|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
30.1.2007 11:54:05   
Majchi
Petra a: Najlepša hvala za tel.št. user posted image  Veš, sem poklicala in je trgovka rekla, da jih res imajo in sicer stari model maxi cosi, ki še nima bočnega ojačanja. Kakšna je razlika sicer ne vem, ker nimam nobenih izkušenj, grem pa ziher mal počekirat. Če še katero zanima, jih imajo baje še na zalogi. Petra a, res hvala.

LP, Maja

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 851
30.1.2007 12:16:27   
petra a
Majchi-ni za kaj...tisto bočno ojačanje zgleda nekako takole-ob strani (v višini ramen in glave) je nekoliko debelejše ojačano

aja, pa pazi če rabiš zaradi vozička...da ti bo šel gor

< Sporočilo je popravil petra a -- 30.1.2007 12:17:02 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 852
30.1.2007 12:31:55   
rožica81
Eca, link ni pravi. Če veš, kako se ta komoda imenuje, bo tudi ful pomagalo user posted image  Midva sva gledala Malm predalnike, edino kar nama je bilo všeč. Pa sva enega že kupila, sedaj pa ne vem... ali bi še enega ali bi kaj drugega...

Petra a, ful si se potrudila za razvoj naših pikic po tednih user posted image  Prav super si user posted image  user posted image

Kar se pa 3D UZ tiče, je pa meni kar žal, da sem ga odpovedala... Sem mislila, da ima moj ginekolog v Trbovljah 3D uz, ampak se je izkazalo, da to ni bilo to... No, pa pri naslednjemu, kajne user posted image

LP

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 853
30.1.2007 12:42:05   
s u g a r
HAJ

no mal me ni bilo,

glede dopusta tako mi je svetovala nasa ki dela place in se zaveda kaksen problem sem jaz v firmi glede dopusta.
Ker ce grem zdaj koristiti dopus za 2005 in 06 mi zna vse v vodo past. Regres pa itak dobimo vse.

Srecanje - ja ja ja ideja o Tivoliju je idealna - vreme mormo narocit. Jaz pa moram doma pogledat za plane cez vikend - ce je kaj novega. Naceloma sem za. Ura bi vam odgovarjala kaksna?

Smrk tudi jaz sem taksna ki ni prosora in bo moja previjalna kar pralni stroj pa podloga iz IKE-e tista ki se pri strani napihne in spodaj se ena v bombaz oblecena pena, mojga bom prosila naj mi gori da se kake steklene policke nad stroj, poleg pa imam itak tako visoko omarico ki lahko se kaj notri spravim.

Drugace petra a, tudi jaz poznam enega takega bolj gobcnega 40 letnika ki je pameten za 500 kako se dela fante (ja cist isto) pa se 10 000 drugih fint pozna - kar tezek na momente. Ampak naj zivi.

Midva nisva kupovala se nic, baje (upam da res, da ne bo potem sok) dobiva po vecini vse. Lupinico in vozicek in torbo za v vozicek imam (vozicek in lupinica komplet rdece siv od Babyrelax) torba pa je mislim da MaxiCosi modra (temno s svetlo), oblekic imam tudi ze nekaj - te tetra pa mi se malo manjkajo pa flaske in dudice - pocasi ampak ta pocasi se tako hitro bliza ANE?

Punce kuhinje se zdaj nisva uspela dokoncati - nikakor se z mojim ne uloviva (ze tako sva vec ali manj locena - sluzba (njegova boardanje dopoldan - ucitelj in popoldan redni siht jaz pa tu zdim cele dneve - prakticno), pa tudi enega dobrega mizarja rabiva za pult. Je pa se en problem - pomivalni stroj - niso nama dali dodatnih letvic (takrat me je prodajalka sprasevala ali zelim omaro za stroj z kovinskimi vrati - nikakor ali samo fronto za stroj in je stroj fiksiran v pult in okoliske omare) no zdej mi pa ni jasn placa imava 50 cm vratca so 50 cm stoj pa je 45 - kako hudica zdaj je to kr luknja okoli al kaj. More mizar prit. ECA - kako sta vidva to vzela?

tejc drzim pesti za malo mis in za teto. (smeskov ne morem dati ker ne delajo - sori) a v mislih jih imam miljon.

Punce dejte mi malo povedati kako je z vrtci - kdaj se je treba prijavit da isces prosto mesto? Ce je bolj kot ne zasedeno.

