|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
7.2.2007 10:02:31   
Anonimen
Nefretiti: kakšno torto boš pekla? user posted image

Spekla bom višnjevo torto oz. nekaj takega kot je črni gozdiček. Zadnjič sem odkrila en super pa še simpl recept. Sem že sprobala in so jo takoj zmazali. Mi je pa uboga tašča prinesla saherco, pa so se vsi tak za mojo zagrebli. Mi je blo kr mal hudo zanjo (za taščo mislim). Boga, tak se je trudla.

A ti si tudi prof.?user posted image  

Jp. Pa se spravljam strokovnega enkrat.....daleč....delat. Rabim pa še nekaj litereture. Tako visi tale vražji strokovni nad mano, da mam grozno slabo vest, da se še vedno nisem zmigala.

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
7.2.2007 11:07:35   
Rozmarinka
Kot sem ze porocala sem PP imela ze konec januarja, a se takrat ni se cisto nic videlo razen vrecke. 
Tako me je moral moj ginekolog narociti na nov pregled, ki sem ga imela vceraj...sem sla nekoliko prej iz sluzbe in priznam, da me je bilo kar strah, ce bo vse ok. No, pa se mi je po pregledu skala odvalila od srca (zagotovo je bilo trusc slisati po bliznji in sirsi okolici LJuser posted image ). Skratka srcek se je ze lepo videl, hrabro utripal, bitjece pa je " ze" 8mm veliko. user posted image   Aja, pa slikco sem dobila. Naslednji pregled imam 26 feb, ko mi bodo dali materinsko, vzeli kri ter mi dali napotnico na NS.

Drzim pesti za vse, ki vas se cakajo PP ! Vsem pa pogumno dalje v nove tedne  !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 702
7.2.2007 11:15:07   
surya
Pozdravljene user posted image !

Vidim, da imamo kar vse nekako iste probleme. Meni sicer ni slabo, me pa zelo velikokrat špika v jajčnikih. Malo mi je lažje, ko vidim, da nisem edina, me je že malo panika grabila. Prsi me bolijo samo še na momente- če se naprimer čudno uležem, opažam pa, da spreminjajo obliko.

Ful mi je dolgo čakat to NS. Imam jo 22.02. v Domžalah. A ima še katera takrat? Vidim, da ste same primorke. Hallo!?! Kaj pa posavke? Javite se...

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
7.2.2007 11:45:45   
helenav
Zoya27 (UZ 26.2.), 1n, Izola

Zoya javi se......kot vidim iz seznama, si tudi iz Izole..lahko tudi ZS....

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 704
7.2.2007 11:53:33   
Anonimen
Dobro jutro punce, kako ste danes?
Jaz sem spala kot ubita do 11h. Zunaj dežuje, pritiska nabija na glavo, razmišljam, da bi šla nazaj spat. Pa po bajti bi blo treba pospravit, meni pa se živet ne dauser posted image . Pa drugače tak rada pospravljam. Pa še učit bi se bilo treba, 15. imam izpit, pa še knjige iz predala nisem vzela. To res ne vodi nikamor.
Dajte povedat, a je kateri , ki je že več časa noseča, slabost minila? ful me zanima, ker že obupujem nad mojim stanjem. Včeraj sem bila cel dan v pižami. pa kam pridemouser posted image .

Ker mi ni do ničesar za jest, sem shujšala 1 kg, kar pa pri mojih kg itak ni problem, ker ima user posted image  od kod jemat. Ko bi le tako ostalo do konca, nič kg goruser posted image . Pa saj jem nekaj sadja, pa jogurt, pa mleko,..pa mi je že vse to odveč. Opažam, da me v želodcu bolj tišči če kaj jem, kot pa če sem lačnauser posted image .

Pridne bodite.

Srček user posted image 9t0d

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
7.2.2007 11:57:51   
lemavrica
Pri meni je isto. Vsak dan spim do 11 če se le da. Kake volje za pospravljanje nimam, izpit imam 16.2 pa se mi ne da zaknjigami sedet, oddat bi mogla seminarsko pa se mi je ne da dokončat. Vse mi smrdi, če pa že kaj pojem me pa itak tišči za znoret. Upam da kmalu mine, ker amo še jamram in jamram. Moj bo pa znorel ker nisem za nobeno rabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 706
7.2.2007 12:00:00   
cuma
nefretiti: oh mene tudi še čaka strokovni - se bom pa z njim ukvarjala, ko dobim službo ... če bo šel pri nas sploh kdaj kdo v penzijo in dal prostor mladim ... user posted image  Kaj pa si študirala?

