|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
1.2.2007 21:49:01   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Maychika, sem hotela še dodati komentar o bloku, temu se po domače reče FOVŠARIJA, 

hi hi...prav to...enako pravi moj dragi in se strinjam...

aja...v London bom šla če dobim dopust...za tega sem pa tudi že pisala, ker sem itak pisala za marec, da bi stari dopust še koristila pa sem za vsak slučaj tudi že za takrat rekla. nikoli ne veš...so ravno prazniki takrat...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
2.2.2007 12:08:37   
eya
Ojla!

Sem hotla že včeraj par besed napisat, pa potem ni zneslo.
Žiga ima sicer še vedno vročino, včeraj zvečer je zakuhal celo do 39,7, ker mu paracetamol sploh ni hotel prijeti. Sem šla na urgenco po voltaren, no, pa je potem še ena svečka končno zbila vročino na znosnih 38,5. Danes je malo bolje, še iz noska mu je začelo tečt, tako da upam, da se stanje izboljšuje.

maychika, tole je pa res en na nivoju napisal, kaj ga motiuser posted image

Za srečanje sem ja seveda ZA, če bo Žiga takrat že popolnoma zdrav. Sredi februarja enkrat, to bi bilo čist fajn.

A še katera prekuhava vodo za redčenje sokov, delanje kašic? Jaz kar iz navade zjutraj prekuham vodo, čeprav zdaj bi menda pa že res lahko nehala.

Lep dan!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
2.2.2007 12:22:24   
mojčika
Eya jaz ne prekuhavam več... no le pozdravite se...

maychika sem naročila, dobiš...

tudi midve sva za srečanje...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.2.2007 13:26:35   
*zvezdica*
Eya,jaz prekuham zgolj iz navade...imam grelec vode in pač tam pogrejem...oz. zavrem vodo. Čaj mu pa večkrat kar z mlačno vodo iz pipe naredim...saj piše na škatli, da lahko tudi z mrzlo.

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.2.2007 14:40:37   
ksenija.
Sva bile z Zalo včeraj popoldan pri zdravniku. Dobila je reakcijo na zdravila proti driski. Je dobila včeraj inekcijo in še neki sirup in je sedaj že OK. Ne vprašajte, kako se je drla, ko je bila pikana. Sem jo potem komaj pomirila in sva morali iti gledat živali v trgovino z malimi živalmi. So pa ji pikice potem takoj minile. Zvečer jih skoraj več ni imela.

Ne vem, če je bilo v prvi nosečnosti tudi tako ali kaj, se mi je ful povečal apetit. Samo jedla bi, kar se že ful pozna na trebuhu. Če bo šlo tako naprej se bom kar fajn redila. V prvih dveh nosečnostih sem se zredila 12 kg.

Kake lepe slikice ste prilimale. Mi pa se zadnje čase nič kaj ne slikamo, moram potem spet kako fotko naredit.

Eya res groza, da imate spet vročino. Upam, da bo Žiga do nedelje že zdrav in da boste preživeli lepo nedeljo. Joj, kje je že to, ko je bil Blaž pri krstu. Smo imeli krst že avgusta.

Moram povedta, da je Blaž tudi nor na glasbo, pa še pet je začel zraven, je tako smešen, ko začne pet in se pozibavat.

Maychika nič se ne sekirajte zaradi sosedov, vedno se najde kdo, ki mu gre vse v nos, če nekdo pač kaj dela in prenavlja. Mi hvalabogu nimamo takih problemov, ker živimo v hiši fantovih staršev in nimamo ravno preveč sosedov. Prenavljanje ali pa gradnja pa naš še čakata. Si želima, da bi že drugo leto lahko začela kaj migat na tem, da bi šli na svoje. Se še odločama, ali bi kupila parcelo in začela graditi čisto na novo ali pa bova kupila že kakšno hišo in jo prenovila.

