|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
28.1.2007 17:43:25   
Anonimen
Moja najnovejša nosečniška "fora": smrdijo mi vsa čistila in vsa kozmetikauser posted image  Da dol padeš! Tako, da se do nadaljnega ne bom umivala in okoli hodila v umazanih cotahuser posted image user posted image user posted image  Sem prejle obešala oprano perilo in čistila kopalnico pa me je skoraj pobralouser posted image .
V četrtek imam prvi pregled - točno na konec 9t. KONČNOuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
28.1.2007 18:34:44   
Anonimen
Ja tudi meni je prva nosečnost, pa ne vem kaj je prav in ne. Slabo mi ni čisto nič, le včasih malo, ko se preveč najem. Bruhala nisem niti enkrat.

Žabonka, kmalu imaš PP. Vesela a? Joj, jaz mojega tudi komaj čakam. Sporoči nam kako je šlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
28.1.2007 19:06:17   
sevenka
Tudi meni ni še čisto nič slabo. Moram potrkat... Verjetno slabost malo kasneje pride... no tud če ne :D Je pa res, da precej manj pojem kot prej, mi ne paše.
Drugače pa imam tudi jaz svetel izcedek, kot bi imela O. Zgleda je to normalno.

Lep nedeljski večer še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
28.1.2007 19:40:24   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Ljubljane

1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, Ljubljana 

3.9. Anonimna 3ROŽICE
3.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
3.9. Pikica pokica, 2n
4.9. surya, Posavje
4.9. bodoča, 1n

5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. lani 27 (PP 5.2.)
5.9. nejka7
5.9. Žabonka (PP 1.2.), Ljubljana 
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

7.9. Carmy (PP 31.1.), 2n, Domžale
7.9. lemavrica, 1n, Ljubljana 
7.9. Anonimna  ZVEZDICA (PP 31.1.), 1n
8.9. Anonimna user posted image  NEBESA, 2n
8.9. misska (PP 5.2.), 2n, Ljubljana 
9.9. Čakajoča  pikica, pokaži se mamici !!
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
10.9. LEVASI (12.2.)
10.9. nefretiti, Celje
12.9. jst86, Škofja Loka
13.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n 
13.9. Zoya27 (PP 1.2.)
15.9. srček (PP 2.2.), 1n, Strunjan 
15.9. cuma (PP 6.2.), 2n, Koper

15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Anonimna D (PP 7.2.), 2n
16.9. naja07 (PP 2.2.)
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
17.9. Anonimna  KUŽALUŽA (PP 2.2.)
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
19.9. kajča (PP 2.2.), 2n, Kranj
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica (PP 29.1.), 2n
23.9. dorotea (PP 15.2.), 1n, Severna Primorska
24.9. tianna (PP 14.2.), 1n, Postojna
25.9. Rozmarinka (PP 29.1.), 1n, Ljubljana
26.9. sevenka (PP 14.2.), 1n, Domžale
?.?. helenav, 1n, Izola
28.9. jacklyn (PP 1.2.), 4n, Logatec
30.9. Tanja Lina (PP 6.2.), 1n

Anonimne, podpisujte se na enak način, kot ste se prvič, da bomo vedele, ga gre za isto anonimko :)
Tiste, ki ste že bile na PP in imate "uradni" PDP, ste obarvane takole.

Trenutne težave večine septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi user posted image

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
28.1.2007 19:43:40   
guppy
Buškica, a nič ne kaže, da bi lahko bila 2? Jaz tako nestrpno čakam na te tvoje preglede :)

Tale vikend sem pa res UŽIVALA v nosečnosti. Ne vem kaj točno je vzrok tema dvema čudovitima dnevoma, ampak ... hmmmm... namesto Tifola jem Elevit. Namesto vode pijem Donat in Cocacolo. Namesto grisinov jem sadje in toast s sirčkom... in za vikend sem se nažrla pice in torte... in niti enkrat nisem šla bruhat!! Zgleda sem končno dojela, da moje telo rabi junk food user posted image user posted image

