|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
18.1.2007 14:18:55   
N _ B
Palčica: tudi glede indeksa sem izvohala. gre za indeks valorizacije plač (rast povprečne plače za posamezno obdobje). Mesečni indeksi so objavljeni na strani ZZZS.

Osnova za nadomestilo se valorizira z indeksom porasta ali znižanja zadnje znane povprečne plače vseh zaposlenih v Republiki Sloveniji v primerjavi s povprečno plačo vseh zaposlenih v Sloveniji v koledarskem letu, iz katerega je osnova. Pri zadržanostih od dela, ki trajajo več mesecev, se na enak način opravi valorizacija nadomestila z vsakomesečno valorizacijo osnove.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.1.2007 14:22:11   
N _ B
Andreja75: ne obremenjuj se s tem. Tudi jaz malčka še ne čutim prav dobro in ne prav pogosto. Ponavadi zvečer ali pa ponoči, ko sem umirjena. Vse skupaj je bolj podobno metuljčkom...tako nežno je.
Mogoče pa nimaš fuzbalerjev...bosta baletki (malo za hec).

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.1.2007 14:23:20   
ronja
hihi, vse jamrate o snegu, jaz ga pa nič ne pogrešam, samo malo me skrbi iz okoljevarstvenega vidika tale topla zima... Jaz sem bolj morska deklica, morje, plavanje, sonce in temperature nad 30 - to je zame...

lučkabučka, saj ne obupujeva z lubijemuser posted image , on si mora itak vsako leto kaj polomit, tak da smo že čisto navajeniuser posted image
Ne, ne bojim se, da bi bila cele dneve sama z otrokom, mi pa ne bi bilo prav, če bi morala samo jaz zanj skrbet, on bi pa treniral 6x na teden po celo popoldne, kot je bilo to zdaj... Mi je čisto prav, da to dela zdaj (no, ne zdaj, ko je polomljenuser posted image ), dokler še ni user posted image , ampak potem pa si seveda želim, da smo skup, pa da lahko grem tudi jaz kdaj kam sama, ne da bi MORALA bit doma vse popoldneve, ker njega ne bi bilo in ker pač otroka ne moreš samega pustit... Zdaj nima nobenih omejitev, potem pa ga ne bom omejevala jaz, ampak bebica, heheuser posted image To se mi zdi razumljivo, saj sva se oba odločila za otroka:)

Glede Hb, dokler ne padaš skup, ni panikeuser posted image . Vsaj jaz je ne delam, tudi če kdaj po tleh odletim, samo dobro je se postavit nekam, kjer ni ostrih robov, da ne priletiš z glavo v kako mizo... držim pesti za tvojo AC! pa itak, da bo vse ok!

Lusa, izgubljena duša, si se le oglasila! Že pred časom sem ti pisala mail, si ga dobila? Sem ti rekla, da ni imel nobene kromosomske napake tvoj pikec! Včasih
zgodi kar tako, vsem se lahko, ne samo tebi, tako da le pogumno v nove boje! Saj možek bo verjetno zauser posted image , da naredita še kakegauser posted image

Punce, dajte mi še to povedat, glede porodniške: ali to pomeni, da če grem na porodniško, sem na porodniški in se potem kmalu odločim za novega user posted image oz. se on/a odloči za naju (nisva se mislila prav dosti zaščitit po porodu), potem naslednje leto dobim manjšo porodniško, ker se mi obračunava 80% od dohodkov zadnjega leta, torej 80% od prve porodniške...user posted image

Saj vem, kaj boste rekle, najprej mej tega, pol boš pa delala plane za naprej... Ampak vseeno me zanima, sploh ker smo pri nas vse ženske zelo hitro zanosile in bi se potem morala zaščitit (verjele ali ne, med mojo teto in stricem je 10 mesecev razlike v starosti... Torej je babi zanosila točno 1 mesec po porodu...) Zato sprašujem...

