|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
2.2.2007 9:45:42   
nemrak
user posted image user posted image
Danes sem začela z novo dozo K. Drugi krog. O pričakujem konec naslednjega tedna. user posted image

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
2.2.2007 9:47:48   
kaja80
Nemrak, koliko dni po jemanju K imaš O?

Ali je zdaj tvoj ciklus kaj drugačen?

LP

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
2.2.2007 10:17:03   
nemrak
user posted image
O imam nekje 5-6 dan po zadnji tabletki k.
Prej sem imela ciklus okoli 31-32 dan. Tudi s K.
Sedaj po tem pa sem jo dobila že 29 dan.
Tako, da se mi je na srečo skrajšal.
Upam, pa seveda na user posted image user posted image .
Tudi tebi želim, da čim prej postaneš user posted image

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
2.2.2007 13:12:33   
andreja2000
Javljam,da je danes moja BT,žal spet padla in tako prihaja tečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne preostane mi drugeg,kot da se podam v  nov boj in s tem  zadnji krog  klomifenom.

Vse vas lepo pozdravljam in vam želim lep vikend

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
2.2.2007 13:17:01   
Fargesia
živijo! jst sem a mojmu omenila spermiogram in je bil prec za, tak da sem ga že naročila. je tam sestra rekla, da lahko samplačniško al pa na napotnico-da se isto čaka. tak da mi je dva dni nazaj dala datum 22.2. lahko bi že dva dni prej, pa moj takrat ne more. Nima pa še napotnice. Bova še videla...bo pa verjetno šel po napotnico, če pa ne, bova pa pač plačala.
Danes je dan klomifena drugi del (pol manjša doza kot zadnjič-HIPERSTIMULACIJA)...in mene je strah...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
2.2.2007 13:21:03   
Fargesia
Nemrak! mene je tolk strah teh tablet...ne bi rada še kakega vikedn paketa v KC...zdej sem rezervirala valentinov vikend paket v termah od 16.-18....ravn okoli tistih dni se mi zdi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a katera ve kdaj bi lahko pričakovala oziroma NE pričakovalauser posted image , če sem jo imela 27.12.2006 (klomifen jedal od 5-9.dne-dve tableti), naslednjo dobila 29.1.2007 (klomifen jem set od 5.-9.dne, le da samo eno tableto na dan)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
2.2.2007 20:04:44   
ana2007
Pozdravljene!

smo 2.2. mojeuser posted image  še vedno ni, počutim pa se obupno, kot zgleda je to vse na psihični bazi. Danes sem klicala G, pa je rekel naj se javim v torek. Zdi se mi da imam 5 kg več. Pa še prsi me me bolijo. Vsaj šika me ne več od spodaj.
Kaj mislite se bo zgodilo. Menstruacijo bi mogla dobiti pred tremi dnevi. Pa še to CB je -.

Anauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.2.2007 22:45:26   
Fargesia
Punce! kako kaj s stranskimi učinki Klomifena. jst ga moram zaenkrat kar pohvatil(upam da ga ne hvalim prehitro)...meni namreč ni čisto nič slabo! V primerjavi s prvim krogom, ko je bilo grozno...danes sem v trgovini ugotovila, da mi je kar naenkrat ratalo vroče...a je to mogoče od klomifena? mah, saj je vseeno, samo da mi ni slabo in da bom dobro reagirala...a ne? to je želja nas vseh, ki pridno pacamo klomifen.

kako ste kaj?! Nekam malokrat se oglasite v klubu...bomo začel članarino pobirat, če bo šlo tkole naprej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
4.2.2007 8:29:10   
nemrak
user posted image user posted image
Meni ni bilo nikoli slabo. Sem pa imela močne glavobole in jajčniki so me močno boleli. Ampak to je bilo samo v času O.
Kadar nisem imela pa nič stranskih učinkov, sem ponavadi zanosilauser posted image .
Upam, da bo tudi pri tebi tako in ti želim čimprej user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
4.2.2007 8:42:09   
arneja
Maša, tudi mene je vročina oblivala pri Klomifenu.

No, mi se sedaj že dva meseca več ne družimo, sem pa pila ta mesec krvomočnico, pa na začetku še nekam na veliko upala, proti koncu pa, ko začutiš tiste značilne špike, ki napovedujejo prihod rdeče čarovnice, vedno manj. So me pa prsi nekam močno bolele - morda zaradi krvomočnice?? Jo je katera pila?

