|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
25.1.2007 20:36:29   
maychika
mojčika meni pa ne pokaže slikce tvoje idile....mi samo piše napaka... user posted image

tud pri nas je danes ponoči in lez dan kar zapadlo in je lepo belo vse skupaj. ko sem Tio držala ob oknu je vsa navdušena gledala kaj se zdaj to dogaja. no...pol smo šli obvezno malo ven, da je sneg še prijela...hi hi hi. kako smo navdušeni...starši bolj kot otroci...kot da je to NAŠ prvič in ne njihov...

ja...punce, hvala ker tako lepo navijate za nas. si bom naslednjič, ko bova "vadila" predstavljala, da stojite zraven in navijate user posted image  mogoče pa uspe user posted image

Barba
user posted image  2mak...a tvoj dragi kaj vzame može od drugih v "šolo"? jaz bi svojega vpisala... šolnino plačam tudi vnaprej (delno...drugo pa po učinku)user posted image  mmm...nutella...mmmmmmmm če ne bom js pol palačink šla delat nej me tud koklja brcne... nič...grem mal pred TV se usest...(moj najlljubši šport se začenja...gretje kavčauser posted image ) bom kej pogledala dokler dragi ne pride, pol bo pa itak jedu pa kej pogledu pa bom šla že spat... lahko noč vsem skupaj. pa lepe sanje vam želim...tiste, kjer zadanete na lotu so danes rezervirane zame...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
26.1.2007 10:31:34   
mojčika
Toliko, da nas dam na začetek seznamauser posted image

Na naslednjih spletnih straneh samo vnesete otrokov spol, tezo in velikost, pa vam bodo izracunali, v katerem percentilnem razredu je:
http://www.babycenter.com/growthchart/
http://pediatrics.about.com/cs/usefultools/l/bl_percentiles.htm 

zdaj pa neizbežno to 
user posted image , zdaj ko se plazimo, me naše dlake grozno motijo....user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
26.1.2007 13:19:21   
ksenija.
Mi smo pa kot zgleda nekaj fasali. Blaž je imel v sredo dopoldan drisko (ful tekoče sluzasto in smredeče). Sem mu potem skuhala riž pa borovničev čaj in je bilo vredu, edino apetita včeraj ni imel nobenega. Skoraj nič ni jel, pa sem mislila, da ga mantrajo zobki. Torej včeraj je bil čisto OK, razen tega da ni imel apetita. Ponoči pa se je zbujal na vsako uro in vedno ful pil, enkrat sva se celo dojila. Zjutraj, ko se je moj zbudil za službo se je spet začel jokat in ko ga dvignem pa bum, vse je pobruhal, mene, sebe, posteljo. Potem pa je kakal spet ful tekoče. Naša pediatrinja danes dela popoldan tako da sedaj čakam, da gremo potem k njej. Zjutrj spet ni hotel nič jesti, potem je pojel četrt žemljice. Malo prej sem mu dala korenčkovo juho, sedaj pa spi, že tretjič danes, Običajno pa spiva samo 2x na dan.  Bruhal ni več, je pa prej še enkrat kakal. Me ful skrbi, kaj se dogaja.

Zala pa mi je včeraj padal in se zapila na eno igračko. Se je udarila pod jezik in si malo vgriznila v jezik. Ful ji je tekla kri, da sem se tak ustrašila. Sem bila pri pediatrinji, ker sem kasneje videla, da je imela rano tudi pod jezikom. Tako, da tudi ona danes nič ne je in je ful tečka, komaj čakam, da pride kdo domov, da me malo razbremeni.

Sem videla, da ste se kar razpisale o spanju Blaž spi vedno v kinderpetu. Razen občasno ga zjutraj okoli sedme pustim pri sebi, ko se podojima in potem še skupaj spiva nekje do osmih ali pol devetih. Ga že od začetka nisem hotela dajat v najino posteljo, ker je bila Zala tako razvajena do pred enim mesecem, da je zaspala ob meni ali Damijanu v najini postelji in sva jo potem dala v kinderpet, potem pa se je obvezno zbudila okoli enih ali dveh in ni pomagalo nič drugega kot da je spala pri nama. Ko sem bila čez teden sama, je šlo, sedaj ko je dragi doma, pa smo se tišali. Zato sva jo navadila, da gre spat v svojo posteljici, jaz ji preberem pravljico, potem ugasnem luč in zaspi, pa se ponoči sploh ne prebudi, razen včasih za čaj.
Je pa res, da se sploh ne moreš naspat, če otrok celo noč spi pri tebi, ker samo paziš in gledaš kje je, da ga ne potancaš, vsaj pri meni je bilo tako.

