|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
19.1.2007 7:56:42   
2ursae
tokrat nas bom pa kar jaz rešila, da ne utonemo v pozabo na drugi strani user posted image

Sem že "v službi" - delam doma. Prve parkrat, ko je moj zjutraj odpeljal Anžeta k babici, jaz sem pa ostala doma, mi je bilo tako zelo čudno. samo sem videla, da res lahko ogromno naredim, ko imam mir, tako da sem se kar navadila. Najprej sem pa jokala kot dež, ko sta zjutraj šla, še sploh pa večer prej, ko je mali že ninal, jaz sem pa pospravljala njegove igračke user posted image . Ampak zdaj lahko rečem, da je moja separacijska kriza že na zeleni veji. Upam. Mali se je definitivno navadil prej kot jaz user posted image .

Smo imeli včeraj prvič zobarja, mali ni hotel odpreti ust - itak - tako da si je samo napisala, katere zobke že ima, rekla, da se je treba umivat - itak - in se vidimo čez pol leta.

Šibam delat, lepo se imejte, se beremeo.

Aja, še vprašanja:
Tery, sori gledem mojega kiksa o Nikovem spanju v vrtcu user posted image . Fino, da ti je Galactica všeč. Mi2 sva že pogledala vse in zdaj nestrpno čakava na novo serijo, ki bo v nedeljo ... pol pa še kakšen teden, preden dajo na net.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
19.1.2007 10:16:33   
Anonimen
no se bom pa še jaz mal oglasila, moj mali se je že ful navadil vrtca, ko ga zjutraj pelem v vrtec me sploh ne šmergla sam da je on pršu tja se že igra! popoldne ko pa ga prideš iskat pa noće domov! kako se je on lahko tako navadil jaz pa ga ful pogrešam, to ni fer!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
19.1.2007 10:36:08   
Pia67
Tery in 2ursae hvala za čestitke glede dela in RD.

Drugače sem spedenala papirčke, delavsko knjižico in naredila mini spomladansko čiščenje stanovanja, da v bodoče ne bom imela toliko dela. Itak pa sem že navajena, da najmanj 6 ur dnevno posvetim kaki profitni dejavnosti. user posted image

Krize glede vrtca in moje odsotnosti ne bo, le Nina se bo morala kakih 15 min prej zbudit in v vrtcu prebit uro več. Kot kaže ji vrtec leži, dan bo vsak dan daljši za kako skupno popoldansko igro in to je to. Hvala bogu, da sem jo dala pravočasno v vrtec, ker si ne predstavljam kako bi morila moja starša in čakala na kako prosto mesto v vrtcu. No, pa delati v času brezposelnosti tudi ne bi mogla. Denarno nadomestilo ne more pokrit vseh stroškov...

Kaj bi še hoteli več?

Lep vikend,

Damjana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
19.1.2007 10:56:46   
pety78
Hojla!

Punce, držite pesti, da nam uspe dobiti stanovanje. Prijavili smo se namreč na razpis stanovanjskega sklada.

Drugih novosti pa zaenkrat nimamo.user posted image

LP, Petra

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
19.1.2007 21:57:51   
teta beta
Dober večer!

Da najprej malo potarnam - Daša že dva dni noče popoldne nič kaj jest. Zjutraj je normalno, malica pred spanjem tudi (sadje, dnaes jogurt), včeraj sem pa skuhala testenine z zelenjavno omako, začneva normalno, po treh žlicah pa konec. Nisem nič več spravila v njo in sem ji zato naredila še testenine s sirom, ki ga ima zelo rada - tudi nič. Sem ji hotela dat jogurt - kaj hujšega! In celo popoldne ni jedla nič, pol keksa, potem zvečer pa normalno porcijo polente plus še dojenje in okrog 23. še dodatno mleko. Danes sva sicer imele malo zmešan urnik, ker smo šli v mesto, ampak je popoldne pojedla samo pol kajzerice in nekaj žličk gresa; ko smo šli na rojstni dan še torte ni hotela user posted image . Zdaj zvečer pa spet normalno količino kašice. Jaz ne vem, kaj ji je, upam, da je samo prehodno. Jutri bom naredila makaronflajš, ki ga ima zelo rada, pa bomo videli, kaj bo.

