|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
14.1.2007 11:15:15   
mojčika
http://mojaduda.si/site/narocilo.html

Če katero zanima, jaz sem jo morala naročit, pa čeprav ne vem, če ji bo pasala user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
14.1.2007 15:59:02   
mojčika
No se vidi, da je vikend in lepo vreme, se bom p malo sama s sabo pogovarjalauser posted image

Danes sva bili do 15. ure brez vročine, seveda je začela zopet rasti, zdaj je zaspala, očitno še ni minilo, zobek je še vedno pod kožo, sem pa prej videla, da je res tik pred zdajci in je grozno velik in širok za enkouser posted image , bomo videli, kako bo zgledal, ko pride na dan...

Danes jo je tetica naučila delati z usti indijančke, jej je smešna, ugotavljam pa, da raje posnema tujce kot mene, kaj vem, zgleda, da je bolj zanimivo, ko je kaj novega...user posted image

No zdaj pa bom malo čakala, da se kaj javiteuser posted image , sebi nimam več kaj dosti povedatuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
14.1.2007 17:14:34   
Anonimen
Hihi, Mojčika, da se ne boš sama s sabo pogovarjala, bom še jaz kaj dodala.

Joj, ste vsi bogi, MM in Flecker, hitro se pozdravita. Ksenja, ti pa pazi nase.

Hihi, likanje... jaz sem se tako dolgo psihično pripravljala, da napadem tisti velik kup cunj, da se je na koncu mož opogumil pred mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zvezdica, da bi se kar sama oglasila glede službe pri nekem podjetju, mogoče sploh ni napačna ideja. Tako je dobil sedanjo službo moj mož. Prijavljenih je bilo čez 100 kandidatov, on je šel tja osebno in s sabo vzel življenjepis, potem se je s šefom malo pogovoril in mimo vseh prispelih prijav prišel med 4 finaliste. Na zadnjem razgovoru so potem izbrali njega. Saj veš, prvi vtis je najpomembnejši. In če te spoznajo osebno, je to nekaj čisto drugega, kot ena izmed prošenj.

Barba, uf, so prasci na teh faksih, ko tako spreminjajo pravila sredi leta. Koliko truda gre v nič. Mogoče pa se vseeno da delat prek študenta, četudi diplomiraš? Jaz sem namreč na eni smeri diplomirala, potem se mi je zaključil status študenta (drugo diplomo sem še morala narediti), ampak sem vseeno lahko delala prek študenta še eno leto. Mogoče bi vprašala na študentskem servisu, če obstaja taka možnost tudi, če si že diplomiral? Jaz sem morala samo en obrazec nesti potrdit na refreat in dati izjavo, da nisem prijavljena na zavodu.

Čebelica, glede vrečke: res je fajn, če jo prej nič ne namažeš s kremo, da ni vse amstno. Potem je pa treba kožo zelo dobro umit in posušit. Potem se vrečko podolgem prepogne na pol in se jo najprej pritrdi na presredek, potem pa še okoli, fajn pritisne, da se res drži. Na to se lahko ali pa tudi ne pleničko. Meni je to prvič naredila sestra, pa je vseeno pol steklo mimo. Baje so bile prejšne vrečke boljše.

Kristina je danes spet normalno spala, sem jo dala spat v vrečo. Prejšne dneve se je pa toliko premetavala, na en bok, na drug bok, rit pokonci, na trebuh, se v spanju usedla, pa spet na hrbet, kot vrtavka in to med spanjem user posted image .

lp

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
14.1.2007 20:54:07   
eya
Ojla!

Ojej, bolančki-čimprej se pozdravite. Nič kaj luštno vam ni, pa še ven najbrž ne greste.

user posted image

Ksenija-zate pa tudi upam, da je vse ok, pa pazi nase. Pa glede službe-a z daj se boš pa ti morala v Lj vozituser posted image

ČebelicaMaja-pri pregledui pri 9 mesecih naredijo še Denverjev test (če trka s kockami, pincetni prijem,...-kaj vse že obvlada user posted image ), pregled je pa sicer standardan+kri in voda.