Danes mi je bilo samo 1x slabo (da sem prav šla bruhat), ko sem pojedla jogurt. To očitno še ne gre v želodec. Sem pa čisto presenečena in popolnoma vzhičena, da se tako dobro počutim. Tako nekako veselo in nasmejano sem si predstavljala svojo nosečnost. Way to go!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 480
28.1.2007 20:07:45   
dorotea
Žabonka, to je pa res dobra "fora"user posted image ...predvsem ta da ti čistila smrdijo, to si moram tud jst omislit!
Mi "trije" pa smo bli danes na snegu! Aaaaaaaaaaaaaaaaa, kako lepo! Ja, saj verjamem, da ga imate nekateri pred vhodom, mi smo se pač mogli malo peljat. Torej je naš ta mali/mala doživela sneg...no, tehnično res še ne...ma drugo leto pa res.
Jst nenehno razmišljam, kakšen bo naš mali/mala. No, itak je najbolj pomembno, da bo zdrav...ma tud tako...kakšen bo po karakterji, al se bo jokal...al naju bo zbujal s smehom...bo kaj spal? Od prijateljice hčerkica ju je vsako jutro zbudila tako, da se je prekladala, in se nato začela režati na ves glas...ji nisem verjela, dokler me ni eno jutro ob 6.15 poklicala po mobiju in mi jo dala za poslušat...TO JE PA RES LEP ZAČETEK DNEVA! smo se vsi smejali.

Pa še nekaj, sem brala nekaj postov, ko pravite kdaj se vam je začel trebuh poznat. Jst bom zdej 7 teden, pa imam tko napihnjen trebuh...in ga sploh ne morem več povleči noter, pa se nisem zredila! Pa saj ni možno, da bi se maternica že tako povečala...ali pač? Ali pa so vzrok prebavne težave in slabosti? Boo?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 481
28.1.2007 20:16:48   
Anonimen
Mislim, da je Cuma napisala, da so verjetno vzrok povečanega trebuha tudi "vetrovi". No, pri meni je včeraj in danes kar dobro "pihalo" pa se trebuh ni zmanjšaluser posted image ...
A ima še katera občasno občutek kot da se ji maternica razteguje (ne znam manj neumno napisatuser posted image ) oz. da se ji pod popkom full dogaja?
Meni je so se slabosti pričele v 6t in še kar trajajo. in vsak dan je na to temo kaj novegauser posted image  

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
28.1.2007 20:22:58   
žarnica
tudi meni se že pozna trebuh. Takšnega kot imam zdaj,sem imela nekje v 5.mesecu v 1.nosečnosti. Slabosti nimam,imam pa zelo nečisto kožo (1. nisem imela-bila je punčkauser posted image ). Sem pa danes izvedela,da bo kr nekaj znank rodilo okrog septembra,tako da bomo laho skupaj vozičkale. user posted image

KOmaj čakam na jutrišnje popoldne. KOnčno imam pregled. Upam,da bo vse vredu. Me že cel dan nekaj stiska in mi živčki delajo 100/h.user posted image

Se javim torej jutri zvečer. (upam,da z dobro novico)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
28.1.2007 20:27:30   
dorotea
Žabonka, mogoče so vetrovi, sam ne tolk cajta...ker se ne spreminja...in to je moja prva nosečnost...ko naj bi trebuh počasi rasel. No, počakajmo!
No, žarnica, brez panikeuser posted image , jutri bo lep dan!

< Sporočilo je popravil dorotea -- 28.1.2007 20:28:21 >

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 484
28.1.2007 21:23:00   
Anonimen
Tudi jaz imam jutri spet pregled! Upam, da bom sedaj končno zagledala svojo pikicouser posted image ! Prejšnji teden se namreč ni nič videlo! user posted image user posted image user posted image Srčno upam, da bo jutri drugače!

Držite pesti!

LP
Anonimna KUŽALUŽA

P.S. Upam, da jutri ne bom več anonimna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
29.1.2007 1:00:53   
guppy
Anonimna KUŽALUŽA (a ostalim delajo dodatni smeški user posted image ), čakamo na lepe novičke!!!!

