|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
29.1.2007 18:57:15   
jacklyn
Jaz imam PP 01.02. ( komaj čakam) in takrat bom videla kaj mi pove G. glede NS, ali se moram sama naročiti ali me on pošlje.
Ne vem kako je v Postojni.Mislim pa, da se moraš naročiti sam.

Sonosečke ali boste vprašale za spol ali se boste pustile presenetiti?

Jaz mislim, da bom vprašala, kajti sem res radovedna.Sicer pa vseeno kaj bo važno , da bo vse OK.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.1.2007 19:07:13   
taček
Tudi jaz od danes naprej ne bom več anonimna KUŽALUŽA, ampak bom Taček!

Sem bila dons ponovno na pregledu in danes se je moja pikica končno videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Me pa zanima, če mi zna katera izračunat PDP, ker sem noseča 5t, ZM pa je bila 7.12!

Glede mojih težav je pa tkole: prsi me full bolijo, slabo mi je občasno in nos imam zelo izostren!
Drugače se pa počutim super!user posted image

LP Taček

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 502
29.1.2007 19:13:19   
helenav
Lep pozdravček še iz primorske.

jaz nestrpno čakam na sredo, 31. ko imam ponovno pregled in ko upam, da se bo moja pikica pokazala.
Od zadjega pregleda so mi izcedki prenehaliuser posted image user posted image user posted image , tako sem vesela, da se je vse umirilo, so se pa začele slabosti...user posted image user posted image user posted image . Zjutraj, takoj ko v postelji oči odprem mi je grozno slabo, vendar ne gre nič ven. Mož si po novem zjutraj sam pripravi zajtrk, ker meni hrane se niti omenit ne sme :-)) Čez dan, pa ni več tako hudo....vedno me sicer spremlja slabost in vsako tolko kaj zbruhnem ven;.))), ampak tako pač je nimamo kaj ne:-))) raje slabosti, pa da vem, da se notri vse lepo razvija, kot pa izcedki, nobeih slabosti, vendar strah in trepet, da ne bi šlo kaj narobe..

Moj mož si pa tako želi vedet kaj bova imela, da me počasi že prepričuje, sama namreč, sem si rekla, da ne vprašam. Zdej pa mogoče, pa le bi.....pa ne samo zaradi njega, tudi mene že firbček mantra.

Imam pa že trebušček. Pred tem sem bila v pasu kot zobotrebec, ne glede na kile, se pri meni vse skompenzira v riti:-(( user posted image , sedaj pa imam prvič v življnju trebuščka....ajoj kaj še bo.....

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.1.2007 19:20:38   
andreja32
da se še jaz pofočkam.....sem četrtič noseča rok bomo imeli nekje 28.09, prvi pregled pa imam ŠELE 5.3.user posted image ....počutim se mega , nič mi ni slabo, nič mi ne smrdi,...zaenkrat res fajnuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 504
29.1.2007 19:23:57   
nora
Super Tačekuser posted image user posted image user posted image sem prav vesela zateuser posted image Imava isto zgodbico, tudi moja pikica se je pozno pojavija in tudi jaz  sem v 5 tednu, pač pozna zanositevuser posted image 15.02. imam pregled in sem nestrpna, da vidim, kako se bo nadaljevalo.
Na NS bom sigurno vprasala kaj bova imela...ful sem radovedna in do poroda sigurno ne bom zdrzala.user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 505
29.1.2007 20:05:06   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Ljubljane

1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, Ljubljana 

3.9. Anonimna 3ROŽICE
3.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
3.9. Pikica pokica, 2n
4.9. surya, Posavje
4.9. bodoča, 1n

5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. lani 27 (PP 5.2.)
5.9. nejka7
5.9. Žabonka (PP 1.2.), Ljubljana 
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