Tudi jaz ne pregrevam več vode.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.2.2007 21:33:27   
Krista28
En pozdrav še od nas. Smo imeli nekajdnevni računalniški mrk. Komaj sem čakala na internet! Kako postaneš odvisen....ne moreš verjet! Kako slikico prilepim takoj! Naš user posted image  zdaj vneto vstaja kjer se le da, ponoči spet bolje spi (trkam). Pa še za statistiko: 9. mesec, 10850g in 78cm.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.2.2007 23:25:23   
maychika
jaz imam pa težave z dodajanjem slikic. ko jih dodam v album mi kar napiše napako in sploh ne pokaže slikice...pa se mi ful ne da zdej ugotavljat zakaj to dela... bom že pogruntala. sem hotla na mojčikino željo osvežit malo album...pa drugič...bom že sporočila ko bo kaj novega not...

aja...mi vodo še vedno prekuhavamo. nam je patronažna rekla da do enega leta naj jo kar. je pa res, da imamo tu težave z vodo. ko sem bila še noseča smo imeli 3x ali 4x oporečno vodo...so bile težave z vodovodom...in je bila tako oporečna, da se nosečnice in dojenčki na čase še umivat nismo smeli z njo...niti s prekuhano. halooo...tko da bom kar prekuhavala.

samo eya...ubogi Žiga pa res ruši rekorde s to temperaturo ubošček. res upam da bo kmalu zdrav. naša je prej tudi imela malo (37,7), pa kašlja...ne vem. bomo že videli kaj bo. Mene se je pa tudi včeraj neaj lotilo. Sem imela temperature malo in grlo me boli. jooooj...če pa kaj sovražim je pa to, da mi vsakič, ko se me kaj prijemlje, gre na grlo. čisto vedno me grlo boli.
no, tko da danes sem imela tako noč: spat sem šla...malo čez enajst mislim. pa nisem mogla zaspat zaradi grla...no...sem se preselila v dnevno na kavč, da nisem motila Tie (mož se ni dal motiti), ker sem ves čas izkašljevala ali kako se reče. no...mi uspe ob ene pol enih zaspat in dvajset čez eno se Tia zbudi s kašljem...v spanju jo ful matra. in pol je kašljala in jokcala in sem se samo sprehajala tja in nazaj...celo uro. torej nisem zaspala nazaj. no potem se je malo čez drugo uro zbudila in sva ga debelo uro žurali pokonci. ob pol štirih sem jo dala nazaj z malo mlekca in je zaspala, jaz pa nisem mogla nazaj zaspat, tko da sem čukala in gledala v luft do petih, ko sem mogla zbudit dragega z v službo (torej do tu sem spala kako uro). no pol sem se preselila v spalnico in spala do dvajset čez sedmo ko se je tia zbudila in pol sva vstali...tko da sem skupaj spala tri ure. sem komaj živela čez dan. sem komaj čakala naslednjo rundo za spat, da se Tii kar pridružim. Greva spat in začne sosedom zgoral centrifuga v stroju delat, ki je glasna za pop*****. Res...jaz bi to dala popravit, ker je tko kot bi cegle pral v stroju. Je še tio enkrat zbudilo, tko se je vstrašla. no...pa je ona k sreči naprej spala dokler ni v našem bodočem stanovanju začel vrtat...in je blo po pol ure vsega konec (po pol ure spanja mislim), tko da nisem niti uspela zaspat pa sva že pokonci rinili. katastrofa... upam, da bo nocoj bolje...

lahko noč punce

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.2.2007 23:40:01   
maychika
uspelo...evo link do albuma
http://ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=15408&sortType=6

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
3.2.2007 11:16:41   
Marelica
Iiiiiii, maychika, ful cartkane slikice vaše princeske!!!!!!!!!!! user posted image user posted image  A Tia pa je malo skregana s kahlico?user posted image

Punce, saj res, sem že tolikokrat hotla vprašat pa sem vedno pozabila: kako napredujete s kahlicami? Naša kaka ob tako razlinih časih, da je nemogoče predvidet. Ko se pa začne napenjat, pa je tako že prepozno za dol slačit, sploh ko ima žabice gor.user posted image  Tako da je do zdaj v kahlico samo lulala. Drugače pa zelo rada sedi gor - ker ji je zanimivo. Ve pa tako ne, kaj je treba tu gor počet.user posted image

Tudi mi vodo še prekuhavamo. Imam že v navadi, da pristavim v kuhalnik, pa še boljši občutek imam.
Kaj pa mleko iz tetrapaka že uporabljate? Jaz ji vse kašice, ki se mešajo z mlekom naredim kar s tem. Očitno ni problema.

Upam, da se bolančki počasi rešite vseh težav. Meni je prav hudo, ko berem o vročinah, kašlju, pikicah, neprespanih nočeh... In potem vidim, kako srečo imamo, da smo zdravi. Moram hitro potrkat.

