tejč
|
Ojla, kako sem vas vesela, ko vas berem. Končno nekaj drugega kot bolezen, kihanje, smrkanje, rak in ostale stvari, ki sodijo v ta program. nAJprej pa to: Ajša je že cela dva dni v varstvu, recmimo, da je približno ok, zvečer ima še malo čez 37 vročine, drugače pa kar uredu-žleht in navihana; torej že za v varstvo. Teta je imela prvo terapijo kemo, zdaj so jo domov spustili, pa je hudo zbolela. Virus. Ker ima nekaj na pljučih (rakavo), jo zdaj pri prehladu fuul duši, moja mami sreča živi blizu in jo gre iz službe trikrat na dan pogledat in se mal pogovarjat z njo, d aji je lažje. Jaz ji pošljem kak mesiđ, pokličem jo...Ne vem, punce, iz dneva v dan me je bolj strah... Ne boste verjele: antibiotik zaradi ušesa se mi izteka, jaz pa sem SPET bolna. PA saj to ni res!!!!!! Ne pomnim, kdaj sem bila bolj bolna kot zdaj-že cel januar, pa nič ne pretiravam. Nos imam poln, kiham, kašljam, danes zjutraj em je bolelo grlo. Mašijo se mi ušesa, skoz si Sterimar šopam v nos in pijem. A za to soboto se menite za Tivoli????? Joj, jaz moram nujno na Dolenjsko k staršem! Sem že zdavnaj obljubila, d ače se kolikortoliko pozdraviva, da prideva z Ajšo, ati ima pa seminar v soboto...Škodaaaaaa, pa tok bi prišla! Včeraj smo imeli ogled novega stanovanja. KAr malo strah me je, koliko dela nas še čaka do poroda, jojojojoj, tale selitev bo šok za mojega dragega. JAz pa tko ne bom mogla nič nosit, lahko pa pakiram v škatle, fuuuuuuuuuj, koliko stvari je! Mi je že zdaj slabo! Januarja 2005 smo se tudi selili, preden se je rodila Ajša, zdaj pa spet! Upam, da zadnjič. No, če nam kdo kupi stanovanje na Viču, se preselim še enkrat takoj, jasno! Dajte še nam svetovat: v kuhinji smo mislili polagat ploščice, zdaj so pa vsi pametni, zakaj en bi kaj drugega. Steklo npr. A poznate koga, ki to dela in koliko stane? Kakšna bi bila še kaka druga možnost? ČAkte, ne me strašit glede pomivalca-midva sva ravno nabavila Boscha 60 cm širine, totalno vgradnega, pa sva misla sam fronto novo kupit, nobenih nosilcev za pomivalca. A to mizar pove, če rabi kake nosilce al kaj??? V tem tednu moram it plačat pult in se it zmenit, če nam bi ga kdo transportiral v Domžale-4 m! NAročila sem jogi za Ajšo, dostava bo kar v novo stanovanje, ko dobimo ključe. NAročila sem prevleko za jogi, proti pršicam-midva sva namreč alergika in zdaj preventivno imamo vsi te prevleke in so super.Sam so drage, jasno... TA teden moramo klicat še mizarja in upam, d abo hotel demontirat kuhinjo. Poznate koga, ki je poceni in dober? Eh, smao fehtanje, a ne? Ne mi zamerit, toliko opravkov imam, pa še skuhat, pa vse me boli, pospravljat, coteeeeee, v trgovino, joj, hvala bogu, d aje mala pri varuški! Upam, da že jutri ne ostane doma, ko se hvalim! Včeraj mi je zvečer fuul otrdeval trebuh in napihnjena sem. Imam občutek, da sem že kot karola, se ne upam na vago! LP mateja
|