|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: katere v januarju ne pričakujete...
21.1.2007 19:56:38   
Bimba80
Ma sem ze tri naredila in vsi -. Kaj je sploh mozno da kazejo negativno v resnici pa ni, vem da upam v prazno, ma vsi okoli mene so noseci, celo enega ki je star 16 dni imamo pri hisi tako, da volja po user posted image  je....
Ce bi bla user posted image  bi mi po 15 devih zamujanja ze pokazalo, ne?

(odgovor članu tinci babinci)
Neposredna povezava do sporočila: 76
21.1.2007 20:04:39   
tinci babinci
Hej Bimba,možno je da je še prezgodaj da ti bi pokazala,vsaj tako je meni govorila tašča,da ni glih 100% če bo prav pokazalo.Jst sem test naredila kake tri tedne po predvideni M,pa mi je pokazalo +.Mislim,da bi bila še boljša varjanta da greš k svojemu ginekologu.Aja,sem se še nekaj spomnila,jaz tudi ko je že test pokazal+,sem šla kar k svojemu splošnemu zdravniku,pa mi je on urin pogledu in mi potrdu!!Dej pozanimaj se,pa sporoči!!Jaz in moj sinek drživa pesti

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 77
21.1.2007 20:07:49   
Bimba80
Hvala tebi tinci in tvojemu sinku. V vsakem primeru sporocim, seveda pa upam da bom sporočila +:)))
Sej tudi to sem ze mislila da bi sla kar sama v laboratorij ali pa k svoji zdravnici.
Upam da bom tudi jaz zagledala +.

Neposredna povezava do sporočila: 78
21.1.2007 21:29:08   
kepica
tianna jaz vedno delam najprej kak cenejši test, potem pa imam v rezervi še CB za potrditev. Tudi za spomin je Cb boljši, ker je v finem ohišju. Tisti listek od Baby checka težko spraviš.Sem pa do sedaj vedno delala Baby check mini, pa me je že tolikokrat naokoli prinesel, da mu ne zaupam več. Ne vem, kater test bom uporabila naslednjič, če ga bom sploh rabila. Zdej je dva meseca M že kar pred testom prišla. Enkrat sem imela ene teste iz Mullerja, ki so enaki kot Baby check in bolj točno pokažejo. Niso dvoumni.Zato bom šla verjetno kar po te.
Drugače pa držim pesti da tebi in Bimbi80 pokaže +. Jaz pa imam ravno danes O. Prav čutim jo, tako da bo danes še pestro in čez 14 dni, kljub vsem težavam pričakujem user posted image Upam, da mi uspe zagledat + še pred vsemi bolečimi pregledi.
Punce, držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
21.1.2007 22:23:04   
mehurčica
No, moja user posted image se je pred par urami le prikazala.user posted image user posted image user posted image Očitno je bilo moje 41 vročine v času O le usodne za jajčece ali semenčice. Upam, da bom ta mesec zdrava in da se bosta februarja pokazali user posted image !

Kepica, zmeniva se, da se pridruživa oktoberkam! OK?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 80
21.1.2007 22:38:56   
stunfek
Najbrž si mislila rečt novemberkam? A ne bi bile oktoberke tiste, ki jim rata tole rundo? No, ja, kakorkoli že. Gremo v nove boje, a ne? Jaz še čakam kaj bo prinesel konec meseca, sem pa moža že zmotivirala, da bova naslednji mesec probala s tisto varianto vsak drugi dan cel mesec. Najprej me je pisano pogledal, če mislim resno in potem privolil. To bo velik zalogaj, ker mi normalno nismo tako aktivne sorte...hehehe.
Mehurčica, samo pogumno in optimistično naprej!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 81
21.1.2007 23:35:27   
mehurčica
Ne, ne, oktoberkam sem mislila. Imam ravno tako M, da pridem na konec meseca-že vse tri mesece sedaj. Če bi bila jaz sedaj noseča, bi imela rok 29.9. Če nama zdaj uspe, pa bo rok 28.10. Tako da res upam, da se vidimo vse skupaj med oktoberkami!!! Še en teden Stunfek, ne?user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 82
22.1.2007 7:41:28   
stunfek
Aja. Razumem mehurčica. user posted image  Ja, še teden dni. Morda bo jasno že prej ali pa kasnej. Če bo tečka prehitela ali zamujala. Nimam dobrega občutka, čeprav se na občutke itak ni za zanašati, a ne? Danes sem še doma (hčero sem imela bolno) jutri pa nazaj delat. user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 83
22.1.2007 9:34:52   
buča
jeeeest je tuuud ne čaaaakam...user posted image user posted image upam,da bo kej snega padlo,da ji bo spodrsnl,poj jo bom pa sam skidala nekamuser posted image ....no,ja loh jo NE dobim še ta mesec,loh me pa koza za nos vleče tja do 3.2...user posted image ,me je že ene parkat fajn potegnila......drgač sva pa z mojim ta mesec imela takšen podvig,kot ga ve načrtujete...do zdaj sva v 14 dneh šla 7 kratuser posted image ..se bom vsaj lahko spraševala...pa zakva hudiča zdej ni rataluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 84
22.1.2007 11:17:30   
Anonimen
Ejla punce, user posted image  še vedno ni!! Čeprav se ne upam veseliti prezgodaj. Jutri zjutraj naredim test, pa vam sporočim.
Srečno!

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
22.1.2007 12:21:34   
stunfek
držim pesti tianna! da bi le bilo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
22.1.2007 12:55:31   
Bimba80
Punce tudi pri meni se user posted image  ni se nic pokazala. Upam, da se niti ne bo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 87
22.1.2007 13:26:09   
tinci babinci
Bimba80 še vedno držim,me pa res prau firbec matra če bo,res upam da ti bo uspelo.Tudi mi razmišljamo da bi kar še enga!

