|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: katere v januarju ne pričakujete...
18.1.2007 10:10:54   
SM10
Tudi jaz je ne pričakujem okoli 26.-30.1. 
Držim pesti za vse,ki je ne pričakujete.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 51
18.1.2007 10:19:28   
pina-1
stunfek se strinjam s tabo. najbolj preproste stvari sploh ne opazimo oz. ne opazujemo ampak si kompliciramo življenje. Jaz sem v zadnjih mesecih sploh prvič v življenju dobila dve M zaporedoma in to recimo da točno. Da obstaja BT pa niti vedla nisem. Upam da tudi jaz tokrat zadanem dan D.
Eno vprašanje. Kje si se hranila z informacijami? Imaš kakšno dobro povezvo?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.1.2007 12:35:42   
Anonimen
Tudi jaz upam, da  user posted image  22.01. ne bo. Ker si pa že tako močno želim user posted image , da pa že kr boli......

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
18.1.2007 20:34:40   
saby
tudi jaz se vam pridružujem in user posted image ne pričakujem proti koncu januarja

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.1.2007 21:26:38   
Valery
Pozdravljene bodoče nosečke!
Sem novinka na tem forumu in vam moram povedat, da vas spremljam že dva meseca odkar tudi midva z možem vadiva za naraščaj.Sem v waiting -modu in ne pričakujemuser posted image  v soboto 20.1.!Upam, da gre v tretje rado in bova v prihodnjem tednu z dragim zagledalauser posted image aliuser posted image .
Pohvale vsem pozitivkam na forumu, saj opogumljate druga drugo, nesebično delite svoje izkušnje in nasvete in tako vzbujate optimizem in vzpodbujajočo atmosfero.Prav iz tega razloga sem se odločila, da se oglasim in zaželim vsem, ki ne pričakujete user posted image  v tem mesecu oz. letu zdrave user posted image !
Lp, Valeryuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 55
18.1.2007 21:37:06   
*marjetica*
Pozdravljene!
Tudi jaz sem nova in vsem nam želim, da bomo čimrej user posted image .
Moja user posted image  je sedaj prisotna, tako da bom imela ovulacijo konec meseca januarja, tako da ponovne user posted image  ne pričakujem februarja.
Pesti za vse.
Pridno user posted image !

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 56
19.1.2007 21:57:02   
mehurčica
Valery, midve sva pa kar na enakem položaju. Tudi midva upava, da gre v tretje res rado!

Včeraj bi naj dobila user posted image (še vedno je ni), ampak se tako bojim delat test, ker sem skoraj ziher, da bo spet negativen, ker sem bila bolana vmes. Znakov nimam nič, razen pekoče bradavičke in rahlo zbadanje v sp. delu trebuha(ma to je itak menda pred vsako M). Včeraj sem že rekla prijateljici, da že čustim kako prihaja M, tako da se mi zdi, da bo res vsak čas. Energije imam ful(razen, če je David kak dan orto naspidiran),....v glavnem, res nobenih znakov. In najbolj smotano bo spet to, da bom zjutraj naredila test, po pol ure pa bo pritekla user posted image .user posted image

Če ne bo ta mesec, bo pa mogoče naslednji in bom mogoče rodila na roj. dan od mojga zlatega atija.user posted image Javim jutri zjutraj, čeprav bi najraje še počakala.....user posted image Ne vem kaj mi je, da nisem nič neučakana.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 57
19.1.2007 22:30:14   
Anonimen
Kepica ter vse ostale punce tu gor.. S R E Č N O!! Res upam, da bomo kmalu zagledale user posted image .

