|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
22.1.2007 9:12:06   
mojčika
Hi hi *zvezdica*, včeraj sva bili zadnji tukaj, danes pa prviuser posted image

Za nami je noč brez bruhanjauser posted image , spanje do 2.30 popolnoma mirno, potem pa zaradi kašljanja in zbujanja ni bilo druge, kot da jo vzamem k sebi, a mala je tak cartl, da ni dovolj, da je v veliki pojstli, z glavo mora biti na mojem vzglavniku, se z glavo tiščati v mojo... 180cm postelja, spiva pa na stiskanju 70cm, ati pa zjutraj reče, vidiš to je ljubezenuser posted image , kdo je potem nenaspan in zlomljen, mama zaradi ljubezniuser posted image user posted image

Zdaj pa sesat, da bomo osvojili nov pohod po stanovanju...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
22.1.2007 9:24:39   
Anonimen
Jutro!

Midve sva danes cel dan same, mož ima tisti celodnevni turnus. Saj ni panike, se tudi sami lepo zabavava, a pri temu vremenu biti cele dneve zaprt v stanovanju... Bljak user posted image .

Menstruacija... moja "prva" po porodu če jo sploh lahko tako imenujem, je bila kratka in šibka. Drugo sem dočakala prejšni teden in še kar traja in traja in traja. Zelo močna, ampak nič boleča.
Eya, šivov jaz ne čutim več (no, saj itak sta bila samo dva lepotna). Mogoče je zaradi M. vse skupaj bolj občutljivo, tišči navzdol in od tu bolečina?

Glede dnevnega spanja sva se pogovarjali z Livio, pa ji nisem mogla dati konkretnega odgovora. Zadnjih nekaj dni nima nobenega reda. Včasij je spala dvakrat dnevno po eno urico. Zdaj pa, kkaor kakšen dan. Če noče spat, jo niti ne silim, ker itak ne bo zaspala.

Marelica, nič skrbet. Ti naši malčki imajo toliko novih stvari za spoznat, da ne zmorejo vsega. Ko se je Kristina začela plazit, je bila en mesec čisto tiho. Ampak res tiho, nobenega vpitja, vriskanja, nič. Očitno jo je plazenje toliko okupiralo, da ni zmogla drugega. Ponavlja pa itak nič ne, deli telesa jo sploh ne zanimajo, ploska, pa še to redko, o kakšnem pa-pa ni ne duha ne sluha. Očitno ji to ni zanimivo. En čas je rada dajala lubčka, zdaj ne več. Kakor kateri otroček, eni so bolj motorično razviti, eni so bolj druabni, drugim gre dobro fina motorika,... Tam pri treh letih se bodo že poglihali.

Mojčika, kako je MM preživela noč? Je kaj boljše? Hihi, bomo morali priti k tebi po frizerske inštrukcije. Hitro rastejo laski MM.
Naši se je šele pleša na zadnji strani glave zaradi ležanja komaj zarasla user posted image .

Ksenja, a čebulo pa lahko normalno je Blaž?

lp

(odgovor članu Krista28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
22.1.2007 10:21:56   
barba
Ojla, se oglašam samo na hitro, ker mam user posted image  v naročju in mi pomaga tipkat.user posted image user posted image user posted image  V vsaki roki ma en kuli in po tipkovnici tolče.user posted image
Naša noč tud ni bla dobra.user posted image  3x sem jo prestavla v najino pojstlo, ker je tok grozn jokala. Ko je zaspala pa nazaj v njeno. Vstala je pa ob pol 8h.
Tale naša žvirca zdej tok hitr po riti potuje, da je nesmem spustit niti za minutko same. Mala kar zagrize v mizo, predal, steno user posted image tko, da se povsod poznata tista 2 zobka.user posted image  Sej drgač je pa pridna punca.