7.9. Carmy (PP 31.1.), 2n, Domžale
7.9. lemavrica, 1n, Ljubljana 
7.9. Anonimna  ZVEZDICA (PP 31.1.), 1n
8.9. Anonimna user posted image  NEBESA, 2n
8.9. misska (PP 5.2.), 2n, Ljubljana 
9.9. Čakajoča  pikica, pokaži se mamici !!
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
10.9. LEVASI (12.2.)
10.9. nefretiti, Celje
12.9. jst86, Škofja Loka
13.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n 
13.9. Zoya27 (PP 1.2.)
15.9. srček (PP 2.2.), 1n, Strunjan 
15.9. cuma (PP 6.2.), 2n, Koper

15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Anonimna D (PP 7.2.), 2n
16.9. naja07 (PP 2.2.)
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
17.9. taček
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
19.9. kajča (PP 2.2.), 2n, Kranj
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica (PP 29.1.), 2n
23.9. dorotea (PP 15.2.), 1n, Severna Primorska
24.9. tianna (PP 14.2.), 1n, Postojna
25.9. Rozmarinka (PP 29.1.), 1n, Ljubljana
26.9. sevenka (PP 14.2.), 1n, Domžale
?.?. helenav, 1n, Izola
28.9. jacklyn (PP 1.2.), 4n, Logatec
28.9. andreja32 (PP 5.3.), 4n
30.9. Tanja Lina (PP 6.2.), 1n

Anonimne, podpisujte se na enak način, kot ste se prvič, da bomo vedele, ga gre za isto anonimko :)
Tiste, ki ste že bile na PP in imate "uradni" PDP, ste obarvane takole.

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: andreja32 !!!

Trenutne težave večine septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, nekaterim se že pozna trebušček user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 506
29.1.2007 20:28:57   
Rozmarinka
Andreja32 cestitke za nosecnost. In to cetrtic ! user posted image
Ce se prav spomnim bo jacklyn tudi cetrtic mami. Koristno in Lepo, da imamo take z izkusnjami med nami. Boste kaj svetovale nam "prvickam", velja ?! 

Jaz sem imela moj prvi pregled danes. Naredil mi je UZ a kaj ko se Pikica se skriva (vidna je bila le vrecka). Sem pa pomirjena, saj me je pred pregledom na trenutke ze skrbelo, ce je vse OK ker nimam slabosti. Ampak saj smo o tem ze razpravljale,da vsaka na svoj nacin pac prenasa tele prve tedne. Naslednji pregled imam tako 6 februarja. Upam, da se bo skrivac/skrivalka takrat ze pokazal !

zarnica, tudi ti si imela pregled danes kajne ?! Kako je slo ?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 507
29.1.2007 21:33:59   
žarnica
evo,sem končno hčerkico spravila spat, tako da imam zdaj mir.user posted image Ja,na UZ je bila lepo vidna vrečka in pa plod. Slišal se je tudi utrip-skratka vse je vredu.user posted image NOseča sem 5t in 4d.
prej sva že povedla moji mami (atija pač ni bilo zraven) in je bila zelo presenečena. Da kako,da sva se odločila tako hitro še za drugega,...Ampak je srečna,da bo še enkrat babica.user posted image
Jutri pa poveva še njegovi mami.

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
29.1.2007 21:55:17   
taček
Guppy jst verjetno nimam PDP-ja 17.9! Ti čez 3 tedne javim točni datum, zaenkrat pa mislim, da bo moj "lucky day" 26.9. ! Si ne znam točno izračunat, ker sem bolj pozno zanosila!

LP

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 509
29.1.2007 22:03:35   
Anonimen
Dobrodošle nove user posted image !

Žarnica, super, da je vse OK. Jaz sem še vedno na trnjih - do četrtka.

Drugače je pa vse po starem: slabosti, "smrad", utrujenost... Vse je še tukaj.

