mojčika
|
Joj Tia, ti pa ga kvasiš, he he he je smešna Zobke mi umivamo zaenkrat še kar, smo kričali, ko so prihajali ven, očitno jo e bolelo, poganjali smo vse možno, še mož je pomagal z animiranjem, zdaj, ko so zunaj, pa lepo odpre usta, samo rada ima, da je kar nekaj zobne paste gor, očitno je dobra, je pa tista mlečna, tako da se ne sekiram, če jo dam malo več... Fotka v avatarju je lepa, če izberem fotko, na kateri je MM slikana od daleč, potem pa izrežem ven obrazek, tako pride manj obsežna, sem ti pa Kajča na ZS poslala mail, pošlji fotko, pa ti jo uredim, se pa bojim, da izbrana ne bo ok, sem videla v albumu, da je tvoj avatar cela fotka.... Mi smo pa danes spali spali spali in se naspali za vse nazaj , ob 20.00 je padla, do 5-ih zjutraj se še za dudo ni zbudila, po sva jedli, sem ji eno ornh porcjo dala, da ne bo sitna, in sva spali do 9.00, jej jej pasalo.... Bomo pa opustili eno spanje, tako je, da očitno naši sončki narekujejo svoj ritem, bo že moralo biti tako... Mi imamo tak mobil, da je lučka lahko ali ne prižgana, jaz pustim tisto lučko, ki dela like po steni, ker krožijo in jih opazuje, to jo očitno uspava, tisto, ki sveti vanjo, pa izklopim, po prenehanju glasbe že spi... Zdaj pa kofečkam, potem pa greva z nahrbtnikom čez hribčke in doline...ker jutri bo menda pa dež