Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
katere v januarju ne pričakujete... 24.1.2007 18:34:21
|
|
|
|
karatina
|
Jaz moje ne pričakujem v petek. Test bom naredila v ponedeljek (če bom vzdržala ). Držim pesti za vse nas. L.p.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 24.1.2007 19:13:53
|
|
|
|
Bimba80
|
Jaz sem ga ravnokar naredila in ponovno nic spet samo en -. Res razmisljam da bi sla na pregled g, ker je ze skoraj tri tedne, ki zamuja ta moja . Kaj mislite vi, se bo prikazala ali me samo malo hecajo tej testi in mi nocejo pokazat ? Razmisljala sem tudi da bi sla v laboratorij, samo nevem ce bi bil izid drugacen. Po taksnem zaostanku, bi ze moralo pokazat, ali ne?
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 24.1.2007 19:24:14
|
|
|
|
*marjetica*
|
Jaz bi šla na tvojem mestu na pregled h ginekologu. Držim pesti, da se vse obrne v smer tvojih želja. za srečo.
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 24.1.2007 19:29:08
|
|
|
|
Bimba80
|
Upanje je, pa ceprav misim, da ni nic.....samo, ker res nevem kaj bi ahko drugega blo da ni, ker do prejsnjega tedna nisem nic o tem razmisljala, ker sva sele zacla na tem in to v smislu, ce bo bo, ce ne pac ne.........kaj pa ce sem res ena med tistimi, ki jim vsi testi pokazejo -, so pa . Sigurno nisem , pa bi rada bla, ze ker mi toliko zaostaja:)
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 24.1.2007 19:32:25
|
|
|
|
stunfek
|
Če bi bila jaz na tvojem mestu bi šla h ginekologu. Naj naredijo še krvni test. Po tako dolgem zaostanku je možnost nosečnosti, brez da test pokaže , po mojem mnenju minimalna oziroma je ni. Malo mi je čudno to rečt, samo brez veze je, da sedaj upaš, potem boš pa samo hudo razočarana. Po tolikem času bi moralo pokazati, razen seveda, če si zanosila čisto čisto na koncu ciklusa pred pričakovano M. Kaj pa BT? Si to kdaj merila? Je đe povišana?
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 24.1.2007 19:41:44
|
|
|
|
Bimba80
|
BT nisem nikoli merila, mi je pa rekla svakinja naj poskusim zjutraj si jo zmerit in ce je nad 37, tam nekje naj bi to bil znak . Imam ze termometer nastiman na nocni omarici, pa vedno pozabim. Merit pa si jo moram nujno zjutraj ne? Bom bla pridna, pa si jo bom jutri zjutraj, pa se G bom poklicala, da se narocim.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 24.1.2007 20:24:04
|
|
|
|
Valery
|
Pozdravljene! Jaz pa še zmeraj čakam! bi naj NEdobila 17.01., po najdaljšem ciklusu 20.01..Naredila sem BCmini v torek, 23.01. vendar je le-ta bil negativen. Do petka počakam (če bo mogoče), potem pa naredim znova test, če je sploh še upanje. Mehurčica, žal mi je zate, da se vama z dragim ta mesec ni obneslo.Ampaš veš kaj pravijo;Za vsakim dežjem posije sonček. Držim pesti za vse, ki upate (upamo) !!! Lp, Valery
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 24.1.2007 21:11:47
|
|
|
|
stunfek
|
Zelo velikokrat se zgodi, da M ni, test pa je negativen. No, saj je celo ena tema odprta s tem naslovom. Me prav zanima, koliko takih primerov se statistično gledano potem konča z nosečnostjo in koliko z ? Upanje pač ostaja, fokler ne zagledamo tečke rdečke. Jaz pričakujem M 29.1. ampak FF mi jo izračuna za 31.1. Katero mislite naj upoštevam?
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 24.1.2007 21:21:52
|
|
|
|
Bimba80
|
Ne upostevat nobene Nevem ker nisem nikoli tako racunala.....
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 24.1.2007 22:19:35
|
|
|
|
Valery
|
Stunfek! Upoštevaj le na testu! Lp,Valery Držim pesti, da bodo prvi dnevi februarja zate nepozabni in boš !
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 24.1.2007 23:31:22
|
|
|
|
Pandica
|
stunfek, Jaz sem še vedno v pričakovanju pozitivnega rezultata , ker moje M še kar ni Bom še počakala zdaj par dni in še pol naredila en test, če nebo prej rdeča tečka prišla.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 25.1.2007 9:46:30
|
|
|
|
stunfek
|
Pandica, kolk časa ti pa že zamuja? Ja, Valery, se strinjam glede upoštevanja na testu...hehehe. Jaz ga bom , v primeru, da M ne pride delala 18. dan po predvideni O. To bi bilo v začetku februarja. Zdej samo upam, da M ne bo .
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 25.1.2007 14:00:05
|
|
|
|
Pandica
|
stunfek, M naj ne bi dobila 21. oz.22.1. tako, da mi zdaj zamuja okrog 3, 4 dni. Res pa je, da še najdaljši cikel ni mimo in še vedno lahko rdeča tečka pride kar pa upam, da seveda nebo. Zaenkrat še je ni A nebi bilo krasno, da bi obe sporočili veselo novico, da sma ? Držim pesti za vse nas, ki še čakamo na
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 25.1.2007 14:08:47
|
|
|
|
stunfek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica A nebi bilo krasno, da bi obe sporočili veselo novico, da sma ? Držim pesti za vse nas, ki še čakamo na Ja, čuj, to bi pa blo fino!!!
