|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
7.2.2007 19:16:55   
lemavrica
Meni se trebuh še nič ni povečal, tko da lahko še vedno nosim kavbojke in ostale hlače. Upam da bo čimdlje tako ker sem tako navezana na kavbojke da mi je kr hudo k jih ne bom mogla nost.
Anonimna iz kje iz okolice Domžal pa si, jest sem tud iz tega konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.2.2007 19:24:03   
guppy
AnonimnaD, se priporočam za kak obisk McDonaldsa user posted image

A ma katera mogoče NS pri Pušenjaku 20.2.?

Sandra, nisi osamljena! Saj smo tu in klepetamo. Danes je pa res tak dan za "bit notri"... jaz bi samo spala :)

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 727
7.2.2007 19:27:00   
sandra85
eeee kako sem vesela, da nism sama... user posted image user posted image user posted image
zaj pa povejte kej...
ej mene neki zanima...js sem sicer 1. user posted image in sem bolj boga glede znanja...
js zaj nisem prepričana, če sem imela pp, ali imam 20.02. pp ali 2. p...
kaj dela na pp?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 728
7.2.2007 19:37:25   
Anonimen
Jaz sem doma blizu Doba. Prvi pregled? Pravi pregled? Tehtanje, popis podatkov v materinsko knjižico, merjenje pritiska, napotnice za vodo in kri (daš kar nekaj vzorcev za RH - faktor, test za tokoplazmozo, krvno skupino), mogoeč pade kakšna slikica UZ..toliko imam v spominu.

Neposredna povezava do sporočila: 729
7.2.2007 19:40:02   
Anonimen
Pri meni se slabosti počasi umirjajo. Trenutno me bolj kot slabosti pesti utrujenost. Verjetno je to povezano tudi z vremenom in z mojim nizkim pritiskom. Še vedno mi marsikaj smrdi za znoret - tudi knjigeuser posted image .
Najraje jem krompir - če je pire pa še rajšiuser posted image . Kuham si kompote, da pojem nekaj sadja, ker me sveže sadje preveč napenjauser posted image . Jaz si zjutraj hlače še zapnem, ko pridem v službo pa ves čas sedim z odpetimiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
7.2.2007 19:54:19   
sandra85
aja...user posted image
ok hvala anonimna-to pomeni da še nism mela pp
ok zaj sm 100%

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
7.2.2007 19:56:47   
Anonimen
Živjo punce.

Naj se vam še jaz oglasim.

Včeraj sem opravila PP. Z malo pikico je vse v redu. Velika je 13 mm, srček je lepo bil. Moram se pazit, ker mam še hematom. Za enkrat še polno delam, ginekologinja pa me je opozorila naj bom še posebej pazljiva. Drugače so slabosti minile, tudi prsa me ne bolijo več, le večje so.  PDP mi ni še potrdila, mislim pa da bo ta kar držal.

Lep večer še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 732
7.2.2007 20:02:48   
manca79
Živjo punce!
No, moram povedat da je tudi mene nenehna zaspanost minila. Kakih drugih težav zaenkrat nimam, počutim se ok, samo pri vsakem najmanjšem naporu sem takoj utrujena.
Nekaj me zanima; kot berem vas gre večina na NS. Kje na Gorenjskem ali pač kje najbližje delajo te preglede?

Uživajte user posted image

lp
M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
7.2.2007 20:09:09   
TheAngel
Na Jesenice ali do Ljubljane bova mogle.
Jaz bom v petek preverila pri mojem G kaj predlaga - ker mi je rekel da bova na naslednjem pregledu zmerila NS. mogoče je tudi on med temi, ki delajo da dobijo licenco...

Slabo mi še vedno ni in mislim da mi ne bo juheeej
spala pa še vedno bi

paprika moje prebave ne gane heh
ne ganejo jo niti čokolešnik & kisla solata skupaj
donat jo je malooo
sedaj pa mogoče pomaga pa še užitno je ta novi fructalov sok iz suhih in svežih sliv Natura nekaj
bravo oni k so vedli je da ravno sedaj pa res nujno tak sok dati na trg

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 734
7.2.2007 20:11:43   
sandra85
ma čakaj...zaj bom tak povedala...js ko sem naredila test nosečnosti in je bil pozitiven, sem drugi dan šla takoj k g...mal me je pregledal in je reku, da se mu zdi da je, ampak da je še prezgodaj, da bi 100% potrdil, tato me je naročil čez 2 tedna (25.01.)...takrat mi je naredil vaginalni uz, mi dal napotnice za laboratorij(sem šla dat kri, vodo) in dobla sem tudi slikico uz. pol pa me je naročil 20.02.
kaj to pomeni, da imam šele zdaj pp? ker zaj mi bo tudi izvide iz laboratorija šele povedal, to pomeni, da bo to pp?

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 735
7.2.2007 20:43:56   
Nikki24
Pozdravljene septemberke!

Odločila sem se, da bom malo še k vam špegala. PDP imam namreč 29.8. in čisto lahko se zgodi, da bo moj otročiček zamujal.

