|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
17.1.2007 12:56:26   
kaja80
Lp!
Kako ste kaj klomifenke moje?
Ali je katera imela kot stranski učinek klomifena boleče (.)(.)
Namreč mene boli samo desna tam proeti pazduhi kot da bi se kam full udarla, pa se nisem.

Pomagajte!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.1.2007 12:59:45   
andreja2000
kaja80 tudi mene so bolele prsi,včasih samo ena,včasih obe,kakor pač kdaj.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.1.2007 19:07:24   
Fargesia
Punce, kako ste?!

Moram vas vprašati, če mogoče ve oziroma je imela podobne probleme...mene namreč že dva dni boli "tam" spodaj- kot da bi me ful črvičilo in mi je ful nadležno. Danes je 22. dan ciklusa...in hkrati 13 dan od renehanja jemanja Klomifena. 

Mi lahko katera pove (zaupa) kdaj lahko pričakujem user posted image ...glede na to, da sem imela zadnjo 26.7.2006...in je bila decembra sprožena z Dabrostonom. Zanima me od kdaj naprej lahko štejem zamudo user posted image . user posted image

Pred začetkom jemanja KT (Minulet)  sem imela user posted image na približno 28 dni...po prenehanju jemanja nič...in potem zadnje leto  na 30 dni...Kdaj jo lahko NE pričakujem?!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.1.2007 19:18:40   
lana38
Če jemlješ Klomifen od 5. do 9. dne, bi naj bila user posted image  od 28. do 31. dne ciklusa. Seveda pa so možna tudi odstopanja.
LP

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.1.2007 19:22:13   
Fargesia
Lana 38! Živjio! Ja, od 5-9. dne sem jemala po 2 tableti na dan.

Se pravi, da user posted image ne pričakujem šele na začetku ferbuarja?! oziroma takrat delam test?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.1.2007 23:49:36   
pot
guppy, čestitke, za dva sončka. user posted image user posted image user posted image user posted image Potem si tako kot NMJ tudi ti user posted image user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.1.2007 1:18:25   
pot
Pozdravljene klomifenke, bodoče nosečke.

Pravila so naslednja:
1. v klub se lahko včlani vsaka, ki želi, ki je že ali še bo imela izkušnjo s Klomifenom.
2. članarine ni user posted image
3. malo se predstavite:
še jemljete klomifen? koliko časa ga že jemljete? kakšni so vaši stranski učinki? ali vam je K pomagal?
ali se je iz njega izcimil kakšen user posted image ali celo user posted image user posted image ...

Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosilauser posted image )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
3. Liona user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )

1. cikel:
4. Lana 22 user posted image
5. NMJ user posted image user posted image (PDP: marca 07)
6. ily user posted image   
7. tejči77 user posted image
8. MaRe user posted image
9. guppy user posted image user posted image

2. cikel:
9. janja user posted image
10. čaki user posted image  
11. Mokka user posted image  
12. prinjej user posted image  
13. nemrak
6. yudit user posted image   (PDP: 28.7.07)