Aja, maychika, mogoče pa sosedje nimajo pokvarjenega stroja. Mi imamo 2 leti starega in je glasen ko user posted image , gre meni na jetra centrifuga, pa še nalašč malo znižam obrate. Je pa res zoprno, ko moraš v bloku poleg svojih strojev še sosedove poslušat. Mogoče so se ti pa hoteli maščevat za nočni kašelj.user posted image  

Ksenija, tudi mene je zdaj slabost minila in imam navale lakote. Me pa tudi kar malo skrbi za kilažo, ker sem štartala s 6 kg več kot prvič.user posted image  

Katarina se je zbudila, zdaj pa greva ven na sončka. Ptički že veselo čivkajo.user posted image

Lep vikend vam želiva!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
3.2.2007 11:39:12   
mojčika
user posted image
le kaj bi šlo tukaj notri, enkrat mi je uspelo lulatuser posted image

user posted image

Mama zate tukaj ni več placauser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
3.2.2007 11:40:13   
mojčika
Vse ste dodale lepe fotke, z albumi je pa res sedaj drugače, sem rabila tudi jaz pol ure, da sem stuhtala, smeški pa tudi meni ne delajo večuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
3.2.2007 16:24:52   
barba
Ojla,
sva lih iz dolgega sprehoda nazaj. Bilo je odlično!user posted image

Mi kakamo samo na kahlico in to 2x na dan. Je Meta zlo hitro skužila zakaj jo dajem na kahlo.user posted image  Se je pa ene 2x zgodil, da je iz kahle padla user posted image (je bla še prazne) ko se je za kakšno igračo stegovala.user posted image

Vodo prekuhavamo oz. jo pogrejemo v čajniku samo za mleko. Samega mleka iz tetrapaka pa še nisem dajala. Bom pa tud to počas začela.user posted image

maychika - sosedje se naj na trepalnice postavljajo, da boš vsaj vidla kako to zgledauser posted image user posted image user posted image  Jih je sama fovšija.user posted image  Mi mamo tle take sosede, ki se ful kregajo in zmerjajo. Tastaredva se kar obkladata, pa jih moreta 2 ulce poslušat. Pol te pa srečajo in so ful priliznjeni -  hinavci.user posted image

Zdej si grem pa en pravi čaj privoščit.user posted image

LP, barbauser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
3.2.2007 20:28:31   
majčika
Hvala vsem za dobrodošlico!
Maychika - sory, šele na forumu sem videla ime. No, moje je po našemu aprilčku: Maju (21.4.)!
Pri nas treniramo spanje brez dojenja...zaenkrat ne gre! Če imate dober nasvet...proooooosim napišite!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
3.2.2007 21:04:40   
Krista28
Živjo,
Mi kahlice sploh še nimamo, vodo še vedno prekuhavam (imamo tisti električni grelec), mleka še nisem dajala, ji bom okoli 10. meseca, je pa ostale mlečne izdelke.

Majčika, pri nas tudi še ponoči dojimo 1x. Ma mi ni težko. Itak se zbudim, ker joka. 

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
3.2.2007 21:10:27   
mojčika
Majčika, žal smo mi na flaški, zato ti ne morem kaj dosti pomagat...

Za nami je lep dan, smo bili v hribih, MM je pridno sedela v nahrbtniku, proti koncu tudi zaspala, je bil pa res prekrasen dan... nekaj fotk sem dala v album, da vas ne zasujem s fotkami spet tukaj user posted image ...

Sem pa zjutraj danes spala do 10-ih, sem možeku kar napovedala, da kako jutro bi pa tudi jaz podaljšala in je že kak mesec, kar ga nisem, tako je možek zjutraj vzel MM, jaz pa sem spala spala spala spalauser posted image , jutri bi tudiuser posted image

user posted image zdaj pa v binglce, pravi moj možek, ki ga ni doma, ima tekmovanje v balinanjuuser posted image , držite pesti za user posted image

No lepo spite

(odgovor članu majčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
4.2.2007 8:36:31   
mojčika
Lep dan... user posted image

Žiga in Eya, upam, da ste zdravi, lep krst vam želim...

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
4.2.2007 12:19:26   
kajča
ojla punce,

mi smo skoraj preboleli 6. bolezen...samo še malo pikic imamo....zdej gremo končno lahko spet veeeeenuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz dam Naceta vedno zjutraj, ko ga prvič previjem na kahlico in se vedno polula ali pa pokaka. Čez dan ga potem ne dajem, ker kaka le enkrat na dan.