Ankica, zaenkrat še mu čebule nisem dajala, no ja probala sem včeraj, tako da bomo videli kako bo.

Marelica, super, da je bilo na UZ-ju vse OK. Sem videla, da imaš tudi ti rojstni dan avgusta, bi lahko kar skupaj praznovale, jaz ga imam 24.8. Mogoče pa se ti res izpolni želja in boš takrat rodila.
Veš tudi pri meni v drugi nosečnosti vzdušje ni bilo enako kot prvič. Si vseeno ful zaposlen s prvim otrokom in ne moreš tako uživat v nosečnosti. Kako pa je v tretji? Mogoče pa bomo kmalu videli.
Vas je fejst zasnežilo?

Aja, iz NLB-ja sem dobila odgovor, da so se odločili in ne bodo nobenega zaposlili, bodo nekoga iz druge banke premestili tja. Škoda!

Zvezdica, tudi mi se dojimo še samo ponoči, podnevi pa že cel teden ne, edino danes sem mu malo ponudila, ko nisem vedela, kaj naj mu še dam, ker noče nič jest.

Kajča, čestitke za novo nosečnost!

Barba, tebi pa vse najboljše!!!!!!!

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
26.1.2007 14:23:47   
Marelica
Pozdravljene v zimski dan!user posted image

S Katarino sva se ravno vrnili iz svežega zraka in snega. Joj, je bila tako veselje, še jaz sem bila čisto navdušena nad snežno belino. Seveda sva obvezno naredili cel kup fotografij. Tamali se je tako smejalo, da imava super lepe posnetke. Sicer sem upala, da se bova šli malo sankat, ampak cesta je preveč splužena. Sva se potem kar v vozičku peljale in je bilo še bolj udobno zanjo. No, jaz sem peljala njo (da ne bo naša maychika spet kakega štosa iz tega stavka naredilauser posted image ).

Ksenija, ja presneto, vas se pa na čase kar smola drži. Upam, da vas bo danes pediatrinja pomirila s kako milo diagnozo. Ubogi mali Blaž! user posted image  Pa Zala tudi. No, saj takih padcev lahko še vse pričakujemo, ampak res ni prijetno gledat, kako jo otrok skupi. Povrh vsega pa še tak odgovor za službo. Ojej, saj veš, da smo ti jo vse iz srca privoščile. Res upam, da se naslednjič javiš s samimi lepimi novicami.

Drugače tudi naša spi samo v svoji posteljici, zelo zelo redko je zmanjka v najini postelji. V bistvu se z nama samo igra in carta, ko je zaspana pa začne tečnarit. Ko jo prestaviva v njeno posteljo pa se samo parkrat obrne in že aja. Meni je to super, ker smo se ognili eni razvadi več. Bo verjetno že odvajanje od dude kar boleče.

Barba, ja spet sem med zadnjimi, ki ti voščijo za RD. Upam, da danes še sploh velja za nazaj. Želim ti pa ogromno lepih trenutkov s svojo družinico, predvsem pa s tvojo ljubko punčko Meto!!!! user posted image

Mojčika, tvoj link bom pa potem odprla. Me ful zanima v katerem rangu je naša pupa.

Zdaj grem pa še kako slikico v album dodat. Juhu, sem celo prvič uspela slikat njena zobka.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
26.1.2007 14:25:49   
*zvezdica*
Hej!

Jaz pa zdajle odhajam na en razgovor za službo. Ma, je bla pa fora, da ko me je tip klical in mi povedal, da naj pridem, je bil doma totalen šunder...Marcel se je drl, malar me je nekaj sprašval in sploh nisem slišala iz kere firme je klicaluser posted image . Pa še baje se je firma preselila in nimajo še nobene table pa nič...tko da tud tam ne bom vidla kam sem prišlauser posted image . Se mi je zdel, da je rekel nekaj na M..pa sem edino na eno firmo, ki se začne na M poslala prošnjo...pa še to za 2 različni delovni mesti...tko, da zdaj nič ne vem. Sem kar mal živčna.

No, vam potem sporočim kako je šlo!

