|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
9.2.2007 11:51:00   
lemavrica
To oddajo In the womb imava midva posneto. Je moj k sva zvedal da sem noseča dobil zalet in je v prvih 14dneh preiskal cel net da jo je najdu. Je pa ful dobra oddaja.
No sej za srečanje se lahko zmenimo tud kje v LJ. Najbolj res takrat ko bomo vse več ali manj brez slabosti in ostalih težav.
Sej po eni strani je fino da je šlo malo kg dol ker res vprašanje kolk jih bo na koncu.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.2.2007 11:52:58   
guppy
lemavrica, hehehe. Midva sva tud že gledala In the Womb (navadno) in moram reči, da je fajn, razen da se na trenutke malo preveč vlečeeeee. Me pa zanima, kakšen bo tale del o dvojčkih, trojčkih in četverčkih. CUKRČEK, boš gledala?

Aja, pa vedno pozabim vprašat... A je še katera mogoče Rh negativna?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 777
9.2.2007 11:54:08   
lemavrica
Jest še ne vem za krvne izvide? A to ti jih na dom pošljejo al moraš sam poklicat če je vse OK?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 778
9.2.2007 11:56:04   
guppy
Pri meni (Leonišče) je bilo tako, da ko sem bila v 8. tednu na izrednem PP mi je dal materinsko in vse te napotnice za kri itd. Naslednjič sem imela pregled v 10. tednu in takrat so izvidi že prišli in jih je sestra vpisala v materinsko knjižico.

Neposredna povezava do sporočila: 779
9.2.2007 12:09:27   
Anonimen
Jaz imam Rh negativno, prav tako pa tudi moj mož, tako da ne bo potrebnih nobenih injekcij in dodatnih pregledov. Ko sva šla v ambulanto za zdravljenje neplodnosti sva dala oba kri in so nama določili Rh. Jaz imam 0-, on pa A-. Zelo majhne možnosti da se dva takšna skupaj najdetauser posted image .

Drugače se mi pa dozdeva, da se slabosti od mene poslavljajouser posted image . Spala bi pa še vedno cel dan, ponoči spim skupaj 10 ur, mogoče se kdaj vstanem za minus 3 dl.

Veste kaj me zanima, jaz sem noseča 9t2d. Pa me zanima ali sem v 9.tednu ali v 10.tednu? Meni se zdi, da se temu reče 10. teden, moja zdravnica pa govori o 9. tednuuser posted image . Saj sem tudi stara 27 let in se reče, da sem v 28 letu....

Srčekuser posted image 9t2d

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
9.2.2007 12:12:36   
Anonimen
Srček si v 10 tednu. user posted image

Se pa moram malo pohvalit - slabosti praktično ni več. KONČNOuser posted image user posted image user posted image  Upam, da se ne vrnejo čez kakšen tedenuser posted image . Sem pa še vedno utrujena in zelo zaspana - 10 ur spanja minimum.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
9.2.2007 12:24:28   
dorotea
Jojuser posted image user posted image user posted image groza! Ne morem več! Dva dni sem spet tako boga, da ne vem več kaj bi. Skor da ne morem vstat...tolk mi je slabo in me boli...danes moza ni doma...pa si niti v trgovino ne upam...da se ne bi tam zložila al kej pobruhala...pol pa NIČ ne jem...pa me še bolj zviva v želodcu...zdej čakam , da me malo mine...upam...da skočim v trgovino po kruh...kaj drugega itak ne morem! Ko bi vsaj lahko bruhala...pa ne morem!user posted image user posted image user posted image
Za nameček se ves čas jočem, ko gledam kakšen film al celo kakšno blesavo nanizanko. Bi šla na sprehod...pa tudi to ne morem...sam ležim...Groza! Zjutraj nisem niti pri računalniku mogla sedet.
Ne mi zamerit ker tolko stokam...moj mali mi pomeni vse na svetu...sam trenutno je tako grozno, da se moram malo skihat.   Torej bom jaz še malo potrpela...do 10 tedna...še en teden...in upam da bo mimo, kot pri Žabonki! In prosim, ne mi povedat, da lohko traja celo nosečnost...ker če ne bom res šla v jok!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.2.2007 12:26:58   
dorotea
Aja bi prosila za en nasvet! Moj mož ima jutri rojstni dan...upam da mu bom vsa skozlana vsaj torto uspela speči. A imate kakšno idejo za darilo bodočemu očku? Hvala!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 783
9.2.2007 12:32:47   
guppy
dorotea, jaz sem lubiju podarila knjigo Dojenček - navodila za uporabo.
To je tok smešna in praktična knjiga, napisana tako bolj v nekem računalniškem slengu... res za nasmejat, ampak s praktičnega vidika (kako previti, uspavati, nahraniti dojenčka)!