lunca, pazi, da ne boš pretiravala z nespanjem pri pisanju dispozicija. MOja dispozicija za doktorat je namreč nastala pod zelo velikim stresom, ko se je zelo mudilo in par dni nisem šla spat... Glava mi ni dela v to smer, ker sem malo prej zvedela, da sem user posted image , pa še potem so se stvari zakomplicirale... No, potem sem imela pa ss, ravno med oddajanjem, dobesedno med tem, ko sem jo nosila na referat... Mogoče je tudi to vplivalo, zato te malo svarim, da ne bi pretiravala. Samo jaz sem res pretiravala, če noramalno delaš, en bo nič narobe, da te ne bom prestrašila. Pa tudi to je bilo čisto na začetku, ti si pa že ornk nosečauser posted image

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.1.2007 14:43:30   
Kati81
Mene tud na seznamček za mons, prosim.,

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.1.2007 16:11:41   
ŠpelaP
Hvala za odgovore. V bistvu je mene zanimalo res samo to, kolikšen procent plače se dobi, če smo na bolniški. Ker vem recimo, da se najslabše obravnava bolniška za nego bolnega otroka. Glede izračuna porodniške mi je vse jasno. Mi je referentka na našem CSD v času moje prve nosečnosti ful fajn razložila. Na straneh CSD Šiška je tudi stran z obrazcem, kjer si lahko informativno izračunate, koliko boste prejemale porodniškega nadomestila. Samo pazite, ker morate od decembra 06 vpisati plačo v EUR. Jaz sem najprej vpisala cifre v SIT, pa si lahko mislite, kaki čudni izračuni so prišli ven.
Drugače pa sem danes imela morfologijo. Sva z možem (bil je zraven) ful vesela, ker je ginekolog res vse pokazal in razložil. Vse je tudi O.K.!user posted image   Ni se pa videlo spola!user posted image   Tako, da bomo očitno morali res počakati na junij. No ja, bo pa presenečenje toliko lepše!

Me je pa ginekolog spraševal, če se še počutim sposobna za službo ali bi šla malo v bolniško, da se spočijem. Je bil kar hud, ko sem rekla, da se še dobro počutim. Je še rekel, da on ne mara tako tistih, ki že na prvem pregledu v nosečnosti vprašajo, kdaj lahko gredo na bolniško, čeprav jim ni kaj narobe, kot tudi tistih, ki za vsako ceno hočejo hoditi v službo, čaprav so z močmi in zdravjem čisto na koncu. Vem pa, da on ne da kar tako za vsako figo v bolniško.
Zaenkrat se še počutim kar v redu. Saj pride kak dan, ko sem bolj utrujena, ampak saj se tudi doma ob pikecu zmatram. Še to sem ugotovila, da sem bolj čila in zdrava kot v prvi nosečnosti, ko nisem hodila v službo in sem samo študirala, kako mi kaj manjka in kje me kaj boli.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 18.1.2007 16:14:03 >

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.1.2007 21:57:49   
KT
ŠpelaP tudi meni vseskozi najedajo naj vendarle malo več počivam in malo manj delam. Problem je, ker tako hudimano uživam v tem kar delam pa še nič mi ni - krasno se počutim. Zredila sem se res kake 3kg ampak prijateljice pravijo, da zdaj vsaj dobro zgledam - no, ja saj prizam, da sem z začetnimi 48kg res zgledala bolj kumarno. user posted image  me veselo žgečka, glava me tudi ne boli več tako pogosto, to pa, da mi pritisk bolj po tleh tolče bom pa že preživela. user posted image  So ti pa zgodaj morfologijo delali? user posted image  Ti G-i so res smešni: eni pravijo od 20 do 24t, eni že v 19t - uh, kdo bi jih razumel.

N & B ti si res carica, 100% ti hvala za tako natančne informacije.

Luckabucka veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za AC - vse bo ok boš videla.

Lusa veš kolikokrat se spomnim nate, drži se!