Včeraj smo bli pri naših in je bla spet ful zabavna. Plesala je z mojo sestro, mojga fotra je čist fascinirala, ... itak je pa spet ful jedla. Prav grozn, ker gor zmeri tok je, pol pa zgleda, da ji doma nč ne dam.user posted image

Grem, ker je Meta lačna.user posted image

LP, barba

< Sporočilo je popravil barba -- 22.1.2007 10:22:47 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
22.1.2007 10:24:52   
Marelica
Mojčika, si se zmotila malo - danes sem bila jaz sigurno prva tukaj user posted image , samo da sem samo skozi prečitala.

Hvala punce za spodbudne besede!user posted image  Res mogoče včasih kar malo preveč paničarim. Sem bila pa res precej zaskrbljena, saj je večino osvojenega kar pozabila, ne da bi bil na drugem področju viden kak večji napredek. Ji je pa zadnje čase zelo všeč glasba, sploh kaka ritmična, se začne kar pozibavat v ritmu in ustka se ji razlezejo v nasmeh. No, saj po pol minute tudi ta efekt mine, je pa prav srčkana.

Hehe, mojčika, si kar predstavljam, kako se vsi cartate skupaj v eni postelji. Ampak pri taki širini, pa ko ste vsi taki suhci po moje ni tak problem. Mi2 imava širino ležišča 140 pa smo se prvi mesec pri nočnem dojenju tudi vsi stiskali. Pa sem bila jaz neprimerno bolj široka od tebe user posted image . Ja, polomljena sem se pa res zbudila, ko se še premaknit nisem upala. Pa spomni se, kako so se včasih ljudje stiskali. Glavno, da se imate radi. Še rada se boš spomnila tega cartanja, ko ti bo najstnica MM nagajala.user posted image  Sem pa vesela za vas, da se stanje umirja, sploh bruhanje. user posted image

Danes gremo prvič pogledat malo pikico na UZ. Upam, da bo vse vredu...

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
22.1.2007 10:37:20   
mojčika
user posted image
Glavno, da se imate radi. Še rada se boš spomnila tega cartanja, ko ti bo najstnica MM nagajala.user posted image   

Res je, kasneje bomo to še pogrešali...

Potem pa obvezno fotka z UZ gor, da bomo občudovaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
22.1.2007 10:57:52   
eya
Dobro jutro!

Marelica, dobro opravi na UZ, joj, kako ti bo luštnouser posted image

Naš mali je bil danes pokonci malo pred osmo, no, zdajle je pa že omagal. Ponoči pa se je zbudil okoli 2 za dojenje, pa mislim, da sem 1x ali 2x vstala, da sem mu dala dudo.

Tudi pri nas smo na začetku par tednov vsi spali v eni postelji, široki 140 cm-sem bila res vsa polomljena, se nisem upala premaknit, pa še eno malo luč smo imeli skoz prižgano, da sem videla, kje ležim. No, zdaj gremo vsake toliko čez dan vsi skupaj spat, pa se mi zdi, da je placa čisto dovoljuser posted image .

Mene je pa dragi ravnokar razveselil, pride že okoli 1ih domov, super! Tako, da moram pa zdajle it skuhat-mi2 bova imela mesno lazanjo, mali pa juhico. No, pa še vprašanje-a ste že dale malim svinjino? Ker imam mešano (govedina, svinjina) mleto meso za lazanjo... Mah, ne bom mu še dala, naslednjič mogoče. Itak pa zdaj dva dni uvajam kivi, da vidim, če bo s kivijem vse ok...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
22.1.2007 11:06:13   
eya
mojčika, pa še eno vprašanje zate, ker si slavistka-a se prav piše svinjina ali svinina? Opažam, da ljudje uporabljajo oboje, tudi svinina, čeprav se meni zdi to čisto čudno.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
22.1.2007 11:18:58   
mojčika
svinina in svinjina -e ž (i)
1. svinjsko meso: jesti svinino; kuhana, pečena
svinina; mastna svinina / prekajena svinina
2. usnje iz svinjske kože: čevlji iz svinine

OBOJE PRAV

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
22.1.2007 11:39:13   
Anonimen
Ko sta ravno pri slovnici: Mojčika, mogoče veš tudi to: zakaj se zadnje časa govori oljčno in ne olivno olje. Saj se ga dela iz oliv, ne iz drevesa - oljke. To mi sploh ni jasno. Po tej logiki bi potem moral biti tudi jabolčni kis poimenoval jablančin po drevesu in ne po sadežu. Gre mogoče za kakšna lokalna poimenovanja in od tu razlika?

