teta beta
|
'Čer! Sinoči mi je ful siol nekaj štekal, ko sem ža napisala, mi je spet šla povezava k vragu. Eh, kaj češ. Ninočka, mi imamo 5 gostih obrokov . Pa še dvakrat dojenje (tu pa tam kdaj samo enkrat). Kaj pa vem, meni se ne zdi preveč. Zjutraj zajtrk, med 11. in 12. malica, potem gre spat, jaz pa kuhat, kosilo je med 13.30 in 15. enkrat, potem malica ob cca 16. do 17. in potem še večerja. Nika, uživaj v vikendu!! Meni je tudi M zadnjič enkrat zamujala. Tri tedne! Pa si tudi nisem preveč želela, da bi bila noseča, tako da te čisto razumem. Pa saj ne, da ne bi, ampak ne še glih zdajle. Pia, to je bilo davnega leta 88, takrat KM še ni bil razširjen po vsej Sloveniji in niso pravočasno ugotovili. Cekov (tako pri nas rečemo klopom) me je bilo vedno strah, tako da smo se zdaj šli vsi cepit. Bom tu naredila nov odstavek, ker imam še eno vprašanje zraven. Cepil smo se mdr. tudi zato, ker smo rekli, da bomo veliko hodili v naravo, v hribe, lovit ribe itd. (saj to že zdaj), poleg tega, pa sva se z B tudi pogovarjala, da bova Dašo vpisala k tabornikom oz. skavtom. Saj vem, da je ful preuranjeno, ampak o tem je tekla debata z njegovo sestro, ki pravi da bo tavečjega vpisala na tečaj angleščine, k računalništvu ipd. (star je 5 let, jeseni gre v šolo). No, nama se je to zdelo BZ in sva bila oba istih misli, da bo šla Daša v kak aktiven krožek npr. taborniki/skavti, plavanje, planinsko društvo ali kaj takega. A ste že vi kaj razmišljali o tem, kakšne dejavnosti boste vse ponudili otroku oz. kam bi ga vpisali? (Sprašujem tako hipotetično, iz radovednosti, da ne boste mislile, kam se mi mudi .) Jana, držim pesti, da driska čimprej mine! Lahko noč!