bipsy
|
Čao, punce!!! Joj sem jezna ko , sem mela že vse napisano, pa me je ven vrglo, groza, zdaj moram pa vse še enkrat!!! Dobrodošla Tinci babinci, smo prav vesele, ko se nam pridruži še kakšna nova, da si delimo izkušnje Bojka, naj ti povem, da sem jst tudi na hujšanju, ....pri meni to izgleda takole, zjutraj-zajtrkujem kot vedno(npr.kruh z marmelado), kosilo jem tudi kot vedno, le nekoliko v manjši količini(kosilo je nekje med pol 3h).in to je vse, potem pa cel dan, nič...večerje zame ni! .....mogoče kakšno jabolko, to pa je tudi vse.Pijem samo vodo, !!!Sem pa prejšnji teden šla 2-krat tudi laufat cca2km , in seveda večerje zopet ni bilo...naj pa se pohvalim, da sem 2kg že dala dol ...se velik pozna, da ne večerjam!!!!Sem rekla, nekje -7 kg, hočem spravit dol....upam, da mi rata. Je pa res, da me zvečer tako zagrabi lakota, da bi pojedla vse kar bi mi človk ponudu...ampak, je volja do izgube kg, večja in se držim reda!!! Sposa, naj ti povem, da smo mi krst imeli že septembra ko je bilo lepo in toplo vreme, in sem prav vesela, da smo to odrajtali, da ni več te brige, ti pa priporočam, da počakaš pomlad....je velik lepše, če je toplo in sončno, kajti sedaj je baje resnično napovedan obljubljeni sneg, da bo pobelil naše kraje!!! Glede Gh, pa je pri nas, stvar taka, naš , je vse, kar jemo mi, je zelo ješč in zelo obožuje meso.Jst nič ne kompliciram okrog gh, ponudim mu vse kar je, in večino jedi zelo obožuje, tako da s tem ni problema.Glede glutena pa jst nisem nikol komplicirala, že ko smo prešli na gh, sem mu začela davat kašice, ki vsebujejo gluten.....in ni bilo panike!!! Sedaj odkar sva končala z dojenjem no ja, zvečer še neki navleče(kaj dosti itak ni)se je stanje zelo izboljšalo na področju spanja,ampak o tem sedaj nimam časa pisat,drugič!!! Nina166.kako ste opravili v Ra, poleg tega da te je nahrulila, zaradi glutena, mi je pa tole prav čudno, kajti mene ni nikoli do zdaj še nihče vprašl glede glutena, zanimivo kajne?!? No punce, sem uspela, še enkrat vse napisat, ampak, tokrat mal krajšo verzijo!!! Lep dan vsem skupaj, čeprav je deževen, naj vam ga vaši sončki polepšajo!!!
|