Vode za čaj že kar nekaj časa več ne prekuhavam, jo pa za mlečno žitne kašice od milupa.

Drugače pa tudi mene zanima, kako naj se lotim uspavanja zvečer brez da mi v naročju zaspi (če takoj po dojenju zaspi je ok, če pa ne, mora pa ravnotako zaspat pri meni v naročju)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
4.2.2007 12:20:46   
kajča
aja še to, kako vam rata nardit tako čiste avatarje, moja je fuuuuul meglenauser posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
4.2.2007 15:05:54   
mojčika
No jaz pa samevam, moj možek na kavču smrči, MM pa v moji postelji že od 12.30, vse sonce bomo prespali, še sreča, da sva že bili zjutraj zunaj... Je vstala ob 7.00, pa je šele ob pol enih zaspalauser posted image , očitno res gremo na eno spanje, no vsak dan drugače, no dve varianti sta, taka kot danes, ali pa dvojno spanje, dovolj pa, da se ne da planirat zelo veliko...

Saj res, Ankica, kje se pa ti potepašuser posted image , pogrešamo....

Spanje zvečer, nič uspavanja, treba pa je biti zelo utrujen, dnevno spanje po 4.30 popoldan odpade, potem pa ob pol devetih zvečer mrknemo v zvokih mobila...kak dan pa tudi štrajkamo...

No kliče babuškauser posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
4.2.2007 19:12:13   
maychika
he he mi smo pa packi
user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
4.2.2007 19:47:30   
Marelica
Jooooj, maychika, vaša Tia je pa res packa in pol !!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da po tej fotki ni globoko vdihnila.user posted image  
Ampak glej ti te lepe očke user posted image

Katarini pa grem ravno zobka umit. Kako pogosto pa ve umivate? So navdušeni oz. vsaj pustijo? Naša se prav razveseli nagajivega prstka, ki ji pride malo po ustkah "pogledat".

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
4.2.2007 20:29:00   
majčika
Živjo! Tako lep dan je bil....idealen za potepanje z vozičkom!
Mi zobke umivamo zjutraj in zvečer. No, vsaj poskušamo...vedno se konča z dretjem ali manjšo revolucijo. Imamo navadno ščetko in tisto za na prst in malo kombiniramo. Upala sem da bo vse ok ker smo začeli takoj po rojstvu (s tisto ki ima glavico v obliki jagode).
Počasi opuščamo eno spanje. Če spi samo enkrat ga zmanjka že ob sedmih in se potem zjutraj zbudi ob pol petih! Žur! Zbudi se pri meni...niti sama ne vem kako!!!!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
4.2.2007 20:54:00   
barba
Ojla!
Mi smo bli tud na sončku, pol je pa prišla moja sestra na obisk. Meta jo ima ful rada.user posted image  Spet bomo gledal Nodija, sej je dobila 2 dvdja risank. Jst bom pa Madono poslušala kar iz sedmih cdjev. user posted image

Men zvečer ni treba skoraj nikol uspavat, ker je Meta tok zmatrana, da sam pade v posteljo. V primeru, da ne zaspi takoj pa vrtiljak vžgemo.user posted image  Tko, da Kajča ti jst kakšnih nasvetov ne morem dat.user posted image

O ti packa Tia!user posted image

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu majčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
4.2.2007 21:48:54   
maychika
smešna zgodba za tem našim packom. ta vikend smo imeli polno hišo. so prišli na obisk Tiin stric (možev brat) in njegov sinko (tiin bratranec) ter stričeva prijateljica s svojima dvema otrokoma (ki sta - to sem ugotovila šele ko so šli in smo se lotili pospravljat...tiinemu kužku odtrgala uho...grrrr...naslednjič bojo imeli za igrat samo puzzle pa naj se znajdejo...) no in smo jedli kosilo vsi skupaj...tudi tia je ravno takrat jedla. pol so pa otroci hoteli gledati slike, ko so bili prej zunaj na snegu (so iz obale in je to celi oh in sploh...je ful veselje) in sem jih mogla štimat. in moja mala Tia se je naveličala čakat celo večnost na žličko in je segla z rokico v posodico in začela jesti. in preden smo porajtali je tko že demolirala tretjino kašice...ma je bla tolk faca, da smo jo kar pustili. je bilo posvinjano ufff... ampak je vedno tako pridna, da vsake toliko pa lahko taca. tudi kadar ji narežem jabolčka iz kompotka jih tko z užitkom sama je, da ne morem kaj, da ji ne bi pustila malo nereda narest.