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 25.1.2007 20:14:13
|
|
|
|
stunfek
|
Ali nas sedaj tako malo ne pričakuje več v januarju, da je tlele čisto mrtvilo?!? Meni se je danes spustil en mozolj pod brado in že travmiram, da je to najbrž znak prihajajoče nezaželjene M. Če sem bila dosedaj ponosna in mirna kot kip svobode v New Yorku, to sedaj nisem več. Pa nič ne morem storiti pri tem. To je tečnost tega čakanja. Niti ne slutim. Ne slutim, da bi to morda bilo to in ne slutim, da nimam možnosti. Kar nič. Kar čakat moram in pika. Katere ste še preostale v čakalnici za januar? A lohk slišim kakšno tolažilno ali vzpodbudno besedo prosim .
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 25.1.2007 20:16:38
|
|
|
|
*marjetica*
|
Stunfek, ne obupat! Saj bo. Držim pesti, da na zagledaš vsaj še 9 mesecev. Samo pozitivna bodi, velja!? Lp
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 25.1.2007 20:24:49
|
|
|
|
micla
|
Evo, jst sm še tukaj. Moj datum je 31. Torej bom čisto zadnja "nečakajoča januarka" Upam, da se bo čakanje splačalo, čeprav imam tak bad feeling in za razliko od tebe se mi je danes pojavil mozolj na čelu. Ni kaj, smo kot pubertetnice. Še malo zdržimo in kmalu bomo vedele pri čem smo. Držim pesti da zagledava . Sem malo zapretiravala s temi plusi, ampak kaj ko si ga tako želim.
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 25.1.2007 20:33:12
|
|
|
|
Valery
|
Hej Stunfek! Vsekakor nisi sama ! Jaz že od sobote 20.01. čakam kaj bo. Prsi imam napete, malce me ščipa v jajčnikih drugače pa se počutim povsem vredu. pa od nikoder; kar je super seveda. V torek 23.01. je bil test negativen , jutri zjutraj pa bom ponovno naredila test. Upam na ! Morda pa bova ujeli še zadnje dneve januarja skupaj! Držim pesti tudi zate!Mozolj pa zanemari; morda je le reakcija na stres ali na trenutne zimske temperature in smog !!!Drži se in nikar se ne predaj! Vedi, da sem ti v oporo tako kot vsem, ki upate (upamo) na !Poročaj kako napreduješ... Lp,Valery
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 25.1.2007 20:57:49
|
|
|
|
stunfek
|
Hvala punce. Se takoj bolje počutim.
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 26.1.2007 0:11:24
|
|
|
|
Pandica
|
Stunfek, Valery in Micla a na mene ste pa čisto pozabile? Jaz sem še tudi v čakalnici za januar. Valery jaz pa moje M nisem pričakovala v ned. 21.01. oz. pon. 22.01. , pa sem pol tudi test delala v torek 23.01. Sicer ni bil negativen, se mi zdi, da se je pokazala čisto bleda črtica, samo nisem prepričana, da je to to. Tako, da še imam vedno nekaj upanja, ker še zaenkrat tudi vedno ni . In si želim, da je tudi nebo več nekaj časa. Kdaj bom pa delala ponovni test pa še ne vem točno, verjetno v začetku drugega tedna in upam, da vse zagledamo . To bi bilo super, kajne punce? Valery, zate pa še posebaj stiskam pesti za zjutraj, ko boš delala test in le sporoči nam veselo novico, da si zagledala + in si srečka . A še te lahko vprašam kateri test delaš ti? Jaz sem delala v torek Seratec diagnostica test pa ne vem, če so ti testi vredu?
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 26.1.2007 10:59:12
|
|
|
|
Bimba80
|
Drage moje punce v cakanju da je janurja ne bo, se jaz na zalost od vas poslavljam, ker se je ta tecnica pojavila po 52 dnevih. Upam da je drugi mesec za dolgo casa ne bo, da bo test pokazal in bom srecka . Vam vsem pa ki je ne cakate, pa da je ne bi docakale in da bi vam pokazal test en velik + in bi ble .
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 26.1.2007 10:59:13
|
|
|
|
Bimba80
|
Drage moje punce v cakanju da je janurja ne bo, se jaz na zalost od vas poslavljam, ker se je ta tecnica pojavila po 52 dnevih. Upam da je drugi mesec za dolgo casa ne bo, da bo test pokazal in bom srecka . Vam vsem pa ki je ne cakate, pa da je ne bi docakale in da bi vam pokazal test en velik + in bi ble .
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 26.1.2007 10:59:13
|
|
|
|
Bimba80
|
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 26.1.2007 11:11:50
|
|
|
|
Ursi2
|
No, vse čakajoče in ne čakajoče na ! Tudi jaz jo čakam. Nekako včeraj ali danes bi jo morala dobiti. Sploh ne vem, kaj naj si mislim. Tako sem že na koncu z živci, da sploh ne vem, kaj naj. Kakko naj se še učim ob takem? No, upam, da ne bo kaj, vendar moje upanje že 4 leta ne pomaga, tako da.................! Ampak mogoče pa le, ali ne! Držim pesti za vse, da čimprej zagledate !
|
|
|
|
RE: katere v januarju ne pričakujete... 26.1.2007 12:24:36
|
|
|
|
Pandica
|
Valery, A si naredila test? Sporoči nam veš, da smo firbčne Stunfek, kako kaže? Moje M še vedno ni , saj ne morem verjeti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?