3. cikel:
14. janja 27 user posted image
15. *AnaL* user posted image
16. TANTRA user posted image
17. Anonimna user posted image
18. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
19. Anonimna 2 user posted image
20. čaki user posted image
21. tina2007 user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka  (trenutno se zdravi z Aglurabom)
2. mozart   (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80 (čaka na IVF postopek)
6. Tia-na  (spet na K, potem pa na IVF)
7. janja
8. tajči84_  (na pavzi)
9. Goldy (držimo pesti da čimprej rata, zdaj po laparo in histero)
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj sledi ivf. Držimo pesti. )
14. andreja2000 (znova na K, ampak večja doza K. Napotena v antisterilitetno ambulanto.23.4.07)
15. MIŠEK13 (v novih bojih. Kako kaj potekajo stvari v tujini?)
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ponovno z nami v boju)
18. ANDREJA * (31.1.07 bo (upamo) imela hcs in lpsc. Držimo pesti)
19. pot (zaenkrat ni bilo reakcije na K. Trenutno zdravljenje z Aglurabom.)
20. casandra
21. martita
22. soni
23. jasny
24. Crnitulipan (z 12.12. v IVF postopku. Držimo pesti. Poročaj kako stvari potekajo.)
25. sonce 78 (opravila HSG, jemlje Aglurab, čaka +)
26. Smrekica  (čaka na laparoskopijo 6.2.07)
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica (HSG opravljen, po novem letu IVI)
32. pupica25
33. konina (čaka na IVI. Kmalu spet na K)
34. Anonimna 2
35. barby113
36. naja2
37. blanč
38. fras
39. Ulaa*  (Zaključila 3.krog K. A si ti tudi Ulaa? Sem čisto zmedenauser posted image )
40. mojca9000
41. tejka**
42. dolenjka (čaka rezultate K)
43. kanarka (čaka na učinke K)
44. *medi* (zdravljenje partnerja)
45. Tamara79 (v 4. krogu)
46. lana38  (zdravljenje s K neuspešno. 25.1.07 HSG.)
47. Linda25
48. sbap (Na pavzi zaradi hiperstimulacije. Pazi nase.)
49. RoniF
50. Blaboma (na pavzi)
51. nemrak (v novih bojih. Čestitke ob selitvi! user posted image )
52. Katka1a (za pol leta na KT, da se umirijo jajčniki, potem pa K)
53. zvezdica82 (v tretjem krogu)
54. cocki  (čaka na rezultate K)
55. arneja (naša nova optimistka)
56. Coccinella (A si ti tudi naša nova ali bodoča članica?)
57. manca  (v 2. krogu)
58. varja 
59. lučka 25 (PCO sindrom. V 2. krogu s K)
60. florita  (spermiogram bp. čaka rezultate K)
61. Tadeja 1976 (čaka rezultate K)
62. tejchka  (v drugem krogu)
63. varja76 (Posvet pri dr. Rešu...)
64. maša82 (PCO sindrom ali metabolni sindrom. V 1. ciklu s K. Dobro reagirala na K (potencialni dvojčki?).)
65. kaja80  (čaka M ali +)
66. ursi84 (lastnica PCO, opraljen HSG in spermiogram: bp. V nedeljo začne s K, UZ 26.1.07)
67. MissLady (K v kombinaciji z Aglurabom) (Pozdravljena v klubu klomifenk!!! )
68. hokejistka (začela z zdravljenjem. spermiogram bp.) (Pozdravljena nova klomifenka!!! )
69. rebeca (Kombinacija zdravljena K in Aglurab. V primeru neuspeha sledi IVF.) (Pozdravljena v klubu!!! )

Naša Blaboma, spab in tajči84_ so na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image Vas pogrešamo.
Prvi seznam čaka na vse vas in vas vabi!!!!! user posted image user posted image user posted image Moramo uravnovesit seznam, da bo enak. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.1.2007 1:19:23   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):
Tole nam je poiskala Tia-na:

Za vse, ki ne veste, kako jemati klomifen ... ali vse tabletke naenkrat skupaj ali eno zvečer, eno zjutraj ... Pušenjak svetuje:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=105634&t=105634

2 tabletki od. 2.-9. dne

1/2 tabletke od 3.-7. dne
(pogosto predlagana terapija pri Dr. Rešu, več kot 10 klomifenk. Predlagana terapija pri omenjenem Dr. se pogosto izvaja tudi s sočasnim jemanjem zdravila Aglurab)

1 tabletka od 3. - 7. dne

2 tabletke od 3.-7. dne
(3 klomifenke)

1/2 tabletke od 3.-8. dne

1 tabletka od 3.-8. dne

2 tabletki od 3.-8. dne:

1/2 tabletke od 5.-9. dne

1 tabletka od 5.-9. dne
(pogosta terapija, ok. 10 klomifenk)

2 tabletke od 5.-9. dne

(najpogostejša terapija, več kot 30 klomifenk)

4 tabletke od 5. - 9. dne

3 tabletke od 5.-9.dne

1 tabletka od 6.-10. dne

2 tableti 5 dni med ciklusom
(za O, po
2 meseca izostali M)

Ovira pri zanositvi so lahko tudi policistični jajčniki. ˝Domač˝ opis:

Pri  PCO je  premalo hormonov, ki bi naredili konkretno ovulacijo ali pa do te sploh ne pride, tako kot bi moglo. Največkrat pride v maternico le prazen ovojček in ne jajčece. Tako, pa ne more prit do zanositve. Ali pa se prazen ovojček pripopa kar na jajčnike, zato tudi PCO (policistični jajcniki - vec cistični jajčniki). Ciste niso škodljive, so pa lahko boleče, če se ne predrejo ob M. Pco te spremlja vse življenje in je zaradi njega težje zanositi, ampak ne vedno in odvisno od hormonov in ostalih možnih težavah. Spodnja tabela je za spodbudo, ker se da zanositi.