http://www.enaa.com/oddelki/knjige/product.asp?dept_id=941&pf_id=9616473727

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 784
9.2.2007 12:35:03   
lemavrica
To bi blo pa glih neki za mojega pikija glede na to da je informatik. Bo treb kmalu nabavt.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.2.2007 12:38:34   
Anonimen
Boga, Dorotea. Meni se tudi zdi, da samo nekaj jamram. Zaspana sem in ful občutljiva - ko gledam žalostne filme, ali pa ko gledam malega škratka, ki gleda risanke... Se pa tolažim, da bo minilo, ko bom nehala jesti progesteron in bo minilo 12 /13 tednov. V prvo je bilo najboljše obdobje od 20. do 30. tedna. Bomo videli, kako bo sedaj. Do takrat, ko dete še ne brca tako, da ga čutiš, živiš mesec v pričakovanju naslednjega pregleda. Šele, ko prvič čutiš brce, se malo "skuliraš". AnonimnaD

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
9.2.2007 13:12:07   
Anonimen
Pa sem najdla še ta forum in se potolažila, da nisem edina boga reva, ki ji je non stop slabo. Tudi jaz sem med vami septemberkami, nekje na začetku imam rok pa sem čist boga, non stop slabo pa bruham, baje bo minilo, če prej ne enkrat septembrauser posted image . Ste pa mi dale tudi idejo kaj očku kupit za r. dan, ko ga ima konc meseca, tak, da bo dobil kar tole knjigico, ko je tudi bolj računalniški tip pa da vidimo kaj bo rekel na takšno darilo.

No, lepo nosečnost želim vsem pa zdravo bebiko.

Lep dan!

Janja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
9.2.2007 14:04:24   
škorpion
ojla septemberke!

odločila sem se da se vam pridružim ker je tako lepo malo počvekati in prebrati vaše lepe in manj lepe trenutke(nislim slabost in tako dalje)Malo sem si prebrala in vidim da nimam samo jaz problemom ampak ih imate tudi ve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.2.2007 14:18:38   
lemavrica
Lepo da si se pridružila user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.2.2007 14:29:19   
škorpion
hvala za lep sprejem lemarvica, kdaj imaš pa ti rok, in ali je to tvoj prvi.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 790
9.2.2007 15:13:28   
Rozmarinka
Dobrodosli _mala_ ter skorpion med septemberkami ! Pa cestitke za nosecnost !
Se bomo pa potrudile da se kaj prijetnega napisemo. Prepricana sem namrec, da tisti najbolj prijetni dnevi/tedni/meseci se prihajajo !

dorotea, prav hudo mi je bilo ko sem te brala danes. Upam, da si bolje ! Glede na to, da tvoj praznuje jutri sem z nasveti za darilo verjetno prepozna, mogoce pa bodo namigi prav prisli za ostale punce...
Imam se dva knjizna namiga in sicer:

Ockov koticek, avtor je avtor Damijan Sinigoj. Knjiga sicer ni prirocnik ampak izredno zabavna knjiga, v kateri avtor pise na duhovit nacin o vzgoji in vseh pripetijah povezanih s svojimi otroki. Prijateljica mi je rekla, da te knjiga nasmeje do solz !