Aja, user posted image  zdaj po prenehanju Klomifena, kar na 27 dni dobivam, prej pa na 28 ali 30. Se je še kateri rahlo skrajšal ciklus?

Še dobro, da je zunaj sonček, da se človek lažje pobere. Sploh ne vem, kaj naj naredim: naj si spet v zvezek dneve zapišem, pa BT merim, pa krvomočnico naprej pijem, ali naj enostavno ne delam nič?? Imam zdaj občutek, da bi bilo res bolje na vse skupaj pozabiti. Kaj pravite??

In vem, itak, da bomo vse kar naenkrat user posted image , in bo prava poplava nosečnic na vsakem koraku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
4.2.2007 8:55:49   
kaja80
Lp!
Moj ciklus se je tudi skrajšal, prej je bil na 35 dni, sedaj pa je M prišla 32 dan. Ampak ovulacija je ostala na isti(19) dan. Moji stranski učinki ta mesec so zelo rahli, malo vročinskih napadov in rahlo špikanje v času O.
Je pa prav fletno ta mesec, ko si ne merim BT, ne računam, ne beležim. Prav pride malo pavze, priporočam.

Imam pa vse manj upanja, da bo ta K kaj pomagal. Pustim se pa presenetit.user posted image

Držim pesti za vse, da nam čimprej rata biti user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
4.2.2007 11:10:35   
lučka 25
Pozdravljene vse skupaj!
Že kar nekaj časa se nisem javila. Jaz imam v tem ciklusu vse sinptome, reskcije čisto drugačne, oziroma jih spolh ni. V prvem ciklusu jemanja K sem imela vročinske napade, včasih zvečer manjšo slabost, v času O močne bolečine v jajčnik, ki so nato postopno pojenjale in postale bolj blage. V tem ciklusu pa med jemanjem K nisem imela nobenih stranskih učinkov, pa tudi O je bila čudna, ni bilo ogromno sluzi, malo špikanja in tudi BT mi je kasneje narasla. V glavnem vse obrnjeno na glavo. user posted image   Upam, da bo pri meni tudi tako kot pri nemark, ko je zanosila takrat, ko ni bilo stranskih učinkov. Tako, da nič ne pričakujem ta ciklus in samo čakam, da pride user posted image , da bova lahko pričela z novim ciklusom.
Oh, mal me na vsake toliko časa daje pesimizem, kar ni v moji navadi, ampak saj bo minilo. Enkrat bom sigurno user posted image  in takrat bom skakala do lune al pa še višje.

Lep pozdrav vsem skupaj in veliko user posted image user posted image  v prihodnje! Za vse nas!

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
4.2.2007 20:15:48   
Fargesia
Najdražje, pozdraveljene! kako ste?

danes je treji dan jemanja klomifena-stranskih učinkov zaenkrat ni nič (upam da tako ostane!)...pa vendar, ne vem al je to od teh tablet al sem pa jat mal čudna (no, sej to itak...user posted image )...namreč moje razpoloženje gre kot pri vlakcu smrti...navzgor k dobri volji in v nasednjem trenutku strmo navzdol k joku...so krivi hormoni? Ima še katera take težave?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
4.2.2007 21:09:04   
micla
Punce, vam moram povedat, da sem danes zagledala user posted image  in tako ostajam z receptom klomifena v roki. Zgleda, da sem se ga pošteno ustrašila.user posted image
Hvala vam za dobrodošlico. Člansko izkaznico bom pa prihranila, saj se nikoli ne ve.

Lahko noč,

micla

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
4.2.2007 22:06:51   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

to je pa res lepa novica! Uživaj v nosečnosti, pusti se razvajati!!!

po kolikem času vama je uspelo?

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
5.2.2007 7:29:12   
lučka 25
micla, čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Je prav prijetno slišati take novice.
Kot kaže se bo statistika klomifenk in user posted image  le malo popravila. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
5.2.2007 11:32:21   
pot
Čestitke micla!!! user posted image user posted image user posted image Se pravi, K tudi pri tebi deluje že na psihološki ravni. Super.