Lastnice PCO:
1. saša80
2. pot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_
18. Katka1a
19. cocki
20. sbap
21. lučka 25 (PCO sindrom ali metabolni sindrom - po novem)
22. maša82
23. ursi84
24. MissLady (PCO sindrom oz. metabolni sindrom)
25. guppy user posted image user posted image

Za vse lastnice PCO, pa je tukaj še link, ki nam ga je poiskala MIŠEK13. Še enkrat hvala.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=69761&t=69761

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.1.2007 1:20:18   
pot
Med najbolj zaželjenimi stranskimi učinki so seveda user posted image user posted image user posted image . Vendar v našem klubu žal še ni 50% ravnotežje med tistimi, ki so zanosile s K in tiste, ki še nismo. Zavedati pa se moramo, da K niso nedolžni bonbončki, zato so spodnje izjave, po mojem mnenju več kot dobrodošle za vse tiste, ki se ali se še bodo z njim spopadale, da vedo kaj jih vse lahko čaka.

Stranski učinki klomifena - naše izjave:

guppy: vročinski navali (v službi sem v kratkih rokavih ob odprtem oknu, med tem ko so drugi v puloverjih in jih zebe), menstruacijo imam še 11 dni in to tako bolečo da včasih komaj stojim. Par dni (v času jemanja tablet) me je trgalo po križu, zdaj pa imam prebavne težave. Bruham parkrat na dan, včeraj sem imela drisko... trganje po jajčnikih pa se končno umirja.
Za povzetek, za statistiko "kluba":
- Pred jemanjem Klomifena: neredne, boleče in 14 dni trajajoče M, na 3-6 mesecev
- Način jemanja Klomifena: 2 tabletki od 5-9 dne v ciklu
- Stranski učinki: močni: bruhanje, bolečine v križu, jajčnikih. Potem se je to umirilo, sledila je bolečina v bradavičkah in nato v celih prsih.
- Pozitiven test: na 30. dan cikla, zanosila v 1. krogu

mozart
: imam ful stranskih učinkov. Počutim se kot bi bila malo "zadeta", zaspana, oči me bolijo, občutljiva na vsako besedo-uglavnem depresivna- kriza.

manca: slabost, glavoboli in pa potenje ponoči.

varja
: prvi mesec se mi je zdelo, da mi je ponoči bolj vroče, pa malo sitna sem bila, Ali je to bilo od K ali ne, ne vem. V glavnem zdaj te tablete dobro prenašam in niso res noben bav bav, je pa res, da imam minimalno dozo.

Lučka 25
: Lahko pa povem, kakšne stranske učinke je imela svakinja, in sicer: poslapšanje vida in občasna vrtoglavica, prijateljici pa je imela težave z ledvicami. Da se malo poročam, kako je bilo z menoj po jemanju tablet. Nekje trtji dan po zadnji tableti so me zelo boli jajčniki, nato četrti dan bolj špikalo, so bile kratkotrajne bolečine. Peti dan me je tam doli vse bolelo, šesti dan pa je bilo huuuuudo!!!! Tako me je vse bolelo (pa ravno na silvestra), da sem komaj hodila na stranišče. K sreči te bolečine niso trajale vsak dan po ves čas, vendar so bili bolj intervali.
Meni se je spremenil ciklus. In sicer prej sem imela večino ciklusov dolgih 43-49 dni občasno tudi 36. Sedaj pa le 28 dni, sem imela res 5 dni po zadnji tableti ovulacijo (sem jo čutila, imela veliko sluzi in tudi BT je padla in naslednji dan narasla) in sem si tako zračunala, da bo ciklus dolg 28 dni. Pa kot vidiš, se nisem uštela. Zato pa pravim, če nama že ni uspelo, sem vsaj enkrat v življenju doživela normalno dolg ciklus.