Pa še to - zadnji teden opažam, da hoče Daša sama zaspat. Se pravi, prej sem jo ponavadi ujčkala in nosila, da je zaspala, potem pa sem jo dala v posteljico. Zdaj pa se kar zvija in hoče dol in se potem sama premetava v postelji in zaspi. No, seveda to traaaaaaja in jo je treba še ničkolikokrat pobožat, prijet za roko, vzet v naročje in spet dat nazaj ipd. Ampak mi je pa všeč, da skuša zaspat sama, pa tudi težka je že postala za nosit.

Jutri se gremo pa vsi trije cepit proti klopnemu meningitisu. Se spravljamo že od novega leta. A je dala še katera otroka cepit proti k.m.? Pia mogoče, ko sta več v gozdovih?

Nekaj sem še imela v mislih, pa se ne spomnim več. Lahko noč in lep vikend!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
19.1.2007 22:22:41   
TVN
Čestitke, Pia, za službo in okroglo številko! Res lepo darilo za rojstni dan!

Pety, držim pesti!

Danes bom bolj kratka, ker moram še ogromno naredit na računalniku.

Teta beta, mi se ne nameravamo cepiti proti KM. Kaj pa vem, saj mogoče bi se bilo dobro, ne vem...

Jajca mi tudi že jemo precej dolgo - v vseh oblikah, le v mehko kuhanega Nika ne mara.

Pa spet nekaj vprašanj:

1. Tiste, ki imate Quinny Comfort (mislim, da Ninočka, a ne?): kako ga perete? V pralnem stroju, na kakšen program, koliko stopinj? Prosim za navodila. Seveda lahko odgovori tudi katera druga, če ima uporabne informacije.

2. Nameravam kupiti voziček - marelo, ker bo Nika zdaj-zdaj prerasla Comforta. Kaj priporočate? Ne bi rada ravno zapravila celega premoženja, bi pa rada, da ima regulacijo naklona v ležeči položaj, pasove, košaro, vrtljiva kolesa.... Lahko poveste tudi, katerega ni priporočljivo kupiti. Tudi to je dobra informacija.

Hvala za odgovore, nočko!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
20.1.2007 12:02:00   
Pia67
Nika35 hvala za čestitki user posted image , ja res najboljše darilo je job, da mi končno odleže, ker bi februarja izgubila denarno nadomestilo. Nekaj časa sicer ne bi imela težav, nekaj denarcev je našparanih, pa vseeno. Negotovost spremeni človeka, zadnje čase sem bila kar oreng na podnu.
Glede vozička pa ti lahko le svetujem kaj sem jaz naredila(imava MaxiCosi, ki je nekaka predhodnik Quinny-a). Odpela sem prevleki, odstranila trši del (se da snet) in oprala pri 40°°C, sintetika. Centrifugirala nisem, da ne bi poškodovala netov. Imam tudi zimsko vrečo, ki pa jo normalno operem brez kakega kompliciranja pri omenjenih stopinjah. Če je vozičkova obloga pošteno zamazana, svetujem še dodatek Vanisha. Sušila pa sem na zraku, da se ne bi kaj skrčilo. Aja, najina marela je predpotopna in ti ne znam svetovat. Morda počakaš na kako akcijo, ki bo zgodaj spomladi?

Teta Beta, sem razmišljala, pa še ne pride v poštev. Sem pa imela sodelavko, ki je živela na robu hoste (območje klopnega meningitisa v okolici Kamnika) in je svoje 3 fantke cepila. Če me spomin ne vara so potrebni 3 odmerki (cena enega je bila okoli 4 tisočake), potem pa so potrebna obnovitvena cepljenja čez 5 let, se mi zdi. Najmlajšega je cepila pri slabih 2 letih (spodnja meja je 3 leta).user posted image No, pa link iz tvojega konca: http://www.zzv-ce.si/dobro_je_vedeti/cepljenja/meningitis.php
Aja, glede papanja. Pri nas je bilo enako kaka 2 meseca nazaj in sedaj Nina manj je. Sem že omenila, da so se ji uprle vse zadeve v obliki kašic, mlečno-žitnih zadev in bi jedla samo konkretno. Makaroni so tudi pri nas zakon in izhod v skrajni sili (ja, testenine+sir ali pa z jajci mi včasih reši večerjo in posledično noč, da se ne zbuja lačna). Celo hrenovke sem uvedla in jih ima zelo rada (ko sem prebrala kako jih zmažeta tvoja Daša in Nika, sem si mislila, ni hudič, da jih Nina ne bi, sama jih na smrt sovražim). Krivdo valim na pognale zobke, zdaj se je stanje umirilo, je pa res, da Nina poje manj. Baje je tako pri vseh.

