|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
17.1.2007 9:53:43   
leli
Neža,če hodiš v Maribor se boš jutri začela pikati z Gonalom.Če si prej že imela DIPH. se boš pikala z dvojno.Te prve inekcije še baje ostanejo.Tako so mi v bolnici povedali.Držim pesti zate za čimveč foliklov.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 151
17.1.2007 9:54:02   
citrončica
Ja, Neža81, zdaj pa dobiš še gonal, 14 dan Suprefacta naj bi ga začela uporabljati....si dobila navodila , ko si Suprefact dobila? Tam imaš točno razloženo...
Glede M in UZ.....mislim, da ne boš ne prva, ne zadnja, ko boš prišla z M na UZ,
le me tega nismo navajene, njim pa je normalno..user posted image
Zdaj pa kar veselo nadaljuj, s špikanjem, z učenjem..., da se ti uresničijo želje.....novoletne se baje še niso vse izpolnile!?!user posted image

Bety upa, lignje?Pa ribe?morske?
To pa je nekaj novega......jaz sicer obožujem morsko hrano, a zdaj mi ni prav nič pasala....no, pa itak je zdaj prepozno, a me vseeno zanima.....user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 152
17.1.2007 11:05:30   
Sulfinija
Punce vsem srečno.Kako lepo vas je brati,jaz pa še sploh ne vem kdaj bom začela,kajti moje pošte ljube še kar ni.Čakam,čakam pa upam,da so jo vseeno kdaj dočakam.Mogoče katera ve katerim sedaj v MB pošiljajo vabila?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 153
17.1.2007 11:19:13   
anadejka
Hojla Klepetulje,sam mal da vas pozdravim user posted image  Sem vesela za vsako posebej,da vam "dogaja",se pridno špikate in tut rezultati bodo enim prej,enim pa mal kasnej pršli user posted image .Važn da bomo na konc,po vseh mukah in prešpikanih stegnih in rokah vse mamice,pa se bomo dobivale z vozički in bodo naše pogovore o inekcijah in glavobolih zamenjali pogovori o dudkah in slinčkih user posted image
Sem vam kr mal fouš,k vidim da ste vse tako navdušene in full čutim vaše veselje in polno upanja pričakovanje na pluske user posted image
Mi pa še vedno čaaaaakamo.7.feb.imava komaj tiste tri razgovore (psih.,soc.,prav.),potem pa Bog si ga vedi koliko dolgo še.Upam,da se bodo izvajale še kakšne akcije na podarjevanje celic in kmal prideva tut midva do svojega sončka user posted image .
Danes zjutraj sem imela najsrečnejše sanje v življenju.V naročju sem imela najlepšega dojenčka,z velikimi modrimi učki,ki je bil čisto moj,pa pa tako lepo in milo me je gledal,ko sem mu pela uspavankouser posted image .Fuullll sem bla srečnauser posted image !!Potem pa naju je zbudila ura in sanj je bilo konecuser posted image  Grrr sovražim službo!
He he k je ura brnela sm še na pol v sanjah možu rekla,da naj jo ugasne k sm glih otroka dala spat,da ga ne zbudi hehuser posted image  nč mu ni blo jasn user posted image .Upam,da imajo te sanje vsaj kakšen dober pomen user posted image

Uglavnem babnce fajn se mejte,pa velik pluskov in čimmanj razočaranj vam želim!!!Srečno!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 154
17.1.2007 11:33:59   
citrončica
Ja, po vseh teh lepih novicah je ponavadi tako, da se enkrat končajo....
kljub nikakršnim znakomuser posted image  se je ravno pojavil rjav izcedek, ki nakazuje prihajajočouser posted image ............user posted image
Izgleda da je to to za moj 1 IVF postopek................

