|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne prikačujemo v februarju...
7.2.2007 18:11:10   
mišk
Punce moje, dans sem nardila test in sem user posted image !!!!! HAHAHA, ne morem verjet!
Ratalo nama je v prvo! Test sem nardila kake dve uri nazaj. Moj še nič ne ve.
Zvečer, ko pride k meni mu razkrijem veselo vest! user posted image user posted image

Zdej pa lahk sam upam, da ne bo kakšnih komplikacij, SS in podobno, ker to bi me pokopalo!
Čez 9 mesecev bom mela user posted image ? Jst? Haha!user posted image

Vsem, ki še vedno čakate pa čimprej tiste zaklete user posted image  ali user posted image !!
Upam, da bote čimprej na mojem mestu!Se še oglasim.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.2.2007 18:14:14   
breta
Ojla,
vidim, da vas dosti pričakuje 17.2. no med njimi sem tudi jaz.Upam, da nama je uspelo saj smo bili zelo aktivni te dni.
Držim pesti za vse.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 252
7.2.2007 18:16:17   
puhica13
Mišk,
ČESTITAM!! user posted image user posted image user posted image  .Me veseli da si srečka user posted image . Želom ti zdravo in lepo user posted image .

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.2.2007 18:18:03   
breta
MIšk, braaaaaaaavoooooooo!

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.2.2007 18:25:50   
Sulfinija
Mišk,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Želim ti lepo zdravo in pa mirno nosečnost do konca.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu breta)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.2.2007 18:36:38   
stunfek
Čestitke mišk! Kdor zna pač zna user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
7.2.2007 18:37:24   
Anonimen
čestitam miškuser posted image user posted image ampak priznam,da ti mejčn zavidamuser posted image ,po mojem ss ne gre in ne gre in še partner se neki blokirauser posted image user posted image       anonimna sm,ker je mal preveč firbčnih okol (moja sestrauser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 257
7.2.2007 19:09:12   
*marjetica*
user posted image user posted image user posted image  Mišk!

ČESTITAM

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.2.2007 19:12:19   
metkica1
user posted image user posted image user posted image   Mišk ČESTITKE!!!!  user posted image user posted image user posted image

čimlepšo nosečnost ti želim, in gladko pot teh 9 mesecevuser posted image

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.2.2007 19:12:27   
Sulfinija
Marjetica!

Poročaj si že bila v Dm?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 260
7.2.2007 19:19:55   
andreja2000
miškuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

č e s t i t k e

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 261
7.2.2007 20:01:08   
mlavla
iskrene čestitke !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp
mlavla

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.2.2007 21:07:22   
janice
Pozdravček vsem, ki ne čakate!

sem nova tukajle in se vpišem med tiste, ki ne čakajo 12.2.
se pravi, da bova 13.2. delala test.
Me zanima, če bo številka srečna.
user posted image
in že komaj čakam.

je pa res, da imam že skoraj en teden, se pravi od cca 5 dni po ovulaciji neke take stopnjujoče znake.
seveda boleča prsa(no, ja , ta so bila občutljiva tudi ponavadi pred M), pa špikanje v jajčnikih in kot neki rahli krči, najbolj od vsega me pa navdaja z optimizmom splošna utrujenost in zaspanost. kar oči me pečejo cel čas od zaspanosti in že do malice sem v službi tako utrujena, popoldne pa vsak dan spim ali pa vsaj počivam

a je možno, da se ti znaki pojavijo že tako hitro po ovulaciji in toliko časa pred M?
ali je lahko razlog tudi kaj drugega???

prosim za vaša mnenja, sem že zelo nestrpna...
naj nas čimveč zagleda želeni plusek!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 263
8.2.2007 0:38:53   
andre3a
Najprej pozdrav vsem!Čeprav vas berem že dolgo sem se končno odločila da se tudi jaz javim.Po dolgih sedmih letih zdravljenja sem končno 2004 rodila čudovito hčerkico.V upanju da zdaj ne bo problemov z zanositvijo sva se odločila še za enega in nekje od jutri naj bi bili ovulacijski dnevi in dala bova vse od sebeuser posted image  samo da konec meseca ne bo user posted image !To bo najin tretji poskus.

Neposredna povezava do sporočila: 264
8.2.2007 6:48:16   
Sulfinija
Janice in Andre3a dobrodošli med name klepetuljami.