Punce moje, ja meni tudi smrdi likanje, umazano perilo, pomivanje posode, čistila za okna... a je še kakšno tako opravilo, da si hitro zmislim kako bolezen, pa ne bo treba delat user posted image  user posted image  user posted image  . Se hecam - nisem občutljiva preveč na vonjave odkar sem noseča, čeprav imam zelo oster voh zdaj. Zavoham VSE od A do Ž user posted image

Zadnjič ste klepetale o lepih nosečkah. Včeraj oz. v soboto je bila pri meni prijateljica, ki ima rok marca in takooooooooo je lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image . Jaz bi jo samo gledala user posted image . Upam, da bom tudi sama taka simpatična nosečka z žogico v trebuhu!

Lahko noč / dobro jutro vsem skupaj !! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
29.1.2007 7:43:03   
Anonimen
Javljam se na raport: žal se vam ne bom pridružila. Sem dobila M.
Vsem vam želim lepo nosečnost in zdrave otročke. Uživajte v nosečnosti!

Anonimni kanarček

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
29.1.2007 10:53:03   
TheAngel
Kako lepo sončno jutro...
Slabo mi še vedno ni nič imam pa tudi jaz nečisto kožo ja... mozoljev za izvoz in prodajo
V službi nisem povedala heh in ne bom, ker delam doma sama sebi svoj šef... Se bom že nekako zmenila sama s seboj. Nekako. ;)

Danes me mogoče čaka obisk pri tašči. Včeraj smo se izognili temu stresu. Danes težko če mi uspe.

Jaz imam pa drugi pregled šele 1.3. imamo mesec februar mirni mesec.
Izcedka nimam nobenega me pa še vedno včasih špika kot da bo menstruacija. Smešno. Prsi so pa napete ja zelo - kar naj rastejo hihi da bo le tako ostalo.

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
29.1.2007 11:03:06   
dorotea
Žal mi je anonimni kanarcek, drzi se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
29.1.2007 11:46:16   
Rožica*
Živjo!

Zame pa je bil včeraj eden najlepših dni, sva povedala mojim staršem, da bomo tudi mi zibali. user posted image  
Bilo je nepopisno lepo, mama je bila vsa iz sebe. Vsi so si ogledovali slikco iz ultrazvoka....  So že začeli delati načrte, kaj vse je treba pripraviti, peskovnik, gugalnico... in kako bodo vozili voziček in kakšnega si bom izbrala..... Skratka nepopisno veselje. Še danes je takoj zjutraj priletala pogledat kako "sva".
Že kuje načrte, da bova mogle v šoping, po nove oblekce, da me ne bo tiščalo, ker da me ne sme nič tiščati,...  Z mamo sva si res najboljši prijateljici, zato sem še bolj vesela, da tako skrbi in kuje načrte. Saj sem navsezadnje tudi jaz komaj čakala, da sem ji povedala, bilo mi je kar težko tako dolgo skrivati to pred njo.
Res je lepo deliti veselje z ostalimi.  Za enkrat vedo le moji domači, zato sva jih prosila, da še nebi povedali novice ostalim, dokler ne poveva še njegovim staršem.

Guppy me veseli, da ti je bolje. Kot sem ti že pisala sem tudi sama opazila, da me slabost mine po tako imenovani "junk hrani".
Opazila sem, da mi je bolje če zjutraj pojem kruh, prej sem vedno zjutraj jedla sadje in mi je bilo veliko bolj slabo.
Kaj pa ti, kot opažam malo paziš pri hrani? Oprosti, če sem narobe sklepala, pač berem da si jedla sadje, zelenjavo,... in se kar dolgo upirala "smetem".

Kaj pa ostale, kako pazite pri prehrani? Kako se prehranjujete? kakšen ritem imate, kaj jeste, čemu se odrekate, kaj sploh ne jeste?
Razgovorite se malo, mogoče katera dobi kakšen koristen nasvet.

