|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
29.1.2007 8:28:05   
Fargesia
...in danes ponoči (drugače je vedno prišla čez dan- saj se čez dan hodi na obiske, a ne?!user posted image ) je prišla user posted image ...moram povedat, da nisem kaj preveč razočarana, ker sem zaradi hiperstimulacije že zdavnaj vrgla puško v koruzo za ta ciklus...po drugi strani sem pa ful vesela, ker je po doooolllggggemmm času spet prišla po naravni poti!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tejchka)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
29.1.2007 15:59:06   
kaja80
Lp klomifenke!

Tudi meni ni uspelo ta mesec s klomifenom. M sem dobila 3 dni prej kot ponavadi na 32 dan. Tako da sem že v drugem krogu, s to razliko, da sem na odmoru z merjenjem ,računanjem...

Ali mislite, da je smiselno, da gre mož na spermiogram še preden to naroči G?

P.S. ČESTITAM SREČKE NOSEČKE!!!user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
29.1.2007 16:02:25   
hokejistka
Kaja 80: tvoj dragi naj kar gre na spermiogram. Midva sva šla tudi še predno je G sploh kaj omenila. Sva šla pa samoplačniško k Rešu in zdaj veva, da v ni problem v njem, ampak samo v meniuser posted image . Tako, da ga kar pošlji, saj nimaš kaj za zgubit, boli pa tudi ne.

lp

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
29.1.2007 16:06:39   
kaja80
Hokejistka hvala za hiter odgovor.
Ali lahko dobim napotnico od njegovega osebnega zdravnika ali moje G? Kje vse se da samoplačniško?

LP

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
29.1.2007 18:17:57   
hokejistka
Napotnico za spermiogram dobi tvoj dragi od splošnega zdravnika. V tem primeru čakaš max 3 mesece. Lahko pa greš samoplačniško in se olajšaš za 40 EUR, ampak si v roku 14 dni na vrsti. Midva sva šla k Rešu v Dravlje, LJ.

Upam, da čimprej zagledatauser posted image user posted image .

lp

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
29.1.2007 20:19:14   
helenav
NEMRAK, V decembru sem tudi jaz jemala Klomifen, nato se mi je januarja, par dni, mogoče teden pred pričakovano M pojavil rjav izcedek, na dan, ko bi jo mogla dobit pa so bile hlačke čiste. Ful mi je bilo čudno, naredila sem test in....user posted image user posted image je ratalo.
Izcedke sem nato imela naprej še kar nekaj tednov, sedaj, pa so se končno umirili in jih ni več, V sredo imam spet pregled in bomo dorekle kolko sem noseča, ker je Klomifen vse skupi na glavo obrnil.

držim pesti zate, da bo..user posted image user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
29.1.2007 21:48:11   
Fargesia
Punce živijo! Kam pa lahko pokličeš za spermiogram? bom zdajle mojmu omenila, če bi šel delat, da sva ziher da sem jaz res tisti pravi povročitelj...user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
29.1.2007 22:49:43   
lučka 25
Maša 82, moj je šel na GK v Ljubljano, tu so vse informacije o naročanju:

http://www2.kclj.si/leonisce/leonisce_01.html

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
29.1.2007 22:53:27   
ana2007
Pozdrav!

helena ali si še imela kakšne druge znake nosečnosti ali samo izcedek!

lp

ana

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
30.1.2007 10:11:38   
helenav
Ojla

Mož je že pet dni prej govoril, da sem sigurno noseča, ker nisem bila nič živčna....beri ni bilo PMS user posted image user posted image .
Ponavadi sem en teden pred pričakovano živčna, napeta, razdražljiva, vsi mi gredo na živce.....ta mesec pa sem bila taka umirjena, vesela in za sprembo nisem imela potrebe po sladkem......no to je bil en znak. Drugi znak, pa je bilo to, da sem večer, preden sem naredila test, pri prijateljici spraznila celo vazo vloženih kumaric:-)))) vsi so rekli, da sem sigurno noseča
Joške pač itak imam pred vsako pričakovano otečene in napete....Kasneje ko sem naredila test in sem že vedla da sem user posted image , so se prsi začele večat, sedaj začetek 6 tedna pa grozna slabost...