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
19.1.2007 23:01:04   
Valery
Pozdravljena Mehurčica!
Sva pa res v podobni situaciji:tudi sama sem bila bolna v tem ciklusu;sicer teden dni pred ovulacijo.Jutri seveda ne pričakujemuser posted image , nekih očitnih nosečniških znakov pa tudi nimamuser posted image .Počutim se sicer odlično, od torka je prisotna napetost v spodnjem delu trebuha in prsi imam malce napete ( tako kot zmeraj pred menstruacijo), bradavičke niso nič kaj bolj občutljive kot ponavadi.
Upam, da nama bo sreča naklonjena in bova v prihodnjem tednu že čvekali o user posted image  inuser posted image !user posted image
Držim pesti, da nama in vsem januarskim uspe ugledati user posted image user posted image !Javi kako napreduješuser posted image !
In zapomni si:"Upanje umre zadnje!"user posted image
user posted image  pa bomo punce prej ali slej pokazaleuser posted image !
Lp, Valeryuser posted image
P.S.: Ne pozabit user posted image !

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 59
20.1.2007 9:52:30   
mehurčica
Moj test je pokazal negativnouser posted image , je pa danes zadnji dan mojega najdaljšega ciklusa(30dni). Upam, da je prišlo pozneje do zanositve, glede na to, da nisva mogla user posted image na začetku plodnih dni zaradi moje bolezni. V glavnem, pripravljena sem bila na negativen test, ampak sem vseeno razočarana.

Držim pesti za vse ostale, ki še tudi čakate na user posted image .user posted image

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 60
20.1.2007 13:12:20   
stunfek
Žal mi je, da je bil negativen mehurčica user posted image . Meni preostane še 9 dni do M. Počutim pa se tako običajno, da M kar pričakujem in se vidimo v naslednjem krogu. (se že malo psihično pripravljam, da razočaranje ne bo preveliko) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 61
20.1.2007 17:07:28   
Anitka
Tudi jaz je NE PRIČAKUJEM V JANUARJU!!! In sicer od 24.1. naprej. Uf bomo še švicali in trepetaliuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 62
20.1.2007 22:12:04   
kepica
Punce, da vas spet malo pozdravim. Sicer bi šla lahko že med fosilke in na forum Težave z zanositvijo, ampak ste mi tako všeč, da bom optimistka in bom kar tukaj vztrajala in kljub vsem težavam upala na user posted image
V petek sem imela pregled, o katerem sem vam že pisala. Torej izvedela sem, da imem res endometriozo, ki pa naj sploh ne bi bila vzrok za neuspele poiskuse, tako, da iščemo naprej. Sedaj me čaka slikanje maternice. G mi je že v naprej povedala, da boliuser posted image Bom potrpela tudi to, samo da čimprej zagledam plusek. Ampak sem pa vseeno v skrbeh....
Sem pa še zmeraj z vami in vas spremljam in močno držim pesti, da se vam želja uresniči čimprej.

lp
kepica

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
21.1.2007 8:16:04   
mehurčica
Kepica, držim pesti, da vama uspe čimprej porihtati stvari in zagledati user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 64
21.1.2007 12:02:45   
ana2007
Pozdravljene!

Rabila bi pomoč. Prosim za nasvet.

Na ultrazvoku so mi ugotovili PCO sindrom. S partnerjem se trudiva da bi zanosila že pol leta. Ginekolog mi je prvo predpisal zdravilo Primolut - Nor. Kar sem jema 5 dni po tri tablete (od 21.12 do 28.12). Po krvavitvi od 3.1 do 7.1 sem pričela jemati klomifen. Tega se jemala od 7 do 12.1. Prosim katera  mi lahko izračuna kdaj imam plodne dneve. Kaj mislite kaj bo. S partnerjem sma imela odnos 14.1 in 20.1 ker dela na terenu. Prosim če mi lahko katera pomaga še danes. Hvala že v naprej!

ana
user posted image user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 65
21.1.2007 13:53:53   
kepica
Hvala mehurčiča za spodbudne besede. Tudi jaz ti želim, da tvoja M ta mesec vseeno ne pride. Nekaj upanja je še. Držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 66
21.1.2007 16:08:29   
stunfek
Ana. Težko bo to odgovoriti. Največ možnosti imaš, da bo to vedela kakšna v klubu klomifenk, ki je ena od tem na forumu. Vprašaj tam. Predvsem se neobremenjuj, kajti čas O je najbrž že mimo za ta mesec (lahko se motim). Mislim, da sta imela odnose kar na ta prave dni. Držim pesti in ne obupaj, če ne bo ta mesec! Srečno!