Uživajte user posted image e!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
19.1.2007 1:20:00   
pika79
Pozdravljene,

Da se še jaz malo javim,..no danes ne morem zaspati, imam pa že nekaj časa te probleme, da grem recimo ponoči na wc, pa ne morem več zaspati, pomaga mi edino, kadar grem na telovadbo, pa potem spim celo noč,..:)) ah, pa sej bo bolje

N&B ful hvala za informacijo, sem šla takoj na spletno stran CSD-ja in si vse preračunala,..in bo čisto ok, bolniška se bistveno ne pozna, sploh, če ti upoštevajo regres,..Edino za bolniško pa nisem čisto prepričana, da je le 80% prvi mesec,...ampak res ne vem in se v to ne spuščam,...

Jaz sem šele včeraj prvič čutila metuljčke in še to le dvakrat pa danes pozno zvečer enkrat, ampak res tako nežno, da pomojem še ne spremljam vseh teh metuljčkov ampak jih čutim le v bolj umirjenem stanju,..sem pa zadnji dan 19 tedna, v knjigi pa sem prebrala, da ni panike tam do konca 24 tedna, do takrat pa bi že morale čutiti,..

Ali ima katera probleme z izcedki iz dojk? Kako to rešujete, smešno se mi zdi, da bi hodila z modrcem spat??? Najprej se je to dogajalo le  ponoči, sedaj pa tudi čez dan, tko da grem jutri kupit blazinice,..

No pa še to, a že kaj razmišljate o vozičkih, in tiste bolj izkušene, če nam poveste, na kaj naj bomo pozorne,..user posted image , pri nas je namreč tako, da bi jaz rada enega lahkega in enostavnega za zlaganje, ter primernega za otroka (trdno naslonjalo, nagibi 180 - 90 in vmesni) ni mi pa jasno tisto pri nogicah, a je res bolje, da otroku nogice nonstop dol bingljajo ali je bolje, da ima voziček tudi nastavljiv del za nogice,..?
Zaenkrat sem zagreta za Peg Perego Pramete ali pa Pliko. Ne vem pa kako je z kolesi, ali je res taka razlika med trikolesniki in štirikolesniki???

no pa lahko noč, za tiste, ki že spite,...:))

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
19.1.2007 8:50:57   
ŠpelaP
KT - meni je delal morfologijo v 20. tednu (19t in 6dni je že proti koncu 20. tedna) Jutri, ko bom 20t in 1dan bom že v 21. tednu. Samo za info. Tako, da ni bilo prehitro! Videlo se je pa že tudi vse super!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 19.1.2007 8:51:50 >

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
19.1.2007 9:40:30   
Anonimen
Pika ja midva sva se glede vozička že kar nekako odločila. Vzela bova Peg Perego GT3. Zdaj čakava samo še na kakšno akcijo.
Sem pa tudi že spraševala, če katera ve ali bi se ga dalo v tujini dobit ceneje, in kje se ga dobi.

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
19.1.2007 10:16:16   
Palčica*
Pofočkane za MONS-Polna skleda zaenkrat;

1.Palčica
2.N & B
3.Luckabucka
4.Nikical
5.Nogica ?
6.Žabica 26 ?
7.Ronja
8.Andreja 75
9. Liona
10.Kati 81

Okvirni datum od 10.02. do 20.02.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
19.1.2007 11:43:03   
N _ B
p.s. Palčica: vse pomnoži krat 2, edino pri Andreji krat 3. user posted image
Upam, da nas bodo imeli kam dat....

Jupiiii petek je... Komaj čakam, da bo ura štiri.

Lep dan vsem.

< Sporočilo je popravil N & B -- 19.1.2007 11:45:03 >

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
19.1.2007 20:29:21   
FLASK_A
Punce, res na kratko... Danes sem čist izmučena... Z user posted image  sva bila že zgodaj na pregledu. IMELI SMO MORFOLOGIJO!!!! Vse je bp (kakor sva jo poslušala), malček je pa ful brcal in boksal hehehe neki mu ni pasal očitno user posted image  Težak je nekje 500g- fuuul veliko ani (kot bi pogoltnila pol kile stoletnega kruhauser posted image ) no ampak res je bilo super. Še posebej, ko je rekla, da je vse v mejah normale (glede na trajanje moje nosečnosti), srček je v redu, pogledala je prekate in žile user posted image  Mi res ni jasno, kako to lahko vse vidi... Skratka, sva res srečna, da zaenkrat vse v redu kaže user posted image user posted image user posted image

Potem sem bila pa cel dan na faxu, ker imamo nekaj za oddat, pol je bil pa moj mali kuža takoooo vesel, da sva šla na dolg sprehod.. In zdej bom približno u parih sekundah KOMA!