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
22.1.2007 11:59:43   
Marelica
user posted image  hihi, ste posrečene s slovnico...

Jaz sem pa v predalu ravno našla 5 jurjev - SIT, ne EUR, da ne bo pomote.user posted image  No, kljub temu razlog za dobro voljo.user posted image

Svinjskega pa jaz še nisem dala mali, čeprav ravno danes kuham juhico iz hrbtišča. Pa tudi razmišljam, a bo primerno al neuser posted image  Kak predlog?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
22.1.2007 12:19:20   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Ko sta ravno pri slovnici: Mojčika, mogoče veš tudi to: zakaj se zadnje časa govori oljčno in ne olivno olje. Saj se ga dela iz oliv, ne iz drevesa - oljke. To mi sploh ni jasno. Po tej logiki bi potem moral biti tudi jabolčni kis poimenoval jablančin po drevesu in ne po sadežu. Gre mogoče za kakšna lokalna poimenovanja in od tu razlika?

Se popolnoma strinjam, to pa je bolj vprašanje za Toporišiča kot zameuser posted image , ne vem, nima smislauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
22.1.2007 12:20:44   
mojčika
Mi imamo kurjo juhco, vanjo pa narezane slane palačinke, to zaenkrat, kasneje pa še kajuser posted image , verjetnouser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
22.1.2007 12:23:15   
*zvezdica*
Dober dan!

Očitno je bilo danes ponoči nekaj čudnega v luftu. Tudi naša noč je bila za en drek.....in se prav tako nadaljuje v dan. Marcela je ful zvijalo celo noč...revček je ful jokal in se v krčih zvijaluser posted image , ob 4h zjutraj pa je ful ful kakal. Mir je bil za 1 uro...potem pa spet ista pesem. Kakal je že 6xuser posted image . Pa drekec je bil tak čuden sluzasto zelen. Ma ne vem, a je kaj fasal al kaj je to? Ful se mi smili pa mu sploh ne znam pomagat. Jesti noče kaj prida, pije pa (vsaj to).

Mojčika, vi imate pa tudi pestro! Pa tako lepo ste že spali. Očitno se jim ritem lahko iz dneva v dan spreminja. Glavno, da MM ne bruha več.
Očitno imamo iste "posteljne" težaveuser posted image . Marcel se me mora držati ko klop...dobesedno se zarije vame, pa z rokami objame...pa bohvari da se stran obrnem al pa za milimeter premaknem. Možek pa kraljuje na 9/10 posteljeuser posted image . Saj mi paše, ampak včasih bi se pa vseeno rada mal naspala.

Včeraj smo se šli spet kopat v Aquapark v Bohinj. A je možno, da je tam kaj fasal?

Sedaj imamo pa na "počitnicah" moževo sestro...avgustovsko nosečkouser posted image . Bo cel teden pri nas. Je prav fino, da imam ves čas družbo. Ona pa se navaja kaj vse jo čakauser posted image .

Marelica, obvezno prilepi slikico iz UZ! Pa dobro opravi! Tistih 5 jurjev pa le pojdi zamenjat! Al jih boš za spomin ohranila?

Glede svinjine....same je jaz še nisem dala....je pa 1x jedel mešano mleto meso na makaronih, pa ni bilo nobene reakcije.

