2ursae
|
še jaz na hitrico. Mam zadnje čase ful mal časa - sodišče, pol Anže zvečer pa študij. Sem si obljubila, da bom sproti študirala, da ne bom pol na koncu gagala, ker si pač ne morem privoščiti finiširati s 14 urami študija na dan. Zobki pri nas rastejo ko nori, štirice so v velikem zamahu in temu ustrezno je tud spanje. Včeraj ponoči sva se z mojim prvič po dveh tednih naspala, sicer pa sva bila deležna le kakih štirih ur spanca na noč. A, presenetljivo, človek se tudi tega navadi. Pri hoji je vsak dan viden napredek, se že vrti v krogu, ko pleše, hodi zadenjsko, danes je med afnanjem stel na eni nogi . Varstvo je ker v redu, samo spi ne . Ko se vrnem me pa ne sme več zgubiti ispred oči, sicer je takoj jok. Pa popoldne se celo malo pri meni pocrklja . To je nekako novo pri nas... mi je pa hecn, ko vsi pravijo, da se prvo leto ful dogaja, pol pa se tempo upočasni - meni se pa ravno zdaj zdi, da je ful zalaufalo in da je vsak dan kaj novega: je mali navihanček, vsak dan več razume, več pove, se bolje giba ... Na razprodajah sem mu kar nekaj kupila - sem pač malo ugibala. Kavbojke št 92, hlačke 92 - to itak pride v poštev pomladi, poleti in jeseni, pa ni hudič, da mu bo enkrat takrat prav, puloverček 98 (zima - držim pesti ), pa majičke kratek rokav 92 (2 komada v Marx&Spencer (ful kvalitetno) za 5 eur!!) tery, a se prav spomnim, da je imel Nik težave s spanjem v vrtcu? Kako pa je bilo takrat - a sploh ni nič spal, al je spal potem popoldne doma? Men je prav sitno, sicer ponavadi pridem s sodišča prej, okoli enih, samo namesto, da bi dobila naspanega sinka in ga odpeljala domov, ga moram še spat dajat (da se navadi te posteljice) in pol še tam viset, da odspi, pol da poje kosilo ... Mleko - se še dojiva, pa ne vem, kolk dobi, drugače pa rad pije kakav, je jogurt ... 600 ml ... ne bi rekla, da dobi toliko . kakava 2 dcl na dan, če je na jedilniku, dojenje pa tud bolj malo - no, edino ponoči malo več. Spremembe - o, ja: slabše zaspi in nemirno spi. Tudi mi smo imeli fazo, v kateri ni hotel pod milim nebom nič novega poskusit, zdaj je pa to že mimo - v soboto smo delali indijsko hrano, pa nama je skoraj celo kosilo pojedel, je za naju komaj kaj ostalo. Odkar pa se hodi pazit, pa je malo bolj navezan name, hoče biti več v naročju. teta beta, jaz sem še v stari službi, sem pa na enoletnem izobraževanju na sodišču, kjer me bodo naučli, kako se tam stvarem streže, zadeva pa se zaključi z enim GIGANTSKIM izpitom . V zameno bm morala pa pol še 3 leta delat na Triglavu. Anže ima že eno dvodelno pižamico in se mi zdi v njem totaln frajer Pia, hit igrača je knjigica "Kje živi medo Jaka", kjer že precej predmetov pozna in tudi ve, kje jih imamo pri nas doma. Zaljubljen je v fen in v sesalec (pravi), pa s svojim orodjem rad operira (zna že vrtat, žagat, zabijat žeblje), pa pometa s svojo metlico, al jo pa pač ima v roki in z njo, npr. pleše mislim, da bo to vse. Z današji študiranjem ne bo nič, ker sem tamalega do 21h dajala spat, zdaj moram pa še pospravit, ker je šel moj mal športat. Mejte se lepo. Pa ne vem, če bom prišla v soboto , sem že noni obljubila, da pridemo popoldne k njej.