Znaki se pa spreminjajo od osebe do osebe. Ko ugotoviš en znak, ki ni tipičen za tvoje telo, pa če tudi ga druge punce niso imele, je velika možnost, da se je kaj primlo.

vso srečo

(odgovor članu ana2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
30.1.2007 11:04:39   
nemrak
user posted image user posted image
helenav, hvala za spodbudo.
Vendar je včeraj prišla user posted image  na 29 dan. Tudi jaz sem upala, da je bila vgnezditvena krvavitev. Pa na žalost ni bila.
Tako začnem v petek z novim ciklusom K.
Moram pa se pohvalit, da smo se sedaj pa prejšnjo nedeljo dokončno preselili na svoje. Naredila sem še zadnji izpit in kar je najpomembnejše... Z mojim dragim se nisva že skregala več kot teden dni. To je napredek, saj sva se prej večkrat na dan. user posted image
Sedaj upam, da je šlo stresno življenje mimo in res kmalu pričakujem user posted image user posted image .
helenav tebi pa iskrene čestitke za user posted image  
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
30.1.2007 11:17:31   
Fargesia
nemrak! Skupaj greva po isti poti...tudi jaz sem imela včeraj prvi dan user posted image (na 34.dan) in v petek začnem glodat drugo škatlico klomifena...po eno tableto na dan...da ne bo spet hiperstimulacije... (sem jedla po dve tableti na dan). Kater ciklus maš pa ti?

< Sporočilo je popravil maša82 -- 30.1.2007 11:18:00 >

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
30.1.2007 11:25:25   
lana38
nemrak, žal mi je, da te je spet obiskala user posted image . A ti je G spet predpisal Klomifen? Želim, da čimprej zagledaš user posted image  in imaš tokrat zdravega user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
30.1.2007 11:29:16   
nemrak
user posted image  
maša82, naj ti povem svojo zgodbo.
Že septembra 2005 sem zanosila v prvem ciklusu K. Žal sem imela v 20 tednu UPN, potem sem zopet zanosila s K oktobra lani v drugem ciklusu in sem imela žal zopet smolo. Konec novembra ss v 8 tednu.user posted image Na srečo ni bilo potebno čiščenje in sem lahko takoj začela na novo.
Vendar se ne predam. Tako sedaj začnem drugi ciklus v tretjem krogu.
Nisem izgubila upanja in srčno upam, da naša navihanka dobi kmalu bratca ali sestrico. Že sedaj je preveč razvajenauser posted image
A ti greš pa v drugi krog?
Držim  pesti!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
30.1.2007 15:38:22   
Fargesia
NEMRAK!
V petek štartam v drugi ciklus v prvem krogu. Me je malo strah, ker sem imela v prvem ciklus hiperstimulacijo in posledično vikend paket v kliničnem centru...Pa ko sem jedla Klomifen sem imela ful slabosti-bruhala sicer nisem, ampak nisem bila za nobeno rabo...

Hudo mi je ko berem take poste o UPN in SS..pa vendar ste vse ful pogumne in to mi daje navdih! STISKAM PESTI, DA NAMA TOKRAT USPE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
30.1.2007 17:18:57   
andreja2000
helenav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,čestitke,ter lepo in zdravo user posted image

Jaz imam še približno 5-6 dni do moje nepričakovame user posted image .V bistvu se še danes ne dogaja nič posebnega razen običajnega rahlega špikanja v jajčniih in rahlo boleče prsi.
Ta mesec je že peti ko jem klomifen in sedaj ko sem jemala po dve tabletki,so bili stranski učinki pecej manjši,le apetit pa imam ta mesec nenormalno velik.Uf,ne vem kaj bo,če bo šlo tako naprej,sicer pa imam klomifena le še za naslednji mesec,pol pa pavza .

Vsem držim pesti za user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
30.1.2007 17:43:04   
florita
punce spet jaz tokrat takole: nisem na klomifenu ker se je G odlocila (sem vmes zamenjala G) da grem kar direkt na lapro in histero ker imam pregrado. Klomifena zato ne jem ker: imam  rdne M in vem kdaj je O, ker na sredi cikla dobesedno teče od mene.....tako da jaz nisem vidla smisla se matrat s klomifenom, ultrazvok je pokazal b.p. sredi cikla vse, razen da je pregrada....tako da se sedaj spopadam s strahom pred lapro.....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
30.1.2007 18:41:49   
pot
curkica, kako je bilo na UZ?

varja, še enkrat si preberi pravila našega kluba. Razen, če imaš željo, da te zbrišem iz seznama, ker ne želiš več biti v klubu. Tvoja želja, nihče te ne podi.
ana2007, ti samo verjami in zgodilo se bo. user posted image M so pri meni bile boleče, cikli pa krajši.

lana38, upam, da bo HSG pokazal samo dobro.