A so kaki triki glede "samohranilnistva" - je res da oce ne sme priznati otroka?

Nas fantek ne vem kako je obrnjen vcasih me brca spodaj vcasih cutim nekaj bolj pri popku no mal bolj desno in visje. user posted image user posted image .
Do pregleda je se 17 dni - upam da bodo pogruntale sestere pri G da moram imeti do drugega tedna opravljen UZ tebuha zaradi ledvice da ne bo potem pregled zapadel. Mal so mi sumljive.

Drugace sem kul nic ni narobe, kot da ni nic le da me dete malo "zbrca" in potem vem da se nekaj dogaja.
Upam da se vam postimajo stvari glede problemckov.
Glede blazin sem tudi sama slisala da pomagajo sploh ce si jih oz. jo nastimas med noge (kolena) - veliko bolje spis - nisem se probala - bom danes - sporocim.

Jaz tudi ze cutim da bi bila najraje za doma - sploh ko sveti takle soncek zunaj - cisto nic ni zimi podobno in tolko stvari imam za postimat - a kaj ko je treba delat za to bilanco in sve ne vem kaj se.

Sicer itak imam pa tik tak bolniski stalez (saj veste priporocila G moji zdravnici zarad ledvice), mogoce me kaj pic a kaj ko bo potem porodniska manjsa.

NO PUPE POMENMO SE KAJ DELAMO V SOBOTO!!! Ce ne vse pa naj nas bo saj nekaj, ful bi bilo lepo.

No se se tipkamo.

papa

romanopisec gre

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 854
30.1.2007 12:52:35   
iwa
Joj punce kolk ste pridne in kolk pišete! Petra a hvala za trud glede opisov tednov!

Pr nas je vse super, tud jest mam že kar nekaj nabavljenega, oblekic pa sploh! Komaj čakam da jih začnem spravljat v prometuser posted image user posted image user posted image !
Me veseli da gre vsem fajn, držite se še naprej!
Aja, stara sm pa 25 (prejšnji tedn sm mela rojstni dan) tko da je zej res že čas za user posted image !
Mal se mi mudi, uživajte!

Življenje je lepo!

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 855
30.1.2007 13:06:31   
s u g a r
no jaz sem pa pred 2 mescema dopolnila 27 in nas bodoci ocka je pa par mesecev starejsi od mene - za oba prvo dete - prvi gaunar jeeeeeeeeeee kaj bo z mano ce bo tak k ata - ta je cist adrenalinski zdaj bomo mel pa se enga "saj tko zgleda - glede na telovadbe ki so v trebuhu"

No sej smo pridne, kok ste bile, pa tiste ki ste zdaj v drugo mame, stare pri prvem.

ok

papa

TIVOLI TIVOLI TIVOLI - pogruntite kaj

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 856
30.1.2007 13:25:27   
teira
Oj nabavljačice jaz še vedno čakam z nakupi user posted image , ko pa bom začela, nevem kaj me bo lahko ustavilo user posted image !

Bambina držim pesti, čeprav sem prepričana, da bodo rezultati AC zelo dobriuser posted image .

Drugače sem tudi jaz v klubu nekadilk in stara sem 29 let.  Kaj čmo neateri nismo več rosno mladi user posted image  user posted image  user posted image  ...vsaj po letih....

Lep popoldan user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 857
30.1.2007 13:48:56   
petra a
ja, teli tedni so pa malenkost, samo da so vam všeč...jaz prav rada prebiram

Rožica81-zdaj mi je pa kar lažje pri srcu, ko vem, da nisem edina ki ni šla na 3D UZ...moj pravi da ni potrebe, da itaq vsi pravijo da je vredu, sama pa imam pomisleke, ker tisti UZ v porodnišnici pri morfologiji res ni ne vem kaj, ne vem kako lahko sploh kaj razberejo

Sugar-no ti povem še eno zgodbico, pa ostalim tud-včeraj me ogovori naša snažilka, pa mi pravi: "Oooo, ti boš imela pa fantka, se ti vidi ker ga nosiš full zgoraj, veš, če bi bila punčka bi jo nosila bolj zadaj."...no, pol pa verjemi ljudem...eni so za punčko, drugi za fantka, najbolje da začnem pobirati stave.