Pety, krepko stiskam pesti, da vam rata in se rešite stanodajalke in zaživite na svojem.

Evo, kosilo je kuhano, upam, da dete kaj spravi vase in da ne bo mama Damjana smetnjaček,

Damjana

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
20.1.2007 20:23:53   
teta beta
Glede hrane mislim, da bo pri nas vse po starem, najbrž je bilo to vse skupaj čisto slučajno. Upam.

Nika, jaz imam eno marelo iz Ariela, je kar ok, kolesa so bolj slaba, drugače pa ima 3 ali 4 naklone (do pol ležečega), spredaj vrtljiva kolesa, pettočkovni varnostni pas, sprednje varovalo, oporo za nogice, snemljivo strehico, je lahka in se zloži na malo. Uporabljamo jo že od 10. meseca. Se mi zdi pa boljša marela od Bubabaye, ki jih prodajao v BC, takšno je imela Katja in še ena, pa se ne spomnim več, kdo. ima vse, kar sem naštela že zgoraj, mogoče še prevleko za dež in senčnik (?), le malo bolj kvalitetna mi deluje.

Pia, hvala za informacije, sem tako bila že pred 14 dnevi tam in se vse pozanimala. Cepijo od otroke od enega leta dalje, zdajle je trenutno najboljši čas za cepljenje. Je pa kar drago, 23,50 EUR na osebo na eno cepivo, rabiš pa tri doze. Vse skupaj naj bo stalo 211,50 EUR user posted image , mogoče manj, če bo Bernard rabil samo dve dozi, bodo še videli. Mora pogledat, kdaj točno je bil nazadnje cepljen. Saj me je tudi zdravnica vprašala, zakaj bi Dašo cepili, ko pa sem ji povedala, da je moja mama umrla zaradi tega, je pa rekla, da potem pa sploh ni debate, da čisto razume itd. Najprej pa je odsvetovala iz finančnega vidika.

Tako, grem hitro gledat film. Lp, nočko!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
20.1.2007 20:34:37   
ninocka
Moj poskus uvedbe jajca za zajtrk na jedilnik je klavrno spodletel, ker mali ni odprl ust. In je potem 2 dni jedel kruh z margarino in medom (sem bla cist presrecna), tretji dan se je pa spet zdriskal in je blo konc se tega.
Tud Evan je ful manj in en obrok kar preskoci oz. noce in noce odpret ust za nobeno hrano, zvecer pa vedno zmaze 2 monteja + flasko cokolina. Mi smo sicer imeli 6 obrokov (2 mlecna (zjutraj+zvecer) in potem se 4 goste) in sem razmisljala, ce mu je mogoce eden prevec in da bi sli samo na 3 goste?

Pia, cestitke za RD in sluzbo user posted image user posted image user posted image user posted image
Pety, drzim pesti za stanovanje. Moja soseda je tud kandidirala (samo ne v LJ) in sem kr zalostna, ker bom mogoce zgubila sosedo, s katero sva kar dost skupaj user posted image user posted image Seveda pa ji zelim, da dobijo stanovanje, tko da bom zdej dvojno stiskala pesti za vaju user posted image
Nika, jst vozicek razstavim, odstranim vse trde dele, potem pa perem na 40 stopinj brez centrifuge, susim na zraku. Ce je ful popackan (kar ponavadi itak je), ga prej se s krtacko in vanishem skrtacim. Pa dam dvojo izpiranje. (v bistvu enako kot Pia). Mi mamo eno marelo iz ariela (ne vem znamke, mogoce bo teta beta vedla, ker imajo isto), ampak moram rect, da vozicka sploh ne uporabljamo vec oz. minimalno. Za na sprehod, ko smo sli prejsno nedeljo, se je peljal na triciklu, za v trgovino se pa pelje v nakupovalnem vozicku al pa ga lovimo po trgovini user posted image . Jst, ce je ne bi takrat kupila, je zdej ne bi kupovala (ceprav se zmeraj z mojim vzdihujeva ob Quinny zappu, ampak ga bova kupila pri naslednjem).
Cepljenje proti KM - nisem se razmisljala o tem, ker mormo najprej sploh ta redna cepljenja cez spelat. Drugace pa ne bi blo lih svoh, glede na to, da zivimo ob gozdu.
2ursae in jana men se tud se zmeri srce ustavi, ko tamalga prpeljem k Samotovim ali mojim, in ko vidi, da grem, zacne jokat in mi silt v narocje. Grem v sluzbu prav s kepo v zelodcu in cmokom v grlu in se solznimi ocmi. Sicer sem pa jst itak cmera in se za vsako malj bolj custveno stvar zjocem, tko da ne stejem. Sem zadnjic gledal eno romanticno komedijo in se je en par neki skregu, jst pa zraven solze tocila ko nora. Mah, BZ...user posted image

