|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
7.2.2007 10:07:08   
Nogavica
Krfjolca, naj ti dobro gre na izpitu (mogoče pa je že mimo)!
Jaz sem pa tak strahopetec, da ne upam plonkat user posted image . Mogoče bi že zdavnaj končala faks, če bi se tega tudi jaz kdaj poslužila. Jeah, right... user posted image user posted image user posted image

Uporablja katera od vas Oleovit namesto AD3? Kako se dozirajo? Če se ne motim, so bolj koncentrirane in se jih daje manj user posted image . Kje pa jih nabavljate? Jaz jih bom zdaj dobila (jih je ena na RR ponujala). So res boljše kot AD3?

MucaMaca, jaz bom po porodniški spet na zavodu (sem bila preko javnih del zaposlena), tako da bom doma, če pa mi slučajno kaj rata najti, pa ne vem. Tašča gre decembra v penzijo, tako da se že ponuja, jaz pa nimam niti najmanjše želje, da bi malo pri njej puščala, saj ste lahko brale par strani nazaj, kaka je user posted image . Najraje bi kako varuško najela. Ah, itak bom jaz doma, ker faksa kot kaže še ne bom končala, tako kot se spravljam k tema zadnjima izpitoma.

Živa je zadnja dva večera spet na flaši user posted image . Ne vem, kako to - ali toliko več je, da mi joške sprazni ali se ji spet ne da vlečt user posted image . Pa tako srečna sem bila zadnje 2-3 tedne, ko sem jo samo dojila.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 7.2.2007 10:09:07 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
7.2.2007 10:38:57   
Nogavica
Preizkušam, če gre... nasmešek moje pikice

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
7.2.2007 10:48:57   
Zamima
Pri meni nič lepega spet user posted image ,... sem staknila spet vnetje,... ne vem kaj je to za en vrag, pa nosim izključno bombažbe gate,... user posted image ,...

Zdaj po porodu že 2. vnetje - groza! user posted image  ne vem več kaj naj delam, se mi zdi, da se bolj umivam bolj me vse srbi. pa sem probala z niveinim intimnim milom, pa samo z mlačno vodo pa je vse skupaj en drek! user posted image

Aja, pa še eno malo smešno vprašanje:
Kdaj se povrne spolovilo v dokaj normalno obliko? user posted image ,... pri meni se še ni, vsaj koliko lahko potipam user posted image ,... mah sem prav žalostna user posted image  user posted image ,... odspodaj pri vhodu v nožnico se mi zdi, da se še ni čisto porihtalo.
Kako pa je s temi vajami za maternico ali kaj so že za ene? Je delala to katera, kako se sploh to izvaja? user posted image user posted image

V glavenm sem jezna kot vrag danes pa žalostna tud user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
7.2.2007 12:16:55   
MALINČICA
Zamiam, a s že poskusila kako kopel v kamilicah  ali hrastovem lubju?
Glede teh vej (Keglove vaje), jaz sem jih tako med nosečnostjo delala tu in tam, res ful poredko, pred kakima dvema tednoma pa sem doma kihnila in ker me je ravno lulat tiščalo, sem se ob kihanju zraven malo polulalauser posted image , no pol sem skapirala, da vse še le ni tako, kot je bilo pred nosečnostjo in sem začela res delat pridno te vaje, kakih desetkrat na dan, po deset stiskov naredim, pa je boljše. Zdaj sem ravno prehlajena, pa kiham, kot kak alergik in mi ni še nič pobegnilo v hlačke. Tako, da očitno delujejo te vaje ,jeeeej!!!
Na izgled pa moje spolovilo zgleda čist enako, kot prej, vsaj meni se tako zdi, edino na mestu šivanja se čuti, videt pa ni nič drugače, kot prej.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
7.2.2007 12:56:11   
viv_
NOGAVICA: kako lep nasmešek user posted image user posted image

krfjolca: no, kako je šlo, smo držale pesti.

blacky: ja, v toplice. Zarji bom malo nogice namočila v vodo... ponavadi jih pa tisti topel zrak uspava. Pa fajn je mal za sprehajat se user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
7.2.2007 13:01:45   
ona 27
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Punce, že kaj razmišljate o varstvu vaših malčkov & malčic po izteku porodniške?

