Anonimen
|
Hihi, Mojčika, da se ne boš sama s sabo pogovarjala, bom še jaz kaj dodala. Joj, ste vsi bogi, MM in Flecker, hitro se pozdravita. Ksenja, ti pa pazi nase. Hihi, likanje... jaz sem se tako dolgo psihično pripravljala, da napadem tisti velik kup cunj, da se je na koncu mož opogumil pred mano . Zvezdica, da bi se kar sama oglasila glede službe pri nekem podjetju, mogoče sploh ni napačna ideja. Tako je dobil sedanjo službo moj mož. Prijavljenih je bilo čez 100 kandidatov, on je šel tja osebno in s sabo vzel življenjepis, potem se je s šefom malo pogovoril in mimo vseh prispelih prijav prišel med 4 finaliste. Na zadnjem razgovoru so potem izbrali njega. Saj veš, prvi vtis je najpomembnejši. In če te spoznajo osebno, je to nekaj čisto drugega, kot ena izmed prošenj. Barba, uf, so prasci na teh faksih, ko tako spreminjajo pravila sredi leta. Koliko truda gre v nič. Mogoče pa se vseeno da delat prek študenta, četudi diplomiraš? Jaz sem namreč na eni smeri diplomirala, potem se mi je zaključil status študenta (drugo diplomo sem še morala narediti), ampak sem vseeno lahko delala prek študenta še eno leto. Mogoče bi vprašala na študentskem servisu, če obstaja taka možnost tudi, če si že diplomiral? Jaz sem morala samo en obrazec nesti potrdit na refreat in dati izjavo, da nisem prijavljena na zavodu. Čebelica, glede vrečke: res je fajn, če jo prej nič ne namažeš s kremo, da ni vse amstno. Potem je pa treba kožo zelo dobro umit in posušit. Potem se vrečko podolgem prepogne na pol in se jo najprej pritrdi na presredek, potem pa še okoli, fajn pritisne, da se res drži. Na to se lahko ali pa tudi ne pleničko. Meni je to prvič naredila sestra, pa je vseeno pol steklo mimo. Baje so bile prejšne vrečke boljše. Kristina je danes spet normalno spala, sem jo dala spat v vrečo. Prejšne dneve se je pa toliko premetavala, na en bok, na drug bok, rit pokonci, na trebuh, se v spanju usedla, pa spet na hrbet, kot vrtavka in to med spanjem . lp
|