Drugi namig pa je Hura, ocka bom ! Mislim da se obe knjigi najdete v knjigarnah (MK, ValeNovak) pa tudi po stevilnih spletnih knjigarnah se mogoce najdeta (nisem sla preverjati ampak probajte www.cangura.com).

lemavrica, mi se med tednom sprehajamo z nasim kuzkom po Kosezah in Dravljah (tam imajo starsi mojega hiso, midva sva za Bezigradom), cez vikend pa nujno kam na daljse sprehode in sicer Ljubljansko barje (tam ga lahko spustis, da nori 2-3 uri sam), pa turce po hribih (no, to smo sedaj ze crtali), pa okoli Bohinjskega jezera je lustna tura, bolj turisticna tista okoli Bleda, skratka redno na poti :)

Ce se boste kaj menile za skupno kavo ali sok v naslednjih mesecih sem ZA.
Samo pocakajmo da teh kriticnih 12 tednom mine za vecino, velja ?!

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.2.2007 15:22:39   
lemavrica
@škorpion: sem v 8t in to je moja prva nosečnost.
@Rozmarinka: sem že mislila da mogoče hodite kej okoli Žal na sprehod. Ponavadi ga vozimo tja.

_mala_ tudi ti dobrodošla med nami user posted image

Ja za kavo bi blo pa res najbolje po 12t, pa tudi vreme bo že malo bolje v maecu.

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.2.2007 15:33:14   
sandra85
o punce kolko ste se razpisale danes, ko sem bila js v službi user posted image sem zaj 15 minut sam brala...
najprej bi pozdravla nove nosečke med nami...

vreme na obali imamo še vedno grozno user posted image pa bi tko rada na sprehod šla...

glede roj dnevov bodočih očk...js sem na roj dan od mojega dragega definitivno zvedla, da sem noseča in je reku da je lepo darilo...sem mu pa tudi darilo kupla, ampak je bilo prvo boljše!...
user posted image

danes so se mi zluštali marelični knedli in kompot-zaj mi dragi kuhauser posted image priden*
js pa ponoči spim ko ubita, lulat grem obvezno vsaj 1x....zjutraj pa mi je tko grozno ustat...

Neposredna povezava do sporočila: 793
9.2.2007 16:23:42   
dorotea
Dobrodošle mala in škorpion! Upam, da vama nosečnost ne dela takšnih preglavic kot nekaterim izmed nas! Srečno!
Hvala Guppy in Rozmarinka za knjižne ideje...se bom sigurno poslužila ene izmed njih. Točno kaj takega sem imela v mislih..user posted image
.ko sem jaz gledala sem vidla same resne knjige...
Hvala vsem za podporo...danes sem jo res rabila. Moj možek se je končno vrnil domov...pa sem takoj malo boljeuser posted image
Čeprav me še vedno zvija. Še vedno nisem spekla torte...čakam, da bo še malo bolje. Knjigo bo pa šele v ponedeljek dobil, ker taka ven pa res ne grem.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.2.2007 16:37:02   
andreja32
Živjo punceuser posted image user posted image user posted image
Samo toliko se javim da lepo pozdravim vse nove nosečkeuser posted image , pa da povem da pri meni ni nič novega,....še vedno sem polna energija, pa skoz lačna.Na tehtnico si sploh ne upamuser posted image .Pri nas preurejamo hišo, povsod polno obrtnikov, pa svinjarijeuser posted image ,jaz pa namesto da bi kaj pospravljala čepim tukaj, he, he.
Če se boste kaj menile za kavo se jaz tudi pofločkam, če bom le imela čas.
Ful se imejte lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.2.2007 16:39:48   
nora
Ojla punce!
Pridne, zelo veliko pišeteuser posted image Jaz vas berem, ampak nič nisem pisala, kaj čem samo jamratuser posted image čakam na boljše dneve, ko mi ne bo več slabo. Komaj zdrzim v sluzbi, hvala bogu da je ze vikend, pa mi ne bo treba iti nikamor. Spim minn 15 ur na dan, samo takrat se dobro počutim.
Zjutraj sem stopila na tehnico in sem +1kg, ful sem se razočarala...ampak kaj lahko pričakujem?! Samo mi kruh paše jest, edina stvar ki mi ne smrdi. Migam se itak ne, ker zadnje 2 tedna sem totalno brez energije. Kako pa vi stojite s kg?Kaj vam paše jest? Upam, da bom kamlu prišla k sebi in da spet funkcioniram normalno....
Vsem želim čim manj slabosti in več prijetnih trenutkov v nosečnosti!user posted image
Nora

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.2.2007 16:47:40   
Anonimen
Evo recept za tortico, ki sem jo spekla: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2133

Super preprosta zadevca, jaz sem mogoče malo manj sladkala. Pa dodala sem še žlico škroba zraven pudinga.
Torej, skuhala sem puding in, ko se je še kuhal sem notri vrgla razkoščičene višnje.
Potem pa samo še vmešala stepeno smetano in to je to. Pa nič nisem s čokolado packala, kar smetano sem premazala in je bilo to to.