Jaz razmišljam, da bi ga dala najprej v kakšno privat varstvo, kasneje pa v vrtec. Ampak najti kaj primernega....Drug mesec začnemo intenzivno iskat. Sicer bi kdo rekel, a že, ampak si je treba zagarantirati mesto.

Krfjolca srečno na izpitu!

Evo mi2 že s sprehoda....Kaja11sporoči, ko boš za kakšen sprehod po PST.

Alen 29.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
7.2.2007 13:04:04   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca
Punce, že kaj razmišljate o varstvu vaših malčkov & malčic po izteku porodniške?

Jasli! Upam samo, da bom dobila isti vrtec, v katerega hodi Mirna. Bojda imamo prednost pri vpisu tisti, ki imamo v vrtcu že enega otroka.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ona 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
7.2.2007 13:19:43   
Aja1
Mi smo nazaj. Zaenkrat nismo izvedeli še nič. Spet se moram izogibat mlečnim izdelkom in jajcem. Najverjetneje ima Neja alergijo na kravje mleko. user posted image  Vzeli so ji kri (je revca tako jokala, da je komaj dihala) in dobimo čez nekaj dni rezultate. Resnično upam, da ni alergija.

Torej....dieta je zelo stroga user posted image . Mislim, da skoraj nič ne ostane dovoljenega...sem že lačna. user posted image

Krfjolca, mislim da je bil Anže tudi testiran za to alergijo user posted image  Kdaj si dobila rezultate?

Po porodniški pa gre Neja v vrtec, ker ni druge možnosti. Upam le, da bo prostor.

Malinčica, kako je z Majem? Boljše?

Zamima, kar do G pojdi...bo najboljše.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
7.2.2007 13:26:38   
marella1
Hello!

Krfjolca: srečno na izpitu

Aja1: upam, da ne gre za kakšno alergijo

Nogavica: mogoče ima pa preskok v rasti in potrebuje malo več. Ne vem, meni se tudi zdi, da Lana predvsem zvečer fuuul poje. pa jo kar pristavljam, čeprav ne vem ravno koliko kaj priteče ven. No ja, saj se ne pritožuje prav preveč.

Kar zadeva vrtca, ja tudi mi bomo šli v jasli. Vrtec imamo pa tudi zelo blizu.

Punce dajte mi povedat, a vaši dojenčki že kaj dvigujejo glavico. Pri Lani sem opazila včeraj zvečer user posted image

< Sporočilo je popravil marella1 -- 7.2.2007 13:27:31 >

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
7.2.2007 13:29:00   
Anonimen
Ja, tudi naša bo šla v jasli. user posted image  Če bodo mamici podaljšali pogodbo seveda.
Danes zjutraj sem že kar obrazce sprintala, ob priliki se jim bo pa posvetila.

Joj, da vam povem, kako me je včeraj naša mala šoja prestrašila?! Igrala se je pod igralnim mostom, čez par minutk lepo zadremala... No, jaz sem morala še kosilo pripravit, pa sem šibala v zgornje nadstropje k staršem v kuhinjo. No in jaz pridem nazaj dol ( minilo je max. 10 min ) in Ana leži povprek na nizki mizi v dnevni, čisto ob robu z glavico!!!! Jaz sem mislila, da bom dol padla od šoka!!!
Nikoli več je ne pustim same... Sem se skoraj zjokala, tako sem bila jezna sama nase & na svojo neumno ravnanje, nikoli si ne bi odpustila, če bi se ji kaj pripetilo. user posted image

Btw, kdaj se naj bi pričela okvirno uporabljati stajica? Jaz ležalnika namreč nimam, tako da je ali na rokah ali na veliki postelji ipd.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
7.2.2007 13:29:40   
Aja1
Moja kar dviguje glavico..vsak dan bolj. Sem dala nove slike v album v podpisu.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
7.2.2007 13:30:59   
Nogavica
marella1, saj jo ful pristavljam, pa se pritožuje (čez dan se ne), ko pa dobi flašo, pa vse popije.
Živa tudi glavico malo dviguje, če jo dam na trebušček.

