelje nasljednje upam da rodim!drugače pa bom zatežila naj mi sprožijo v ned!če sem že odprta pa plodovnica zrela...nebi blo panike!tak da držmo pesti da se samo začne!

danes kuham musako!njamiiii!user posted image

pa ti kolumbo kaj boš dobrega kuhala?in ostale??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
10.2.2007 10:31:54   
Teja29
Dobro jutro!
Se moram še jaz malo vključit v debato, da mi ne boste vse prej ušle rodit.
Vidim, da se je nam februarčicam začelo ful dogajat - že kar nekaj jih carta svoje bebice, me pa še čakamo. Čestitke vsem mamicam!!!
Jaz imam pdp šele 20.2. pa se mi zdi, da se mi še nič kaj dosti ne dogaja. Včasih me malo zašpika tam spodaj, me zagrabi rahel krček, ki potem poneha - in to je vse. Že približno en teden imam zjutraj nek sluzast izcedek (bolj prozoren), čez dan pa ga je manj. Ker imam trebuh ekstremno majhen me tudi nič kaj dosti ne ovira čez dan, ponoči pa moram malo paziti, kako se obrnem. Drugače pa sem imela v sredo G. Na UZ vse ok, otroček je še vedno majhen in droben (ma kar malo skrbi, da ne bo premajhen), glavica se je že malo spustila, plodovnice dovolj, na UZ živahen. Trebuh se mi je že malo povesil, tako, da zdaj pa res zgledam, kot da sem v 5. mesecu.
V petek pa imam prvi CTG v P, UZ in baje vaginalni pregled.
Upam, da bo user posted image  zdržal vsaj do PDP, da se bo malo poredil in zrastel.

Kako pa je kaj pri vas z gibi?
Jaz jih naštejem 10, ampak so bolj leni. Bolj kot pretegovanje ali kobacanje. Nič kaj intenzivnega. Ponoči ko grem na WC in se vležem nazaj, pa ga komaj malo začutim.

A mogoče še katero malo peče koža po trebuhu?
Ker imam zelo mali trebuh se zadnje 3 mesece nisem nič mazalo s kremo, zdaj pa me peče koža po zgornjem delu trebuha (nekje pod želodcem). Še posebej zoprno je, če imam gor majčko. Sem se probala namazat z olivnim oljem, pa potem z riboderminom, Bepanthenom pa ni nič drugače. Mogoče pa je to kaj povezano s hormončki.

lp, Teja

Neposredna povezava do sporočila: 2262
10.2.2007 11:35:35   
malecka_mateja
ojla!
teja lepo da si se javila!user posted image nič se ne sekiraj če je user posted image  malo manjši boš lažje rodila!ker če bi bilo kaj narobe bi ti povedali!mene pa je glih strah ke rso rekli da je pupa zelo velika!user posted image upam da nebo prehudo

glede gibov samo da jih je deset sej sedaj nemorej biti več brce ker nimajo več prostora zato je samo tiščanje in kobacanje!samo da se premikajouser posted image

glede kože povej g mogoče maš kakšno alergijo tako kot jo je imelka hothien!samo njo je srbelo!
to so hormončkiuser posted image

aja morem vam povedat da sem se zredila med nosečnostjo +6 kg tako da sem zelo pridna!je res vse na tamalo šlo ni čudno da je tako velika in težkauser posted image

no grem počasi kosilo delat!potem pa moj enkrat pride!
se javim še kaj!
papa

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
   [Brisano sporočilo]
10.2.2007 12:06:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2264
10.2.2007 13:40:27   
malecka_mateja
ne nič novega od lulu!je še kr boga!

kolumbo a pegouta bota prodala?user posted image zakaj že???user posted image

joj kak je dobra musaka!mmmmm njami!bo katera malo???se glih bašem z njo poleg!