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
17.1.2007 11:48:27   
Sulfinija
Citrončica!

user posted image user posted image user posted image user posted image ,žal mi je.Vendar še naprej bodi optimistična saj dokler ni M je še vedn upanje.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 156
17.1.2007 12:40:32   
anadejka
Ja Citrončica moje sožaljeuser posted image .Vem kako hudo ti jeuser posted image .
Ampak za vsakim dežjem posije sonce 100 %.Zdaj se izjokaj,če tako čutiš,potem pa spet na nage,zavihat rokave in počasi v nov boj.
Ne daj se in drži se!!!Srečno!!!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 157
17.1.2007 12:53:47   
Hope2
Citrončica, probaj še vzdržat kak dan mislit pozitivno, vsaj dokler se ti ne vlije. Ni še nič izgubljeno, dokler ne pride prava user posted image . Se je zgodilo, da je pršu rjav izcedek, ap je vseeno bila nosečnost, zato ti upanje vedno ostane, dokler tako neželjene user posted image ni. Veliko punc ti stoji ob strani in ti drži pesti, da bo uselo in tudi ti moraš bit tako pogumna. Če se bo pa vlilo, pa se zjokaj. Jokaj in jokaj, ne zadržuj bolečine v sebi. Ramen imaš na temu forumu veliko in vsaka od teh ti daje možnost, da se nasloniš in jokaš.
Še kako vem, kako zelo hudo ti je, ampak verjemi ni konec sanj, četudi pride user posted image . Si močna oseba in NIKOLI NE OBUPAJ. Verjemi v srečen konecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 158
17.1.2007 13:21:23   
citrončica
Punce, hvala za lepe želje in podporo,
ja malo še vedno upam, da se ne ulije, čeprav bolj slabo kaže,
tako da se pripravite na poplaveuser posted image user posted image ,
ja saj dobro vem, da ne more kar vsem prvič uspeti, pa vseeno, ko si sam na tem..............
Še dobro, da imam še vas vse....hvala........user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 159
17.1.2007 14:12:25   
Crnitulipan
Citrončica drži se!!! NI še vse izgubljneo, dokler menstruacija res ne pride.... Pač prvič ni uspelo, bo pa drugič ali tretjič ali...
Tudi jaz upam, da mi uspe v prvem postopku.. .. se mi zdi, da bi kar moralo uspeti...
Mislim, da si vsaka od nas to res želi, amapk statistika je statistika in tistih 30% uspešnih vgnezditev - nosečnosti je pač samo 30... tako to je.

Tudi jaz bom razočarana če v prvo ne bo šlo, ampak mislim, da smo tu same borke in trenba bo v nove boje če ne uspe.

Jaz sem že včeraj po transferju rahlo krvavela - no, tak rjav izcedek je bil, pa še danes zjutraj sem ga imela, tako da sem res na trnih kako se mi bo izšlo... Ginekologinja mi je rekla, da bom verjetno krvavela... ne vem pa kako dolgo to lahko traja.
Ali ima katera od vas podobne izkušnje?

Citrončica, pazi nase in držim pesti, da ne bo nič od user posted image ,
Čarna

Neposredna povezava do sporočila: 160
17.1.2007 16:46:41   
citrončica
Crnitulipan, pa tudi vse ostale, hvala za vse lepe želje, za vzpodbudo...
zdaj se je dokončno odločilauser posted image , in se ulila,
jutri kličem kako je z novim postopkomuser posted image ,
danes bo še kaka poplavauser posted image ,čeprav mi še izgleda ni prebilo, da je to to, potem pa naprej........

Še enkrat pa vsem hvala....

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 161
17.1.2007 16:53:00   
nenna

Čao,mene pa zanima ali je katera izmed vas kadilka in je v ivf postopku.Namreč jaz sem kar strasna kadilka in me mal skrbi kolk
kaj kajenje vpliva na postopek.Ali je res manj možnosti kot pri nekadilkah?Sej drugač sem res pripravljena pustit cigarete,toda
mal se bojim,da ne bom pol še bolj žinčna pa naredila še več škode.
Ali pa naj bi samo zmanjšala recimo 2 cig. na dan.
Kaj pravite punce?Sam ne me kregatuser posted image .