Tudi meni so bile nosečke vedno lepe. Sama se ne počutim nič kaj lepo. Le napihnjeno, "debelo" nič kaj simpatično v obraz. Sem vsa bledikava z velikimi podočnjaki.
Drugače pa opažam, da me cel vikend ni dajala utrujenost, ni bilo popoldanskega počitka imela sem več energije, kot pretekle tedne.
Je že katera opazila kaj podobnega.  Počasi bo tudi utrujenost minila?

LP Rožica*.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 490
29.1.2007 12:12:49   
CUKRČEK
anonimna, žal m je zate in upam,da čimprej ugledašuser posted image

Drugače pa glede hrane. JAz dopoldne jem pretežno samo sadje( mi je to prišlo v navado, ko sem hujšala z ločevalno dieto) in mi to čisto ustreza. Če pa slučajno srečam še kako drugo hrano, se je pa nič ne branimuser posted image
Potem kosilo normalno pojem. Zvečer mi pa ful paše, če popijem veliko šalico vročega mleka. Pač jem, kar mi trenutno paše oz. se nič "nazaj" ne držim.

Počutim se drugače dobro...edino zvečer sem ponavadi vsa napihnjena. Zanimivo, da kos e zjutraj zbudim nimam nič trebuha oz. nisem nič napihnjena...zvečer imam pa tal trebuh, kot bi bila še ene pol leta noseča. Ampak to imam napihnjen samo zg.del teruha..od popka navzhor. Kar ena taka velika bunka mi zrasteuser posted image

Drugače pa za nasuser posted image user posted image  sedaj že skoraj vsi vedo...razen pri meni v službi. Je še čas za njih.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 491
29.1.2007 12:21:39   
lemavrica
Zjutraj pojem kako sadje pa kapučin spijem in to je to. Za kosilo pa juha oz kaj bolj tekočega, ker vse kar je bolj trdo me pol cel dan tišči in mi je slabo. Tko da trenutno živim od juhe in sadja. Po kruhu mi je slabo za znort in po mlečnih izdelkih tud ( margarina, sir na pizzi,...) Upam da se bo tole počas nehalo, ker bi le rada spet normalno jedla brez strahu da bom pol vsake pol ure WC školjko objemala.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 492
29.1.2007 12:31:49   
Anonimen
Meni pa ni kaj dosti slabo.....samo, kadar je treba user posted image . Včasih malo, ampak nikoli, da bi mogla bruhat. Danes, ko bo treba likat mi sigurno bo malo, potem me možek tak lepo pocarta, da se kar splača user posted image
Zgleda pa, da sem se tako prepričala, da je vsaka slabost dobrodošla, ker če ne, pa bi preveč pojedla. Zadnje čase se malo pazim, da jem več sadja ali kompotov, izogibam se sladkarijam (kolikor se pač lahko).
Še vedno pa sem v bolniški, kakor kaže bom še kar ostala, vsaj do 12t, potem pa bomo videli, kako naprej.
Jaz pa sem v službi povedala že kar takoj, saj sem morala med službo it na pregled (je vse kazalo na izvenmaternično nosečnost).  Lepo sem počakala ravnatelja in mu razjasnila vso situacijo. Je kar vredu sprejel, glede na to, da je bolj rizično pa me vsake kvatre iz službe pokličejo kako mi gre. So že našli nadomestek zame.
Zelo pa si želim iti nazaj v službo, ampak mi narava mojega dela izgleda ne bo omogočala tega. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
29.1.2007 13:10:53   
Anonimen
Spet se malo jaz javljam. Včeraj sva šla na sneg in sva naredila veliko nosečo snežakinjo in enega malega zraven. Kako luštno.

Slabo mi je zjutraj še vedno, smrdi mi vse, najbolj meso, slab zrak v stanovanju, nič mi ne paše za jest, ne junk food, ne sadje, ne zelenjava,....se moram prav silit da sploh kaj jem.
Se mi je pa včeraj zvečer noro zaluštalo pit šampanjec, sem ga šla k tašči gor iskat in sem ga popila dva kozarca na eks. Kar tresla sem se zraven. Pol mi pa dragi ni dal več. Čudno, ker drugače alkohola sploh ne pijemuser posted image .
Drugače pa zjutraj pojem corn flakes z mrzlim mlekom, to mi še kar paše, kasneje si ožamem tri pomaranče in eno limono, dodam žličko sladkorja da ni tako kislo in popijem vitaminsko bombo. Paše mi za kosilo polenta z mlekom ali kislo smetano, smokiji gredo tudi dobro v prometuser posted image , špinača in pire,...to je pa menda tudi vse, pa še za to se moram prisilit, da moram neja jest in pol to jem. O kakem hamburgerju, bureku, hot dogu, pizzi pa mi niti za razmišljat, ker mi že dviguje. Pa sladko mi tudi ne diši.