no moj pride kakih 4 tak dauser posted image  ampak pol pa celi tedn poleg meneuser posted image user posted image user posted image

no grem počasi čarovnice gledat!pridne bit!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2265
10.2.2007 14:26:08   
BTina
O končno drage moje user posted image ... jaz sem imela cel teden pokvarjen internet in sem mislila, da bom ponorela. Povedati vam moram, da se pri nas še nič ne dogaja, čeprav sem že en teden čez rok. Najinauser posted image noče in noče priti, ker ji je verjetno zelo lepo v maminem zavetju. Tako, da moram skoraj vsak dan v porodnišnico na CTG in pregled in če do ponedeljka ne bo nič, mi bodo v ponedeljek sprožili porod. Vsi smo že nestrpni, še posebej bodoči tati, ki ne vidi ure, da bo objel svojo princesko. Vam pa povem, da je to čakanje čez rok zelo mučno in vsak teden je bolj dolg kot vseh devet mesecev skupaj user posted image !

Ful sem vesela za vse tiste, ki ste že srečne mamice in cartate svoje malčke. Čestitke vsem in uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ostale pa: kdor čaka dočaka... tudi me bomo!

Preden grem v porodnišnico, upam, da se vam bom utegnila še kaj javiti...

Lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2266
10.2.2007 16:30:26   
Anonimen
Ojla!

Evo jaz sem glih iz potepa... Sem terenska od 7h zjutraj, pred tem pa sem bila ful pridna - zribala sem kuhno in wc, pa po tleh pomilauser posted image Se mi je ful ljubilo, kr gobice, krpe, metle in čistila so letele od mene user posted image Zato sem pa zdej ko cota...

Pa tašča pa tast sta bla na vse zgodaj na kavi, ker sta ona dva peljala sestro od mojega na vlak. Pol sma šla k mehaniku po avto, trgovina, pa k mojim, ker so neko ograjo delali in je moj pomagal, jaz in sestra sma pa v trgovino šle in kosilo skuhale. Tak sem se najedla zelene solate, pa še po česnu tak fajn dumfam... user posted image user posted image user posted image

Malecka_mateja sej jest sem se hecala, da ne boš kej zamerla... user posted image Mleka oz. izcedka še nič nimam in se kr mal obremenjujem s tem, čeprav sem obljubila, da ne bom... Prsi imam pa take, da bom kmalu rabila D košarico. user posted image No, vsaj vam ne težim več user posted image Ja moj Traxx pa vsak dan eno furico naredi po stanovanju al pa vsaj sobi. Je reku moj, da ga bo treba na servis pelat še preden bebi pride, ker bo kilometrina velika... user posted image

Neki bo treba pogruntat za večerjo, bi kr musako naredla, sam sma jo jedla pri moji mami zadnjič. Mislim, da bojo kr slivovi knedlčki, ko jih imam že narejene v skrinji. Pa kak "home-made" kompot s sadjem iz maminega sadovnjaka+cimetove palčke... mmmmm njammmi! Pa tolk sem sita, sam bi še kr jedla...

Ja pa Mateja user posted image za skromnih +6kg. Vsaka čast! Pri meni je +17kg user posted image Sploh ne vem, kdaj je številka tako visoko prilezla... user posted image

No, grem še mal prečekirat sosede, ker je moj ostal doli z njimi. Gradijo neke klopce pred blokom, pa pomaga. Vsaj vreme je lepo. user posted image

Aja - a še katero boli popek?  Jaz ga imam trenutno čist ravnega z ostalim trebuhom user posted image

No, see U later punce. Uživajte!

(odgovor članu BTina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
10.2.2007 17:36:25   
turbo
Še jaz, še jaz, ...

2.2.07 smo pričakali Katarino, 3550g in 54 cm.

Pohvale dr. Sredanoviču in babicam: Špeli, Andreji in Eriki.

Neposredna povezava do sporočila: 2268
10.2.2007 18:00:45   
tasav
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem, ki ste že rodile! Tudi ostale komaj čakamo, in štejemo dneve, da ugledamo svoje zdrave štručke!
Pogumno na poti!