uuuu...risanke ... toooo... mi smo tud danes od strica (mojega brata) dobili risanke chip & dale...ful dobre...

mi umivamo kakor kdaj. običajno ne pusti. smo kupili pasto, da vsaj zaradi okusa pusti v bližino ust.

kako pa jih uspavate z mobili? a je pol kar luč prižgana in zaspi? naša mora imeti pa temo in pol ji tisto zvezdico zaspanko prižgemo za 5 minut in če je vse ok pol zaspi, včasih se pa razživi in se ji ful dogaja in pol čakamo in čakamo, da jo bo zmanjkalo. včasih je pa jok. ampak največkrat pa čisto pridno zaspi (trkam)... je pa lih včeraj imela celo krizo za zaspat, ker sva medve šli spat k moji mami (ker drugače ne bi obiski imeli kje bit) in je bila sprememba okolja za čez noč pa preveč. čez dan zaspi brez problema tudi tam, zvečer je bla pa druga zgodba. je tulila kot ne vem kaj eno uro in pol. jo vzame mami in jaz pokličem dragega  na gsm in ga dam na zvočnik, da ga tia sliši...in kaj se zgodi....smrklja se začne na ves glas smejat. barabica. no...pol smo jo umirili in dali spat, pa je stežka zaspala. no se je čez uro in pol spet zbudila v joku, pa je mami prevzela...zjutraj se je pa po ne vem kolikem času zbudila pred šesto. men sploh ni blo nič jasno. ona se pa začne spet smejat na ves glas. zdaj je pogruntala, da mene in atija lahko zabava, če se "krohota" in pol se na silo smeje ful naglas. prava igralka. pol se pa zjutraj zbudi in se začne smejat. that's soooo cute.... no...k sreči je spet mami prevzela (pravi, da če bo ona enkrat, da jo ne bo pobralo, meni pa se bo poznalo, če se naspim)...no...vseeno sem nasplošno zelo slabo spala. je bil suh zrak in je blo prevroče. pa še nos se mi je zamašil...

hi hi

gremo se mal smejat... hi hi

a dam še eno lepo fotko naše frajlice (ki ima takoooo lepe očke...hvala za pohvalo...)
evo...snežna kraljica
user posted image

aja sem danes še ene šest slik dodala v album...ma ste dve itak že videle...

lepo bodite...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
5.2.2007 10:10:20   
mojčika
Joj Tia, ti pa ga kvasiš, he he he je smešnauser posted image

Zobke mi umivamo zaenkrat še kar, smo kričali, ko so prihajali ven, očitno jo e bolelo, poganjali smo vse možno, še mož je pomagal z animiranjem, zdaj, ko so zunaj, pa lepo odpre usta, samo rada ima, da je kar nekaj zobne paste gor, očitno je dobra, je pa tista mlečna, tako da se ne sekiram, če jo dam malo več...

Fotka v avatarju je lepa, če izberem fotko, na kateri je MM slikana od daleč, potem pa izrežem ven obrazek, tako pride manj obsežna, sem ti pa Kajča na ZS poslala mail, pošlji fotko, pa ti jo uredim, se pa bojim, da izbrana ne bo ok, sem videla v albumu, da je tvoj avatar cela fotka....

Mi smo pa danes spali spali spali in se naspali za vse nazaj user posted image , ob 20.00 je padla, do 5-ih zjutraj se še za dudo ni zbudila, po sva jedli, sem ji eno ornh porcjo dala, da ne bo sitna, in sva spali do 9.00, jej jej pasalo.... user posted image Bomo pa opustili eno spanje, tako je, da očitno naši sončki narekujejo svoj ritem, bo že moralo biti tako...

Mi imamo tak mobil, da je lučka lahko ali ne prižgana, jaz pustim tisto lučko, ki dela like po steni, ker krožijo in jih opazuje, to jo očitno uspava, tisto, ki sveti vanjo, pa izklopim, po prenehanju glasbe že spi...user posted image

Zdaj pa kofečkam, potem pa greva z nahrbtnikom čez hribčke in doline...ker jutri bo menda pa dež user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?