Lep večer vsemuser posted image

(odgovor članu taček)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
30.1.2007 6:20:07   
CUKRČEK
Jutrouser posted image

Jaz sem se pa včeraj naročila na nuhalno in dobila prav lep datum...14.2. Ravno na Valentinovouser posted image  Upam, da bo Valentin pokazal dva zdrava user posted image user posted image
(mora, pa saj je moj zavetnikuser posted image ).

Drugače pa bom zdajle počasi šla v laboratorij...zadnjič se mi ni dalo čakat, ko sem imela 1.pregled, pa moram sedaj it.

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
30.1.2007 7:55:40   
lumpa6
iskrene čestitke vsem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image ,

mi čakamo 5 sončka, je pa to moja 6 nosečnost (v prejšnji sem imela ss v17 tednu)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 512
30.1.2007 8:00:14   
CUKRČEK
Pa še nekaj me zanima.....ali imate ve kaj izcedka? Mene je zadnjič na 1. pregledu povprašala po izcedku, vendar le teh nisem imela. Sedaj se  mi pa že 2 dni pojavlja prozorna sluzuser posted image  Kaj to pomeni? Ali bi me moralo skrbeti ali lahko brezskrbi počakam na nasl. pregled čez 3 tedne?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 513
30.1.2007 8:00:15   
Anonimen
Wau Lumpa....čestitam!

Ni veliko družin, ki se odloči za več kot enega ali dva otroka.

Res iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
30.1.2007 8:02:53   
Anonimen
Jaz imam vse sorte izcedkov, celo rjav spekter.user posted image Pa sem začela že razmišljat, če ni slučajno to tudi malo od tablet.
Drugače pa je izcedek, dokler je takšen kot beli tok precej običajen baje.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
30.1.2007 9:31:26   
guppy

Včeraj sem bila na drugem pregledu in spet smo pokukali z UZ. Joj, kako sta zrasla!!! Zdaj se jima vidijo že jamice za učke, tako veliko glavo imata (sta zihr pametna na mami)!! user posted image  Ponoči mi je bilo spet precej slabo in sem neprespana... Upam, da bo čez dan boljše.

Cukrček, kam si se naročila na NS? Jaz sem se tudi pravkar in dobila sem termin pri dr. Pušenjaku 20.02. Komaj čakam, da pogleda ta dva lumpija!! Povečan izcedek je baje čisto normalen in to prozoren, rumenkast... samo, da nima pretiranega vonja, ker gre potem lahko za kako vnetje. Za rjavkaste izcedke je dobro skočit do ginekologa in se malo pokazat.

lumpa6 - naj napišem, da gre za 5. nosečnost (5. otrok) ali za 6. nosečnost? Bom napisala tako, kot ti želiš.

taček, nisem upala kar na svojo roko popravit na "nek" datum. Ti kar sporoči, kaj naj ti napišem, pa bo tako, kot želiš.

P.S: Če še kateri prav pride: naročanje na merjenje nuhalne svetline (11. - 14. teden) od 8-10h na telefon 051 321 224, pregled stane 50€. Za nosečnice, ki bodo ob porodu dopolnile 35 let je preiskava na napotnico: naročanje od 8-10.30 na tel. 01 430 28 00, 01 522 60 73. Te informacije sem dobila pri svojem ginekologu.

< Sporočilo je popravil guppy -- 30.1.2007 9:43:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
30.1.2007 9:49:27   
CUKRČEK
Jaz sem na nuhalno naročena v Ljubljani v Bežigrajskem dvoru.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 517
30.1.2007 10:47:04   
Anonimen
Nefretit, sprašuješ po mojem pdp, zakaj je 15.9. Tako mi je izračunalo na RR koledarčku, ker imam daljše cikluse in sem verjetno malce kasneje zanosila. Več pa bom vedela v petek, ko grem na PP in še vedno lahko popravimo. Sicer pa res redke rodijo dejansko na pdp, moja mami je 3x nosla 20 dni čez.