Punce moj test je bil danes -.

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 265
8.2.2007 10:36:53   
andre3a
Tudi če danes test ni pokazal nič ne obupaj!Počakaj da bodo spet nastopila ovulacija in veselo na delo saj dobro vem kako je ko čakaš ali user posted image  ali user posted image .Tudi tebe bo doletel ta najsrečnejši trenutek ko boš zagledala user posted image .Jaz imam zdaj te zelo aktivne dni in morava biti zelo pridna.

Neposredna povezava do sporočila: 266
8.2.2007 10:53:44   
andre3a
    pozdravljena Janice!Opisuješ svoje znake,jaz ko sem zanosila prvič sem vedela da nekaj je saj sem se počutila drugače kot pa takrat ko sem čakalauser posted image .Prsi so me bolele,malo me je vsake toliko časa zbadalo v trebuhu,sladkarije pa so se mi kar naenkrat zaustavile saj še papirčka nisem smela več videti,potem pa sem kmalu izvedela zakaj.Želim ti da ko boš delala test vso srečo inuser posted image !

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 267
8.2.2007 11:03:52   
janice
andre3a,
hvala lepa, vesela sem vsakega takšnega odgovora o izkušnjah, ki jih imate ostale.

pri meni je definitivno nekaj drugače. vsaj kar se tiče te utrujenosti in zaspanosti.
če ni vzrok user posted image , mora biti verjetno kaj drugega.
pa zanimivo, prejšnji mesec oz. kar dva meseca (dec in jan) sem imela v službi ful naporen, precej manj sem spala, pa mi je kar šlo. sicer sem bla utrujena, ampak ne tako. spat nisem šla noben dan popoldne, no ja, saj tudi časa ni blo.

to se mi zdi, da je zdej drugač. pa neki mini krčki po trebuhu, ki jih tudi ni blo še nikol.

zdaj ful čakam ponedeljek, samo mal je "šit", ker imam danes (praznik) občutek, da je že sobota...user posted image
pa je še 4 dni.....

razmišljam pa seveda tut, če to ni sam psiha.user posted image

aja, danes sem imela BT 37,1 (sicer imam zdaj v drugem delu ciklusa okoli 36,8 - 36,9). a naj bi to tut kaj pomenilo?

sicer pa imam TT (pod pazduho) 36,4.

lep praznični dan vsem!

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 268
8.2.2007 11:21:27   
andre3a
če si meriš BT je dober znak da je povišana saj mora ta ostati do konca povišana če pade pa bo spetuser posted image .Jaz sem si jo merila v ustih in si jo tudi zdaj.Držim pesti zauser posted image .

(odgovor članu janice)
Neposredna povezava do sporočila: 269
8.2.2007 14:37:34   
janice
ja, tudi jaz si merim BT v ustih, zjutraj, preden vstanem.
v bistvu ta mesec prvič in gre vse po reglcih.
zdej v drugem delu ciklusa jo mam ali 36,8 ali 36,9, danes je šla pa čez 37. (37,1)

zato sem si zmerila tudi TT na klasičen način pod pazduho, da vidim, če imam kaj vročine.
pa nimam.
počutim se pa res nikakvo.
zato vas sprašujem, če katera mogoče ve, če kaj pomeni, ko gre BT čez 37?

da lažje dočakam ponedeljek...

user posted image

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.2.2007 15:35:34   
stunfek
Meni gre običajno vedno BT čez 37. Tam do 37.2. Sem mislila, da je to nekaj običajenga. No, vsaj zame je.

(odgovor članu janice)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.2.2007 16:36:35   
upica
Janice
Čisto možno je, da si noseča. Pri nekaterih se pojavi rahel dvig (na že dvignjeno BT) najpogosteje 7 - 10 dni po ovulaciji, kot znak nosečnosti. Držim pesti, da je to tudi pri tebi tako.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.2.2007 19:25:23   
mehurčica
Mišk, tudi jaz ti čestitam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.2.2007 19:43:13   
zorica

Moje user posted image še vedno ni in upam, da je ne bo.Sicer sem včeraj opoldan delala test, a mogoče pa vseeno....

V glavnem - držite mi pesti!!!!!!!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.2.2007 19:45:44   
stunfek
kolk ti pa zamuja zorica? a test je bil negativen?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?