urška76
|
Čer čveke. En vikend me ni gor, pa komi sfolgam vse prebrat. Vidim, da ste za jutri za KR zmenjene, jaz sem pa že zmenjena s kolegico, da ji vrnem cotke, ki so naši že premajhne. Jih bo posodila še eni kolegici, ki ima marca rok za in dva rada prej ven pokukata. Pa drugič (že spet) Glede AP naj rečem, da Miha ni nikoli spal čez noč pri nama, se je pa vedno zjutraj prišel pocrkljat in tako dela še sedaj. Mislim, da vsaka mama najbolje ve, kaj odgovarja njej in njenemu in se je brez veze kregat glede tega. Si pa (priznam) včasih mislim svoje, ko berem poste tam zgoraj. Kar se pa handlinga tiče, je pa to čist ok stvar, če ti ji kdo pokaže, kako se izvaja. In če ima otrok kake razvojne motnje, potem ti pokažejo. Midva ga ne znava in ne komplicirava in zaradi tega nisva slaba starša. Sva se držala neke kmečke logike in očitno sva vsaj pri Mihu kar dobro skoz prišla. Upam, da bo tudi tokrat tako. Sam taščo bo treba pazit, da je ne bo prehitr na noge postavljala, ker pa ja otrok to tako rad počne . No ja sej smo bolj malo tam , vsak obisk je z malo večjim zamikom . Malinčica ti se pa ne preveč sekirat, sej bo. Če boš ti znervirana, bo to čutil tudi mali malinček in potem bo še slabše. Sej vem, da je zelo hudo, ko ti tak mali škratek zboli. In naredil bi vse, pa veš, da kaj dosti niti ne moreš. Spi ti pa veliko zato, ker je utrujen od kašlja, je bila naša ista, samo da na srečo ni imela bronhitis, ampak samo virozo, ki jo je pobrala od nas. Hrano bo pa vso nadoknadil, ko bo bolj pri močeh. Ti samo pazi da dobi dovolj tekočine, da ti ne dehidrira. Če ga še dojiš, ga za vsakič, ko se zbudi pristavi, da malo poje, pa četudi samo požirek. Če pa dodajaš, pa čaj po žličkah. Sej bo, je pa hudo vem. Smo pa bili mi ta vikend na snegu. V soboto smo šli v Kamniško Bistrico, sem si mislila, da je kaj snega. Ma figo. Glih tok, da je bilo mal belo, na sončnih legah pa čisto brez. No toliko, da je Miha užival smo ga vseeno našli, na koncu pa našega korenjaka komaj spravili domov. Včeraj smo bili pa v Kranski. Kaka idila. Sonček je pa tako lepo sijal, da je bil Miha na koncu čisto prekuhan. Majčko in spodnjo majčko sem lahko kar ožela. V avtu je pol samo dol padu, ko je mal učke zaprl, ker mu je sonček nagaju. Pa tako hitro kot včeraj, že dolgo ni zvečer zaspal. No pa sem se razpisala, še za par dni nazaj . Če bo sploh katera brala ta čreva Lep večer vsem
|