Zamima, jaz tudi predlagam, da greš do ginekologa, drugače pa so meni pri vnetju pomagale Borax svečke (dobiš brez recepta).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
7.2.2007 13:50:15   
MALINČICA
Aja1, hvala! Ja, MAj je že boljše, sva danes imela kontrolo, pa je rekla, da je že dost boljše, da mu ne piska več v prsih, zmanjšala nama je inhalacije in do ponedeljka pojeva antibiotike, pol bi pa moralo bit že v redu.
Sem si ful oddahnila...

Tudi Maj že dviguje glavico, čeprav se buni, ko ga dam na trebušček. Mu ne paše preveč.

Jaz pa bom najbrž Maja dala moji mamici pazit, čeprav bi ga lahko dala v vrtec, kjer delam v jasli, ampak se mi še vseeno zdi premajhen, če imamo možnost, da ga moja mami pazi. Smo že razmišljali, da bi ga malo ena babi pazila in malo druga, ampak se bojim, da bo zmeden. No, saj je še časa dovolj, bomo videli kako bo oktobra letos.

Nogavica, to je meni tudi jasno, da raje na flaško pije, ko ji ni treba vlečt, kot pri mamici. Jaz su sedaj tudi izbrizgavam, ko Maj malo manj poje, me je strah da bom ostala brez, pa si vsak dan malo spumpam, pa ful so se mi vozlički nabrali, ko en dan ni dobro jedel, sem kar trde dojke dobila.
Sem že enkrat dobila mastitis, pa sem pač sedaj bolj previdna, hehe!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
7.2.2007 14:19:18   
Anonimen
Punce, rabim pomoč. user posted image

Zdajle sem previjala našo pupo, in med blatom opazila rahlo krvavo sluz. user posted image user posted image
Zdaj me je pa strah, da ni kaj narobe z našo malčico. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1139
7.2.2007 15:28:40   
MALINČICA
Sem zdaj malo po internetu pogledala, pa nisem nič pametnega našla glede krvi v blatu dojenčka. Daj raje pokliči pediatra (prav doktorja zahtevaj na telefon) in mu povej kako in kaj. Več ti ne znam svetovat. Upsm, da ni kaj hujšega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
7.2.2007 15:52:04   
Anonimen
Jaz sem iskala debate o tem tukaj gor, pa naj bi bilo to normalno. user posted image  
Če se še ponovi, pa vseeno za vsak slučaj vprašam še pediatra, če ne prej pa drugi teden, ko imamo posvetovalnico.
Hvala za trud, Malinčica.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1141
7.2.2007 15:58:06   
MALINČICA
No problem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
7.2.2007 16:59:30   
krfjolca
Hvala za držanje pesti, punce user posted image . Ne vem, kako bo, je bil ful čuden test user posted image

Aja1, Anžetu so dali samo kri na preiskave, rezultati so bili pa v dobrem tednu. Bili so negativni, samo pri tako majhnih so krvni dostikrat lažno negativni, zato gremo še enkrat, prav v alergološko. 21 ima posvetovalnico, pa bom rekla za napotnico.

Tudi Anže že kar dviga glavico, ko je na trebuščku. Samo ne veliko, kak cm, pa par sekund. Se pa že dviguje gor, kadar je na hrbtu, namreč če mu ponudiš prst, zagrabi za prste in se gor potegne. Sicer mu ne rata, so še prešvoh radiatorčki user posted image . Če pa isto poskusim v polsedečem položaju, recimo v lupinici, se mu pa že uspe dvignit. Predvidevam, da ni nič narobe s takimi vajami? user posted image V bistvu ga nič ne siliš, ampak sam poskuša ...