Ko pa vas preberem, se še oglasim!!! Lep večer vsem in upam da ste vse v redu!!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.1.2007 21:11:13   
Lusa
Ojla vsem skupaj

Ronja- ja dobila sem tvoj mail že zeloooo hitro jaz trolika pa sem ga komaj pred dnevi opazla.Namreč ne grem velikokrat na možev mail.Sem ti že odpisala.Kar se pa bejbe tiče pa vam povem tako.
Ko nam je umrla naša princeska Ajša ,mi je moja dr.(pediatrinja že od rojstva) vedno govorila ,da si naj vzamem 6mesecev časa(verjetno zaradi stresa) in si ga seveda nismo ,ker si močno želimo user posted image .Itak sem jaz mojo Ajšiko premlela ,zato sem se tako kmalu odločila za ponovno nosečnost  in sem vedela in bila seznanjena ,da jo lahko hitro izgubimo.iN nekako me je tudi ta moja dr. pripravljala na to -ni bila optimistična ,glede njenega srčka.Tudi sedaj po skoraj 7mesecih nisem imela nobenih travm glede Ajše ,me pusti lepo spati ,saj ve ,da sve se poslovile na pogrebu ,ko sem ji prebrala moje pismo namenjeno samo njej.
No in kaj vam hočem povedati ,da sem bila v sredo spet pri moji dr. in mi je spet rekla:Resnično ti povem ,vzami si čas za ponovno nosečnost.Ta stavek mi nič ne dišiuser posted image  ,ker jaz bi že tako imela še samo enga zdravega otrokca.In zdaj se sprašujem ,če je res bilo prehitro po Ajšini smrti(3meseci).Ke rjaz sem že zdaj pripravljena imet otrokca ,vendar  imam šele marca pregled za ščitnico in do takrat user posted image .

KT -jaz pa vas velikokrat berem in hvala ,da se spomniš name.

Luckabucka-upam ,da kmalu pridejo izvidi!In en objemček zate(ne gre mi smajli)

Pošiljam še vam naslov internetne strani(upam ,da bo pravi)www.delo.si
in od jutri naprej lahko glasujete za Lušino sobico(žirafo) in močno si želim ,da bi lahko mi kot zmagovalec izbrali novo sobico ,ki jo podarja CRI Celje za družino oz. naraščaj ,ki si tega ne zmore privoščiti.Nmreč jaz sem se počutila nepopisno ,ko so rr-ovke kupile Ajši kisikovo bombo ,ki jo je žal uprabljala kratek čas ,pa vendar je z njo preživela najlepše zunanje trenutke.Drugač pa si še lahko slikice Lušine sobice pogledate v mojem albumu.

Hvala ,da ste prebrale ,sem dolga kot Ronja.

papa

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.1.2007 21:12:36   
Kati81
Punce jaz se od vas za teden dni poslavljam, želim vam lep teden in upam, da bomo imeli vsaj kaj snega za videt.
Vsak dan božajte trebuščke in skratka pazite nauser posted image

pApA

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.1.2007 21:56:09   
zrak
no pa, da se še jaz malo javim.
Kati imej se lepo na snegu in počuvaj se.
Kar se tiče bolniške sem tudi jaz ena tistih, ki sem na bolniški in sicer od 3. januarja...Imam pisarniško delo, vendar mi je sedenje postalo mučno, ne vzdržim niti dve ure.. me začne boleti in pritiskati in če preveč sedim, takoj naslednji dan imam roza izcedek..in moj zdravnik je tudi ocenil, da sem v prevelikem stresu, kajti zvečer me je močno tiščalo v grlu in prsih.. sedaj so te zadeve izginile, bolečine pa se še pojavijo če preveč sedim... Seveda vsemu temu bi vzdržala in se tudi potrudila vzdržati, če ne bi bila noseča.. ampak ne.. ne bom se trudila za mojega delodajalca ampak za mojega otroka.. in če to pomeni bolniška, bom na bolniški..Za sabo imam že en ss in tokrat bom naredila vse, da speljem do konca.
Ronja, jaz si tudi želim takoj po končani porodniški še enega otroka in seveda čim prej..upam da bo tudi ratalo.. pa tudi morava videti kako zgleda sploh imeti otroka..