Krista28-tebi pa prav nič ne zavidam glede diplome...sploh ker si že začela, zdaj pa je tema mimouser posted image  Poskusi kaj podobnega napisat-npr. kako je uvedba evra sedaj vplivala na karkoli pač že, boš mogoče lahko tisto, kar si že napisala, tudi še uporabila.

barba-no, so pa tudi čudni. Zakaj so vam pa potem sploh dovolili delati kolokvije? So pa res nesramni!!!

2mak-ti se pa še kaj oglasi...

Lepo spite!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
14.1.2007 20:59:34   
eya
Aja, sem hotela še napisat, kje smo se mi potepali...namreč včeraj smo bili na Štajerskem, smo praznovali okroglo obletnico moje tete. Je bilo ful fajn, dosti sorodnikov, živa muzika... Žiga je bil res priden, je spal v avtu po poti do tja, potem pa je bil pokonci od treh pa do devetih zvečer, ko smo šli. In to brez tečnarjenja, pa kot mali ciganček-pri vseh v naročju, nič siten user posted image  Sem bila prav vesela-si nisem mislila, da bo toliko časa zdržal po rokah (vmes je sicer sedel kake pol ure v vozičku), ker na tla ga nisem mogla dat, ker so bile ploščice in to prav mrzle.

Lp!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
15.1.2007 9:40:03   
Marelica
Dobro jutro!

Joj, Ksenija, si imela pa res prav grozljivo noč. Ja, prav hudo, da nihče ni slišal tvojega padca in si tam ležala kar celo uro. user posted image  Ti moram povedat, da se je to pred nekaj leti kar iz lepega zgodilo tudi moji mami 2x - vedno v kopalnici in je potem dala skozi isto vse možne pregelede. Nič ni bilo narobe. Še ne leto za tem pa isto moja sestra. Samo, da sem jaz slišala, kako je padla na wc-ju, treščila z glavo v vrata in zunaj wc-ja obležala nezavestna. No, tudi pri njej ni bilo nič narobe. Očitno na hitro pade pritisk, ali kaj. Upam, da se ti več ne bo zgodilo. Pri 2 malih otrocih si sploh ne znam predstavljat, če bi recimo bila sama doma. user posted image

Mojčika, upam, da boš s to mojodudo imela več sreče kot moj svak. Je že na začetku decembra naročil, ker je hotel dat naši tamali za Božič. Ker ni in ni prišlo, jih je začel gnjavit po e-mailu in so mu odpisali, da bo naslednji teden sigurno prišlo, ker imajo baje preveč naročil in njihov dobavitelj ni pravi čas poslal zaloge...in potem naslednji teden isto samo obljube, bla, bla... do sedaj še dud nismo videli in so mu celo napisali, da jih sedaj dobi zastonj (no, je že tudi en teden tega). Da ne boš preveč razočarana nad njihovo "resnostjo".

Sonček se sppet kaže, pri nas pa siničke že veselo pojejo o pomladi. Lep sončen dan vsem!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
15.1.2007 10:44:45   
eya
user posted image

Mojčika-kako je z malo, je vročina padla? Če še ni bolje, bosta verjetno mogli k pediatrinji... No, držim pesti, da je že minila.

Tole z dudami sem pa tu na RR brala, da se jih ni dalo dobit, ker je bil prevelik naval. Je ena na RR objavili, potem pa so dobili ful naročil....

Lep dan!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
15.1.2007 13:37:15   
mojčika
Hojla, no smo malo bolje, vročina je nižja, je pa še, vendar razen malo zamašenega noska in bolečih zobkov ni kaj drugega...

Danes poizkusno uvajam eno spanje, smo te dni prepozno začeli hoditi spat, prejšnji teden sem razmišljala o obcijah, očitno je zaslutila in začela malo mami nagajat. Tako danes spi že od 12.00 in še spi, popoldan bova poizkušali zdržati...