Sugar-ampak tvoji ta pondeljkasti posti so pa 1a, kar tako naprej...jaz si bom pomagala z pralnim strojem, pa kar bo pa bo, mam pa zraven eno fino omarico, ki mi bo zelo v pomoč...poznam eno, ki dela v vrtcu, mi je rekla naj čimprej po porodu začnem iskati vrtec, ker je zelo problematično dobiti prostor...pa blazino sem si tudi že tlačila vsepovsod, malo bolje je, vendar zelo slabo spim.

Tejč-javi se kaj, pogrešamo te...

aja, mene ne bo v Tivoli, se mam za učit, pa še ne vem, če ne bom na morju...škoda, pa drugič

< Sporočilo je popravil petra a -- 30.1.2007 13:50:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 858
30.1.2007 13:56:42   
Majchi
Jaz za soboto nimam še nobenih planov in bom z veseljem prišla na kakšno vročo čokolado user posted image  in kakšen dober čvek user posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 859
30.1.2007 14:25:44   
telebajsek**
Nosečke še jaz vam povem da bom v drugo mama pri 29 letih in 3 mesece,v prvo sem bila pa stara26let in 10 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 860
30.1.2007 15:48:11   
s u g a r
hja nisem skoz prisotna pol vas pa zasujem z 10000000 crkami, kaj

hehe

prav je tako

vidim da Tivoli mogoce uspe - ja vroca bela cokolada namnamnam

se tipkamo zdej pocas grem itak pa prikruzam domov okoli pol enajste zvecer.
biznisi tud popoldne laufajo.

ok pridne bodite
papa

aja
danes me je dragi moj soncek obvestil da dobiva 2 lupinci (poleg te ki jo imava), postlco z jogijem in zibko, kenguruja (obvezna oprema pri nas), in en kup oblekic do 1,5 leta. Noro dobim ze danes ali pa nasledno sredo. Je ful sem vesela - nisem si mislila da se bo tako obrnilo, sem mislila da bova mogla vse kupit (stvari pa so cca. eno leto stare ali pa malo vec)

no
by
pridne bodite

p.s. jaz kar ne znam mal napisat
res mogoce napisem se kak roman
hehe

(odgovor članu telebajsek**)
Neposredna povezava do sporočila: 861
30.1.2007 16:32:22   
BAMBINA_
punce,
tole z vrtci... a ve to resno? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 862
30.1.2007 17:37:47   
Eca
Evo mene spet... tukaj "druga romanopiska"!

Glede komode iz Ikeje: ANEBODA Kommode mit 3 Schubladen, cena 59,90 EUR. Najdete jo pod Kommode. Je bele barve v kombinaciji z barvo lesa - bukev. Predali so zelo globoki. Slikica in dimenzije pa so na netu na strani www.ikea.at, potem pa tam poiščete KOMMODE  in se izpišejo komode s slikami. Ko klikneš na željeno komodo, pa dobiš še vse mere, ceno in kakšen je prevoz (če je narisan voziček, potem lahko pelješ sam z avtom).

Ko sem bila prvič noseča oz. ko sem rodila, sem bila stara 31 let. Sva se pa 3 leta mučila, da nama je uspelo. Sedaj v drugo pa je kar ratalo nenačrtovano.

Glede vrtca, jaz sem sicer iz MB-ja in sva našega lumpa dala na čakalno listo v vrtec (jaslice) meseca oktobra, ko je bil star 4 mesece. Če ga ne bi, bi sedaj bili brez vrtca, saj so pri nas vrtci polni. Tudi tega otroka bova verjetno dala že septembra na čakalno listo (sicer bova imela prednost, ker en otrok že hodi v vrtec k njim) za jaslice drugo leto septembra. Ne vem pa kako je drugod po Sloveniji. MB ima zadnja 4 leta Baby-BUM in je zelo veliko otrok - posledično je težko dobiti vrtec.

Glede 3d UZ - punce še vedno ni prepozno da greste, če želiteuser posted image . Meni bi bilo zelo žal, če ne bi šla. Imam pa sedaj posnetke od obeh lumpov in me vsakič "pogreje", ko jih gledamuser posted image .

Za srečanje user posted image , žal ste predaleč. Bi pa z veseljem prišla. Uživajte še zame, pa kakšno vročo čokolado zame pojejteuser posted image .