(odgovor članu ana2007)
Neposredna povezava do sporočila: 67
21.1.2007 16:40:37   
Anonimen
Zopet sem zmedena.. user posted image  bi morala dobiti 18. (verjetno, kajti pred tem je bila vedno točno 08. v mesecu, le decembra 18.user posted image ). In do danes je ni.
Vem, da bi morala narediti test, ampak.. me je prav malo strah, da bom zopet razočarana. Globoko v sebi upam, da je to to; a ne upam pa se prezgodaj veseliti.

< Sporočilo je popravil tianna -- 21.1.2007 16:41:08 >

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
21.1.2007 17:44:01   
stunfek
tianna. saj nimaš kaj izgubiti. vedeti moraš in zato naredi test. valjda da boš ful razočarana, če nisi user posted image  samo boš pa vsaj vedela. če te kdo razume smo vse tukaj na forumu, ki si želimo biti srečke nosečke. glavo pokonci in test pa naj bo kar bo. boš vsaj vedela pri čem si. če pa se ne počutiš neučakano pa počakaj še kakšen dan. kaj pa znaki? kaj pa BT? držim pesti in ti stojim ob strani v vsakem primeru. drži se!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
21.1.2007 19:32:21   
Anonimen
Stunfek, hvala za pozitivne besede. V torek bom naredila test, pa bo kar bo. BT si ne merim, tako da.. ne vem. Pravijo, da so boleče prsi znak, in mene zelooo bolijo že ves teden. Toda tega simptoma ne vzamem več resno, kajti prejšnji mesec so me tudi bolele, pa je user posted image  vseeno prišla. Neučakana sem ja.. mogoče tudi zaradi tega ni user posted image . Psiha dela svoje ja. Sem to občutila prejšnji mesec: morala bi jo dobiti 08., ampak sem bila toliko neučakana in pod stresom, da je prišla šele 18. No ja.. V torek zjutraj veselo na wc.. Kateri test pa mi priporočaš?

< Sporočilo je popravil tianna -- 21.1.2007 19:44:59 >

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
21.1.2007 19:43:51   
Bimba80
Se ena med vami ki bi rada zagledalauser posted image , pa teh crtic ni od nikjer. user posted image  bi mogla dobit ze okoli 5.1., par dni kasneje pa je danes 21.1. se vdno ni. Naredila sm ze tri teste in vsi so pokazali samo -, kaj naj mislim, lahko kaj upam ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
21.1.2007 19:47:33   
Anonimen
Bimba80, meni se je prejšnji mesec isto dogajalo. Zemujala mi je 10 dni, a user posted image  ni in ni bilo. Sprosti se, psiha dela svoje!
Srečno!!

(odgovor članu Bimba80)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
21.1.2007 19:50:50   
Bimba80
Dokler mi ni zamujala se sploh nisem neki sekirala, ker sem rekla, da itak ne more bit nic, ker sva komaj zacela delat na tem, pa zdaj te user posted image  ni od nikjer in niti user posted image . Zadnjo user posted image  pa sem imela 05.12.! Se malo pocakam potem pa ce je ne bo bom sla g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
21.1.2007 19:53:29   
tinci babinci
Bimba80,nič ne čakaj ti kar naredi test in seveda sržim pesti zate!!

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 74
21.1.2007 19:53:47   
stunfek
tianna. mislim, da je vseeno kateri test uporabiš. mene doma čaka baby check plus. nekaj takega. do sedaj sem vedno kupila clear blue, ker so mi ga pač ponudili. v tej lekarni pa mi je ponudila baby check in sem ga sprejela. prav vseeno mi je kateri je, da bi le pokazal user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?