Melaverde kako si? A tvoji kg še tako naraščajo. Zgleda da je tukaj na obali tak zrak, da nas širi haha.. Jaz se že dva dni brzdam pred hrano in ne pomaga nič, vseeno se redim.. V enem mesecu sem šla 3 kg gor..

a mogoče katera ve kako je z kontrolami kadar si na bolnški. zanima me ker sem prijavljena na starem stalnem naslovu in zdaj živim pri fantu, ta naslov pa ni nikjer naveden. koga bi mogla obvestiti za ta naslov?

Jaz sm gledala en voziček od Peg perego trokolesnik.. zelo lepo in tudi drag. Na obali pride cca 111.000 sit  (sem še pri SIT), stolček za v avto pa 40.ooo.  Bom pa preverila tudi kako je v Italiji.

Koliko tekočine spijete dnevno?

Luckabucka držim pesti, da bodo rezultati ok..

Lusa tebi pa vso srečo.., mogoče ne bi bilo slabo, da bi poslušala zdravnikov nasvet,.. in še malo počakala..vem kako so želje velike, toda daj se posveti sebi in svojemu zdravju in družini in bo čas hitro minil..

pozdrav iz obale...papa

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
20.1.2007 8:58:16   
Liona
zrak, jaz sem na bolniški že tri mesece. Že pravi old timer user posted image . Takole je... Tudi jaz sem imela stalni naslov prijavljen drugje, ampak ti moraš bit za čas bolniške na stalnem naslovu. Klicala sem v službo v našo kadrovsko in so mi svetovali, da nujno uredim spremembo stalnega prebivališča, če ne bodo lahko problemi (če pride komisija). Na hitro sem se preselila in zdaj smo vsi skupaj na enem naslovu user posted image . Potem se v službo nesla odrezek o spremembi stalnega prebivališča in zdaj je o.k. Jaz kontrole sicer še nisem imela, sem pa brala zadnjič na MON-u, da jo je imela ena punca v treh mesecih kar dvakrat (stvar delodajalca, lahko pa te tudi kdo prijavi, če te kje sreča...). Tudi na odločbi, ki sem jo  dobila je zapisano:... "V času začasne zadržanosti iz dela mora biti zavarovanka, ki se zdravi doma,na svojem domu in mirovati. Odsotnost z doma je dovoljena le ob odhodu na zdravniški pregled ali predpisano terapijo (kar se dokazuje s potrdili)." Pri meni tako ali tako ni panike. Jaz sem vedno doma. Lahko pridejo kadar želijo... Še kavo jim skuham user posted image .
Aja, pa še nekaj. Ta teden mi je trebuh nanormalno zrastel. Kar sam od sebe... Ampak samo trebuh. Občasno pa škratka tudi že čutim. Sicer čisto narahlo, ampak ga. Najbolj aktiven je pa zvečer... Super občutek, res.

Lepo se imejte in lep dan

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
21.1.2007 9:40:50   
FLASK_A
user posted image

smo mal poizkušam dodajat fotkice..

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
21.1.2007 15:03:49   
FLASK_A
No, punce, zdaj sem mal prebrala za nazaj.. Da sem na tekočem user posted image

Ronja, vidim da je tvoj user posted image  tudi ful zaseden. Moj sicer igra v 2.slo ligi, na Ježici (žal), imajo pa 4xtedensko trening + tekme sobota. Bomo videli kako bo, ko pride najin mali sonček. Privilegij v tem klubu je sicer, da lahko večkrat manjka (kljub temu ful dobro igra na tekmah)- tko da bomo vidli, mogoče bo samo na treninge hodu, pa pomembnejše tekme... Itak pa ga ni zvečer, tko da sva popoldan lahko skup. To mi je super.
Pa upam, da si tvoj kmal opomore- verjamem, da je čist iz sebe, ko ne more na parket...