POZDRAVČEK

Neposredna povezava do sporočila: 162
17.1.2007 20:30:42   
pika74
najprej odgovor nenni... jaz nisem nikol kadila user posted image  in sem v ivf postopku.

anadejka - lepo, da si se oglasla user posted image . Navijam zate, da se tole doooooolgo čakanje kmalu premakne v postopek. Oštja, ma a vidva morta še k psih., soc. in ostalim na pogovoruser posted image . Hudiča, a če se gre pa splav delat, pa ni treba nč na te razgovore. Mislm, sej jest sm zagovornik, da ne bi blo treba ne za eno ne za drugo na razgovore... sam po vsem tem, kar sta vidva že dala skoz na GK, pa mislm, da res ne bi blo treba še to. A je to običajen postopek?

citrončica... žal mi je, da se je tako končalo...user posted image user posted image user posted image .

neža81 pišuka, a še zmeri vetrovi? Zdej sm pa v dilemi...user posted image user posted image user posted image  mogoče bo pa res treba kej naštrikat za tvojo "boljšo" polovičko user posted image user posted image user posted image  Pa čestitke, da si dobila Muser posted image user posted image user posted image . Moja je zamujala ene 4 dni in sem bla kar nestrpna že na koncuser posted image .

mojca9000 - če ni pošte, pa mogoče ne bi bilo slabo, če bi kar poklicala in jih vprašala, če so te kje založili. Probat ni greh - mogoče boš pa kaj prej na vrsti. Držim pesti.

Ostalim en velik objemček user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem zadnje dni (odkar jemljem še Gonal zraven Suprefacta) zelo
zaspaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaanaaa.... hudo je zjutraj, ko pridem že v službo ful zaspana... in si skuham en kofeuser posted image ... pa nč ne nuca... pa pol še eno šalco skuham user posted image ... pa še zmer nč ne nuca... pol pa zeham in zeham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tja do konc šihta user posted image .

Sem pa tja mal špikne spodaj v jajčnikih. Ma ni panike. Popoldne - proti večeru pa ponavadi začne glavca bolet... in okrog 7h, 8h me začne že zmanjkvat, tko kot zdele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in počas bom mogla kar u flike user posted image user posted image user posted image .

Ajd držte se vse po vrst user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 163
17.1.2007 20:39:24   
Sulfinija
Pika!

Ne me strašiti no,da so me založili.Decembra sem poslala mail pa mi je točno napisala dan,ko so me dali ponovno na listo in zraven napisala,da je čakalana doba eno leto kar bi pri meni pomenilo marca.Samo kok vem je v tole eno leto štet že tudi postopek,tkole da bi jaz v kratkem morala prejeti pismo,če ne pa bom drugi teden začela težiti,ker na predvčerajpnji mail še vedno nisem dobila odgovora.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 164
17.1.2007 21:21:49   
Neža81
Glede kajenja: kadila sem od 17 leta.... čisto različno na dan, a največ do 10 cigaret na dan, če nisem šla v gostilno. Če pa sem šla v gostilno al pa žurat med vikendom, pa sploh nisem rabla vžigalbika, ker sem kadila cigareto za cigarero.
Ker pa sem v postopku sem se odločila prekinit s kajenjem in si od prvega decembra nisem prižgala cigarete.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, po meni bodo na ultrazvoku štorali, čeprav imam močno Muser posted image user posted image user posted image  .... bleeeeeeeeeeeeeeek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem si pičla inekcijo in mi že rit razganja user posted image user posted image user posted image , moj pa se že prek glave pokriva user posted image user posted image user posted image . Pika, moj je danes v dnevni spal, ker ni zdržal zraven mene. Zdaj vidiš, da je res kriza. Danes mu z veseljem prdnem, ker me je nekaj razjezil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ostale že spite?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 165
18.1.2007 7:39:05   
anadejka
Nenna mogoče je res zdaj čas,da začneš razmišljat o tem,da bi nehala kaditi.Če boš imela uspešen postopek in zanosiš,si menda po vseh mukah,ki jih prestajaš ne želiš zakajevati še svojega nerojenega otroka.Verjetno mu želiš le najbolje,ane?Cigareti pa mu sigurno škodujejo.
Glede zanositve z zunajtelesno oploditvijo je res dokazano,da ženske ki kadijo,ter ki imajo prekomerno telesno težo (maščobo) težje zanosijo.Še najbolj pa pada procent uspešne zanositve že po 30 letu.Torej so leta tista,ki so najbolj "kriva" za težave pri postopku.Joooj mal sm čudn to napisala,ampak upam da razumeš.Nekak tako je men dr.Drobnič razložu.Jest sem tut že bila eno leto nazaj v postopku,sem tut kadila,pa še močno predebela sem bila.Zdaj že pol leta ne kadim,pa še nekaj kilc sem uspešno dol sklatila.Vse je v glavi.Sama s sabo moraš opraviti in si dati cilj - otroka user posted image .
Zdaj ko si v postopku je bolje,da počakaš in vidiš kaj bo.Če zanosiš,ni dobro kar naenkrat nehat kadit,saj je to šok za telo in otroka.Če pa postopek ne bo uspel,naredi nekaj zase.Živi zdravo in ne jemlji vsega z muko,ampak z zabavo.Uživaj življenje user posted image  (čeprav je včasih težko) Vse se da!