A veš, da še nisem poskusila tega gozdička, vem pa točno kako izgleda... Sem bolj navdušena nad domačimi sadnimi s smetano user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 707
7.2.2007 12:19:01   
Anonimen
Sej....to je to: domača sadna s smetano. Čokoladni biskvit, vmes pa višnjev, domači kompot (zamrznjene višnje), puding, smetana. Po vrhu čokolada in smetana. Sočna tortica. Jst ne maram takih biskvitnih reči. user posted image

Z zaposlitvijo pa vem, kako je.....sploh nimam besed user posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
7.2.2007 12:32:46   
guppy
Ooo, vidim, da nas vse matra sedenje za knjigo (čeprav nekatere bolj kuharske knjige skrbijo user posted image ). Jaz moram do 30. septembra oddati dispozicijo za doktorat, pa že dva meseca berem par člankov. Katastrofa. Na mizi me čaka še 10 strani besedila, pa ga kar stran odrivam, ker ne zdržim ob tako drobnem tisku. Fuj! Sicer se 30.9. sliši daleč, ampak glede na to, da mamo dvojčka, predvidevam, da bom morala to končat do konca julija, če ne, ne bom nikoli ... aaaaaaaaaaaaa!

srček in ostale primorke... obvezno mi sporočite, ko bo na obali bolj sončno. Mislim, da ne rabim ničesar bolj kot posedanje ob morju, na soncu, brez skrbi, slabosti in smradu po hrani. Mmmmm, samo še o tem sanjarim.

Nefretiti, pridem do Celja, če boš še pisala o tej tortici user posted image user posted image .
Rožmarinka, čestitke!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 709
7.2.2007 12:37:34   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Ljubljane

1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana 

3.9. Anonimna 3ROŽICE
3.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
3.9. Pikica pokica, 2n
4.9. surya, Posavje
4.9. bodoča, 1n

5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. Žabonka, Ljubljana

5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

7.9. Carmy (PP 31.1.), 2n, Domžale
7.9. lemavrica, 1n, Ljubljana 
7.9. Anonimna  ZVEZDICA (PP 31.1.), 1n
8.9. Anonimna user posted image  NEBESA, 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana 
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
10.9. LEVASI (12.2.)
10.9. nefretiti, Celje
11.9. Zoya27 (UZ 26.2.), 1n, Izola
12.9. jst86, Škofja Loka
12.9. srček, 1n, Strunjan 
13.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n 
13.9. sandra85 (PP 20.02.), Portorož
14.9. duskamb, 3n, Maribor 
15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Anonimna D, 2n
16.9. cuma, 2n, Koper
16.9. naja07 (PP 2.2.)
16.9. nova169 (PP 6.2.), 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
20.9. kajča, 2n, Kranj
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica, 2n
23.9. dorotea (UZ 28.2.), 1n, Severna Primorska
24.9. tianna (PP 14.2.), 1n, Postojna
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana
26.9. sevenka (PP 14.2.), 1n, Domžale
26.9. taček
?.?. helenav, 1n, Izola
27.9. tanja981 (PP 13.2.), 2n
28.9. jacklyn, 4n, Logatec
28.9. andreja32 (PP 5.3.), 4n
30.9. Tanja Lina (PP 6.2.), 1n
??.9. katjuša79, 2n 

Trenutne težave večine septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, nekaterim se že pozna trebušček user posted image

Kandidatke za Tečaj za zgodnjo nosečnost (21.2., Ljubljana):
lemavrica, nora, TheAngel, guppy

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS.

< Sporočilo je popravil guppy -- 7.2.2007 12:45:40 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 710
7.2.2007 12:44:55   
cuma
Oj guppy! Slabo kaže zaenkrat veš user posted image , kar dež napovedujejo....
Kar se tiče študijskih obveznosti: ko bodo slabosti ponehale boš imela veliko energije in boš vse zrihtala!! Brez skrbi! Raje prej, ko potem....res!

Moj PDP potrjen od G pa je 16.9. , ko boš naslednjič kaj dopisovala user posted image , hvala!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 711
7.2.2007 12:49:22   
guppy
cuma, poštimano ;)

Jaz bi rabila nekoga, da me malo brca v rit. No jah... tud takrat v bistvu mislim, da ne bi bilo učinka, ker sem kot ena zmečkana palačinka na kavču. Uuuu, ko smo že pri palačinkah - do zdaj nisem mogla prenest sladkarij, zdaj pa komot jem toast z nutello. To je edina sladkarija, ki jo prenašam odlično!!!