Jst pa odstevam dneve do smucanja, danes teden bomo ze spali v nasi kocici na smuciscuuser posted image user posted image user posted image . Komi cakam, upam samo, da bo se kaj snega, ko je ta letosnja zima kr neki...Sej zato smo bli pa konec junija se v dolgih rokavihuser posted image user posted image

Uzivite, jst grem na kavc meditirat in se psihicno pripravljat na likanje user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
20.1.2007 20:49:06   
ninocka
Vam moram se to povedat, kolk je bil Evan uceri smesen. Jst se mazem v kopalnici za sluzbo, on se pa igra v dnevni sobi. In kr naenkrat slisim, kako ful neki reglja in ful naglas "govori" in tolce po sipi. Pa grem pogledat, kaj se dogaja in ma tamal na usesu svoj telefon (ma enga preklopnega in ga je lepo odprtega, kot je treba user posted image , dal na uho), z eno roko drzi telefon, z drugo neki maha okrog  in se sprehaja po dnevni in ful nekomu neki na veliko razlaga. Pol pa grem pogledat, zakaj tolce po sipi in se mu je njegov bagi zpaletel v vrvico od rolete. Sem se pol zafrkavala, da je klicu AMZS na pomoc, da mu resjo bagija user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
22.1.2007 21:51:09   
TVN
Kako, ninočka, ste naredili bojni plan za smučanje?user posted image
Ja, včeraj smo se srečali v Koloseju z ninočko; Evan je že tak fant, prav srčkan je s tistimi "dolgimi" laski. Naša Sara (nečakinja) me je na vsak način prepričevala, da je to Eva in ne Evan. Da je slišala, ko jo (ga) je mamica klicala. Komaj sem jo prepričala, da prav zares ni punčka Eva, ampak naš "septembrček" Evan Max.

Kako ste, punce? Nič ne pišete! Sicer pa tudi sama nimam posebnih novic. Konec tedna se odpravljam na službeno pot in znova puščam našo "babo" samo doma z očkom ter babico in dedijem. Se bom pa vsaj (upam) naspala. To je ena boljših plati službenih poti. Krasen hotel, prijetna večerja, bazen, savna, kakšna masažica in hrki-hrki v topli postelji. Sama. Tišina. Nič joka. ZF!

Hvala za nasvete glede pranja vozička in nakupa marele. Za marelo bom res še morala pogledat. Naša Nika še vedno izključno spi samo na sprehodu v vozičku in dokler bo tako, bom verjetno imela voziček oz. marelo. Comfort ji bo zdaj-zdaj premajhen in zato bom očitno res morala kupiti eno marelo, ki pa se bo dala v ležeči položaj.

Pa še ena "kočljiva" zadeva. M mi zamuja več kot en teden, kar pri meni res ni običajno. Hmm, sploh ne znam definirati svojih občutkov, ampak vesela - zelo iskreno povedano - nisem. A se čudno sliši, a ne? Ma, ful nisem pripravljena na vnovično nosečnost, porod, malo jokajočo štručko in vse ponovno znova od začetka. Uf, težim, ampak malo sem morala tole breme dati iz sebe. Še kakšen dan počakam, potem pa CB. Ah, sorči, za tale čuden konec.