(odgovor članu turbo)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
   [Brisano sporočilo]
10.2.2007 19:43:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tasav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
10.2.2007 20:04:46   
malecka_mateja

02. Laruska, Trbovlje
06. hgrm, Ljubljana
08. Izabela_07, Postojna
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
12. alenkat, Ljubljana        
16. darja.grm, Ljubljana,  user posted image
22. Petrca24, Kranj

Pofočkanih je 26user posted image  in 27 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 7

MAMICE SO POSTALE:

18.01.,  Jenki,   user posted image  Jaka, 53 cm, 3440 g user posted image ,  (13.02.) - PDP
21.01.,  Kamy,  user posted image   Taja,  49 cm, 2700 g user posted image  , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,  user posted image   Marcel,  52 cm, 3720g user posted image  , (28.01)
1.2.,   Sminc,  user posted image   Aljaž,  49 cm, 2880g user posted image ,  (28.02.)
2.2.,   Turbo,   user posted image    Katarina,  54 cm,  3550g user posted image   ,  (3.02.)
3.2.,   Aja32,  user posted image    Naja,  49 cm,  3060g  user posted image ,  (27.01.) 
3.2.,   Zvončica in Peterpan, user posted image Maj, 52 cm, 3420 g user posted image , (27.01.)
4.2.,   adriana_m,   user posted image   David,  53 cm, 3890 g user posted image  ,  (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,  user posted image    Gal,  52 cm, 3600 g user posted image  , (26.01.)
4.2.,   Ajči,     user posted image    Jaš,   51cm,  3170g user posted image    , (2.02.)
6.2.,   Barmaz,   user posted image    Katja,   50 cm, 3420g  user posted image   , (4.02.)
7.2.,   Hothien,   user posted image    Ela,  55 cm,  3930g user posted image    , (1.02.)
9.2.,   Visnjaaa,   user posted image   Nejc,   53 cm,  3520g user posted image  , (18.02.)
9.2.,   Ribicau,    user posted image    Eva, 51 cm,   3150g user posted image  , (8.02.)

user posted image  na svet je prijokalo 14 user posted image  od tega 8 user posted image  : 6 user posted image  user posted image

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                             

Neposredna povezava do sporočila: 2271
10.2.2007 20:12:14   
malecka_mateja
oj!

JASNA VALDA DA NI ZAMEREuser posted image user posted image sorry za črke!
nič se z melekom ne sekiraj meni tudi zdaj nekaj časa ni teklo zdaj pa je spet začelo!tako dauser posted image upam da ga na koncu neboš mela več kot pa jaz!!!user posted image user posted image user posted image

kolum,bo ti pa maš pestro dogajanje okoli sebe!user posted image pa hvala bogu da nena mojega avteka prodajaš sem že bila žalostnauser posted image

babe mene pa je začelo zelo špikat in bolet kouser posted image pa mala mi dol pritiska...upam da se razvije akj iz tega in da nebo vse ponehalo!vam javim če grem ponoči slučajno!user posted image držite pesti!

grem ležat ker boli ko user posted image !
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2272
10.2.2007 22:26:03   
Anonimen
Čer punce!

Kaj se dogaja? Pri nas nič... Apsolutno nič! Sem bila danes tečna ko user posted image moj pa se trikrat bolj. Posledica? Tiho, zelo mirno popoldne... user posted image Mater, ne vem kdo ma večje izpade, jaz ali on? In zdej bi se mal stisku pa cartu... Tam ma Gino, nej njo čoha! user posted image

Moje počutje je kr ok. Sem prej mal spala - me je kr zmanjkalo za 2 urce, tak da upam, da se zjutraj ne bom zbudila pred 8h. Drug teden boma pa tudi midva posteljico sestavla, sem se kr odločila. Pa stvari za v P že imam pripravljene, samo v torbo jih je treba dati (pa še neki od tega speglat) user posted image Sem se odločila, da bom peglala med popadki - kao preusmeritev misli... user posted image

Kolumbo še ti se jim pridruži - tvojemu in bratu! Boš vsaj popadke lažje prebrodila, če jih slučajno dobiš user posted image (Hecam se!)