Punce, začnite verjeti in tudi vam - nam bo uspelo. Kot sem že napisala na prejšnji strani, začnite misliti pozitivno.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
5.2.2007 13:03:21   
andreja2000
user posted image micla,še tukaj moje čestitkeuser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
5.2.2007 15:39:13   
micla
Punce hvala za čestitke.

Maša82 - moja zgodba je dolga točno 2 leti. V tem času sem imela že 2x SS v desetem oz. devetem tednu in obakrat sem takoj zanosila.  Zdej zadnji krog pa je trajalo 7 mesecev. Upam,da mi bo tokrat res naklonjeno.

micla

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
5.2.2007 15:41:30   
curkica
Pa se še jaz malo javljam;

Danes je 14 dan ciklusa in bila sem na UZ in v desnem jajčniku sem pridelala dva večja folikla. Zvečer si moram dat injekcijo (kako bom to speljala, bom še videla, ker sem v službi, pa bo že nekak), v sredo pa IUI. Zelo zelo si želim, da bi uspelo. Ful sem polna optimizma, zato upam, da ne bom čez 14 dni razočarana. Držite pesti!!!

V tem tednu, ko nisem nič brskala po tem forumu, se je pojavilo kar nekaj novih nosečk. Vsem skupaj želim vse naj, naj in upam, da se vam kmalu pridružim.

Vsem skupaj pa en lep pozdrav!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1670
5.2.2007 16:40:09   
andreja2000
curkica držim pesti zate!!user posted image

Ta mesec začenjam svoj 21 krog  po UPN in šestega z komifenom.Z klomifenom bo to moj zadnji poizkus,morda pa mi tokrat rata.user posted image
Kot je že naša pot rekla,mislimo pozitivno in ni vrag,da ne bomo nekega dne dosegle to,kar si tako hrepeneče želimo.

Jaz sem na včerajšnji datum natanko pred dvema letoma zagledala user posted image ,vendar se je žal končalo z UPN.Še vedno nadaljujem svoj boj,ker hočem spet videti user posted image  in dobiti zdravega user posted image .To hočem,pa pika.

Vsem klomifenkam želim lep popoldan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in seveda user posted image user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
5.2.2007 19:16:09   
lučka 25
Pozdravljene. Danes je moj 23 dan v ciklusu in dopoldan se mi je za kratek čas pojavil rjav izcedek. BT imam povišano 6 dan, K pa jemljem med 5.-9. dnem po 2 tableti. Prej vem, da je ta rjavi izcedek pomenil bližnji prihod user posted image  v roku parih dni. Ampak, da bi user posted image  prišla sedaj že tako kmalu po O pa gotovo ni nič dobrega. Bom videla, kaj bo v prihodnje in, če se bo vse skupaj uredilo.

Maša 82, nihanje počutja pa je tudi eden od stranskih učinkov K, tako da kot kaže so se ti simtomi pri jemanju spremenili s slabosti na razpoloženje.

andreja 2000, naj ti v tem ciklusu uspe, ker si že res zaslužiš!

curkica, tebi želim čez 14 dni user posted image user posted image

In strinjam se s pot - misliti je potrebno pozitivno!

Neposredna povezava do sporočila: 1672
5.2.2007 19:23:09   
andreja2000
Lučka25, hvala za lepe želje.
Ja ,kaj pa če bi tvoj izcedek pomenil vgnezditev?user posted image  Hm,lahko bi bilo ne user posted image ,jaz upam da je to in držim pesti,da je tako.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
5.2.2007 19:40:20   
lučka 25
Oh andreja 2000, hvala za lepe misli. Tudi na to sem pomislila, pa me je strah razočaranja in nekako kar iščem druge rešitve. Bom videla čez kakšen dober teden ali bo že user posted image , ali pa bo test pokazal user posted image user posted image . Tudi jaz držim pesti, da je to nekaj dobrega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1674
5.2.2007 19:47:27   
andreja2000
Lučka25 ,te čisto razumem,da se bojiš razočaranja.Jaz sem včasih bila ž čist prepričana da sem user posted image .pa potem le nisem bila.Ja,in pol je bilo razočaranje še večje.
Jaz močno stiskam pesti zate in za user posted image ,in ti  želim,da ta čas čakanja mine kar se da hitro.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?