MissLady, čestitke!!! Končno spet en plusek, pravzaprav dva. Čestitke tudi tebi helenav!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo, da si nam javila tvojo pozitivno izkušnjo s klomifenom.

ursi84, držim pesti.
mojca79, dobrodošla med nami in čestitke za pogum, da si se prijavila v klub! user posted image user posted image user posted image Po K po navadi sledi (moglo bi biti opravljeno že pred K) HSG - pregled jajčnikov z rentgenom, spermiogram, napotitev v neplodnostno ambulanto, kjer se odločijo kako naprej.
maša82, veseli me za naravno pot tvoje M. user posted image

kaja80, tvoj G mora dati neke vrste napotitev za tvojega dragega za njegovega os. zdravnika. Ta pa napiše napotnico za spermiogram. Bi bilo pa dobro to napraviti čimprej, da se vsaj ve, da ne jemlješ K zastonj.
nemrak, čestitke za izpit, za preselitev, ter, da to pozitivno vpliva na vaju.
Čestitke tudi NMJ za user posted image user posted image . user posted image user posted image

andreja2000
, držim pesti za uspeh.

florita, kako veliko pregrado pa imaš? Večjo od 1cm?

Vsem K, pa še en droben nasvet: predstavljajte si, da ste noseče, v mislih si ponavljajte vsak dan pozitivne misli, da vam bo uspelo, slabe misli pa opustite in jih takoj preženite s pozitivnimi. user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
30.1.2007 18:48:49   
pot
Pa še eno vprašanje: a ima še katera težave z mrzlimi rokami in nogami?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
30.1.2007 19:19:22   
hokejistka
Pot: zdaj ko omenila, pa res zadnje dni opažam, da imam mrzle roke. Mrzle noge imam kar pogosto, samo roke pa res ne user posted image . Celo zdajle ko vneto tipkam, so zelo hladne.  Zaradi mene naj take ostanejo celih 9 mesecev, samo da se prikažeta user posted image user posted image .

pozdravček

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
31.1.2007 7:38:50   
florita
Pot, pregrada naj bi bila velika 1cm, men se to ne zdi velik, so pa mennja G zelo različna, ta ta zadnja je rekla da naj grem operirat, en šrej je rekel da bi počakal, Pušenjak pravi da če ni velika ni potrbem, pred prvo zanositvijo. Tako da ne vem.......ne bi rada po nepotrebnem ležala pod nožem......a tako pa ne gre, da ti prej naredijo prehodnost jajcevodov, kaj pa se vidi z laproskopijo?

Vem da si pol baje kt povožn maček.....

p.s. danes je 17 dan mojga cikla pa komaj hodim, mislim da je O za mano, ker je bila zjutri T 36,6, včeraj me je špikal ful, no seveda smo bili pridni na 2 dni, zdaj pa nem vem kaj to pomeni.....špikanje, taka topa bolečina čez cel pas tebuha, po O me še nikol ni matral...zdaj me pa že dva dni......pa bradavičke me srbijo (ne cela prsa), tako da se kr neki praskam.....user posted image , imate kake ideje?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
31.1.2007 8:34:20   
lana38
florita!
Z laparoskopijo ti preverijo prehodnost jajcevodov in kakšno je stanje v trebušni votlini okrog jajčnikov. Z histeroskopijo pa preverjajo, kako je z maternico v njeni notranjosti in odstranijo pregrade in druge zarastline.
LP

lana38

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
31.1.2007 18:16:37   
ursi84
No tako dekleta, zgodilo se je tisto, kar sem se najbol bala: namreč na klomifen NISEM reagiralauser posted image user posted image . Na 10 in 15 dan folikli veliki 6 mm...user posted image G se je odločil, da se bomo začel pikat z Gionalomuser posted image . Še prej pa mam pregled in sicer 22.2.07 in zvem več oz kaj in kako naprej.

Hvala, ker sem lahko bila z vami (čeprav kratko, pa sladko)!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
31.1.2007 19:07:16   
Fargesia
Urši84!
Nikar ne jokaj! VEŠ, ZA VSAKIM DEŽJEM POSIJE SONCE! TUDI ZATE BO!!!!
VERJEMI V TO IN USPELO TI BO...IN VSEM NAM TUDI, a ne punce?!!!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
2.2.2007 9:39:22   
kaja80
Zbudite se klomifenke, kje ste vse?

Midva sva se z mojim odločila, da počakava še ta mesec, ker sva ravno v času O, če ne rata gre samoplačniško na spermiogram.
Ampak vseeno upam, da bo ta mesec ratalo.

Kaj se dogaja z vami?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?