Anonimen
|
Hvala vsem za vaše odgovore. Pričakovala sem različne, vendar roko na srce tako nizkotnih, kot ste napisale ene, pa spet ne. Mič, kaj pa je s tabo? Prav na smeh mi je šlo, kakšen gnev znate izlivati ob takih vprašanjih. Si res dobro razumela moj post? Res je, da sem bila užaljena zaradi načina obdarovanja in ja, tudi zaradi skromnega darila, ker je prišla prvič obiskat dojenčka. V bistvu nisem gradila nobenih pričakovanj, da mi v zameno za moje obleke nekaj podari, ampak če mi je rekla, da pride gledat mojega otroka, pomeni, da bo nekaj prinesla otročičku. Joj, res sem smotana, mar ne? Če bi pa pričakovala, da bo darilo sorazmerno mojim nosečniškim oblekam, potem bi pa kar sama prosila napotnico za Pohorski dvor, saj nisem neumna. Da bi ji podarila obleke samo zato da izpadem dobra? Pa kaj je z vami ženske? Mogoče deluje nekomu moj post plitvo, jaz pa totalen materialist. Kaj čem, vsak ima pravico do svojega mnenja, ampak sam zase pa tudi veš. Jaz veliko več dajem, kot dobim. Dober občutek, probajte kdaj. Pa tudi redkokdaj prosim kaj v zameno, še manj pričakujem. Ampak, kdo mi bo pa verjel, mar ne? Lažje je verjeti, da sem slaba, ker potem ve boljše izpadete, drage moje .
|