Malecka_mateja držim pesti, da bo danes dete hotelo na svet - sej je tvoj doma, a ne? user posted image

A vete kaj? Obe čveke mate rok pred mano. Kaj pa če rodite naslednji teden??? S kom bom jaz tle? Kdo mi bo družbo delal? Menda ja ne bom sama ostala... user posted image Al pa se bom kr na starši čvekamo ustulila... user posted image

No, se slišimo! Lepo spite!

Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.2.2007 8:02:04   
malecka_mateja
dobro jutro!

doma semuser posted image dva uri me je mantralo ful sem že res hotla it!tako zelo bolelo da nisem mogla ležat ne sedet ne nič in potem sem hodla po stanovanju gor in dol!pol pa na enkrat vse mirno!user posted image

noč latastrofa ker me kolki tako bolijo da nisem mogla spat in sem spet hodla gor in dol!user posted image user posted image
zaotečena sem kot slon sklepi me bolijo!user posted image
sam jamram sej vem sam to pa res ni več normalno!
naj že grem rodit!
amapk če tako zelo boli kot me je včeraj si ne žeilim!

moj me je pa masiral in božal vmes pa stiskal!user posted image kak je blo fajn pa malo pomaga¨!
ja jasna je doma pa celi tedn tako da bo zraven pri porodu!ker ta teden ziher rodim ker drugace mi boj osprožli ker mam že vse zrelo in potem moji pikici nebo več ok noter!tako da ta teden se bom že cartala z svojo princeskouser posted image

jasna jaz mislim da bota s kolumbo skupaj šle rodituser posted image !
drugače boš pa res na čveku pri nas starši sej je isto!ali pa bom te jaz do konca tukaj spremnljala mebomo te zapustili!!!!

no grem se malo cartat sam nevem kako ker moji koliko so v p*******!!!!!!!!!!!

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.2.2007 8:22:50   
malecka_mateja

02. Laruska, Trbovlje
06. hgrm, Ljubljana
08. Izabela_07, Postojna
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
12. alenkat, Ljubljana        
22. Petrca24, Kranj

Pofočkanih je 25user posted image  in 26 user posted image !   user posted image   :  user posted image   =  8 : 6

MAMICE SO POSTALE:

18.01.,   Jenki,   user posted image    Jaka,  53 cm,  3440 g user posted image   , (13.02.) - PDP
21.01.,   Kamy,   user posted image    Taja,  49 cm,  2700 g user posted image   , (konec feb.)
1.2.,   Jasnika,   user posted image    Marcel,  52 cm,  3720 g user posted image   , (28.01)
1.2.,   Sminc,   user posted image    Aljaž,  49 cm,  2880 g user posted image   , (28.02.)
2.2.,   Turbo,   user posted image    Katarina,  54 cm,  3550 g user posted image   , (3.02.)
3.2.,   Aja32,   user posted image    Naja,  49 cm,  3060 g user posted image , (27.01.) 
4.2.,   adriana_m,   user posted image    David,  53 cm,  3890 g user posted image   , (22.01.) 
4.2.,   pikecpokec,   user posted image    Gal,  52 cm,  3600 g user posted image   , (26.01.)
4.2.,   Ajči,   user posted image    Jaš,  51cm,  3170 g user posted image   , (2.02.)
6.2.,   Barmaz,   user posted image    Katja,  50 cm,  3420 g  user posted image   , (4.02.)
7.2.,   Hothien,   user posted image    Ela,  55 cm,  3930 g user posted image   , (1.02.)
9.2.,   Visnjaaa,   user posted image    Nejc,  53 cm,  3520 g user posted image   , (18.02.)
9.2.,   Ribicau,   user posted image    Eva,  51 cm,  3150 g user posted image   , (8.02.)
10.2.,   Darja.grm   user posted image    Lara  user posted image   , (16.2.)

user posted image  na svet je prijokalo 15 user posted image  od tega 8 user posted image  : 7 user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image                              

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 11.2.2007 8:32:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?