Pikaaauser posted image  kako si ti??Ma veš,da mislim in navijam jest zate!!!Da te že letos srečam v trgovini z vozičkom!!
Jaaa postopek je tak,da moraš opraviti te tri pogovoreuser posted image .Če so vsi do zdej morali,bova tut midva.Sej ni noben bav bav.Veš nima se smisla sekirat in preveč razmišljat,ker se sam živčki kravžlajo in srčak boli.Itak mam pa toook dela,da niti nimam časa še na to mislt.Skrbi me le to,ker leta kar tečejo in sem vsako leto starejša.Ampak kakor mi je usojeno,tako pa bo.Če bo?Bo.Če ne?Pa ne.Tko pač jeuser posted image

Šibam zdej še mal delat.Mejte se user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 166
18.1.2007 18:04:09   
Neža81
Kam ste se vse zguble?

Jaz sem bla na ultrazvoku danes prvič in sem dobila gonal. Billi sta kar dve dohterci in ena je rekla lepo število foliklov in to je vse. Ful me je bolelo, ko mi je delala ultrazvok pri levem jajčniku. Ta jajčnik ponavadi vedno bili ko grem k GIN na pregled, vendar je baje vse vredu. Dohterca je govorila oni drugi še o nekih kristalčkih pri levem jajčniku user posted image user posted image user posted image . Vprašala sem ju če je vse vredu, pa sta rekli da je za začetek vse vredu.

Ko sem oa šla k drugi dohterci po gonal pa sem jo malo vprašala glede foliklov, mi je rekla, da je še prehitro da bi kaj točnega povedla. Iz kartoteke je razbrala da je na desni strani pridelanih 6 foliklov, majhnih. Na levistrani pa ne ve če jih nič ni blo, al pa oni dve dohterci nista nič napisali. Nekaj me čudi: 6 foliklovje lepo število? user posted image  No, ne vem kolko jih pridelajo druge, ampak meni so to ne zdi ravno lepo število. Pa še majhni so. kaj spet to pomeni? Imate kaj več izkušenj s tem? Vem, da paničarim, ker je to zame prvič, pa tudi strah me je, ker je rekla, da so mali, čeprav ne vem ali je to dobro al slabo.

Danes ste pa res nekam tiho...pika najbrž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  al pa pridno štrika. Kje ste pa ostale?