Marcel in Zarja

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
26.1.2007 14:34:48   
Marelica
Očitno ma RR neke probleme. Najprej mi smeške ni odpiralo, zdaj mi pa za sliko napiše napaka. user posted image

Zvezdica, tole me pa čisto spominja na moj telefonski razgovor z eno firmo, ko se se ravno (po sto letih) vozila na vlaku in je bil fuuul hrup. No, pol mi je blo sicer nerodno, ampak sem še enkrat poklicala in jim povedala, da nisem vredu razumela, če mi še lahko enkrat razložijo. Mogoče ne bi bilo slabo, če tudi ti še enkrat pokličeš in pač razložiš situacijo. Kako boš pa drugače najdla???? No, vso srečo!!!! 

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
26.1.2007 14:36:30   
Marelica
user posted image

user posted image

No, zdaj pa upam, da se vidi.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
26.1.2007 19:28:54   
Krista28
Katarina je pa na slikah prav navihana. Pri nas ni tako pobelilo.

Zvezdica, kako je šlo? Upam da si zadovoljna....

Naš je pa tečen ko user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
26.1.2007 20:45:31   
*zvezdica*
Na razgovoru je blo kar OK. Sam razgovor se mi je zdel čist vredu, tip je bil prijazen...samo ne vem, če  je to res to, kar bi  rada delal. Je izključno terensko delo, plača pa glede na učinek. Kaj pa vem no.Sem bla pa ful sproščena, ravno zarad tega ker nisem bla obremenjena s tem, da moram nek blaazno hud vtis naredit. Naslednji teden grem še nekam v Kranj na razgovor...pa bom vidla kako bo.

Krista, tud naš mali je sitkan. Ne vem kaj jih daje. A je spet luna? Ponoči sploh ne spi več normalno, ampak ves čas po malem jokca pa pokonci rine. Ga imam kar celo noč pri sebi, da  ga takoj lahko nazaj v ležeči položaj spravim.

Marelica, ful hude fotkice...pa kako se Katarini lepo zobka viditauser posted image . Mala zimska uživačicauser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
26.1.2007 21:36:36   
eya
Ojla!

No, zvezdica, ti si pa resno vzela iskanje službo, vse pohvale. In upam, da bo šel naslednji razgovor še bolj v tvoje dobro. A Marcel nima več vročine?

Moj dragi je pa začel hodit z Žigom zvečer skupaj spat... Ko gre Žiga spat, ga da v ta veliko posteljo in ga tako uspava. Pravi, da se pač tako z njim pocrklja. Ja, fajn, samo po drugi strani ga bo pa razvadil, da ne bo znal sam zaspatiuser posted image  Ker od sedaj je skoraj vedno sam zaspal. Me je pa začel mali falot grist v bradavico pri večernem dojenju-in to se zdi njemu blazno smešno, čeprav sem jaz smrtno resna in rečem "Ne". Tako da ga najprej malo pocrkljam, ninico dobi-tako, da se malo uspava, potem se pa normalno doji.

Marelica-zelo lepi fotki user posted image user posted image

ksenija.-sporoči, kaj je z Blažem, upam, da je že vse ok.

Lepo spite!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2260
26.1.2007 21:53:09   
*zvezdica*
Moj dragi je pa začel hodit z Žigom zvečer skupaj spat... Ko gre Žiga spat, ga da v ta veliko posteljo in ga tako uspava. Pravi, da se pač tako z njim pocrklja

O, eya kaj bi jaz dala za kaj takegauser posted image ..moj je pa kot klop name prilepljen...možu ga niti pod razno ne uspe uspavat. Prav žalostna sem zarad tega.Pa se trudi, ampak mali ne popusti pa pika. Tud če se ponoči zbudi za dudo sem samo jaz dobra, če mu jo da mož je vik in krik! Ne vem zakaj! Sem pa resnično žalostna zaradi tega. Se z možem prav zaradi tega večkrat skregavauser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
26.1.2007 21:58:35   
eya
Mah, saj nisi kriva ti, niti tvoj mož. Ima pač Marcel tako obdobje, boš videla, bo kmalu minilo, velikokrat pride obdobje, ko morajo vse očki delat...me bo oči oblekel, me bo oči peljal v vrtec, oči naj me da spat, oči gre z mano lulat...

Neposredna povezava do sporočila: 2262
26.1.2007 22:05:00   
*zvezdica*
Upam, da res! Ker sedaj se mi pa že možek smili!