Da boste svoje možeke malo razvajale, samo, da vam ne bo slabo potem.

Čestitke novinkam med septemberkami!

Jaz pa sem danes malo šla prečekirat nosečniške cote, ampak nisem nič kupla, bom še raje mal počakala. Seveda pa nisem mogla brez, da bi šla prečekirat rožice. In seveda nisem mogla iz trgovine brez rožic. Pa še možek mi jih je potem kupu. Kak je bil prijazen....ampak, zdej bom pa jst tud mogla bit prijazna z njim.....zvečer user posted image
Mogoče imam že malo manijo z rožicami....v dnevni sobi jih imam 20, v kuhinji in v kopalnici pa po eno. Pa še bi imela, ampak nič zanimivega več ne dobim. Je še katera tako navdušena nad rožicami?
Za poročno darilo sem bila pa najbolj srečna, ko mi je sestra prinesla 1,5m visoko neko tropsko listje (sej ne vem, kaj je), ampak ful lepo uspeva. Najbolj sem ponosna  na pasionko, ki bo obilno cvetela prihodnji teden. Full full je lep cvet. Slikica:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5b/Passionfruit_flower07.jpg/300px-Passionfruit_flower07.jpg

< Sporočilo je popravil nefretiti -- 9.2.2007 16:52:46 >

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
9.2.2007 17:01:30   
nova169
Lep pozdrav vsem sonosečkam!

Dobrodošle nove nosečke.

No jaz bom poročala o mojem PP.
Videla sem svojo user posted image , ki je velika 6,4mm tako da nisem v 9.t ampak 7t. Verjetno zaradi dolžine ciklusa.
Dobila sem vse potrebne napotnice, zdaj pa veselo pričakovanje 2P, ki bo komaj 20.3 ko imam tudi NS.
Za vse tiste, ki do NS niste upravičene in jaz sem sveda med njimi je cena 50,8 EUR.

Slabosti so za umret in komaj čakam da ponehajo.

DRŽITE SE!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 798
9.2.2007 17:02:20   
dorotea
Joj nNefretiti, pa res je lepa tale pasijonka...kaj ni drgač to rožca za zunaj? Se mi zdi , da sem jo vidla nekje na enem vrtu...se kar razrase.Jaz sem tud čisto nora na rožice...odkar sem se preselila v svoje stanovanje jih imam vedno več...imam 2 benjamina, ki sta čez 2 metra visoka...pa eno tako noro plezalko...in cel kup orhidej...te imam najraje...mi cvetejo kot nore...sam sem imela celo Džunglo že v dnevni sobi...tako da sem jih kar nekaj že podarila drugim...je blo res že mal prevečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.2.2007 17:13:11   
Anonimen
No sam, da nisem edina. Sem pa še tri pozala v jedilnici.
Tudi jaz imam en benjamin, ampak je ful majhen. Mi ga je sestra prinesla v 1. letniku faxa, je bil ene 5cm velik, zdej pa je zrastu do 30 cm, predvsem v šitino.
Jaz obožujem cvetoče rožice ampak imam od vseh rožic le 6 cvetočih. Ful ful so mi všeč čeveljčki, zde so v baumaxu v akciji, ampak mi skoaj vedno crknejo.
Pasionka je na primorskem precej pgosta, zlasti v dalmaciji kot takšna plezalka na stenah. Ful ful ful lepa je. Jaz jo imam na oknu, pa je zdej res noro zrastla. Drugače pa je navita na tako okroglo oporo, ji drugače pavijo tudi kristusova krona. In je navita v krono.
Orhideje pa nisem imela še nobene v življenju. Noben mi je noče prinest user posted image . So pa kar drage. Danes sem videla take res lepe, so bile po 8 jurjev :-O

Bom poskusla pasionko razmnožit. Če pa imaš katera rožico na odmet .... se priporočam.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?