ronja
|
Ojla, punce! Ste me spraševale, kakoje z mojo slabostjo? Slabo, hehe, ne, resno, ta teden mi je tak slabo, kot takrat, ko mi je bilo najbolj, vse dni od jutra do noči, pa bruham tudi redovno... Se tolažim, da če ne prej, bo konec junija ali zač. julija definitivno konec Danes sem bila pri zobozdravnici, ker me je malo skrbelo, kako je z mojimi zobmi, ker skoz bruham (jaz pa sem ful natančna glede zob, to hočem met v redu! Hodim na preglede vsakih 6 mesecev, v gl. ni nič narobe in mi je to ful všeč - no, zdaj sem šla malo prej, ker sem pač noseča itd... da mal pogleda stanje). no, je pogledala, pa je rekla, da mam eno plombo za zamenjat in en mičken karies zadaj, ampak da ni nič hudega in da je stanje super glede na to, da sem noseča... Naročena za to dvoje sem čez en mesec, zato da se mi bruhanje mal umiri (očitno ni dobro da bruhaš potem ko ti to dela? Al pa se boji, da bi ji tam bruhala, ko mi bo tist sveder tlačla tja v grlo ) no, potem sem šla še malo v službo , pa so mi spet rekli, da slabo zgledam , pa da naj se do konca pozdravim, šef in tudi drugi... Eh! G. mi je itak rekla, da naj bom do 2.2. kar doma zaradi te vročine in povišanih levkocitov (ja spet - grrr)... Ampak saj veste... Ronja bi rada bla spet aktivna 100/h, kot vedno do zdaj! Pa čim nisem čist boga, bi kaj počela... Sicer sem šele danes ugotovila, kok zmatrana sem v bistvu (bila?) - prej večino časa nisem prav dosti spala, mal sem mela zmeden ritem, ker mi je bilo ponoči manj slabo, sem ponoči delala tisto honorarno delo, potem sem šla spat zjutraj, pa dostikrat nisem mogla zaspat ali pa so me zbudili razni telefoni že dopoldne - in če spiš od 8h do 10h je to ipak sam 2 uri... In tut če do 12h, je to še vedno 4 ure... Danes sem pa zaspala na zobozdravnico - ki sem jo mela ob 12h!!! No saj me j evseeno vzela, ampak haloooo!!!! Sploh nisem slišala ure ob 10h!!! Pa še ob 12h bi dalje spala, če ne bi fantov fotr po cucka prišu! No, res je, da naju je ob 4h zjutraj zbudil telefon in sva se potem še nekaj časa pogovarjala - namreč moj ljubi je postal stric!!!! Sicer so ga morali bezat ven, ker se mu ni nič kaj dalo, najprej svečke, potem tablete, potem pa še kar popadki direkt v žilo, da se je le vdal, da bo prišel na svet... No, ob pol 4h je privekal, ob 4h sva se pa že tudi midva veselila! Tak da nisem še nič gledala glede vozičkov, niti kaj drugega, sanja se mi ne, kaj vse rabimo, skratka sem čisti analfabet in vas samo berem z odprtimi usti... Bo že enkrat do konca junija, a ne?;) Sem si pa kupla ene spodnje hlačke, ker je bla trgovina lih na poti iz ZD do avta. Ker mi je buši že kar zrastu in so mi boksarce, ki so mal višje že mal tesne... So ful raztegljive in nizke, pa še 38 cifro sem vzela, čeprav mam sicer 36, da bojo ja ok čim dlje Lahko nočko, jaz grem delat
|