Evo, domišljija že dela user posted image
S kilami sem drugače še vedno na -3 kg, ampak me je to nehalo motit, ker res manj bruham. Ravno zadnjič sva z mami računale, da se bom ogromno zredila... že oba dojenčka bosta mela okoli 6 kg, potem pa še prsi, pa plodovnica, pa povečan krvni obtok, pa ... in ... in ..... user posted image . Se že veselim, da bom 100 kg nosečka user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 712
7.2.2007 12:51:32   
Anonimen
Ampak Guppy, ti imaš vsaj dober izgovor, tebi je slabo in res ne moreš......em....jst pa.....hmmmmm.....meni je tudi slabo user posted image

Moram pa te pohvalit, da tako pridno ažuriraš naš sezmanček.
S katere branže si pa ti?

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
7.2.2007 12:59:40   
guppy
nefretiti, po izobrazbi sem ekonomistka poslovno-informacijske smeri in tudi v praksi se ukvarjam z informatiko (načrtovanje informacijskih sistemov). Honorarno pa sem v "tvoji" branži, ker delam tudi kot asistentka na fakulteti, za področje poslovne informatike.

No, zdaj me bo pa še kdo spoznal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 714
7.2.2007 13:31:56   
Rožica*
Hojla!

Spet se javljam po krajšem premoru. Ko že človek misli da bo konec "kozlanja" , me je v posteljo položila gripa.  user posted image
Trenutno tudi jaz izgubljam kilograme, verjetno zaradi bruhanja.

Tudi meni knjige ne dišijo, še knjiga o nosečnosti, ki sem si jo izposodila v knjižnici, bolj sameva, ko jo vzamem v roke s težavo preberem nekaj strani.
Čeprav me ta tematika izredno zanima.

Punce grem ležat, ne zdržim več pokonci.

By. Rožica   10t1d

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 715
7.2.2007 13:53:55   
Anonimen
Torej lahko pri seznamčku, kjer je napisano: trenutne težave dodamo ...... ehem ... knjige tud smrdijo user posted image  tako, da se jih raje izogibamo.

Upam res, da se vam slabosti poležejo.user posted image

A se kateri zdi, da se ji že pozna trebušček. Jaz že tako komaj čakam, da se bo, da se mi že dozdeva, da se vidi.
No meni se sicer že pozna, ampak ni to od user posted image , pa niti od napetega črevesja (tud teh težav nimam) ampak.....od čokoladic, pa sladkarij.user posted image
Se mi kar pozna, da se nič ne gibljem user posted image . Kaj češ. Čakam tistih magičnih 12t.

Drugače pa za tiste, ki vas slučajno zafrkava prebava: PAPRIKA, ta odmaši vse cevi. Res, zlasti rdeča. Zadnjič sem skuhala mehikance in je notri kar precej dušene paprike. Uf......to pa odpre. Pa še vitamina C je ogromno v njej.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
7.2.2007 14:23:26   
andreja32
Meni se pozna trebušček,....orenk.ni šans da dobim na rit navadne hlače.Smo že začeli z nosečniškimi.Pa jakno imam ( ko kam grem) striktno zapeto, ker mi je kar nerodno razlagati ,, ja sem noseča, pa ne nisem pet mesecev, ja neverjetno ,šele osem tednov,,user posted image isto je bilo že v prejšni user posted image .Pa punce, meni ni nič slabo, apetit imam za vola( uh, bo to čudno),nič nisem utrujena, pa ne zaspana.sej sploh ne morem verjeti, v prejšnih user posted image  sem bila crknjena do amena.
lp od Andreje pa user posted image , pa še od naših treh bolanih prirastkov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
7.2.2007 14:32:07   
taček
Punce, ali se kareri smoti? Meni se na trenutke full, zdaj sem pa začela opažat, da se mi tudi megli pred očmi! Ali mislite da to kaj pomeni ali je to normalno?

LP Taček

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 718
7.2.2007 14:39:47   
Anonimen
Andreja32: mene je sram priznat, ampak jst sem si že prejšnji teden kupla nosečniške hlače user posted image ....prav nerodno mi je, ampak hvalabogu sem odkrila še ene, ki so mi res za silo prav. Potem pa si vedno odprem gumb, pa naj bo pri tašči, kjerkoli, celo v gledališču sem si ga zadnjič odprla......groza.