Dorina, tudi meni vedno pogledajo vodo. Na vsake 4 tedne torej. Kri pa bom dala zdaj 2 (za toxo, preverili bojo tudi sladkor- moram bit na tešče)

Glede zgage- sem dobila nasvet. Ponoči bodite dvignjene od pasu navzgor (pouštri), da vam kislina ne uhaja nazaj. Naj bi pomagalouser posted image

Bibyka- ti kar počivaj, da bo z vama vse v redu.user posted image  3D UZ bova pa midva šla, naslednji teden pokličem in se naročim (baje se najbolš vidi ok. 24T)

Luckabucka, verjamem, da ni nič kaj pomagalo da je bil tvoj user posted image  zraven na AC, ampak če bi bila pa sama, bi bilo pa ful slabše ane.. Super, da te je vsaj za roko držal če nič drugega. Podpore smo vedno veseli user posted image

Andreja75, ne skrbi, tvoja mala user posted image user posted image  bosta sigurno kmalu začela izvajat svoje igre in borbe!!! Mogoče sta res manjša in še nista tako močna, da te močno suneta in bi ti to začutila, sigurna pa sem, da ti že pošiljata manjše metuljčke, za katere smo vse na začetku prepričane, da so plod prebavnih motenj user posted image  Ne skrbi!!

Pika, tudi midva nameravava kupiti Peg Perego Pramette. Zdi se mi super, ker je lahko že od novorojenčka naprej. Pa lahek je in zloži se v marelo. Perfect!! Zdaj pa iščeva ugodne ponudbe...
Čestitke vsem za morfologijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

In seveda Lusa! Lepo, da si se oglasila! Moram reči, da je Lusina sobica reeeees fuuul lepa!!! user posted image user posted image  Super ste jo uredili! Kot si opazila, junijske ropotuljice res še kar mislimo nate, tako da kar ostani v stiku!

Zdej pa spet mal vodoravno, ker se mi učki zapirajo... Ve pa se imejte lepo, počnite kaj sproščujočega in svojim user posted image  zapojte kakšno pesmico- zdaj nas že poslušajo user posted image
Lep pozdravček!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
21.1.2007 17:34:30   
Anonimen
Zrak sporoči mi kakšne cene so za trikolesnika PP v Italiji. Tudi jaz ga namreč nameravam kupiti.

Kako pa ste kaj ostale? Vidim da pridno klepetate user posted image user posted image .

Lep preostanek nedelje.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1519
22.1.2007 11:34:07   
Luckabucka
Drage moje punce!

Pravkar me je poklicala dr. Brezigarjeva in mi sporočila, da imamo zdravega fantka!
Vse pohvale dr. Brezigarjevi in njeni ekipi, danes je namreč 14. dan po AC. Čisto sem paf. Pokonci sem od dveh zjutraj, zelo težko sem čakala te izvide. Hvala, da ste me mi stale ob strani. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
22.1.2007 12:01:54   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa veselo in zdravo user posted image  vse do konca!!!!

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
22.1.2007 12:12:25   
zabica26
Bravo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa nazaj spat! user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
22.1.2007 12:21:39   
ronja
Lučkabučka, to so novice! Bravo punca!!!user posted image Upam, da bomo ostale (tiste,ki si želimo zvedet, seveda) tudi izvedele spol (sicer ne tako zagotovo kot ti;)) pred junijem...