Me je pa vsak dan bolj strah petka in PP, kar slabo mi je že od tega. Takrat bom user posted image  8t2d. Kakorkoli, to je čas ko se že definitivno mora videti plod in srček, pa četudi bi bila kasnejša zanositev. Kar naprej imam pred sabo prejšnji juliji, ko sem tako veselo šla na PP, za trenitek nisem pomislila da bi bilo kaj narobe, pol pa G gleda in gleda, nobeno ne reče, jaz že vsa prestrašena, ker se je GV videla, kaj jo zdaj muči....pa pravi da je nekam premajhno tudi za to, če bi bila kasnejša zanositev, da bi morala biti pika že 1x večja, pol sem pa samo še bla bla bla slišala. Pa nobenih težav, izcedkov, karkoli kar bi kazalo na to, da je kaj narobe. Ne vem, če bom dovolj močna za ponovno slabe noviceuser posted image . Se opravičujem da malo jamram, samo ve ste edine ki tukaj razumete kakšen je lahko strah pred PP.

Drugače se slabost nadaljuje, vsake toliko malo bruhnem, smrdi še vedno vse kot sam user posted image , joške bolijo kot da je cela mlekarna noter. Sem razmišljala, da bi bilo dobro spat z modrčkom, glede na to da imam že sedaj košarico 85D in lahko pričakujemo še kakšna povečanja, čeprav si jih ne želim niti malo. Trebušček je tudi že kar viden oz. ga ne morem več not potegnit, ker enostavno ne gre. Saj ne da bi ga želela, bi pa rada v svoje kavbojke še nekaj časa pasala. Nosečniške obleke so tak svinsko drage. Ste se že kaj pozanimale? Kolegica je kupla dvojne hlače, ene so bile 18.000, druge pa na znižanju 9.ooo. Kot da bi jih Calvin Klein narediluser posted image .

Perdne bodite in lepo se imejte in čim manj nosečniških tegob.

Srček user posted image 7t6d

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
30.1.2007 10:53:04   
tanja981
Pozdravljene spetembrke!

No če je vse po sreči sem tudi jz srečna spetembrka. PDP bi naj bil glede na zadnjo men 20.9. ampak se mi zdi da glede na dolžino cikla bo kar 27.9. bolj prav.

Prvi pregled mam 13.2. in upam da je vse ok.

Doma pa že imamo enga zelooooooooo navihanega 6-mesečnika tako da bo letošnje leto očitno še bolj pestro od lanskega.

Kaj več pa naklofam ko bom mela malenkost več časa, zdaj šibam s knedlčkom na plavanje!

Pridne bodite nosečke! user posted image

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
30.1.2007 11:55:24   
helenav
Pozdravljena

Te povsem razumem, kako se počutiš....tudi sama sem vsa na trnjih. Jutri imam ponovno pregled in že dva tedna trpim. Bojim se da bi bilo kaj narobe.
Zanosila sem kasneje in izcedki so se mi pojavli, zato sem šla tako hitro na pregled. Na UZ sem bila že trikrat. No na zadnje je bila GV velika 15mm, notri pa rumenjakov mehurček. sedaj po skoraj dve tednih, pa bi se moglo že kaj videt.....

Ko sem prebrala tvojo izkušnjo me je še bolj stisnilo.....ufff....grozno. Najraje bi vzela tableto in zaspala do jutri popoldne.-))) he he.
Sicer me malo tolaži to, da so se izcedki prenehali in da najbrž se je vse ustalilo in uredilo, bom pa definitivno jutri zvedla vse.

držim pesti tudi zate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
30.1.2007 16:34:33   
Marelica
Smo imeli malo problemov z internetom in sem imela zdaj ogromno za prebrat. Pridno ste se razpisale.user posted image

Ravno sem pojedla še zadnjo žlico špinače in pireja, mmmmmm!!!! to pa vedno pojem 2 polna krožnika, pa še bi, če ne bi bila tik pred razpočenjem. Sem prebrala, da vam kar nekaterim ta jed diši. Meni je tako že od malega najljubša in zdaj sem takooo srečna, ker jo je še hčerka z veseljem pomljaskala.