Taček: pravijo, da je normalno, da se ti kdaj pa kdaj zvrti. Meni se včasih, ampak sem se že navadla, da čisto počasi vstanem. Ampak, če se ti megli, pa je lahko malce nenavadno. Mogoče ti manjka kakšnih vitaminov, najbolje bi bilo vprašat G.
Res pa je, da se je tudi meni včeraj zvrtelo. Me je ena birokratska smotka zafrkavala čist za brezveze, ko sem šla registrirat avto. Sem se kr usedla tam na en stol. Ampak, to se mi je dogajalo tudi preden sem bila noseča, sem bolj nizkotlačna.
Upam,

Neposredna povezava do sporočila: 719
7.2.2007 15:08:12   
Anonimen
se pofočkam - tudi jaz sem bolj nizko tlačna, tako da ti lahko povem, da so občasne in hitro trajajoče vrtoglavice pravzaprav moj vsakdan - je pa res, če se spomnim prejšnje nosečnosti, da me je potem v drugih dveh tretjinah pa dvignilo (sicer je bil pritisk na zdravniški normali, ampak za mene je bil pa kar visok in sem imela 100 na uro energije, voje vsega nič vrtenja).

No danes mi je še bolj slabo kot včeraj, bruham ne, ampak imam nov simptom - glavobol, zelena sem v obraz in motno mi je pred očmi. Pa še kar tipkam na računalnik.....

objem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
7.2.2007 18:17:34   
sandra85
guppy...js bi tudi tak rada šla po kosilu na sprehod po portorožu,samo...to vreme...!user posted image
skozi dežuje in kot kaže, bo še cel teden tako user posted image
drugače pa se spet vsak dan mal čudno počutim, ma mislim da je od vremena-upam...
komaj čakam, da bo sonček...guppy, takoj ti javim , ko bo sonček, pa gremo skup na sprehod...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 721
7.2.2007 18:29:39   
sandra85
ma ufa...user posted image js sem vedno ob taki uri gor, ko ni nobene,sm sama user posted image
ob tisti uri, ki ste večina gor sm v službi ali pa glih iz službe pri kosilu........

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 722
7.2.2007 18:36:13   
Anonimen
O punce,ste pa res boge. No, tudi pri meni se dogaja. Če ne dobim za jest, mi je slabo. Sanjam o krompirčku in cheesburgerjih pa še kakšen burek mi zadiši. Ponoči me pa križ boli in bolečina se širi v stegna, da sploh ne vem, kako naj se obrnem. Se spominjam prve nosečnosti, ko sem lahko počivala, zdaj pa ne gre. Ima mali energije za izvoz. Tudi jaz spadam med nizkotlačne subjekte - 80/40.  Nič čudnega ni, če že katera nosi nosečniške hlače. Jaz sem jih v prejšnji nosečnosti zelo kmalu oblekla. Najbolj fine so tiste z debelo elastiko v pasu, ki se širijo s trebuščkom. Še po porodu pridejo priročne, ker trebušček še ostane. Malo me skrbi, ker je ginekolog na prejšnjem pregledu videl hematom...ko bom ziher, da je vse v redu, se oglasim s pravim imenom. Držim pesti za vse, ki imate težave, da se čim prej rešijo. Na nuhalno sem se prijavila v Dravlje in jo imam 21. 2. AnonimnaD

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
7.2.2007 18:58:26   
andreja32
Anonimna, he he si ista ko jaz,.....če sem lačna mi je slabo, potem moram pa jesti, lačna sem pa velikouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
7.2.2007 19:06:46   
Anonimen
Če je pa tak fino papcat user posted image  V prvo sem se tolk zaradi teže sekirala. Največ sem jih nabrala do 25. tedna. Ob koncu nosečnosti 16 plusa. V enem mesecu po porodu sem bila že na minus porodni - se kar pozna, ko ostaneš sam doma, pa manj ješ in manj spiš, tako da zdaj kar pridno počivajte in si naberite moči in izkoristite čas v dvoje z vašimi boljšimi polovičkami. No, saj potem je tudi luštno - samo je pa cela organizacija, da dobiš mamo za nekaj ur, da pazi na otroka user posted image  Andreja, katera okolica Kamnika si ti? Jaz sem okolica Domžal.

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?