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
27.1.2007 9:47:03   
mojčika
Eh vidim, da imamo vse iste križe in težave, očitno bo res obdobje, mi nimamo težav z uspavanjem sploh, s popoldanskim spanjem tudi ne, cel dan je ko bonbonček, od 00.00 naprej pa se zbudi, ji dam jesti, potem kriči, če jo dam v gajtrc, jo dam k sebi, začne brcat, se obračat, dvigovat, se vrže name, jo zaboli, jooooka.... potem jo probam uspavam v rokah, pa ne pusti, se cela zvija, ko nam uspe zaspati, spimo 4 ure in ob 5-6 zjutraj ponovimo prejšnjo zgodbouser posted image , danes sem rekla, da bo prvo rundo probala vztrajat, jo bom jemala iz gajtrca v roke, pa tudi če bo kričala in zbudila blok, moram videt, kako dolgo bo vztrajala, verjetno bom jaz prej omagala, ma vseeno....

*zvezdica* prava služba ti je sigurno usojena, bo že prišlauser posted image

Katarina je pravi zakladekuser posted image

Danes je pa zunaj res lepo, verjetno tudi mrzlo, a bomo vseeno šli ven...

Večraj sem šla teči, sem se zgrozila nad svojo kondicijo, sem tekla res počasi 3 km, pa me je skoraj kap, res da sem vedno težko tekla zaradi slabih pljuč, plavam precej lažje, a tako nizko verjetno nisem bila še nikoli, temu je treba narediti konec...

No babuške lep vikend vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2264
27.1.2007 18:17:01   
Marelica
Spet tonemo nekam na dno... nas moram malo rešit.user posted image

Danes smo bili spet v termah in Katarini je bilo zelooo všeč. So imeli pa nekam mrzlo vodo danes. 30 stopinj je pisalo, meni se je zdelo pa še manj.user posted image

Ksenija, kaj novega?

Uf, aprilčki ga pa malo preveč lumpajo ponoči. Včeraj je tudi naša imela eno žurko, ko se je kar jokat začela in sva jo komaj pomirila. S flašo mleka seveda (konkretno dozo).

Aja, pa danes sem ji pustila, da se je sama igrala s flašo čaja, ker je bila prava tečka en čas. Celo ji je uspelo enih 10 ml ven spit. Sicer pa je ne želim navadit na to vlačenje flaše po ustih, zaradi zobkov. Kaj pa ve?

HA, sem vedela, da moram dat kopijo...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
27.1.2007 19:33:46   
Krista28
Ojla, mali spi, moj nastopa, jst pa tle gor. Danes imela pregled - UZ trebuha - vse je hvala Bogu B.P. (zaradi ledvic sprožen porod). Imam pa malo golšo (jst nism nikol porajtala).

Zvezdica, ne sekiraj se preveč, ker pravijo da očetje pridejo po 1. letu v prvo linijo, ko se kaj zunaj počne, pa že bolj okolico dojemajo.

Mojčika, pri nas je zadnje 14 dni kar porušeno - vročina, ne-spanje/zbujanje v joku, pike, rdeči fleki, sitnarjenje....Danes pa pogledam dlesni in ima revež čist razdejane.

Marelica, Kristjan pije z magičnega lončka, še raje pa kar iz kozarca (skoraj nič več ne polivauser posted image ). Danes je poštekal še pitje po slamci. Najprej ga je kar zaliluser posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
27.1.2007 22:33:55   
*zvezdica*
Čer!

Majchika, na sporedu je ravno tvoj prison break...lahko rečem, da zna bit res ful ful zanimivo...no, za enkrat tko kaže. Že vidim, da bom vsako soboto zvečer prilimana na kavč... kot da mam drugač tako bogato nočno življenjeuser posted image

Dons smo imel obiske in imajo tudi fantka aprilčka. Z marcelom sta se res ful ujela...sta se mi zdela karakterno ful ful podobna. Prav zanimivo ju je blo gledat...se mi je prvič zdel, da se mali z nekom RES IGRA. he he, sta bla hecna patrona...prav zanimivo ju je blo gledat.

Krista, a Kristjan ma tud pikice? Marcelu so se po obrazu naredile. Sem premišljevala kaj je jedel, pa ni blo nič tacga. A od zobkov pridejo tud pikice?

A zdaj so pa kar vsi po vrsti začeli štrajkat ponočiuser posted image No, no aprilčki kaj ga zdaj biksate. A se vam nič ne smilimouser posted image . Kaj bi dala za eno samo samcato prespano nočuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
28.1.2007 7:22:55   
mojčika
Dobro jutro, midve sva danes zgodnji... a kdo bi razumel, spala celo noč in to v svoji pojstli, ob polnoči je sicer dobila dudo in na mobilu sem ji vklopla vrtečo lučko, zaspala do 6.30, jej balzam, sem se jaz že pred tem zbudila naspana... Imam raje tako verzijo in dvojno spanje čez dan...

