BAMBINA_
|
Dobro jutro , petra a ful lepo si se potrudila z opisom 2. trimsesečja po tednih. Bo treba kmalu še zadnje trimesečje opisati, ker že kar pridno drvimo v zadnje trimesečje. Madonca gre hitro. Meni se zdi, da ni dolgo nazaj, ko sva z mojim v kopalnici čakala na rezultate ClearBlue-ja , no pa sem že noseča 26 tednov (ok, en dan mi še manjka). No, pa trakca si si tudi lepega naštimala. mravljica3 upam, da se je tvoja puža že pozdravila. A danes se poslavljaš od sodelavcev? A ni čuden filing, ko jih "zapuščaš" za skoraj leto in pol? No, moram reči, da mene ni prav nič stiskalo na zadnji delovni dan. Kar se 3D tiče. Po ugotovljeni shizi, sem šla še samoplačniško k Strahovi na morfologijo, pa mi je obenem gledala še s 3D in 4D ultrazvokom. In sem prav obrazek videla... kot bi bil že zunaj... Je pa res, da moraš vedeti kaj gledaš. No, ko sem slikico mamici pokazala, je takoj rekla, da je čisto mojemu bratu podoben Ja, vidim, da že kar pridno zapravljate. No, jaz še moram en teden zdržati, da dobim izvide AC, potem pa na juriš... Seveda sploh ne pomislim, da bi bilo s pikecom še kaj drugega narobe. Ker ne bo! Ker vem, da ne bo! Sem 100% optimistična, kar se tega tiče. Aja, vam moram povedati, da mi je že ful veliko ljudi reklo (moj dragi, moja mami, mama od moje svakinje, moj stric...) da so sanjali, da sem rodila in, da je imel pikec čisto ok ustnico. Mene je malce strah, da njihove sanje pomenijo, da se ne morejo sprijazniti s tem, da bo pikec pač malce drugačen. Da ga ne bodo sprejeli takšnega... Skratka... ja, nakupi. No meni je svakinja obljubila previjalno, voziček bova kupila preko Sončka (PegPerego)... Aja, še leta...jaz jih imam 28, junija jih bo 29. Rožica81 pri nas se tudi ne kadi več Moj je bil kar hud kadilec (1 škatla/dan) cca. 15 let, pa je zdaj nehal, da ne škoduje najinemu pikecu. Priden je Takole, zgleda, da bo spet lep dan. Uživajte v sončku.
|