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
18.1.2007 18:14:29   
pika74
O lejo nežo user posted image

ti, glede teh foliklčkou... jest nč ne vem...user posted image ... men ni nč rekla. Drgač pa počaki mal s temi foliklčki... to je bolj važno takrat, ko je punkcija. Bolj, ko se bliža punkciji, bolj se veča njihovo število in velikost. Zato kar na izi punca. Nč se sekirat. To škodi lepoti user posted image .

Jest sm si pa zdele prek neta naročla neki babjega user posted image  - en katalog od Quelle in en katalog od Neckermanna. Zdej morm pa še zbrskat, če obstaja še kej podobngauser posted image ... da se bom mal pasla po cunjcah, ko bom počivala doma po punkciji user posted image .

Pa še neki me zanima - kako ste kej s kilogramčki? Jest sm se pri prvem IVF kr ene 2-3 kilce zredla. Zdej pri tem IVF sem pa v bistvu odkar jemljem te inekcije kar shujšalauser posted image  za ene 2 kilce. A je to normaln? Pismu, nč mi ne paše jest... kar pa vase dam, me pa pol včasih kar trebuh boli, pa kar sito se počutim. Se mi zdi, da mi ta Suprefact pa Gonal že ven iz ušes lezeta user posted image user posted image user posted image . Dons zjutrej se mi je pa zdel, da mam prou zadah po Gonalu user posted image user posted image user posted image .
No, še malčk, pa bo konc... vsaj upam. Sej se kr dobr počutim... sam tale user posted image  me mal daje - predvsem med službo in proti večeruuser posted image .

Lepo se mejte in lep pozdravček vsem skup!

pa-pa
user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 168
19.1.2007 7:08:35   
pika74
ajoooooooj spet bom zakomplicirala user posted image user posted image user posted image

dons zjutrej se mi je Gonal svinčnik zataknu nekje na polovički user posted image user posted image . Sploh ne gre več ven, čeprav je not še Gonal...user posted image . Se pravi mi ga bo zmanjkal user posted image . Pa sm vzela drugi svinčnik, ki naj bi bil samo za 3x (not je manj Gonala) in naštimala na 37,5 in ni šlo nč ven user posted image . V drugo sem dala kar na 225 in not v bušija. Pol sm se pa spomnla, da bi mogla prej probat, če je še kej zraka not in to ven dat. Zdej pa ne vem, če sem sploh kej not vase dala Gonala donsuser posted image user posted image user posted image .
Pa itak mi ga bo zmanjkal... morm it te dni v GK in jim razložt, da se mi je svinčnik pokvaru user posted image . Ma že tko je zakompliciran... a se mi mora še to dogajat! Jebuser posted image . Sej vem, če zdej ne bo ratal, si bom glih to očitala...smotka smotana!

Vam bom javla, kaj bom rešla...šibam zdej v službo (z gonalom al pa tokrat brezuser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 169
19.1.2007 8:02:35   
leli
Neža Neža!
Šest foliklov je boljše kot nič!Mali so pa še ker je to čisto normalno saj bodo komaj sedaj začeli rasti.Boš videla pri naslednjem ultrazvoku bodo že večji.Ne obremenjuj se toliko in se prepusti strokovnjakom.Tudi z enim foliklom so že zanosile.Citrončica ti pa nič biti žalostna .Pripravi se za nove boje.Prvič pravijo,da moraš imeti tudi malo sreče da prvič uspe.Jaz sem stara 41 let sedaj sem drugič v postopku in ne mislim obupati.Če ne bo zdaj bo pa tretjič ali pa ....

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 170
19.1.2007 8:36:40   
Neža81
Jutro!

Danes sem se fajn naspala, ker sma bla z mojim včeraj v avstriji in sem med zapravljanjaem ojrov - s pohrustanim r-jem (to sem nemško izgovorjavo napisala) kupila tudi ogromne slušalke, ker že leto dni slabo spim, ker moj tak fejst hrgoooooooooli. user posted image user posted image user posted image  Slušalke sem si zvečer priklopla na prenosni računalnik, vtaknila vanj cd in poslušala muziko. Joooooooooj kak je blo fajn, ko nisem več slišala hrgoljenja!!! Ker so slušalke tak ogromne, zgledam z njimi kot cestni delavec, ki ima slušalke  na ušesih zaradi razbijanja asfalta user posted image user posted image user posted image .