Tudi MM je začela bolj nemirno spat, se vpostelji vsede, se premetava, leži počez, samo da glavo tišči na moj vzglavnik, jo je prav hudo videt tako zveriženo, a jo pustim, sicer se zbudi... bom danes preizkusila vrečo in eno zvito odejico za carkljanje...

Mi danes jemo govejo juhico, to je edino, kar želi jesti, sadja noče, še piškotkov ne, probamo veliko piti, a potegne po flaši enkrat, potem pa zavrne, a imam bolj občutek, da zavrača flašo kot tekočino, ker če ji dam po žlički pa spije ene 20 ml, zna bit, da jo dlesni bolijo in jo vlečenje po flaši tiščiuser posted image , KAJ MENITE...

Zunaj je krasen dan, midve pa sva doma že 4 dni, pa še ati je v službi popoldan.... user posted image

Če dude ne bo, eh nič hudega, sej je itak le fora, je tako zbirčna glede dud, da dvomim, da ji bo pasala, je pa fino za otročke, ki gredo v vrtec, se ve, komu duda pripadauser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 15.1.2007 13:38:34 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
15.1.2007 15:45:52   
mojčika
Ankica in Eya sem danes slučajno pogledala cifre objav v vajinih avatarjih, jao, kje vama uspe toliko postov objavituser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
15.1.2007 16:40:42   
Anonimen
Hihi, Mojčika, midve z Eyo sva "ta velke goflje" user posted image user posted image user posted image . Povosod naju je polno.

S Kristino sva šli danes na obisk h Liviji in njeni punčki. Joj, sta bili super, ena drugi kradli igračke iz rok, pa se nobena ni kregala zaradi tega. Verjetno sta še premajhni, si še ne lastita igrač. Obisk je bil sicer bolj kratek, Kristina se je odločila, da je čas za spanje. Še vedno spi, tudi da sem jo nesla iz avta v stanovanje, jo ni motilo user posted image .

Mojčika, kaj pa če bi poskusila dati MM piti po slamici? Hudič je to, ponavadi pride vse hkrati, kakšna virozica, zobki, preskok v razvoju,... No, hitro se pozdravite.

Marelica, kje ti vidiš sonce? V Ljubljani je taka megla, dea bi jo lahko izvažali.

V sredo naju ne bo na srečanje, dobimo obiske.

zdaj grem še na druge forume pogledat, da dobim še kakšno zvezdico, hihi user posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
15.1.2007 17:04:19   
mojčika
Ankica morate k babici na obisk, tu je pa sonca za izvoz...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
15.1.2007 17:11:23   
Anonimen
Hihi, Mojčika, saj veš, kako je pri moji mami, tudi tam ni veliko sonca (previsoki hribi). Bi morala kar h tebi vletet user posted image .

No, pa imam še eno zvezdico user posted image .

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
15.1.2007 19:56:24   
mojčika
Očitno se nam bo to eno spanje še kar obneslo, dan smo zdržali, je pa zame ta varianta bolj utrudljiva, sploh ker sva bili cel dan doma, je pa ob 7.30 zaspala ko top, brez dude in uspavanjauser posted image , upam, da bo tudi noč dolga in prespanauser posted image

Ankica sem ugotovila, da pa imam 10 mesecev fore nabrati toliko objav kot ti, sem se včlanila šele marca 2006user posted image , te že dohitimuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 15.1.2007 20:02:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
15.1.2007 22:26:51   
ksenija.
Marelica, če imaš čas si v petek dopoldan vabljena z Katarino k meni na klepet. Prideta še dve marčiki z svojima pupama. Bi bilo zelo fajn, če bi lahko še ti prišla.

Sem bila danes pri zdravniku, so mi vzeli kri in vodo, pa EKG naredili, je vse OK, samo pritisk imam ful nizek. Kaj zvišuje pritisk?