LP, Eca

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 863
30.1.2007 17:50:02   
Eca
Pozabila sem na Sugar in njenega pomivalca. Midva imava integriran pomivalec, 60cm širine in s tem nisva imela težav. Vzela sva samo sprednjo fronto in to je to.

Tvoj problem bi pa rešila takole: Pomivalca postavi na sredino teh 50 cm, torej ti mora ostati na vsaki strani pomivalca 2,5cm odprtina, ki bi jo zaprla z lajsno - zmeriš koliko rabiš in greš v Obi-ja ali Baumax pa ti natančno odreže tak kos lajsne (lahko je obična deščica). Sprednjo fronto pa namontirata tudi na sredino pomivalca oz. na vsaki strani pomivalca ti mora fronta gledat za 2,5cm preko. Upam, da sem jasno napisala kaj mislim (tako mi je predlagal mož, da bi on rešil), če pa kaj ni jasno, pa vprašaj, pa se bom zopet razpisalauser posted image .

Lp, Eca

Neposredna povezava do sporočila: 864
30.1.2007 23:34:52   
s u g a r
hej hej

ene pa pancate jaz pa JEM in bulim v kisto - pac tkole mamo.

No uglavnem Eca najlepsa hvala, takoj jutri mu povem kaj "mora" narest.

No zdej pa sej tud gledat ne morem vec in grem aja tu taja
Mali se je ze umiril je u svijetu krasnih snova - mami gre kuj za njim ati pa pride cez kako urco domov.

Ugalvnem lepo bodite in se tipkamo  - mogoce ze jutri ce mi bo cas dopuscal - sicer pa zakaj pa ne! Tud stroji rabmo mal pavzice - za lepe stvari.

Ok vam ze jutro (vecini), meni in ostalim ki se bedite pa AJAT in LAHKO NOCKO.

papa

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 865
31.1.2007 8:11:51   
petra a
čau-bau

Neposredna povezava do sporočila: 866
31.1.2007 9:16:18   
tejč
Ojla, kako sem vas vesela, ko vas berem. Končno nekaj drugega kot bolezen, kihanje, smrkanje, rak in ostale stvari, ki sodijo v ta program. nAJprej pa to: Ajša je že cela dva dni v varstvu, recmimo, da je približno ok, zvečer ima še malo čez 37 vročine, drugače pa kar uredu-žleht in navihana; torej že za v varstvo.
Teta je imela prvo terapijo kemo, zdaj so jo domov spustili, pa je hudo zbolela. Virus. Ker ima nekaj na pljučih (rakavo), jo zdaj pri prehladu fuul duši, moja mami sreča živi blizu in jo gre iz službe trikrat na dan pogledat in se mal pogovarjat z njo, d aji je lažje. Jaz ji pošljem kak mesiđ, pokličem jo...Ne vem, punce, iz dneva v dan me je bolj strah...user posted image
Ne boste verjele: antibiotik zaradi ušesa se mi izteka, jaz pa sem SPET bolna.user posted image  PA saj to ni res!!!!!! Ne pomnim, kdaj sem bila bolj bolna kot zdaj-že cel januar, pa nič ne pretiravam. Nos imam poln, kiham, kašljam, danes zjutraj em je bolelo grlo. Mašijo se mi ušesa, skoz si Sterimar šopam v nos in pijem.

A za to soboto se menite za Tivoli????? Joj, jaz moram nujno na Dolenjsko k staršem! Sem že zdavnaj obljubila, d ače se kolikortoliko pozdraviva, da prideva z Ajšo, ati ima pa seminar v soboto...Škodaaaaaa, pa tok bi prišla!

Včeraj smo imeli ogled novega stanovanja. KAr malo strah me je, koliko dela nas še čaka do poroda, jojojojoj, tale selitev bo šok za mojega dragega. JAz pa tko ne bom mogla nič nosit, lahko pa pakiram v škatle, fuuuuuuuuuj, koliko stvari je! Mi je že zdaj slabo!
Januarja 2005 smo se tudi selili, preden se je rodila Ajša, zdaj pa spet! Upam, da zadnjič. No, če nam kdo kupi stanovanje na Viču, se preselim še enkrat takoj, jasno!user posted image user posted image

Dajte še nam svetovat: v kuhinji smo mislili polagat ploščice, zdaj so pa vsi pametni, zakaj en bi kaj drugega. Steklo npr. A poznate koga, ki to dela in koliko stane? Kakšna bi bila še kaka druga možnost?
ČAkte, ne me strašit glede pomivalca-midva sva ravno nabavila Boscha 60 cm širine, totalno vgradnega, pa sva misla sam fronto novo kupit, nobenih nosilcev za pomivalca. A to mizar pove, če rabi kake nosilce al kaj???