maša82: Moji stranski učinki pri K: SLABOSTI!!!! tako mi je bilo slabo, da sem mislila, da me bo konec! In prvi dan jemanja je bilo silvestrovo- lahko predvidevate kakšno veselje me je bilo gledat! Bruhala nisem, ampak slabo mi je bilo pa ful. 4.dan so se slabosti prenehale in to je bilo to. Vsak dan čutim desni jajčnik (čisto majceno me vsake tolko pošpika)...

Jaz sem v tem ciklu (prvič Klomifen) shujšala 2 kg, ker mi ni ni&ccaron; pasalo jest, ker mi je bilo ful slabo-bruhala nisem. In sladkarije sem tudi opustila (no včeraj me je spet popadla sladkoba in sem izropala omaro)...drugače pa pred jemanjem, med in tri dni po jemnaju klomifena nisem nič sladkega jedla...
Jst sem danes takooo zelo utrujena, samo spala bi, učke me pečejo, križ me boli (že dva dni) in še jajčnike non stop čutim....po vseh "pravilih" Klomifena naj bi imela zdaj čas ovulacije. danes je 6 dan po prenehanju jemanja klomifena.
mi je dr. Pušenjak odgovoril:

ne, ovulacije ne spremlja vedno sluz in tudi ni zanesljivih znakov, da je do ovulacije res prišlo razen, ko pride do M. To je edini kolikor todliko veljaven dokaz poleg nose&ccaron;nosti, da je do ovulacije prišlo cca 12 do 16 dni pred tem.

nemrak: Stranskih učinkov med jemanjem nimam in upam, da jih tudi med O ne bo.
Danes je 5 dan po zadnji tabletki. O dnevi se naj bi že za&ccaron;eli. Tudi znaki so se začeli pojavljati ( najbolj očitna je sluz ). Hvala bogu zaenkrat še nimam premočnih bolečin.

Tadeja 1976
: stranskih učinkov prav hudih ni bilo,en večer sem imela vročinske napade in nekje četrti ali peti dan po zadnji tabletki močno zbadanje v jajčnikih. Danes imam ful napeta prsa,so tudi občutljiva na dotip,na WC hodim kar pogosto.

andreja2000: Popapcala sem že vse tabletke,me pa še nič ne boli v jajčnikih kot me je ponavadi.Malo mi je to čudno,saj sem tokrat jemala po dve tabletki.No,morda še vse pride čez dan ali dva ali pa se je telo že tako navadilo na K.
No,me pa predvsem ponoči spremljajo vročinski vali,to pa je do danes zaenkrat vse.
Prej sem  imela na  največ 28 dni,sedaj pa pride na 29-31dni.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.1.2007 10:15:34   
Barbado
Punce po dolgem času en LP spet od mene...
Sem bila kar dolgo na seznamu bold.
Javljam sledeče: s Klomifenom je bilo neuspešno... Ta mesec sem imela HSG... Zdaj pa čakam... oz grem novim zmagam naproti!

Kaj pa pravite na procent tistih s PCO in user posted image ? Mene ravno ne navdaja z optimizmom...

No, nič kaj drugega kot: glavo gor, met se radi in ostati optimisti!

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.1.2007 12:15:54   
ursi84
Lep pozdrav!

Mene pa nekaj zamina; 1 tbl začnem jesti v nedeljo (a kljub temu, če bi slučajno še kvavela jo lahko vzamem??) po 2 na dan od 5-9 dne. In UZ imam že 10 dan ciklusa. A ni to malo prehitro?
Kaj pravite ve?