Drugače pa se mi je trebuh precej napel, zjutraj po tem ko grem na wc, si celi lahko potipam trdo in okroglo maternico s prsti, čez trebuh. Kavbojke pa komaj zapnem. Zredila sem se 1 kg, okrog pasu pa imam 3 cm več. Trenutno je maternica velika približno kot mandarinauser posted image .

Lepo se še imejte in pozdravljene vse noveuser posted image .

Srček user posted image 7t5d

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
29.1.2007 13:14:22   
Anonimen
Srček: imaš že uraden datum? Glede na to, da si en dan za mano 7t6d, porod pa imaš 5 dni za mano?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
29.1.2007 14:21:11   
guppy
Rožica, sploh se nisem upirala junk hrani toliko, kot se je upiral moj želodec. V službi sem pred nosečnostjo za malico vedno jedla ogromne sendviče, 1x tedensko ogromno solato (zelje, koruza, fižiol...), sadje pa le občasno tu in tam. Ko mi je postalo tako zelo slabo okoli 4. tedna, sem se odločila, da "rešim" svoj želodec tako, da jem več "lahke" hrane. Pa smo začeli z juhicami, sadjem, zelenjavo, ... zjutraj prepečenec, grisini, bobi palčke, polnozdrate krispi ploščice.... in če mene vprašaš, je to čisti JUNK FOOD. Vse je šlo ven iz mene, na kakšne mlečne izdelke pa sploh nisem smela pomisliti!!!

Potem sem se en dan odločila, da bom (drzno) pojedla kos bureka. Napaka!! Mislim, da mi tok slabo do takrat še ni bilo. Potem je kak teden nazaj prišel tisti dan, ko sem bruhala pa res cel dan, na koncu sem preštela, da sem 9x letela na stranišče... ustrašila sem se, ker sem na koncu bruhala že kri, obraz sem mela pa poln rdečih pikic od popokanih kapilar. Takrat me je dokončno pobralo user posted image .

Od takrat pa.... moram potrkat ?!?!?! Tok, tok, tok, slabo mi je le še občasno. Kuham z veseljem, jem vse povprek, najbolj pa mi paše zjutraj toast s sirčkom (čeprav se je ravno danes slabo končalo) in tone in tone sadja. Sanjarim o pici, hamburgerjih, mehiški hrani.... uffff, škoda, da ne smem po restavracijah hodit! Mogoče s sadjem telo hoče končno nadoknaditi tiste vitaminčke, ki jih prej sendviči niso nadomestili.

Danes imam spet pregled in se moram lepo počesat, ker se gremo spet slikat user posted image  user posted image . Bom sporočila, kako sta lumpija user posted image  user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
29.1.2007 14:28:25   
buškica
Guppy , danes je potrjeno. Samo enega sončeka grejem. Lepo se razvija saj je od petka že 1 mm večji. Slikicauser posted image pa je v albumu.

lp

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 497
29.1.2007 15:16:59   
jacklyn
ojla sonosečke,
kako pridno pišete o svojih občutkih in tegobah

anonimni kanarček tudi jaz ti želim da čimprej test pokažeuser posted image

Moje počutje je bolj tako tako.
Hitro se utrudim, zato brez slabe vesti prepustim dalo svojemu zlatemu možku
občasno pa mi pride ena prijazna gospa, ki mi hišo pospravi in še malo mene pocarta.
Jem bistveno manj kot sem prej in kljub temu ,da ne oblečem nobenih hlač ostajajo kile na mestu.
Mi pa zelo paše sadje, pomaranče, banane, kivi, jabolka Največkrat si ga kar zmiksam in ga z velikom užitkom popijem.
Bruham ne sem pa zelo občutljiva na razne vonjave in veliko stvari mi smrdi.
V soboto sem bila v Leclerku in tam pri mesu mi je bilo pošteno slabo.bljak
Potem pa se je mešalo polno vonjav iz delikatese , mesnice ,ribarnice ja katastrofa.Sem pa res mislila da bom bruhala.
Ja pa pire in špinača - zakon.
Skratka jem vse oziroma tisto kar mi srce poželi.