Tanja981, bravo- bravo, da ste tako hitro spet naročili! Pri vas mora biti pa res še bolj pestro kot pri nas, ko nam nagaja 10 mesečnica. user posted image

Še večji bravo-bravo pa vsem 4 in večkrat nosečim!!!!user posted image user posted image user posted image  Res vas občudujem!

Današnji dan se končno normalizira. Pa ne vem, zakaj se zdaj bolje počutim, ko je sonček izginil iz parcele. Prej, ko je bilo tako sonce sem bila pa zrela samo za počitek. Seveda si poleg hčerke nisem ravno mogla privoščit, ampak mi je pa manjkal konkreten spanec. Zdaj me je končno minilo. Tudi slabosti niso več tako hude kot prej. Celo kosilo lahko že brez problema skuham, prej se mi je kar gnusilo. Ah ja, dugače pa kar poskušam pazit na to kar pijem in jem. Se mi tudi zeloooo lušta vina (sploh kuhanega), ampak se mu odločno odpovem. Za malo pikico pa bom že počakala teh nekaj mesecev, samo da bi zrasla v zdravega dojenčka. Mislim, da je na mojem jedilniku edino preveč belega kruha.

Močnejši izcedki pa naj bi bili kar normalni za nosečnost, tako da brez skrbi.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 521
30.1.2007 18:04:59   
nora
Ojla punce!
A razmišljate o šoli za starše? A boste hodile?Glih sem prebrala da je tudi tečaj za zgodnjo nosecnost, namreč sesnanijo nosečnice s potekom nosečnosti, z zdravim načinom življenja, s pravilno prehrano in higieno. A je morda katera že bila (mislim na tiste, ki so ze drugič, tretič, četrtič noseceuser posted image )?Eno predavanje je in traja 3 ure, pa me zanima če se splača itiuser posted image Za predporodno pripravo je še zgodaj zgodaj, ampak za ta tečaj pa je pravi časuser posted image
LP,
Nora

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
30.1.2007 19:14:51   
žarnica
da se vam javim
včeraj na pregledu bilo vse ok,danes krvavela. Na bolniški sem en teden,ko imam kontrolo.Moram pa strogo mirovat,sprehod samo na wc in nazaj.
tako da se javim drug teden

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 523
30.1.2007 20:01:37   
sandra85
lep pozdrav in čestitke vsem nosečkamuser posted image user posted image user posted image ...js sm novauser posted image 1. pišem...
pp imam 20.02. rok pa cca 13.09
pri meni je takole...čisto vsako jutro grozno slabo, za zajtrk mi paše sam čokolinouser posted image ...ko pridem ob 9h v službo sm že lačna...user posted image nekaj pojem in ob 12h sm spet lačna user posted image se bomo pač mal zredili user posted image
moram pa povedat, da sem res fulll vesela in ko pomislim na malo štručko v meni, pozabim na slabost!grozno sem pa nestrpna z spol...user posted image
ma z mojim praviva, da je vseeno, kaj bo, sam da bo zdrav/a!!!

držte se pa lepo se mejte punce!

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 524
30.1.2007 20:36:34   
Anonimen
Oj,
user posted image user posted image tukaj...
pri nas še kar po malem curlja. Včeraj je bilo čez dan manj rjavih izcedkov, zvečer pa se mi je kar v enem kosu izločilo kar precej nitk...
Danes je tega tudi manj, glede na prejšnje dneve. Vse skupaj pa traja že 17 dni, tako da sploh ne vem, kaj naj si mislim in kako se bo izšlo. V petek imam 3. Uz, da vidimo, če lepo rastemo.
Drugače pa sem precej utrujena in ob jutrih mi je slaboooooooooooo, priletim do stranišča, potem pa v počasi mine.
Kaj hočemo, nekako bo že.
Držite se in lp.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?