maychika
|
hi hi...js sm tud prej luči ugasnila. pa tv in računalnik tud. sem vas med branjem mogla kar skenslat...hi hi naša nor rada pleše. ampak na živahno glasbo. če pa začneš plesat sam in te vidi je hitro huda in ti da vedet, da se v tej hiši brez nje ne pleše več. uauuu ksenija...čestitke....nič se ne bolj, če pofolgaš dva, pofolgaš tudi tri... če sta pa itak enkrat mislila še kakega imet, je pa po moje ful dobro, da bo že zdaj...bojo imeli otroci med sabo ful družbo...res...sem ful vesela zate....in fouš, ker sem ravno dobila menstro...eh...ni kaj...vesela sem pa kot zase... se mi zdi da zdaj ko smo bili tudi sami noseči, da te novice čisto drugače sprejemamo, ful bolj doživeto in z veseljem... eya...faca si ... res...mi vračaš ane, ker sem vedno jaz ta žleht. ja...bom šla samo če dopust dobim. sva se z bratom zmenila, da en dan gor, drug dan nazaj...brez prenočišča...bova kar po letališču lutala, dokler naju varnostniki ne začnejo lovit ...za dopust sem pa včeraj pisala, ker bi rada marca itak še ta starega koristila.... no...bomo vidli. pri nas je vse bolj na hojla drijo in če ne lezeš dovolj v rit ti ni nič kaj z rožicami postlano. ma je tako dolga vrsta za to, da se rajši z drugimi stvarmi ukvarjam... je blo med nosečnostjo tko, da sem bla na bolniški, pol sem pa hotla sam tistih 10 dni pokoristit, da ne bi propadli, pa mi niso pustili ker je to pol izigravanje delodajalca ipd...no...ena ki je pač stala v tisti vrsti je bla isto na bolniški in je lahko pokoristila dopust. eh...kolk se jim da s takimi malenkostmi ukvarjat. če bi se posvetili bolj pravemu delu mogoče ne bi vsak drug dan z novo afero po tvju težili. čebelica maja...nič ti nisem fouš, čeprav je super da si službo dobila. mene tudi nič ne vleče nazaj. naša paful kašlja...res ful...ampak to je pa tudi vse kar ji fali. ima katera kak naraven nasvet za proti kašlju? aja...mojčika. a bi te lahko prosila, če bi zrihtala eno tisto tea tree in materino dušico? please, pretty please Nace hi hi hi Marcel je pa res faca ane...tako čupo ima po kopanju kot naša tia... joj eya...ubogi Žiga. tkole ga daje...a misliš da ima tako tremo pred krstom? ( (vrnjeno za avion...hi hi) res upam, da se čimprej pozdravi. pra hudo mi je ko so vsi tako hudo bolani. mi imamo res srečo, da tia sploh še ni bila kaj hudega bolna. kak prehlad sem in tja in to je vse...trkam lepo bodite... jeeeej kaj mi je pa zdej s črkami nardil...? ampak dekleta...kaj se pri nas v bloku dogaja. ne morem verjet...enmu je neki šlo v nos zdaj ko prenavljamo drugo stanovanje (so ble predvčerajšnjim poplave v kleti, ker se je odtok zamašil in pol smo bli mi krivi, čeprav to ni res....so tisti, ki so pucali vidli kaj vse je blo not...mati božja...kaj vse...) no in to jim je verjetno še malo dodatno podkurilo, da so napisali sporočilo brez podpisa in ga prilimali čez našega, kjer sporočamo o prenovi in morebitnem hrupu. spravili so se na našo staro mamo, ker kao se v vse vtika in zakaj zdaj nikogar ne ganja po bloku, ko njeni sorodniki prenavljajo, za naju so napisali, da dobiva astmatične napade ko slišiva besedo metla in lopata in podobno, pol so še nekaj o enemu pleskarju govorili ipd. na koncu se mi je zdelo vse skupaj že tako neumno in smešno, da se ne ukvarjam s tem. ne vemo kdo je bil, pa kaj, če nima jajc da nam pove če ga kaj moti. no, vseeno mu je predsednik odbora v bloku napisal odgovor in nalimal na oglasno desko, ampak je napisal ful lepo in pač v smislu, da v našem bloku take komunikacije ne bomo podpirali in če ima kdo kaj za povedat naj pove tistemu, s katerim ima "težave" in podobno, pa da ni fer da žali nekoga, ki je za blok naredil v vseh letih več kot kdorkoli drug. no...take veselice imamo. hi hi...moj dragi bi jim pa j... vse po spisku, ko je prebral. hi hi...je hotu kar sam odgovor napisat, sam ne tko diplomatski ampak bolj čefurski...v smislu j****#"//(%"#""??()=/( hi hi a ni zanimivo s čim vse se ima folk čas ukvarjat. men je zdej itak že vseeno kdo se je to spomnil in se vsemu skupaj samo smejim. ni kaj... lp