Mejte se!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
23.1.2007 8:51:12   
Pia67
Javljanje iz službice, zaenkrat fajn, ker mi še niso vsega naložil (skladišče+servisiranje računalnikov in mreže, čudna kombinacijauser posted image ). Delovni čas od 6.00 do 14.00user posted image  Delovne soboteuser posted image , max. 2x mesečno. Občasno podaljšanje šihta za 2-3 ure. Hvala bogu za mojo mamo, da jo še imam.

Tetabeta, hvala za info, torej moja ex. sodelavka ni bila "hitra", ko je malega dala cepit. Ja, zadeva pa je res draga. Žal mi je za tvojo mamo, nisem vedela.user posted image  Grozljiva smrt.

Nika35, ja, kaj je zdajuser posted image , user posted image , da bi ratal. No, saj sama veš. Ampak ena mora začet novo serijo otročkov, ki bodo družba našim septemberčkom.

Ninocka, hvala za čestitke in uživaj na smučanju. Jaz bom čakala do marca s kako turno smuko.user posted image

Evo, me že kličejo,

mejte se,

Damjana

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
23.1.2007 21:17:08   
Anonimen
živjo
kako ste kaj
jz sem kar naprej v službi pa sploh ne morem pridit do računalnika,
sm se bala da po nosečnosti ne bom izgubila kile pa se kar topijo zdaj ko delam!
moj mož me zajebava " sam v tuš pejt delat pa boš prc zgubila 10 kg"user posted image
sam ma čist prov!user posted image
moj sinko ima spet drisko je dns komajzaspal k ma tako rdečo ritko user posted image ubožček!
moram it se je že začel uglašat oz jokatuser posted image

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
23.1.2007 21:57:07   
teta beta
'Čer!

Sinoči mi je ful siol nekaj štekal, ko sem ža napisala, mi je spet šla povezava k vragu. Eh, kaj češ.

Ninočka, mi imamo 5 gostih obrokov user posted image . Pa še dvakrat dojenje (tu pa tam kdaj samo enkrat). Kaj pa vem, meni se ne zdi preveč. Zjutraj zajtrk, med 11. in 12. malica, potem gre spat, jaz pa kuhat, kosilo je med 13.30 in 15. enkrat, potem malica ob cca 16. do 17. in potem še večerja.

Nika, uživaj v vikendu!! Meni je tudi M zadnjič enkrat zamujala. Tri tedne! Pa si tudi nisem preveč želela, da bi bila noseča, tako da te čisto razumem. Pa saj ne, da ne bi, ampak ne še glih zdajle.

Pia, to je bilo davnega leta 88, takrat KM še ni bil razširjen po vsej Sloveniji in niso pravočasno ugotovili. Cekov (tako pri nas rečemo klopom) me je bilo vedno strah, tako da smo se zdaj šli vsi cepit.

Bom tu naredila nov odstavek, ker imam še eno vprašanje zraven. Cepil smo se mdr. tudi zato, ker smo rekli, da bomo veliko hodili v naravo, v hribe, lovit ribe itd. (saj to že zdaj), poleg tega, pa sva se z B tudi pogovarjala, da bova Dašo vpisala k tabornikom oz. skavtom. Saj vem, da je ful preuranjeno, ampak o tem je tekla debata z njegovo sestro, ki pravi da bo tavečjega vpisala na tečaj angleščine, k računalništvu ipd. (star je 5 let, jeseni gre v šolo). No, nama se je to zdelo BZ in sva bila oba istih misli, da bo šla Daša v kak aktiven krožek npr. taborniki/skavti, plavanje, planinsko društvo ali kaj takega. A ste že vi kaj razmišljali o tem, kakšne dejavnosti boste vse ponudili otroku oz. kam bi ga vpisali? (Sprašujem tako hipotetično, iz radovednosti, da ne boste mislile, kam se mi mudi user posted image .)

Jana, držim pesti, da driska čimprej mine!

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
23.1.2007 23:03:18   
TVN
Oj!