Mi gremo danes na obisk in kosilo V LJ, upam, da bo dan tak kot večraj, ker včeraj je bilo pa res res zeloooooo lepouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2268
28.1.2007 17:18:09   
majčika
Drage aprilke! Tukaj še ena aprilka! Vem, da je minilo že 9 mesecev...ene smo bolj počasne!  Vaš forum spremljam že nekaj časa in mislim, da je končno čas da se vam predstavm, saj imam tisoč vprašanj!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
28.1.2007 17:24:14   
Marelica
Pozdravljena, majčika! user posted image  Jaz pa sem že mislila, da se je naša maychika preimenovala oz. poslovenila.user posted image

Vsaka nova čveka je dobrodošla. Ti kar čimveč sprašuj, ker tukaj na čase vlada pravo zatišje. Sploh vikendi so čisto mrtvi.

Nam so pa ravno obiski odšli in je čas za malo nedeljske sprostitve.

(odgovor članu majčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
28.1.2007 20:57:18   
*zvezdica*
Dobrodošla majčika..ti se nam le oglasi..bomo skupaj reševali problemeuser posted image .

Mi smo se danes potepali po kranjski gori. Dan je bil res čudovit. Marceli se je en čas prevažal na sankah, en čas v vozičku...svež zrak ga je pa tako izčrpal, da je mrknil že pred osmo. Upam, da bo noč tudi tako idealna.

Kje se pa ve potepate? Vikendi so res bolj "temačni" na RR. Je treba izkoristit čas, ko so naši možje/ŽS doma in uživat družinsko življenjeuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
28.1.2007 21:07:34   
rozica11
Hoj,

ma sem vas mogla mal prebrat...mi imamo tudi težavice, vem da sem smotka ker takole negativno začnem ampak mi duša ne da miru. Pri nas tudi že par dni zeloo tekoče kakamo, neke pikice imamo na obrazu, skratka ne vem al nekaj razsaja al kaj se sploh dogaja. Če ne bo bolje v kratkem gremo itak k dr. Upam da čimprej mine, bomo poskusli suhe borovnice, pa banane, postana jabolka, močnate zadeve in upam da bo zaleglo. Če ima še katera kak nasvet se lepo zahvaljujem.

No pridne bodte, grem malčico zbudit da bo pojedla zadnji obrok če ne bo spet veselo ponoči.

Lepo bodte pa uživajte, nočko

ALBUM MALE LANE: http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=14726&asortType=3&apage=1

Neposredna povezava do sporočila: 2272
28.1.2007 21:40:34   
eya
majčika...user posted image ...dobrodošla! A imaš doma aprilko ali aprilčka?

Mi smo bili na Dolenjskem, kjer smo tudi imeli zelo lep, sončen dan. Žiga je celo malo snega videl, ga je veselo mečkal med prsti. Kaj bolj konkretno pa snega še ni doživel-ko je tu snežilo, je imel vročino, zdaj ga je pa že pobralo.

rozica11-vidim, da veš že za ful praktičnih nasvetov, upam, da kaj pomaga Lani. Kaj več se pa ne spomnim.

A vaši mali tudi kaj butajo z glavico ob steno? Če se Žiga vsede čisto ob steni, hladilniku, omari,... začne kar z glavico butat nazaj, ali pa gre včasih do hladilnika ali pa ogledala, ga najprej poližeuser posted image , potem pa s čelom butne vanjuser posted image  Ma, prav smešen je po eni strani, še dobro, da se bolj nežno butne user posted image

Lepo spite!

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
28.1.2007 23:27:51   
maychika
oooo, skoraj soimenjakinja...dobrodošla...kar z vprašanji na dan...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
29.1.2007 9:53:11   
Krista28
Majčika, dobrodošla...ti kar piši.

Zvezdica, nam so pikice zginle. Imel jih je tud po telesu. Po mnenju pediatrinje bi to bila 6. bolezen. Naš je čist ok, ponoči smo spali (dojila ob 4. in 8. uri)user posted image  Zdele mi pa računalnik "popravljal".user posted image

Včeraj smo bili pri naših. Bilo je ful luštvno, sploh ker smo bli večino zunaj, pa še kuhat ni blo treba, pa dobr smo jedl.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?