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 88
22.1.2007 15:10:03   
Pandica
tianna in bimba80,

user posted image  super, da še ni prišla ta tečka M. Tudi pri meni še je zaenkrat ni in upam, da je tudi nebo in, da bomo vse kmalu zagledale user posted image  in bomo srečke user posted image  .

Neposredna povezava do sporočila: 89
22.1.2007 15:19:05   
Bimba80
Ja in potem bomo govorile kako rasejo nasi malcki in kako ze hodijo.........ja ja komaj cakamuser posted image . Upam da bomo kmalu lahko povedale da nam je test pokazal user posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 90
22.1.2007 15:57:13   
stunfek
To bi pa bil dogodek, ki bi vsem dal krila, če bi tianna, bimba in pandica vse ugledale svoje pluske! Dejmo punce! Držime pesti za vse tri!

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 91
22.1.2007 16:09:29   
Pandica
stunfek,

hvala ti, da nam vsem držiš pesti, da zagledamo ta magični željeni user posted image  . Upam, da nam bo res ratalo. Jaz sem si že vse izračunala na internetu predviden datum poroda bi bil pri meni 2.okt. in moj user posted image  se je full razveselil, ker on pa ima rojstni dan 1.okt. Pa sem mu rekla, da bi oba z user posted image  malo pohitela, da bi se rodil na njegov roj. dan user posted image  Joj, to bi bilo veselje pri hiši. Res upam, da nam je vsem uspelo user posted image  user posted image  
Zaenkrat še M vedno ni, čutim pa tam spodaj, da se nekaj dogaja user posted image  

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 92
22.1.2007 17:50:33   
stunfek
Men se tudi spodaj nekaj dogaja in vseskozi tlačim misel, da bi to lahko bila priprava na M user posted image . A je kej možnosti, da se 6 dni pred pričakovano M dogaja tam spodaj kaj kar ni nujno povezano z M?!? Ali naj že kar sedaj obupam?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 93
22.1.2007 17:56:36   
*marjetica*
Upanje umre zadnje!

Še vedno glej na vse pozitivno. Držim pesti zate.

user posted image  za srečo

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 94
22.1.2007 18:05:40   
Pandica
stunfek,
meni je blo prejšnji torek, se pravi 6 dni nazaj tudi grozno slabo oz. takšen "čuden" občutek spodaj, pa M še do zdaj hvala bogu user posted image  user posted image  nisem dobila. In tudi naj ne pride.Naj pride raje user posted image  . Edino kar me malo bega in ne vem čemu bi bil to vzrok, da imam že od takrat skoraj vsak dan malo temperature - vročine. Tudi zdaj sem si jo ravno merila in mam jo 37,1C. A mislite punce, da je lahko to kaj povezano z tem, da sem mogoče res user posted image  ? Čisto sem že zbegana, ampak stunfek ne bova se kar tako dali, upanje umre zadnje, kajne?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 95
22.1.2007 18:27:53   
stunfek
Ja saj temperatura itak mora biti povišana in okoli 37,1 je ravno pravšnja. No, odvisno od posameznice. Jaz jo imam od O tudi skoz okoli 37,1.
Kakšne travme tole čakanje, a ne? To bi zaslužil tisti, ki bi izumil test, ki ti kar sproti kaže kaj se dogaja in bi videli semenčiso kako plava proti jajčecu in potem bingo user posted image , da bi opazovali vsak trenutek spočetja...in seveda takoj vedeli pri čem smo. To pa bi bilo nekaj. Najbrž bi se ta  naša neučakanost potem prestavila na neučakanost pred odnosi, ali kajpodobnega...hehehe...res si znamo zakomplicirati življenje, kadar lahko user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   katere v januarju ne pričakujete...
22.1.2007 18:30:42   
karatina
Tudi v spodnjem delu mojega trebuha se nekaj dogaja že od petka (torej štiri dni), moja nepričakovana user posted image  pa naj bi se pojavila v soboto 27.1. Prsi me, kot vedno, tokrat bolijo bolj kot običajno user posted image , slabo mi je, ko razmišljam o tem če mi je ali ni, tako da bo najverjetneje vse skupaj spet samo v moji glavi user posted image .

Kljub vsemu pa upamo še naprej.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 97
22.1.2007 18:36:32   
stunfek
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Prsi me, kot vedno, tokrat bolijo bolj kot običajno user posted image , slabo mi je, ko razmišljam o tem če mi je ali ni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če ne drugega, nas pokonci drži humor. Ful si faca karatina.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 98
22.1.2007 18:53:05   
Pandica
stunfek,

praviš, da je temperatura 37,1 ravno pravšnja? Pravšnja za kaj? user posted image  
Me že tako mika, da bi šla kar v dežurno lekarno po tester in bi ga kar danes že enega naredila, ker sem tako neučakana, da še hodim samo na wc gledat kaj se dogaja tam spodaj user posted image  , če je že kaj priteklo ali ne, ker mam tak čuden občutek.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 99
22.1.2007 19:08:28   
stunfek
Ja, saj veš, da če je temperatura povečana 18 dni po ovulaciji to, kot prvo nekako potrjuje ovulacijo in potem tudi nosečnost. Zato sem omenila to temperaturo. POmeni, daimaš še vedno povečano. Ne vem pa koliko časa. Saj si je tudi jaz ne merim redno. Jaz imam en test skoz doma. Samo ne bom ga pa delala pred konkretnim izostankom M. Kdaj naj bi bila tvoja M? Koliko dni zamujaš?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?