Vidim, da se nič kaj ne dogaja tu gor, zato samo na hitro odgovarjam na precej težko vprašanje glede krožkov.
Nekako sem si zamislila, da bi otrok moral poskusiti čim več različnih dejavnosti, da si potem lažje izbere, kaj mu je všeč. Tudi sama sem dala skozi odbojko, rokomet, košarko, gimnastiko, petje, kitaro, fotografski krožek, verouk, literarni krožek, dodatne ure matematike, angleščine, kasneje jeziki, solopetje, ples .... Rada bi, da bi se Nika ukvarjala s kakšnim športom in če ji bo dano veselje in posluh tudi z glasbo. Nagibam se k vpisu v tečaj plesa in to precej zgodaj, ker spodbuja motoriko in posluh in je krasno razvedrilo, fino se razgibaš. Rada bi ji privzgojila ljubezen do knjig in živali. Glede učenja jezikov pa se še nisem odločila, kdaj naj bi začela. Najbrž bom ubrala podobno pot, ko sem jo sama doživljala s svojimi starši. Mami mi je zelo veliko govorila v slovenščini in isto še v angleščini. Recimo: "Zapri vrata" (Close the door!) in podobne vsakodnevne fraze. Zelo zgodaj sem imela torej stik z jezikom in to na izredno naraven način. Že sedaj kdaj pa kdaj kakšno stvar Niki rečem tudi v angleščini in zdi se ji prav smešno, ko me sliši govoriti drugače. Očitno razume, da gre za neke druge besede, za nekaj tujega, neznanega.
Uf, sem se razpisala. To je tako, če postaviš pravo vprašanje, ki me izzove. Vedno sem rada pisala eseje, razmišljanja, tudi poezijo. Malo umetniške duše pač.
Ojoj, povsem sem zabluzila. Bolje, da končam.

p.s. CB še nisem kupila, M še ni. Upam, da bo tako, kot pri tebi, teta beta, ko je M na koncu koncev vendarle prišla. Le z veliko zamudo. Držite pesti!

*** Imejte se lepo! ***

Neposredna povezava do sporočila: 2990
24.1.2007 8:56:18   
Anonimen
no bom danes prva, so mi v službi dns dali frej dan k moram delat v nedeljo, te user posted image nedelje kam bomo še prišli.

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
26.1.2007 18:01:50   
TVN
Kaj je zdaj to? Kje pa ste vse? 2ursae, Ninočka (a že smučaš?), Tery, Katja (ej, že celo večnost se nisi oglasila!), Pety (kaj novic glede stanovanja?), Tažana, Doroteja, KJE STE?! Halo?

Tule gor smo zadnje čase samo Pia, teta beta in jaz, pa še Koprivc Jana od časa do časa.
Kaj dogaja?

Pri nas nič novega, zaključili smo delovni teden, jaz sem končno izbrala in dočakala novo moč in sedaj jo uvajam v posel. Upam, da bo čim hitreje prišla "noter", da se bom jaz lahko posvetila svojemu področju.

Službeno pot sem prestavila za en teden, ker je šefica zbolela, tako da bom odsotna konec prihodnjega tedna, ravno na svoj god in rojstni dan (31.01. - god, 01.02. roj. dan). Hja, kaj hočemo, bomo pa čez vikend nadoknadili in nazdravili.

Jutri bomo doma malce pospravljali, v nedeljo pa praznujemo atov (tast) rojstni dan, tako da bo popoldne hitro minilo - kot vedno, ko se zbere cela velika družina....

In ja - kupiti moram CB, M še vedno ni.... HMMMMM?!!??!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
26.1.2007 21:00:07   
2ursae
ja, Nika, sej vem, lahko bi bila maj več na RR user posted image . Saj nimam v bistvu nič pametnega za napisat. Anžetu sta zrastla dva nova zobka, tko da ima zdaj komplet zgoraj in spodaj enke, dvojke in štirice. Aja, pa stolp iz 6ih kock je zgradil (niti iz dveh mu nikoli ni šlo, pol pa kar naenkrat iz šestih user posted image , pa bi lahk še višjega, če bi bilo več kock na razpolago), naučil se je dost lepo jest z žlico - vilce pa itak že obvlada. Kaj še ... danes je menda (pri tašči) začel tvorit dvobesedne stavke "mama ni" in "dede amam". Pa še kaj ... zadnjič smo bili pri maši, ki je je župnik daroval za moževo staro mamo in je bil cele pol ure ful priden. No, saj je skoz nekaj bingljal z nogicami in se vrtavkal pa tud kkšno malo je povedal, da bi pa jokal ali pa silil dol iz naročja pa ne. Res priden user posted image .
Pa saj včasih, ko se kaj zanimivega zgodi pomislim, da to pa moram napisat na septembrkah, pol pa kar pozabim, kaj je bilo user posted image

teta beta, o, ja dejavnosti zihr bodo user posted image . V rosnih letih kakšna telovadba al pa ples (če bi imeli kje kakšen tak program, da daš otroka v otroško skupino, sam greš pa istočasno lahko na plesne za pare, bi bilo sploh d'best). Itak bo igral kitaro user posted image  ... ne, resno, z glasbeno šolo bomo probal, pa kakšni skavti, angleščina, karate ... kar ga bo zanimalo.

