crci06
|
živjo! danes se pa bolj kot ne samo pofočkam, sem že pozabila, kaj sem vam vse hotela pokomentirat na vaše poste.. uživamo 100/uro, saj je našemu očku uspelo si priboriti očetovski dopust... vse se je izšlo še bolje, kot če bi planirali, in to ob vseh tistih velikih planih, kako bi za božič že bila iz porodnišnice, haha... danes zjutraj me je bilo kar groza, ko me je moj vprašal, kolkrat sem ponoči vstala, pa nisem vedela, al sem dojila enkrat ali dvakrat. Čisto sem bila zalimana, tako, da mi je prinesel previtega sineta v posteljo, da se je nafutral, pol sta pa onadva vstala, mamica si je pa privoščila lepotilni spanec. Ja valda. 6:50 sta vstala; 7:05 sem se že vsa otrpla zbudila, ker sem imela nočne more, da se je s sinetom nekaj zgodilo... svašta. Aja, moram poudarit, da more niso imele veze z očkom... je zelooo priden. Mislim, da je ta teden, ko je doma, previjal skoraj 75 %. In vmes dokončal diplomsko. Jaz reva, pa nimam časa, ker imam otročka Pleničke pa mi uporabljamo Mullerjeve za čez dan in Pamperske za ponoč. Neke bistvene razlike v pamperskah iz Mullerja in Mercatorja pa jaz ne opazim. No, vizuelno že, v kvaliteti pa ne. Smo pa na dvojkici (3-6 kg)... Me prav zanima, kako bo na pregledu... Tudi jaz sem se vagala z in brez sineta, pa je bilo zelo malo razlike, s tem, da cunje ogromno nanesejo. Mislim, da tetra plenica tehta 40 - 80 g. Pa je čisto lahka, kaj potem šele vse ostalo... Moji kg... no comment. Zdaj so se pa res čisto ustavili. Ampak ne smem še športat, ker še ni 6 tednov. HAHA. Od hrane pa sem še vedno na jedilniku za "dojenje", razen sladkarijam se pa ne morem odpovedat... Aha, pa še nekaj se je danes zgodilo... med kuhanjem kosila je očka imel sineta v lupinici. Še prej pa mu je vzel ven tisti trikotni povšterček pod rito, ker je opazil, da je malemu bolje... Kaj ve še imate povšterčke za novoroječke v lupinicah? (upam, da veste, kaj imam v mislih; maxi cosi so tako narejene, da jih poglobiš..) No, zdaj pa en lep pozdrav vsem, pa želim nam vsaj par uric sončka na dan. Vsaj toliko, da se razmigamo in zamenjamo zrak v pljučih, sicer lahko človek rata utesnjen in o, ja, potem pa se začnejo prepiri... mi imamo prvi letošnji prepir že davno za sabo... Uživajte!
|