Pa da še malo Blaža pohvalim, je danes stal tri sekunde brez opore. Najprej se je držal za mizo, potem si je pobral igračko iz tal, ki jo je nato priječ še z drugo roko in čisto pozabil, da sam stoji in se nikjer ne drži. Potem pa je sledil spust na rit.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
15.1.2007 22:27:50   
ksenija.
Aja, Eya, če dobim službo, se ne bom vozila v Lj, ampak je delovno mesto na Ptuju.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
15.1.2007 22:34:53   
mojčika
Pritisk zvišuje kava, črni čaj...vsaj za hitro delovanje...tega se poslužujem sama, imam velikokrat zgornji pritisk pod 100.

To kar se je tebi zgodilo pa pomeni, da sta se zgornji in spodnji pritisk zbližala, ponavadi utrujenost ali prihajajoča viroza, ....

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
15.1.2007 22:37:26   
maychika
evo me samo na hitro...

nisem še uspela vsega prebrat, tko da če se bom kaj ponavljala za katero mi oprostite...

v sredo upam, da prideva. je ravno tako nerodna ura, ko Tia spi. če se slučajno ravno takrat zbudi prideva, sicer pa bova veliko prepozni. Preden prideva do LJ bo 40 minut hitro mimo in boste že vse šle. Tko da upam, da prideva, obljubim pa ne.

Tudi pri nas nikoli ne vemo kako bomo spali...se nam urnik spanja vsake dva do tri tedne spremeni.

lulanje v vrečko je pri nas šlo super. smo dobili dve vrečki in navodila, da naslednjič ko pridemo na pregled prinesemo urin, ki smo ga vzeli en večer prej in ga shranili v hladilniku v kaki dodatni vrečki in lonlku, da je bolj higiensko. in tko smo tud naredili. Smo jo pa umili z žajfico, da smo razmastili in nalimali vrečkico okrog fračkice :). Podaljšek sem dala pod rito, ker je ful migala in se je sicer vse snelo ipd. Pa tudi je dobro vrečko dati narazen preden lula, da se naredi "zračni" prostorček. Tko ima voda kam iti. In je bilo res brez kakršne koli kapljice mimo.

hudo ksenija. upam, da si boljše in da se ne zgodi več kaj takega. in jeeej mojčika....kake zgodbe imajo nekateri. res takim situacijam ne zavidam.

aja...punce...mogoče že veste...da na pop tv prihaja tisti prison break o katerem smo govorile. začne se 27.1. ob 21.50...

hi hi mojčika...kje si pa to dudo našla. moram možeku pokazat. bova verjetno naročila ja.... ja...jaz sem tudi Tio naučila indijančke. Rečem: kdo je moja indijanka? in ona odpre ustka in jaz ji tapkam po ustih, da se lepo zasliši tisti slavni indijanski klic...hi hi hi

aja...mi imamo zgoraj obe enkici in sta kar dosti narazen in res veeeliiiki. skup bosta pa itak prišli kasneje ko dobita več družbe.

naša tudi obožuje govejo juhico. pa ji dam notri zdrobove knedle in jih potem malo popeštam in je mljask...

nič lepo bodite...grem spat...bo najpametneje...

lp, maja

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
15.1.2007 22:50:29   
eya
Ja, mojčika, čveka sem pa res, vsaj tule na RR... V real life pa pustim tudi drugim do besede user posted image user posted image user posted image

Pritisk ti pa lahko dvigne tudi kak nekulturen šofer, pa previsoka položnica, pa zoprn sosed user posted image  Ampak teh ti želim čimmanj, ksenija..