Nika, Upam, da se bo CB iztekel po tvojih željah ... jaz sama ne bi imela nič proti user posted image , sva zdejle z možem začela "delat" na stvari.

Ninočka, mej se super na smučariji. Pa da Evi ne bi spet zbolel user posted image user posted image user posted image user posted image

Tery, pa en vic zate na temo Galactice: "do you want to lose weight and considerably improve your figure? - Now, a new revolutionary diet: get from this (slika silonskega centuriona) to this (slika Number Six - una ta fejst visoka bjond silonka od Baltarja) in just 25 years" user posted image

Zdaj se pa šibam učit user posted image , sem dons totalno preveč cajta porabila, da sem napisala eno user posted image  sodbo, k sploh ni bila težka, sam nekaj sem morala računat k budala, pa moram zdaj še kaj prebrat.

Nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
26.1.2007 21:02:22   
2ursae
sam še nekaj: danes sem na forumu Zabava našla dve fejst vica:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moški so najbolj žalostna žival na svetu, ker imajo seske brez mleka, ptiča brez kril , jajca brez lupine in mošnjo brez denarja.Podatek, da je kar 80% žensk samskih, pa govori o tem, da jim je postalo jasno, da se zaradi 10 dag. klobase, v hiši ne splača rediti celega prašiča!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Par je je šel zvečer na zabavo. Pokličeta taxi, peljeta psičko ven in čakata na taxi. Pes medtem pobegne nazaj v hišo. Mož gre iskat psičko, ker ni hotel da ostane zaprta v hiši cel večer.
Žena gre do taksista in ker ve da je hiša prazna, najde izgovor za taksista, ki že nestrpno čaka:
"Veste, samo k moji materi se je šel poslovit ! "
Mož čez nekaj časa pride se vsede v taksi in pravi:" Oprostite ker je trajalo tako dolgo. Blesava kuzla se je skrila pod posteljo, pa sem jo moral dvakrat mahnt z metlo, da je prilezla ven, pol sem jo moral zavit v plašč, da me ni ta spraskala, ker se je upirala ko sem jo vlekel po štengah in jo privezal na dvorišču. Tako da mi ne bo spet srala po vrtu kot včeraj!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa lep in nasmejan vikend

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
27.1.2007 15:08:56   
tažana
evo mene!!!
jest mam pa nov računalnikuser posted image ! vas zdej boljš vidmuser posted image .
za mojo odsotnost je kriv prav računalnik. kolega, ki nama je nalagal programe na računalnik je ob svojem odhodu naštimal da nama vleče en kup igrc iz interneta- medva imava pa tisti najmanjši paket kabalskega interneta in nama ful počas dela. user posted image  no sej bo kmal dober.

no naj povem, da je Katarina v zadnjih dneh spregovorila besedo kolodont. ona reče odon. in jest sem se čist zasikirala, ker MAMI pa še vedno ne reče!!!!!user posted image  
to se samo dela ker ful stvari že pove mami al mama pa iz principa noče!!!! še vedno so sveti: OČI, ATA, NODI

trenutno smo bolni. ima vročino, kašlja in iz nosa ji teče. v četrtek je nisem v vrtec peljala, da sva šli lahko ven na sneg. v petek je bila pa že bolna!!!

v petek sem bila pri mentorici za diplomo. kar nekaj moram ven črtat, ker ji ni všeč pa spomnila se je nekaj drugega, kar bi bilo bolj finouser posted image .

sedaj hodim na seminarje, ki jih organizira zavod za zaposlovanje v ponedeljek imam pa osebni razgovor. na teh seminarjih se pa ful zabavam- nekateri so tako sovražno nastrojeni proti delavcem na zavodu, da je že kar smešno. tisti, ki je predaval je prst pokazal "poslušalci" so ga pa potem pol ure glodali. smešno ni kaj.