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
22.1.2007 12:29:08   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Se popolnoma strinjam, to pa je bolj vprašanje za Toporišiča kot zameuser posted image , ne vem, nima smislauser posted image

SSKJ:

oliva -e ž (i) sad oljke: obirati, stiskati olive //
knjiž. južno drevo ali njegovi jajčasti, koščičasti
sadovi, iz katerih se pridobiva olje; oljka: gojiti
olive; nasad oliv

potemtakem je nesmisel OLJČNO...

no pravopis, novi, pravi, da je prav olivno olje, oljčno pa ima predznak knjižno neobčevalno

< Sporočilo je popravil mojčika -- 22.1.2007 12:30:22 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
22.1.2007 12:56:58   
2mak
Hej! Midve sva danes tudi sami doma (Ankica, prideš na kavo?), pa zdaj Mančka spi, jaz pa si grem nekaj skuhat, ker sem že pošteno lačna, potem pa grem pospravljat. Še prej pa tole:

Ko smo že ravno pri slovnici. Zakaj na tv in radiu zadnje čase govorijo "nadzor" (s povdarkom na a in ne na o)? To mi je tko grozno! Kot da so bili vsi na istem seminarju, kjer so jim povedali za to novo različico. A veste kaj mislim?

No, pa še o hrani: a ve že dajete otrokom makarone, pa njoke in ostale testenine? Pa tuno? Glede na to, da gre M čez dva meseca v vrtec, kjer bo dobila vse (sladko in slano in mastno in z jajci in z ribami vred), ji bom sama počasi začela to uvajati. Kako je kaj s tem pri vas?

Spala je pa od 20h do 4.30 (vmes sem ji samo enkrat dala dudo), potem je bila pa spet do 6h budna in je potem še ene dve uri spala. Počasi gre tudi pri nas na bolje.

Joj, postriči ji nimam pa nič na glavi! No, malo ji gredo že čez ušeska, a ker je čisto svetla zgleda še bolj pleško. Tam nekje za drugi rojstni dan ji bomo pa mogoče že kak pramen lahko odstrigli. user posted image

Lep dan vam želim. 2mak

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
22.1.2007 13:08:43   
mojčika
Ko smo že ravno pri slovnici. Zakaj na tv in radiu zadnje čase govorijo "nadzor" (s povdarkom na a in ne na o)? To mi je tko grozno! Kot da so bili vsi na istem seminarju, kjer so jim povedali za to novo različico. A veste kaj mislim?

Mogoče pa misliš na:

nazor -ora m, pod točko b) tudi nazora (a o, a)
navadno s prilastkom skupek med seboj povezanih
misli, pojmov, sodb a) o svetu, družbi, človeku:
njegov nazor temelji na spoštovanju človeškega
dostojanstva; braniti, izpovedati svoj nazor,
nazore; napredni, plemeniti, zastareli nazori;
ekspr. imeti pametne, trezne nazore / fevdalni,
meščanski, svobodomiselni nazori / zagovarjal je
nazor, da so ljudje enaki, enakopravni b) v zvezi
svetovni nazor o temeljnih, splošnih vprašanjih
sveta, družbe, človeka: svoj svetovni nazor je
zgradil na evolucijski teoriji; idealistični,
krščanski, marksistični, materialistični svetovni
nazor / znanstveni svetovni nazor c) v zvezi
življenjski nazor o vprašanjih konkretnega,
vsakdanjega življenja, ravnanja: držati se svojega
življenjskega nazora č) v zvezi s področjem kake
vede, kakim delom stvarnosti: razložiti,
zagovarjati svoj estetski, filozofski, politični
nazor; nazor o literaturi, narodu, zgodovini / po
svojih nazorih je hegeljanec, marksist;
antropocentrizem, etatizem, humanizem in drugi
nazori

