MALINČICA
|
Aja1, hvala! Ja, MAj je že boljše, sva danes imela kontrolo, pa je rekla, da je že dost boljše, da mu ne piska več v prsih, zmanjšala nama je inhalacije in do ponedeljka pojeva antibiotike, pol bi pa moralo bit že v redu. Sem si ful oddahnila... Tudi Maj že dviguje glavico, čeprav se buni, ko ga dam na trebušček. Mu ne paše preveč. Jaz pa bom najbrž Maja dala moji mamici pazit, čeprav bi ga lahko dala v vrtec, kjer delam v jasli, ampak se mi še vseeno zdi premajhen, če imamo možnost, da ga moja mami pazi. Smo že razmišljali, da bi ga malo ena babi pazila in malo druga, ampak se bojim, da bo zmeden. No, saj je še časa dovolj, bomo videli kako bo oktobra letos. Nogavica, to je meni tudi jasno, da raje na flaško pije, ko ji ni treba vlečt, kot pri mamici. Jaz su sedaj tudi izbrizgavam, ko Maj malo manj poje, me je strah da bom ostala brez, pa si vsak dan malo spumpam, pa ful so se mi vozlički nabrali, ko en dan ni dobro jedel, sem kar trde dojke dobila. Sem že enkrat dobila mastitis, pa sem pač sedaj bolj previdna, hehe!