Sama sem v 6tn in imam kar velik trebušček. Tako, da bi že težko skrivala pred starši in taščo.Pa zakaj bi , srečna sem in zakaj ne bi srečo delila še z ljudmi, ki jih imam rada.Moja mami je bila ob novici vesela.
Tašča pa je pred tem, ko še nisem bila prepričana, če sem noseča, malce kritizirala ženske , ki imajo otroke tako pozno, to se pravi okrog 40 leta.Pa sem ji rekla, da meni se to ne zdi  nič nenavadnega ter ji omenila , da bomo mi tudi mogoče zopet zibali.
Ostala je samo še slika brez tona.Brez besed.

Ko sva povedala hčerki sem mislila, da bo doživela šok oziroma ga je doživela.
Predvsem, da sem prestara in da bi zdaj že ona lahko imela.Nisem se dala zmesti in sem ji mirno odgovorila, da ga mirno lahko ima - otroka.
Potem je bilo nekaj dni vse tiho oziroma večkrat kakšno špikanje kot naprimer zame ni denarja za pamža in za plenice pa bo itd. v podobnem kontekstu.
No zdaj pa jo že malo zanima kako se počutim in kdaj imam PP, ali koliko je zdaj velika pikica itd.
Ja marsikateri problem izgleda lažje rešljiv po prespani noči.
Sinova pa sta sprejela tako brez kakšnih hujših travm in izpadov.
In zanimivo vsi si želijo punčko.
Vsi pravijo, da bo bolje, če bo punčka.

Ali mislite, da to drži, če bruhaš potem bo punčka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
29.1.2007 15:42:48   
Anonimen
Jaz sem že vse možne teorije o spolih premlela, pa se vedno vse poderejo user posted image

Na nuhalni svetlini se prvič vidi spol??
Še dober mesec torej?

(odgovor članu jacklyn)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
29.1.2007 15:55:36   
nora
Ojla punceuser posted image
Pri meni slabosti bodo najbrz šele začele. Vse mi smrdi, ce pomislim na hrano, mi takoj slabo rata...bruham pa na sreco se ne...Zjutraj nikoli nisem jedla in tudi zdaj nadaljujem z istim tempom. Ko se zbudim, rastopim eno sumečko in spijem kavico in do 16-17h dokler sem v sluzbi nic ne jem , pa niti pijem , ker pozabim. Danes, pa sem postala tolk lačna v sluzbi, za ponoret, pa sem pohitela domov, srecna, da si bom naredila veliko zeleno solato s tunouser posted image Ko sem jo zacela jest mi nič ni bilo dobro kot v casih...kot da ne cutim vec okusauser posted image sem jo kar na silo pojedla in zdaj se slabo pocutim. Za vecerjo pa vec pijem, probiotični jogurt obveznouser posted image pa se kaksno sadje, če pa me prejme lakota, pa se nekaj pojem,tako da nič ne pazim, jem in pijem tisto kar mi paše. Zredila sem se še nič zaenkrat, trebuh je ist kot zmeraj, samo joške so velike velike rataleuser posted image user posted image user posted image
Tudi jaz nisem bila več nič zmatrana ta vikenduser posted image jupiiiuser posted image sva se 2 uri sprehajala po Golovcu, pa sem še vrtela na orbitreku, pa nič zmatrana nisem bila.Sem kar veselauser posted image
Tako, da zaenkrat ni niti tako slabo...user posted image kako bomo nadaljevali, pa bomo vidliuser posted image
LP,
Nora

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?