Lahko noč!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
   RE: APRILKE 2006
16.1.2007 0:57:38   
ČebelicaMaja
Pozdravljene!
No pri nas je bilo včeraj in danes prav pestro...že včeraj nismo spali NIČ, ampak res nič... jaz ne vem, kaj ji je, upam pa, da so samo zobki... ponoči je spila 3 "ta velike" flaške mleka, kar se še ni zgodilo, pa še kar jokala- ko sem jo vzela v naročje in nosila je bilo OK, ko sem jo položila v posteljico, pa spet jok...mah kaj jok- KRIČANJEuser posted image user posted image , ob 6h sem jo pa dala k nama v posteljico in smo skupaj dremali še kako uro, potem je pa moral mož delat in sem vstala še sama... princeska pa je oddrnjohala do pol 10huser posted image  Moža sem prvič videla s podočnjaki, o sebi pa raje ne govorimuser posted image  
Ko se je princeska naspala sva odšli v laboratorij, kjer sem jim bla prav odveč- sicer je super otroški dispanzer, ampak laboratorij je pa za otroke...en velik user posted image  (ni bilo previjalne mize, niso mi znal pomagat dat vrečko gor- so rekli, da to ni njihova kompetenca, morala naj bi jo dat na eno umazano klop, kjer se vsak usede in čakat, da se polula in kjer je hudičevo vlekel prepihuser posted image , no ja...hitro sem videla kolk je ura in zadevo obrnila po svoje... mal smo zunaj čakal, pa sem videla, da s potrpežljivostjo in prijaznostjo nikamor ne bom prišla- sem kar vstopila in se naredila francoza, pa jim je bilo čist vseeno, samo da sem jim dala mir...pa sva s princesko vse zrihtale, mal sem jo pomasirala po trebušku, mal sem jo zabavala, da se je smejala in je šlo (naredila je lužico)- prej s planičko čez v čakalnici pa nikakor ni šlo- tud s krvjo ni bilo problema, tko, da me prav matra, kakšni bodo izvidi- zvem namreč šele v četrtek.
No, potem se nama je pa doma na parkirišču pokvaril avto... ne vem ali se je samo staknilo kaj ali pa je crknila sklopka...vglavnem sklopka sploh ne prime, tako, da sva ga ob polnoči odvlekla k mehaniku in mu ključe pustila v kaseljcu... še dobro, da ga imamo tako blizuuser posted image

No tko, da zdaj res ne vem, ali mi bo v sredo uspelo ali ne...vsekakor bova pa imeli s princesko jutri dan počitkauser posted image  pozdravček

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu MegiT)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
16.1.2007 9:55:11   
mojčika
No da se vse lepo hitro podre, temperatura je mino, smo pa začeli grdo kašljat, popoldan gremo k P... za povrh sem tudi jaz zbolela, me tišči po prsih in boli grlouser posted image

S temi urinskimi vrečkami imamo mi srečo, vsakrat jo da gor sestra, joj so fajn...user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
16.1.2007 12:02:44   
mojčika
No zdaj mi je pa Tanč na MON-u odgovorila, da je to kašljanje dobra stvar, kaj naj zdaj, PELJEM K P ALI NE? Me je res strah, da se še kaj nalezemo, madonca, ko bi človek vsaj kdaj vedel, kaj je prav in kaj neuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
16.1.2007 13:07:18   
livia
Hojla!
Mene zanima, če še vedno velja meeting za sredo ob 11h v CP?
Mogoče bi prišle tudi midve z Neli.
Lp

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
16.1.2007 13:32:48   
Anonimen
Uf, pismo, nekaj me RR heca, sploh ne morem odgovarjat. Sem zihr ene 10x naložila na novo odprla stran od april, počakala, da se vse naloži, pa nič. Nekdo noče, da bi dobivala zvezdice, hihi user posted image user posted image user posted image .

Mojčika, kaj pa če bi kar poklicala pediatrinjo, preden hodiš? Meni je P. za take virozice, kjer se pojavi vročina in kašljanje, rekla, da ni treba hodit na pregled, če vročina ni previsoka in ne traja več kot tri dni in če je kašelj moker. Če bi kašelj postal suh in močnejši, bi se vročina ponovno pojavila, potem pa na pregled.

Čebelica Maja, imate pa res neuvidevne ljudi v laboratoriju.

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
16.1.2007 14:01:15   
Krista28
Kadar je ta visok pritisk nizek, pomaga tudi nekaj slanega. Sol  tud zvišuje pristik, pa bolj "močna" hrana (beri slano, težja hrana).

Dajte no prit. Jaz že komaj čakam.....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
16.1.2007 16:58:01   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Hojla!
Mene zanima, če še vedno velja meeting za sredo ob 11h v CP?
Mogoče bi prišle tudi midve z Neli.
Lp

Ja, velja, pridita!!!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?