2mak
|
Hej! Ko sem prebrala, da se dobite danes Pod vodo, sem pomislila, da bi se vam pridružili tudi midve, pa sva bili že zmenjeni, tko da mogoče kdaj drugič. Sem si pa fotke od zadnjič ogledala, samo bi rabila kake podnapise kdo je kdo. No, le Meto sem spoznala, ko ima tak lep slinček!!! Jaz trenutno sama uživam ob računalniku, ker sta šla moja ljubčka spat. Mi je tko fino, ker jo lahko tudi tati uspava! Odkar je čez dan ne dojim več, je tole s popoldanskim spanjem čisto enostavno - malo se pomuckava, pa kar sama zaspi. Je pa taka certa, da ni večje! Ko bi se muckala, me celo preščipa po rokah in prsnem košu. Včasih kar zvezde vidim!!! A še kateri od vaših malčkov ščipa? Ona to počne zgolj iz ugodja! *Zvezdica*: Glede tistih zatrdlin, ki jih imaš, ti tudi jaz priporočam, da se greš pokazat! Meni so se bulice pojavile zadaj na glavi in vratu, 6 sem jih imela, pa sem morala k otorinolaringologu, saj niso vedeli od česa bi bile. Tam pa so ugotovili, da so otekle bezgavke, pa tudi na vratu so bile precej otekle (en večer se mi je zdelo, da sem pojedla dve teniški žogici - groza!), pa so me poslali na punktiranje. Ker niso ugotovili kaj bi bilo, moram zdaj še na test za toksoplazmozo. Bulice imam še vedno (cca 1 mesec), samo bolijo me pa ne več. Tko da mislim, da ti ni treba nič čakat. Pojdi se pokazat, da boš imela eno skrb manj. Pa še to: bulica še ne pomeni rak! Moja mami je bila pred kratkim operirana, ker je imela na dojki otrdlino, a ni bil rak. Misli pozitivno, pa bo. Jaz vsekakor držim pesti, da ni nič!!! Mogoče ste tole vprašanje že predelale, a nisem videla: zanima me, če boste dale otroke v vrtec ali zasebno varstvo? Jaz jo bom dala v jasli, ker ne poznam nobenega, ki bi mu jo lahko zaupala, čeprav bi mi bilo to glede na moj delavnik (od doma bom odhajala ob 11-ih, domov pa pridem malo pred 17.) najbolje. Včeraj zvečer me je pošteno stisnilo, ko sem pomislila, da jo bom potem tako malo videla. Sem pa bila tudi sama vzgojiteljica v jaslih in mi je približno jasno kako tam zgleda. Sedaj grem pa še malo pobrskat po netu preden se moja miška zbudi. Uživajte!2mak
|