pot
|
curkica, kako je bilo na UZ? varja, še enkrat si preberi pravila našega kluba. Razen, če imaš željo, da te zbrišem iz seznama, ker ne želiš več biti v klubu. Tvoja želja, nihče te ne podi. ana2007, ti samo verjami in zgodilo se bo. M so pri meni bile boleče, cikli pa krajši. lana38, upam, da bo HSG pokazal samo dobro. MissLady, čestitke!!! Končno spet en plusek, pravzaprav dva. Čestitke tudi tebi helenav!!! Lepo, da si nam javila tvojo pozitivno izkušnjo s klomifenom. ursi84, držim pesti. mojca79, dobrodošla med nami in čestitke za pogum, da si se prijavila v klub! Po K po navadi sledi (moglo bi biti opravljeno že pred K) HSG - pregled jajčnikov z rentgenom, spermiogram, napotitev v neplodnostno ambulanto, kjer se odločijo kako naprej. maša82, veseli me za naravno pot tvoje M. kaja80, tvoj G mora dati neke vrste napotitev za tvojega dragega za njegovega os. zdravnika. Ta pa napiše napotnico za spermiogram. Bi bilo pa dobro to napraviti čimprej, da se vsaj ve, da ne jemlješ K zastonj. nemrak, čestitke za izpit, za preselitev, ter, da to pozitivno vpliva na vaju. Čestitke tudi NMJ za . andreja2000, držim pesti za uspeh. florita, kako veliko pregrado pa imaš? Večjo od 1cm? Vsem K, pa še en droben nasvet: predstavljajte si, da ste noseče, v mislih si ponavljajte vsak dan pozitivne misli, da vam bo uspelo, slabe misli pa opustite in jih takoj preženite s pozitivnimi.
|