ČebelicaMaja
|
Uh, ste pridne s pisanjem...jaz sem bila že sedaj v "zamudah", zdaj bo pa očitno še slabše... sem preživela moj prvi in drugi delovni dan v novi službi...je tako kot vedno, ko zamenjaš delovno mesto- ogroooomno novega, da ne veš kje se te glava drži, ampak to bo že...je pa grozno zaradi ...meni je bilo prvi dan tako hudo, da sem kar začela, ko sem prišla domov...pa se mi zdi, da je bila tudi ona kar malo jezna name, sej dans je bilo že boljš, ampak je res hudo- zato drage aprilke UŽIVAJTE s svojimi sončki še ta mesec ali dva...meni je šlo res prehiter...nasploh imam zelo neugoden urnik dela, ampak upam, da se bom o tem lahko vsaj malo dogovorila z nadrejeno... službo naj bi imela od 9 do 18h!?- moja pa vstane ob 8h in gremo ob 19 v banjo potem pa spat...tako, da mi zanjo praktično ostaja zelo malo časa-... se sprašujem o smislu vsega... toda samo z eno plačo nama ne bi zneslo, pa še vodstveno delovno mesto je in se bom ogromno naučila, dobila veliko izkušenj, plačali mi bodo izobraževanja, itd...me pa razjeda...če gre to na račun družine, kaj je pomembneje in kako to uskladiti- poznam ogromno ljudi, ki so svoje družine zaradi kariere postavili v drugi plan in poznam tudi veliko takih, ki so v državnih ustanovah v službah od7h do 15h in to je to...a ste že kaj razmišljale o tem... Eya- hvala bogu je bruhala samo takrat in nič več...naslednji dan je še veliko spala, potem je bilo pa že OK...smo pa danes opazili, da ji izrašča zgornja enica- mi imamo še vedno samo spodnji enici, tako, da jaz malo vse skupaj pripisujem zobkom ali pa mojemu prehladu, ki tudi ne popusti... Na boku mi pa že dolgo ne spi več, čeprav jo vsakič na bok dam spat, se čez 15 sekund že obrne na hrbet... Kaka tudi največ 2x na dan, brez koščkov in naredi tak trši polpetek...pa vedno pod vrtiljakom v posteljici...se mi zdi, da ima že akr pogojni refleks razvit, ker se vsakič, ko je dalj časa pod vrtiljakom v posteljici (imamo ga na baterije in igra 15 min- ga obožuje) pokaka... Miaxxx in Marelica- tudi pri nas pitje še ni utečena zadeva, se pa trudim in ji flaško s čajem ali razredčenim sokom non stop v ustka tiščim- vedno vzame, naredi pa tri požirke in konec...včasih mi v celem dnevu spije samo 30ml, včasih pa tudi 130, več pa še ni šlo... Ja, marelo tudi jaz kupujem, sem ravno zaradi tega tudi hotela v Avstrijo, pa nam ni zneslo...sem pa govorila s prijateljico, ki hodi na fizioterapijo in je povedala, na kaj moraš bit pozoren pri nakupu marele: * da se da hrbtni del vležeč položaj in v položaj 90 stopinj *da sta hrbtni in sedalni del trda (pomembno za razvoj hrbtenice) * boljše so tiste, ki se ne zložijo po sredini, ker je to hrbtenična linija in ni dobro, da je mehka * dobro je tudi, da ima regulativno prečko za noge, da ne visijo dol, ko zaspi potem so pa še tile praktični nasveti: * da ima varnostni obroč (ker malčki hočejo skoz ven in noter hodit) * da ima snemljivo strehico- če je poleti vroče-je bolj zračno * bolje je imeti en ročaj, kot dva, ker tiste z enim ročajem lahko baje tudi voziš z eno roko Je pa tako, da gledaš cene, potem pa res ne veš kaj bi... mi tudi imamo Quinnyja in bi marelo res kupili tko, za v trgovino in kak kratek sprehod- tako da sem v ožji izbor vzela: Chicco CT 0.2 (tega v SLO nimajo in ga v živo še nisem videla)-ta ima vse zgoraj opisano, je pa precej drag, Chicco Pony, Peg perego Aria, Brevi Grillo- ti tije nimajo naslonjala za noge, PP Pilko X lite, Maxi Cosi City Taxi- slednja dva nimata varnostnega obroča in sta lomljena po sredini. Zdej sem se pa res razpisala...se vidi, da sem popoldne spala s tamalo skoraj uro in pol, sedaj sem pa budna kot sova bodite lepo!
< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 11.2.2007 0:47:58 >