nika: jest mam en test kar domauser posted image . ta rdeče pa spet nimamuser posted image . jest jo en mesec mam drug pa spet ne zato gre telih testov pri nas cel kupuser posted image
na novih user posted image  pa zaenkrat še ne delamo. čakam da nekje službo dobim.

to mislim da bo vse. drugač pa pridem še nazaj PA,PA

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
27.1.2007 23:03:22   
teta beta
Nika, tako je prav, kregaj jih! user posted image  

No, bom bolj kratka. Moram vam povedat, da sem bila danes zunaj! Po tem ko sem dala Dašo spat, sem morala v bistvu it v Planet Tuš v eno trgovino nekaj zamenjat in sem klicala še eno prijateljico, če gre še na drink. Pa je rekla, da se ravno dobi z enimi drugimi našimi prijatelji in grejo na bowling. Tako da sem najprej opravila svoje, nato sem se pa vsem pridružila. Je bilo prav zabavno, folka je ogromno. Spila sem dva piva (kozarca iz žirafe, torej cca eno malo) ob desetih sem pa šla domov, ker - pazi, druga pomembna novica - greva jutri smučat!!! Saj vem,d a bo gužva, ampak kaj češ, že dve leti nisem smučala. Daša bo počakala pri tašči, upam, da se bo imela fajn. Zna biti problem edino z utrujenostjo in spanjem, midva bova pa tako nekje do poznega kosila najbrž nazaj.

Tako, lepo se imejte, si moram še malo pripravit. Lp!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
   [Brisano sporočilo]
30.1.2007 6:56:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2997
30.1.2007 8:34:54   
pety78
Pozdravljene!

Kaj zdaj, a je že katera noseča? user posted image Mi bi tudi še imeli in bomo imeli, samo ne delamo še na tem, ker imam trenutno tam doli neke težave - PAP3.user posted image Upam, da bo kmalu bolje, bi pa že kar imela še enega, mogoče se malo bolj nagibam zopet k fantku. V tretje pa potem punčka, potem pa dovolj. user posted image

Tery, s kahlico še nismo začeli, so nas pa zadnjič v vrtcu na roditeljskem sestanku vprašali, če lahko tam probajo. Seveda smo se vse strinjale. Mogoče bo pa malčkom zanimivo, ko bodo drug drugega videli. Meni se pa doma res ne da na kahli sedet....user posted image Drugače pa Vid vedno pove, ko se pokaka ali pa ko kaka. Ampak vseeno mal prepozno, da bi mi ga uspelo sleči in dati kahlo pod rito. Eh, meni se ne mudi s tem in ga ne mislim silit. Če imajo pa v vrtcu voljo, se pa kar naj ubadajo s tem. user posted image

Lepo se imejte!
Petra

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
30.1.2007 13:36:23   
tažana
kako ste?

evo sem vedla da bom slej ko prej rabila test CB. in sem zvedela da ta mesec ne bo user posted image  (menstruacije- da se razumemo). sej ne vem al naj bom vesela al ne?

katarina je še vedno bolna. drugače pa nič novega
kahla: že nekaj mesecev jo dajem na kahlico. ko jo previjem jo dam za nekaj trenutkov na kahlico. če se polula jo pohvalim drugače pa pač ugotoviva da ni lužiceuser posted image . prej pa mi ne pove da gre lulat. včeraj je naga stala zraven kahlice ampak lulala je pa na tlauser posted image .

krožki: nič še ne razmišljam. glede na to pa da sva medva oba glasbenika mislim da bo to prvo. itak že sedaj "igra" na očijevo trobento, pa pri nas doma na klavir, pa na flavto pa zvončke...

spol drugega otroka: se pustim presenetiti, ampak tut s punčko bi bila še enkrat čist zadovoljna.user posted image

no sedaj je pa že 3 ure od kar je zaspala pa še kar spi? očitno je čisto zmatrana
lepo se imejte

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
30.1.2007 16:31:32   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

evo sem vedla da bom slej ko prej rabila test CB. in sem zvedela da ta mesec ne bo user posted image  (menstruacije- da se razumemo). sej ne vem al naj bom vesela al ne?

user posted image ja, ženska, jez zdej ne štekam ... a so pol user posted image  al ne? user posted image  A ta mesec ne bo user posted image  al je še vsaj 9 mescev ne bo? user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.