V tem tednu moram it plačat pult in se it zmenit, če nam bi ga kdo transportiral v Domžale-4 m!
NAročila sem jogi za Ajšo, dostava bo kar v novo stanovanje, ko dobimo ključe.
NAročila sem prevleko za jogi, proti pršicam-midva sva namreč alergika in zdaj preventivno imamo vsi te prevleke in so super.Sam so drage, jasno...
TA teden moramo klicat še mizarja in upam, d abo hotel demontirat kuhinjo. Poznate koga, ki je poceni in dober?

Eh, smao fehtanje, a ne?
Ne mi zamerit, toliko opravkov imam, pa še skuhat, pa vse me boli, pospravljat, coteeeeee, v trgovino, joj, hvala bogu, d aje mala pri varuški!user posted image Upam, da že jutri ne ostane doma, ko se hvalim!

Včeraj mi je zvečer fuul otrdeval trebuh in napihnjena sem. Imam občutek, da sem že kot karola, se ne upam na vago!

LP
mateja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 867
31.1.2007 9:23:27   
tejč
Sem pozabila:
VRTEC! jao, jao! V naših koncih je taka gužva, petra a, takoj daj vlogo, ko se bo dete rodilo. Mi imamo eno dobro varuško na srečo, računa 200 EUR in je super, sam vrtca pa tud ne dobimo, pa nimamo visokih plač. V KAmniku, kamor se selimo, bo pa še salbše, tko da res ne vem, kaj bomo. Včeraj mi je rekla kolegica, da se v Kamniku čaka za vrtec tam nekje tri leta!!!!!user posted image user posted image user posted image  MAdona, sej pol gredo otroc pa že tko v šolo!user posted image  Upam, da mi je ne bo treba dat v mojo službo, na Rodico, jo bom kar v Kamnik vpisala. Ne veste, kako zoprno je, če je mami učiteljica, potem pa vsi okrog tamale skačejo in jo čekirajo, kako je vzgojena. Sicer je pa itak znano, da so otroci od učiteljev......user posted image bom raje tiho!

Pozdrav vsem in hvala, ker mislite name! (nemoremdatrožic)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 868
31.1.2007 10:05:12   
s u g a r
haj

punce, zaspanke, deloholiki.

cajt za nas je nujen za nase debaaaaaaaaaate.

Kje hudica ste?

alo alo

tejc - midva bova dala steklo na steno v kuhinjo (moj ma enga kolega k mu je povedu da ni tak zalogaj pa ful je dobr in se mu lepo odnese - ali se bolj njejuser posted image , hehe), uglavnem poglej midva ti z veseljem ko dobiva tel poveva kako in kaj - ampak midva bova dalo to naknadno gor samo z zakljucno lajsto tisto med steno in omarami bova mal pocakala, na koncih pa bova dala alu rob - ker imava tudi kombinacijo kuhinje s aluminijem. je pa res lepo (vizualno) in prakticno in malce nenavadno - no za razlicne oci razlicno. Men je ful vsec - itak pa mava midva nek poseben okus (hvala bogu zelo zelo podobnega - ni kreganja in prerekanja).

Pomivalec - ful se da postimat ni panike sam po visini ga prilagodis pultu in zamaskiras odprtine z letvico (to je pri nama - ker je poleg kotne omare in ker je 5 cm manjsi od omare), rabva pa midva tud enga mizarja zarad pulta (nek novi zaviti izrez obstaja da ti ne rabi pulta krasiti se ena letvica, tko da fiksira pult spodaj in prisraufa skupaj vmes pa neko "lepilo ali silikon" zarad vode in ciscenja) - projekt je kuhinja ni je sam projekt kupiti in flikniti tolko kesa, pol je se hecanje (tako kot ga imava midve) - blagor ostalim k majo vse postiman, tud midve bova kmal mele, ane?

