|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 11.1.2007 15:18:32
|
|
|
|
Crnitulipan
|
No, pa je tudi famozna punkcija mimo....Ja, Čiška so me kar namatral.... Tebi čim mirnejše dni, vsem ostalim SREČNO. Malo sreče pa tudi potrebujemo, navkljub lepim celicam, dobri hrani, nevemkakšnim prehrambenim dodatkom... na koncu je pomembno, a se jajčece oplodilo, potem koliko jačec se je oplodilo...nakar : a, je vgnezdil ali ne.. in, ko pridemo do uspešne vgnezditve, nas čakajo novi strahovi...kako bo potekala nosečnost v prvih mesecih, se tresemo, ko hodimo v WC preverjat 'situacijo'..., po tem : a se bo srečno izteklo... Vsem nam želim, da bi imele čim prej te zadnje skrbi. Na punkciji nas je bilo kar precej. Moram rečt, da je bilo kar OK, vmes me je dvakrat grozljivo zabolelo - še zdaj boli - pa mi je, ne vem kdo je ta ginekologinja z rdečimi kratkimi lasmi, povedala, da imam folikle bolj zadaj, ker je tudi maternica bolj zadaj in je zato tako zabolelo.. Moram rečt, da ni ravno 'zabavno', je pa bilo za preživet. Pridelala sm 11 foliklov, zdaj pa upam, da se jih bo vsaj nekaj oplodilo in pridem do transferja..... Grem počivat.... čist utrujena... Pozdravček, Čarna
|
|
|