Anonimen
|
Meni pa včeraj zvečer prvič ni bilo tako zelo slabo, tako da sem dragega "zraven spustila". To je bil presenečen . Že cel mesec mu namreč nisem dala, samo da mi je omenil mi je slabo postalo . Pol pa greva včeraj v posteljo, se malo stisneva in gledava TV, pa malo potipa če bi mu kaj "pomagala", pa mu rečem da ne. Zakaj ne? Ker bi tudi jaz rada kaj imela od tega....Me kar pogleda, da vidi če je prav razumel, se prepriča in že hiti v dnevno po svečko, da bo bolj romantično.....tako je bilo lepo, celo me je zmasiral, mi govoril kako lepa sem, da imam tak lep trebušček, da komaj čaka da zraste,......bilo je 1000x lepše kot na začetku, ko se šele spoznavaš. Zgleda, da nama je pustilo precej posledic na tem področju dejstvo, da sva dve leti delala na , da je vse to postalo že rutina, tisti "moraš" vedno prisoten.... Ja ja, saj vem, malo sem se izlila zdaj tukaj, samo tudi to je del življenja, meni se je seks čisto uprl v zadnem času, da me je že resno skrbelo, mož se mi je že prav smilil, pa ni nič jamral, je rekel da razume, da pretrpi karkoli, samo da bo z vse ok. Drugače pa bi imela včeraj pdp, če nebi izgubila prejšnje pikice. Še dobro da sem ponovno , če ne bi me včerajšnji dan čisto podrl. Lepo se imejte. Srček 9t1d
|