Za sabo imam že dva pregleda, prvega v 6. tednu in drugega v 10. Takrat je bil otročiček velik 2,56 cm in je bilo vse ok. Trenutno sem začela 12. teden, nasledni teden imam NS. Že zdaj upam, da bo vse uredu.

Drugače pa sem imela slabosti le tam nekje v 6-7. tednu in pa v 10.tednu. Se pa že od začetka počutim napihnjeno kot žoga, občasno me boli križ, predvsem če veliko sedim.

Lp

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 736
7.2.2007 20:49:00   
sandra85
no mogoče pa bo še ena septemberka user posted image
bomo držali pesti drugi teden, ko imaš ns...
mene pa tak čudno boli pri trtici že 2 dni...
mi je rekla šefica, da je njo tudi trtica bolela v nosečnosti in še pol kasnejeuser posted image

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 737
7.2.2007 23:24:32   
guppy
Punce, meni je pa tooook slabo že cel večer, da samo bruham user posted image . Pa ne, da se bo spet začelo user posted image
Kako naj grem zdaj spat, ko pa ne morem ležat? ... zgleda bom spet presedela noč user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 738
7.2.2007 23:27:07   
lemavrica
Edino kar ti lahko predlagam je da se do konca zbruhaš in probaš zaspat. Meni edino to pomaga kadar mi je tko slabo. Upam da boš imela mirno noč

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 739
7.2.2007 23:55:52   
guppy
lemavrica, nimam več česa zbruhat... zdaj bruham samo še tekočino in trakce krvi user posted image
Kislina me ubija - vzela sem že dva Rupuruta v zadnjih dveh urah, pa nič ne pomaga. Najbolj mi je še pasalo tuširanje z vročo vodo, sam s tem tud ne smemo pretiravat v nosečnosti. Najraje bi se vrgla v banjo in tam preživela noč, res...

Upam, da bo jutri bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 740
7.2.2007 23:58:47   
lemavrica
Aja to je pa slabo. Meni ponavadi pomaga da zbruham vse, nakoncu še mal kisline in pol je ok. Mi tud paše če me moj s toplo roko drži za trebuh in pol se pomirim. Probi še čist navadno vodo pit, če boš mogla še brugat bo šlo vsaj to ven in ne samo kislina in kri. Si pa bošček, jest tud upam da bo jutri že bolje.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 741
7.2.2007 23:58:53   
buškica
Drage moje,

danes sva na 2. pregledu videla našega user posted image , ki je že pravi korenjak.
Meri 18 mm in srček mu divje utripa. Na naslednjem pregledu bom dobila materinsko knjižico in se naročila na NS.

Komaj čakam 23.2.ko imam pregled.

lepo spiteuser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 742
8.2.2007 0:02:13   
guppy
buškica, čestitam !!! Res lepa novička !!!! user posted image

lemavrica, pijem lih samo vodo, čaji se mi že gravžajo. Dobro, da mam TV tukaj in računalnik - čakanje na neko normalno stanje hitreje mine. Moj lubi je šel že zdavnaj spat, ker je čist izčrpan, jaz bi pa tok rada, da me kdo mal pocrklja. Vem, da ne bi imel nič proti, če ga zbudim, ampak mi je vseeno hudo user posted image .

Kako to, da sta vidve še budni?

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 743
8.2.2007 0:04:24   
lemavrica
Z mojim še TV gledava pa jest sem še mal na netu, sej počas se spravljava spat. Sva navajena ob taki uri spat hodit.
Spočij si čez noč pa se jutri spet kaj tipkamo.user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 744
8.2.2007 7:30:53   
Anonimen
Jutro!

Joj kak ste ble včeraj pozne. Jaz se do polnoči že ene 5x obrnem. Ob devetih sem spala kot dojenček, sam prstek v ustih je manjkal.
Sem pa zjutraj ob 6h že komaj čakala, da vstanem. Komaj čakam, da se dan začne, da vidim, kaj me danes čaka.
Danes bo sicer naporen dan, ker ima mama rojstnodnevno zabavo in pride cela žlahta k nam. Pa morjo fino jest in danes me bodo vsi gledali v tebuh.
Ko kdo pride na obisk, me prav preskenirajo.
Se to dogaja tudi vam?
Mene so v bistvu takoj pogruntali, če sem pa že mesec doma, pa nič vidnega ni narobe z mano.

Vsem želim en lep, lep dan! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 745
8.2.2007 9:56:55   
Rozmarinka
Kako zanimivo...meni se trebuscek sploh ne pozna nic, pa tudi drugace sploh nimam obcutka da sem noseca, razen da mi hrana ne disi prevec. Zaenkrat imam kar precej energije, tako da cisto normalno pocnem vse kar sem prej. No, pa seveda smucarijo in hribe sem cisto crtala iz seznama aktivnosti...