Je pa začel nosit stvari v usta. Zdaj ima dve ropotuljici, pa jih že fino slini. Jih pa še ne zagrabi sam od sebe, še nima toliko koordinacije, če mu jih daš v dlani, pa zgrabi in ham ham.user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 1143
7.2.2007 17:15:32   
Nogavica
Živa tudi drži ropotuljico, če ji jo dam v roke, sama od sebe je pa še ne zgrabi, razen če se ji to zgodi "po nesreči". Seveda vse roma najprej v usta - poleg ropotuljice tudi majčka, ko ji jo oblačim, atijev nos, ko ji da poljubček, mamina roka, ko odpira modrček... user posted image user posted image user posted image   Aja, pa parkrat ji je uspelo dudo vtaknit nazaj v usta, ko si jo je potegnila ven - seveda čisto po naključju.

Zdaj pa grem jest polento. Njam...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
7.2.2007 18:56:14   
ircica
nogavica - glede Oleovit kapljic - navodilo je eno na dan eno leto. Kostja jih sploh ne registrira.
Smo pa preživeli 1. cepljenje. Mali zapeljivec sploh ni opazil, da ga pikajo, se je preveč smejal sestri.
3 mesece - 6925g in 63cm, mama pa v jok, ker ima roke do kolen (pa ker je važna ko pes)

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
7.2.2007 21:31:34   
kaja11
Čer!! Frocla spita, možek se rekreira, jaz pa srfam.

Po porodniški gre mali v jasli, tako kot je šel Urban. Kaj pa vem... men je tko še najbolje. Babic v penziji itak nimamo, privat varstvo mi pa ne diši.

Nogavica... fuul luškana slikauser posted image

Zamima... kaj pa una krema od Justa za intimno nego. Ful jo hvalijo.

Ona 27... iz kje pa si? Jaz sem iz Mosteca in štartam pri Koseškem bajerju (če grem po PST-ju).

Marella... Gašper že fuul dviguje glavo, kravice lepo pase... še zdravnica je rekla, da je močen fant.

Mucamaca... res je treba pazit te naše škrate. Mene je že parkrat presenetil. Enkrat sem ga dala na kavč, obloženega z blazinami v napol ležečem položaju. Kar naenkrat se frajer sam dvigne v sedeč položajuser posted image ... če ne bi zraven sedela, bi se zvalil na glavo.

Malinčica... super!!!! Glavno, da gre na boljeuser posted image

Viv... uživajte na dopustu.

Gašper je pa danes fuuuul jokal, ko je dobil prvo pikico. Ista mami.... v četrtem razredu sem pobegnila iz šole, ko so nas prišli cepituser posted image .

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
8.2.2007 10:43:56   
MALINČICA
A še kar spite???
Wake up!!!!!!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
8.2.2007 11:08:34   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: marella1
Punce dajte mi povedat, a vaši dojenčki že kaj dvigujejo glavico. Pri Lani sem opazila včeraj zvečer user posted image

Ja, moja tudi! Danes sem opazila, da po moje, če ne bi bila široko povita bi se danes vsedla v posteljici user posted image  user posted image  user posted image ,.... vem, da je prehitro, ampak kaj naj? user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.2.2007 11:14:07   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11

Zamima... kaj pa una krema od Justa za intimno nego. Ful jo hvalijo.

To pa prvič slišim,... hvala, bom se pozanimala user posted image .

Punce, mislim, da me angina lovi,...kaj naj? user posted image  user posted image  Ne bi rada okužila še Zale user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
8.2.2007 17:10:23   
MALINČICA
Zamima, poskusi kak lekadol c-plus ali pa daleron.

Maj pa je zdleda fasal še alergijo na zdravilauser posted image !
Smo se danes spet podili pri dežurnem zdravniku, mater sploh mi ni napisala recepta za nov antibiotik, ampak mi je rekla, da naj spustim dve dozi antibiotika, ki ga ima sedaj (hiconcil) in pa predpisala sirup claritine.
Sem jezna kouser posted image ! Mali pa cel pikast!! Morava jutri kar zjutraj že k njegovi pediatrinji it. Po moje bom kar prestavila uz kolkov, ki ga imava jutri, ker ga ne bi rada vsega bolnega tam vlačila. Bom zjutraj poklicala in vprašala.

Madona, pa se tud ne moremo rešit teh bolezni, sem jezna!Končno bi že rada da bi bil Malinček zdrav!!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.