Mi smo pridni, mami je ravno shake spila in se lepo napapcala in zafilala telescek z vsemi dobrimi stvarmi, popapala vitamincke in zdej akcija dalje delat.
No komu se pa to ze da? user posted image user posted image . Meni glih ne. Domov bi sla - ful mam ze filing da je zunaj skoraj pomlad, k ni snega, k trobentice rasejo (no zdej so mal pod snegecom - zmrzjene) ampak so.

No grem se tipkamo

lepo bodite in pazite nase in bebike

papa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 869
31.1.2007 12:29:00   
tejč
O, sugar, ti si pa res en SUGAR user posted image .
Hvala za vse info.
Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 870
31.1.2007 13:13:49   
petra a
Tejč-čao, končno se nam javiš!!!...madonca, kaj se nič ne merkaš, a si že slišala za počivanje???, če boš tok laufala okrog in se sekirala, ti tudi tista tekočina pa arcnije naujo pomagale...da te malo potolažim, jaz sem se od oktobra 2002 pa do danes selila 5x...iz Trzina v Domžale-na Vrhniko-v Ljubljano-pa v Ljubljano 3 km stran-pa nazaj v Domžale, da ne govorim kolikokrat sem urejala prebivališče, zdaj pa sploh ne vemkam naj prijavim bebico, mami se mi je preselila iz Lj. v Logatec, pa sem hotela bebico potem prijaviti v Ljubljani pri starših od mojga, ki je tudi še tam prijavljen, pa pravijo da jo moram tam, kjer imam jaz stalno prebivališče (torej v Logatcu), pa nisem lih najbolj navdušena, jo bom pa začasno v Domžale, pa pol sploh lahko dobim vrtec??? Tejč, če ne s ga pa nasrkala, pa ajdi na Rodico-k Tejč!!!user posted image  Mal heca mora bit. Tko da za škatle pripravt se tud men že kozla...upam da jih bom samo še enkrat-ko bova šla v svoje! 

Sugar je pa res sugar!

< Sporočilo je popravil petra a -- 31.1.2007 13:14:14 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 871
31.1.2007 13:17:24   
petra a
Tejč-kako to, da nama trakci kažejo različno dneve?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 872
31.1.2007 13:20:23   
petra a
Majchi-si kaj pametnega dobila?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 873
31.1.2007 14:26:10   
tejč
petra a, tole glede trakcev pojma nimamuser posted image .
Hehehe, jaz mam tud dost seljenja, sem se tud kr ene parkrat po lj selila, ampak zdaj greva pa na SVOJE, fuuuuuuuuuuuuuuuul filing, res, pa četud je stanovanje en velik kompromis, joj, če bi mela več dnarja, kaj vse bi mela! Ampak važn, da smo zdravi (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in da mamo lušne in zdrave otroke doma in "na poti".

Jaz sem bla v Merkatorju in sem nabavla merkatorjeve kakavove palčke, pa sem že razmišljala, če jih vzamem al ne, da zihr so zanič. PA SPLOH NISO TOK SLABEuser posted image .

Dijooo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 874
31.1.2007 14:27:05   
Majchi
Živjo punce!

No, da se še jaz malo javim. Pri meni vse po starem, le malo sem žalostna, ker bebico malo manj čutim. Kot da se je nekam skrila. Čutim sicer premike, ampak me sploh noče več konkretno brcnit. Parkrat jo je celo moj fant že začutil, jaz sem pa celo videla, da se mi je koža na trebuhu premaknila. Sedaj je pa že par dni mir. Samo rahlo jo čutim, da se premika.

Petra a: Sploh nisem šla po tisto lupinico. Z mojim sva mal gledala vozičke po netu, pa sva glih tok zvedla, da nama čisto nič ni jasno.
Če sva prav pogruntala, morava kupit nek voziček, na katerem je neka osnovna košara. In ker ta ni primerna za novorojenčka, morava kupit še neko spalno košaro za prvih nekaj mesecev. Pa še lupinco za v avto in za prenašanje. Punce, a mam prav? Se pravi, če vse to kupiš na novo, te stane več kot 100 jurjev, pa če obračaš kokr hočeš.
Zdej me pa zanima, kateri vozički, če katera od vas ve, imajo že v osnovi takšno košaro, da je primerna tudi za novorojenčka. Tako, da bi morali dokupit samo še lupinco. Zanimajo pa naju športni, lahki trikolesniki. Joj, a sem zakomplicirala? Ampak izbira je ogromna, nama ni pa nič več jasno.

Lp, Zmedena

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?