Sicer sem jaz ravno iz pregleda. G pravi, da je okuser posted image , bi pa lahko bilo boljše. Bila je zadovoljna s tem, da sem dobila gor kilo in pol[sm=smiley20.gif" height="17" width="23">, poslušali sva srčekuser posted image , da mi temperatura še vedno skoči precej gor, kadar grem v službo ali kaj bolj intenzivno delam, pa niso ji všeč levkociti, ki so se spet povečali, pa to da bruham,user posted image pravi, da naj neham... I, ko bi bilo tako simpluser posted image Pravi, da naj jem, kar mi paše, ne glede na to, kaj je zdravo in kaj ne, evo vam priporočila zdravnikauser posted image
Tak da v principu hoče, da ostanem kar do 2.2. doma, ampak ne vem, če bom poslušala... morfologijo imam šele 19.2., torej čez en mesec, ko bom v 23. tednu, upam,d a to ni prepozno...
Aja, g. pravi, da to kar sem jaz čutila že zgodaj, je bil user posted image ! Tako da zdaj uradno čutim otročka, heheuser posted image Sem pa vseeno rekla da malo pred novim letom, ker točnega datuma ne vem, pa vem, da je bilo prejuser posted image

Glede vozička še nimava pojma, samo to veva, da ne bo na 3 ampak na 4 kolesa, ker so ti bolj stabilni.

katti, res je, moj user posted image kar zasedenuser posted image , 5-6x tedensko... Treninge ima v gl. zvečer, ampak jaz navadno pridem šele pozno popoldne domov, ker dolgo delam in tako kakega hudega popoldneva nimava zase. Na hitro si skuhava in šibava dalje, on na basket, jaz na plavanje (no, to je bilo, dokler jaz nisem bila bruhica in on polomljenuser posted image ) Zato si ravno ne predstavljam takega tempa z user posted image - saj ga ne bi nič videla... Tako da bova oba malo omejila svoje dejavnosti potem.

Luša, tebi sem sicer že na mail odgovorila, pa vseeno, da veš, da te tudi tu nismo pozabile: mogoče ima tvoja pediatrinja tudi prav - mogoče si mora tudi telo opomočt od vseh stresov in vsega hudega... Da je potem v polni bojni pripravljenosti za novo user posted image . Ti želim, da bi ti hitro minilo in da bi imela vsaj še enega zdravega user posted image !

zrak, po končani porodniški že, ne vem pa če čim prej - tako kot je mela babi, ki je zanosila 1 mesec po porodu, ne vem, če bi si želela...

liona, tudi meni zraste trebušček tako naenkrat, potem pa nekaj časa ostane enak, potem pa spet bum... Zdaj mam že kar trebušček, še malo, pa ne bom več mogla nosit svojih kavbojk... Res pa sem čisto zadnja pri junijkah in capljam za vami...

Neposredna povezava do sporočila: 1523
22.1.2007 13:04:47   
ŠpelaP
Luckabucka - user posted image user posted image user posted image  za super rezultat!

Neposredna povezava do sporočila: 1524
22.1.2007 13:26:18   
melaverde
ciaoo punce,

kako ste kaj, sogurno okrogle in vesele.
Danes sem tudi jaz full vesela ker končno čutim tudi jaz svojega otroka, končno imam feeling da v meni nekaj raste ...

sem hotela odgovorit posebej piki79, nogici in zraku: tukaj na primorskem so najbolj pogosti vozički pegperego, vsaj tiste ki jih imajo pravijo da ni tako brezveze. ne vem če ste opazile ampak so šle letos (še posebej z EUR cene še kar gor) vem pa, da so v Italiji cenejši in ne malo.
Pramette je bil še decembra 270 EUR, med tem ko je v baby centru 355 EUR user posted image kaj lahko kupimo vse za razliko???
v glavnem ta teden grem verjetno v trst (najugodnejša je baje trgovina IO BIMBO) ker me zanima če so se tudi tam podražali, vam sporočim!
jaz sem sicer zagovornica prametta (edini ki ima na začetku otroka obrnjenega proti tebi, kasneje obrneš), za GT pa pravi moja kolegica da je full pretežek in da zasede kar veliko prostora v avtu ?! razmislite, poglejte in po moje moramo mislit predvsem na to, da bomo večino časa na sprehodih same, torej moramo bit z vozičkom samostojne :-))

Luckabucka, zelo sem vesela zate (za dobre rezultate) in seveda ker pričakuješ fantka !!! user posted image

dovolj nakladanja za danes, lepo se imejte....
ciaoo

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?