Leli, hvala ker si me potolažla. Samo čudno se mi zdi, da se naj ne bi na levi strani nič foliklov ustvarilo. SIcer je dohterca govorila o nekih kristalčihr ne vem, kaj to pomeni. Bomo videli v četrtek na ultrazvoku. Leli, kako daleč pa si ti s postopkom?

Pika ....sem prav razumela, da si si dala večjo dozo Gonala? V navodilih piše, da če si pozabiš dati en dan gonal, potem ne smeš dati večje doze ampak se posvetovati z zdravnikom.Nič te nočem strašit, ampak res sem to prebrala. Saj jaz si pa moram danes prvič sama dat gonal. Dobila sem samo eno peresnik, dakati pa si moram po 150. Kako si iztišneš zrak iz peresnika? Vidim, da je v mojem peresniku mehurček kar velik - zrak? Pika, ti pa najbolje da pokličeš v ambulatno za neplodnost, tam ko si dobila te inekcije in vprašaj kaj je za storit. Tako boš najbolj mirna.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 171
19.1.2007 8:48:19   
Neža81
Se vidi da mam roko v gipsu, ker delam tolko napak.user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 172
19.1.2007 9:19:33   
Crnitulipan
Leli pozdrvljena,

me veseli, da je tu gor tudi kaka mojih let - jaz sem 40. Sicer se ne počutim niti malo 40, ampak 40 je 40 kot številka drugje kot recimo 30... In imam ravno tako volje za drugi, in tretji in ...ne vem kateri postopek,
Če seveda ta prvi postopek ne uspe... Sem tretji dan po ET, doma, popolnoma pomirjena, ker lahko končno delam tisto, kar sem odlašala in odlašala in...
Imam dober občutek, pa vendar je treba imeti pred očmi statistiko IVF +  upati na srečo, ki je ravno tako potrebna.

Pika74 - mogoče ne bi bilo slabo (tako kot ti svetuje tudi Neža81), če vzameš oba svinčnika in razložiš sestri na oddelku oziroma tam kjer hodiš  kaj si si aplicirala.  Ti hormoni niso kar tako... Je pomembno, da s redno aplikacijo vzdržujemo terapevtsko koncentracijo, saj le ta zagotavlja stimulacijo, pa da se bodo jajčne celice v folikligh enakomerno razvile...
Punce pazite nase,
Čarna

Elysabeth - nič se ne javiš kako je bilo po ET???? Upam, da je vse v najlepšem redu.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 173
19.1.2007 9:50:26   
citrončica
Crnitulipan, leli,
tudi pri teh letih ne obupajta, gremo za vama..user posted image
Jaz sem se sprijaznila, poklicala na kliniko in pokličem aprila za nov postopekuser posted image ,tako da je to zdaj mimo...
Držim pesti pa za vse, ki čakate na user posted image !!

Neža, na prvem UZ vidijo folikle, ki so že tolk veliki, da jih opazijo na ekranu,
tko da jih je naslednjič lahko že več....jaz sem imela na eni strani 4, na drugi 5,
na punkciji pa 16 celic!??!Tako, da ne obupaj!!user posted image

Pika, ti pa se le pozanimaj, kaj je s tvojim svinčnikom, sicer je v njem še vedno nekaj rezerve, tudi, ko se sprazni, pa vsaj za naprej vprašaj, da si boš pravilno dozirala!user posted image

Ja,zdaj pa naprej v "nove zmage", ne!!

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 174
19.1.2007 10:40:56   
Sulfinija
Elisabety!

Kje se skrivaš ti?Kako so kaj vajine user posted image user posted image user posted image ?Javi se nam,ker me že vse prsti bolijo na rokah in nogah tkole vam držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?