ronja
|
hihi, vse jamrate o snegu, jaz ga pa nič ne pogrešam, samo malo me skrbi iz okoljevarstvenega vidika tale topla zima... Jaz sem bolj morska deklica, morje, plavanje, sonce in temperature nad 30 - to je zame... lučkabučka, saj ne obupujeva z lubijem , on si mora itak vsako leto kaj polomit, tak da smo že čisto navajeni Ne, ne bojim se, da bi bila cele dneve sama z otrokom, mi pa ne bi bilo prav, če bi morala samo jaz zanj skrbet, on bi pa treniral 6x na teden po celo popoldne, kot je bilo to zdaj... Mi je čisto prav, da to dela zdaj (no, ne zdaj, ko je polomljen ), dokler še ni , ampak potem pa si seveda želim, da smo skup, pa da lahko grem tudi jaz kdaj kam sama, ne da bi MORALA bit doma vse popoldneve, ker njega ne bi bilo in ker pač otroka ne moreš samega pustit... Zdaj nima nobenih omejitev, potem pa ga ne bom omejevala jaz, ampak bebica, hehe To se mi zdi razumljivo, saj sva se oba odločila za otroka:) Glede Hb, dokler ne padaš skup, ni panike . Vsaj jaz je ne delam, tudi če kdaj po tleh odletim, samo dobro je se postavit nekam, kjer ni ostrih robov, da ne priletiš z glavo v kako mizo... držim pesti za tvojo AC! pa itak, da bo vse ok! Lusa, izgubljena duša, si se le oglasila! Že pred časom sem ti pisala mail, si ga dobila? Sem ti rekla, da ni imel nobene kromosomske napake tvoj pikec! Včasih zgodi kar tako, vsem se lahko, ne samo tebi, tako da le pogumno v nove boje! Saj možek bo verjetno za , da naredita še kakega Punce, dajte mi še to povedat, glede porodniške: ali to pomeni, da če grem na porodniško, sem na porodniški in se potem kmalu odločim za novega oz. se on/a odloči za naju (nisva se mislila prav dosti zaščitit po porodu), potem naslednje leto dobim manjšo porodniško, ker se mi obračunava 80% od dohodkov zadnjega leta, torej 80% od prve porodniške... Saj vem, kaj boste rekle, najprej mej tega, pol boš pa delala plane za naprej... Ampak vseeno me zanima, sploh ker smo pri nas vse ženske zelo hitro zanosile in bi se potem morala zaščitit (verjele ali ne, med mojo teto in stricem je 10 mesecev razlike v starosti... Torej je babi zanosila točno 1 mesec po porodu...) Zato sprašujem... lunca, pazi, da ne boš pretiravala z nespanjem pri pisanju dispozicija. MOja dispozicija za doktorat je namreč nastala pod zelo velikim stresom, ko se je zelo mudilo in par dni nisem šla spat... Glava mi ni dela v to smer, ker sem malo prej zvedela, da sem , pa še potem so se stvari zakomplicirale... No, potem sem imela pa ss, ravno med oddajanjem, dobesedno med tem, ko sem jo nosila na referat... Mogoče je tudi to vplivalo, zato te malo svarim, da ne bi pretiravala. Samo jaz sem res pretiravala, če noramalno delaš, en bo nič narobe, da te ne bom prestrašila. Pa tudi to je bilo čisto na začetku, ti si pa že ornk noseča
|