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
22.1.2007 13:09:39   
mojčika
Strigli smo že 6X, zdaj pa bomo probali pustitiuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
22.1.2007 13:22:54   
2mak
Hoj! Mislim prav na nadzor (npr. imam nadzor nad Manco). In - 6-krat ste se že strigli?! Uaaau!!! Lp.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
22.1.2007 13:38:58   
mojčika
po je pa definitivno nepravuser posted image

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
22.1.2007 16:02:27   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Jaz sem pa v predalu ravno našla 5 jurjev - SIT, ne EUR, da ne bo pomote.user posted image  No, kljub temu razlog za dobro voljo.user posted image

marelica...saj je po trgovinskih centrih aliu pa na pošti še kakšna škatla, kjer zbirajo tolarje v dobrodelne namene, pa lahko tam not vržeš. veš kako bodo veseli...bojo rekli, ja kdo je pa pet jurjev not dal?! ker itak lahko banke ali kdo že...menjajo še do ne vem kdaj...tud jaz imam naštimano nekaj drobiža za vržt v "kozarec" na pošti.

svinjino sem jaz Tii že dala za probat, pa ni bilo nič narobe.

jejhata močjika. Toporišič bi pa itak celo znanost naredil iz olivnega olja in bi na koncu ugotovil, da se lahko uporablja tudi kot motorno olje za dizel avtomobile.

naš večer je tudi bil grozen a več o tem zvečer, ker se je Tia zbudila. Greva papat juhico z zelenjavo, piščancem in polentiko...

dober tek

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
22.1.2007 17:44:04   
Marelica
No, evo nas iz pregleda. PDP je zdaj izračunan na 1.9. 2007, samo da sem v mislih še vedno bolj avgustovka. Pa upam tudi, da mi dete na september ne bo čakalo, jaz navijam na svoj roj. dan 29.8. - u bi blo luštno!
Ja, UZ je pa bolj čuden izpadel, se nič prav ne vidi na slikici in res ni za v javnost. Glavno je, da smo videli srčka, pa da je velikost prava (21mm), pa da je drugače vse ok. Samo moram pa priznat, da kar ni neko isto veselje/pričakovanje kot prvič. Se vse toliko okoli Katarine vrti, da se bolj redko spomnim na svojo nosečnost. Ksenija, kaj je bilo pri tebi podobno? Jaz sem kar malo razočarana nad svojimi čustvi. Sem pa blazno sitna na čase, še sama sebi grem pošteno na živce. Seveda konkretno dozo moje slabe volje faše ravno možek, ko se nič hudega sluteč vrne iz službe, ker pač tamali to prihranim.user posted image

Maychika, ti si pa res dobričina, da bi dala 5 jurjev. Saj ne, da jaz ne bi hotla, ampak nimamo takih blaznih prihodkov, da se ne bi porabilo sproti.user posted image  Ta dnar se mi je pa kar založil nekam v dno predala in gre ob priliki v menjavo na banko.

No, pa sem se opogumila in tamali dala papat juhico iz svinjine z vkuhanim zdrobom in korenčkom. Jo je mazala ko velika. Če bi pa slučajno bila kaka reakcija pa vsaj vem od česa bo.

Lep večer aprilke in aprilčki!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
22.1.2007 19:43:27   
maychika
marelica...saj jaz sem mislila, da se ne da več menjati...da se je to dalo do 15.1., zato sem ti to predlagala. uf...vem kaj pomeni 5 jurjev. tud jaz bi jih težko dala, samo, če se pa ne bi več dalo menjati, bi pa tja nesla, ker oni vem da še nekaj časa lahko menjajo to...no...naložijo na račun...

sicer pa super, da je vse OK.