Za najino pikico od torka dalje ve se moja najboljsa prijateljica. Sva sli skupaj na koncert in med pavzo me je sama vprasala, ce ji moram kaj povedati ?! Da ima tak obcutek, da ji moram nekaj reci...no, in sem ji veselo sporocila novico. Tako da smo sedaj 4, ki vemo (midva, moja sestra in ona). Za mojo RD zurko (konec feb) pa bova povedala se najinim starsem (takrat bom okoli 9 tedna). Joj, kako lepo darilo bodo dobili ! Suprise party !

Tina Lina, midva sva po PDP precej skupaj, pa tudi pregled sva imeli na isti dan (6.2). Samo tvoja pikica bolj pridno raste, ce je ze 13mm velika. Najina je bila 8mm. Smo jo komaj zagledali na UZ v torek :)

Lemavrica, bos danes kaj peljala svojega boksija ven na "setnjo" ?user posted image

Nefretiti, dobro zurko danes ! Ko si opisovala tisto grmado zadnjic sem si morala takoj nekaj sladkega iskatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
8.2.2007 10:42:55   
lumpa6
Doro jutrouser posted image user posted image user posted image

ste dobro spale,jaz nisem kaj preveč, me celo noč dajejo hude sanje, zato se zjutraj zbudim čisto neprespana, kaj bi dala za en dobr spanec

vreme je pa tudi grozno da se še na en sprehod ne da, groza

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 747
8.2.2007 10:59:19   
dorotea
Pa res nas nekdo zafrkava, kajne Guppy,...pa nam je slabo...pa smo bolje...pol ko misliš, da je že vse mimo...je pa spet slaboooo! Jst sem se tud že veselila in razlagala, kako se bom končno začela spet nažaj učit...pa blek...spet slabosti...upam , da ni psihično, da mi ne bi blo treba nazaj za knjige!user posted image
Rozmarinka, pravis da se ti trebuscek ne pozna...srečnica...meni se pa glih tolko, da zgleda da sem sem se fajn nažrla in da sem kot en mali pujsi...glih tolko, da te hlače tiščijo ko jih zapneš...zdaj nosem , sam še take , ki sem jih že zdavnaj zložila v kakšen zaprašen kot omare...in so mal večje...pa tudi 100 let za cajtom. Sem si pa kupla eno super majčko, tako dalšo...ki jo bom loh kar celo nosečnost imela...se raztegna in sem full zadovoljna...user posted image - če ne bo prevroče avgusta..hi, hiuser posted image
Ja midva sva tudi vceraj povedala moji mami, da bo še enkrat pomagala zibat v septembru(sestra ima namreč junija rok), pa je bla vsa raznežena...zdaj naju čaka še tata in njegovi starši. Drugače pa Nefretiti, če bi mene gledali v trebuh, brez da bi vedeli, bi verjetno rekli...kaj si se tko zredila!user posted image ...res ne bi mogla rečt, da je to nosečniški trebuh...je pa lepo tipat sestrinega...ker se že čuti brcača...čeprav ga jaz še nisem ujela.
Upajmo, da bo danes miren dan!Bodte lepo!

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 748
8.2.2007 11:19:39   
lemavrica
@Rozmarinka: naš boksi je ravnokar zunaj s stricem in mislim da ima neko boksarsko družbo in uživa. Kam ga pa vozite naq sprehod?

Kako slabo jest spim zadnje dni, sploh ne morem spat se kr neki premetavamuser posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 8.2.2007 11:21:04 >

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 749
8.2.2007 12:10:11   
Anonimen
Meni pa včeraj zvečer prvič ni bilo tako zelo slabo, tako da sem dragega "zraven spustila". To je bil presenečenuser posted image . Že cel mesec mu namreč nisem dala, samo da mi je omenil mi je slabo postalouser posted image . Pol pa greva včeraj v posteljo, se malo stisneva in gledava TV, pa malo potipa če bi mu kaj "pomagala", pa mu rečem da ne. Zakaj ne? Ker bi tudi jaz rada kaj imela od tega....Me kar pogleda, da vidi če je prav razumel, se prepriča in že hiti v dnevno po svečko, da bo bolj romantično.....tako je bilo lepo, celo me je zmasiral, mi govoril kako lepa sem, da imam tak lep trebušček, da komaj čaka da zraste,......bilo je 1000x lepše kot na začetku, ko se šele spoznavaš. Zgleda, da nama je pustilo precej posledic na tem področju dejstvo, da sva dve leti delala na user posted image , da je vse to postalo že rutina, tisti "moraš" vedno prisoten....
Ja ja, saj vem, malo sem se izlila zdaj tukaj, samo tudi to je del življenja, meni se je seks čisto uprl v zadnem času, da me je že resno skrbelo, mož se mi je že prav smilil, pa ni nič jamral, je rekel da razume, da pretrpi karkoli, samo da bo z user posted image  vse ok.

Drugače pa bi imela včeraj pdp, če nebi izgubila prejšnje pikice. Še dobro da sem ponovno user posted image , če ne bi me včerajšnji dan čisto podrl.

Lepo se imejte.

Srček user posted image 9t1d

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?