ja smo pa imeli tudi mi včeraj kar hud večer. a je bla kakšna luna? No...so bli zobki, ker imamo spet enega novega, ampak jo je še nekaj moglo matrat. že pozno popoldne je začela jokat, ko sem jo pobrala s tal, tko da sem se pol prav zasekirala, da jo nisem jaz kaj čudno prijela in jo je zabolelo ali kaj. in je jokala in kričala in oh in sploh. in pol smo jo dali spat in ni hotla zaspat...je bil jok od sedmin pa do malo čez devet. in končno zaspi (so se mi ušesa oddahnila, čeprav jo je k sreči moj dragi pedenal, jaz sem bla že čist na koncu z živci). in se spravljam spat ob ene 10 čez enajst ko začne jokat na ves glas in vsa v šoku. je izgleda da nekaj sanjala in nikakor jo pomirit. tko da sva jo dvignila in se revica sploh ni zbudila. je imela napol odprte očke ampak nič ni registrirala. hlipala pa kot da je v največjem šoku. in tisti jok, ki ga tako malokrat slišimo, ko je res nekaj narobe oz. se je prestrašila. in jo nisva spet pomirila eno uro z nilemer. pa sva jo k sebi pol dala pa ni takoj pomagalo...no potem se je počasi umirila ob ene pol enih ampak ni mogla zaspat pri nama. jaz sem jo božala, pa ni pomagalo, tko da se je pol spet hotla začet razburjat in sem jo hit dala v svojo posteljico in je kmalu zaspala. tko da....naši pa ne paše preveč med nama biti in sem kar vesela, da ne bo kdaj kakih problemov z odvajanjem od tega. vsak ima pač svoje navade.

no danes je bila pa zelo pridna cel dan, se je pridno igrala in jedla, malo čebljala. in zdaj sem jo dala spat in se spet hoče pritoževat. ma se ne dam. ker samo zastoka vsake toliko. da vidi, če bom kuj priletela. ko bo hudo, bom že vedela. nič...upam da čim prej zaspi, da ima mami kako uro zase preden ati pride iz službe. itak pa moram prej pospravit.

pridne bodite.

lahko noč

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
22.1.2007 22:46:20   
*zvezdica*
Naš čmrl je pa tko bogi, men se kar srce trgauser posted image . Ritko ima spet tako vneto, da je groza! Kar čez noč je ratala. A je možno da je včeraj v aquaparku kaj fasaluser posted image Sploh ne pusti, da bi ga kdo za ritko prijel, najhuje pa je med previjanjem...prav nogice se mu od bolečine tresejouser posted image . Kakal je pa ene 9x danes...da sem ga ja mogla skos mrcvarit tam spodajuser posted image . Po vsakem previjanju je kar v mojem naročju zaspal..se je revček tako utrudil. Sploh ne vem več kaj naj naredim. Res se mi kar srce trga. Upam, da bo jutri bolš...pa da današnja noč ne bo prehuda.

Marcel in Zarja

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
22.1.2007 22:49:24   
*zvezdica*
Še to....Marelica, super da je s pikico vse OK!

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
22.1.2007 22:57:14   
eya
Ojla!

Joj, ubogi Marcel, tudi meni se zelo smili user posted image  Ritka se mu je sigurno vnela zaradi tega, ker je tolikokrat kakal. Res mu je treba takoj, ko se pokaka, rito previt, ker so bakterije v kakanju tiste, zaradi katerih se vname rita. Pa kar samo z vodo mu čisti ritko, brez robčkov. Če se ne boji fena, mu pa ritko s fenom osuši. Revež! Upam, da bo nehal s tem kakanjem. A ste kaj novega jedli? Ali pa kaj pokvarjenega-čeprav, potem bi še kdo imel podobne težaveuser posted image  Sicer težko verjamem, da bi bilo kopanje krivouser posted image  

Pa Tia je bila tudi uboga včeraj-držim pesti, da bo danes vse ok in spanje mirno.

2mak-mi dajemo testenine Žigu od 8. meseca dalje, rib pa še nismo dali.

mojčika-hvala glede svinjine. Pa tole z olivnim oljem je tudi mene zanimalo-jaz vedno rečem olivno, čeprav na steklenici pa res piše, da je oljčno...

Marelica-super novica!

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil eya -- 22.1.2007 22:59:11 >

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?