Hvala za odgovore

(odgovor članu Barbado)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.1.2007 13:03:46   
lana38
Vseeno je, če še krvaviš, ko vzameš 1. tableto Klomifena. UZ pa bo morad že pokazal, če se kaj dogaja. verjetno boš imela še več UZ v naslednjih dneh.
LP

lana38

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.1.2007 13:19:57   
ursi84
Ja sej mene glih to zanima, ker nisem iz LJ ampak iz Posavja in je kr mal neroden se vsak dan peljat v Lj. Ampak za user posted image vse, aneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.1.2007 13:37:57   
Linda25
Ojla,

pozdravček. Po dolgem času se zopet oglašam. Včeraj sem bila na pregledu. Spila sem že tretjo škatlico. Ginekologa sem rposila, da me da na UZ, ker je bil včeraj tretji dan od zadnje tabletke. Na eni strani je videl folikel tik pred ovulacijo, na drugi strani pa veliko malih nedozorelih foliklov. Kaj to pomeni. Kaj se zgodi z malimi folili, če pride do ovulacije pri tem zrelem foliklu? kdaj lahko pričakujem ovulacijo?

Hvala

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.1.2007 15:43:24   
pot
Pozdravljene klomifenke.

Po zadnji M, ki sem jo dobila po K (8.11.), sem danes končno dobila naslednjo M (72dan!). Ta teden sva bila na prvem pregledu v Leonišču. Dragi je ok. Problemi pa so z mojimi PCO jajčniki. Zato bomo skušali zdraviti njih, ki trenutno predstavljajo največji problem, že zaradi nerednih ciklov in slabih O, ki jih bomo s pomočjo Agluraba skušali urediti. Zdaj imam tudi napotnico s katero moram od 3-6. dne priti na pregled krvi.
Poleg ogromno vprašanj, ki sem jih že zastavila v samostojni temi me še zanima če slučajno katera ve, kako je z oddajo krvi v laboratoriju. Ali delajo tudi v soboto in ali se je prej potrebno kaj naročit, ker tega mi ni pa nihče povedal. Da bom že zdaj dobila M, pa tudi nisem mogla predvidet. Ker me naslednji teden ne bo v bližini Lj, me zanima, če je možno, da grem dat kri v soboto? Grem pa lahko na polikliniko ali v Leonišče.  Sem nekaj gledala na internetu, pa nikjer ne piše, da bi takrat delali. Imate morda tudi telefonsko številko tega laboratorija ali kam naj pokličem, da to vprašam? Čeprav, najbrž je danes že prepozno ali pa celo ta teden.

Barbado, lepo, da si se nam javila. Kar se tiče procentov med nosečkami ali bodočimi nosečkami je po moje še bolj zaskrbljujoč. Ko sem prvič slišala za K, sem mislila, da je ogromno punc, ki so zanosile s K. Zdaj pa se mi zdi, da se klub samo veča, nosečk pa kar ni.user posted image

ursi84, kljub temu, da boš še krvavela vzameš K. Na UZ so te pa najbrž vzeli na podlagi tvojih dosedanjih ciklov ali pa na podlagi predvidenih nekaj dni pred O.

Linda25, težko je reči, mali folikli se najverjetneje spremenijo v ciste, ki počijo ob M. Odvisno koliko zrastejo. Se mi pa zdi, da je 1 sam folikl kar malo število, glede na spodbudo s K. Ne spomnim se koliko tablet so ti predpisali. O pa je lahko bila že včeraj ali pa danes , jutri... Če je G rekel, da si tik pred njo. Kar hitro v akcijo, če ni že prepozno.

Ostale klomifenke (bivše, zdajšnje in bodoče) veliko sreče v tem letu in naj bo čimveč testov pozitivnih, jaz bi si res zelo želela, da bi se ravnovesje nosečk kmalu popravilo in, da bi dobili tako novo upanje in veliko spodbude za vse nas.
Bom javila kako bo šlo zdravljenje z Aglurabom in nadaljne zdravljenje na sploh, ker vem, da je mene tudi to zelo zanimalo - kaj se zgodi po K.

Pa hvala za odgovore.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
19.1.2007 7:27:31   
Smrekica
Pot,

meni so rekli, da laboratorij ne dela ob sobotah. Se pa ne rabiš nič naročit, greš z napotnico kar do laboratorija, jo oddaš hkrati s kartico. Rezultate pa nato vložijo v tvojo kartoteko in ob naslednjem pregledu izveš za rezultat. Tak je bil postopek pri meni. LP

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
19.1.2007 10:29:16   
pot
Hvala Smrekica. Bom šla v ponedeljek in preložila načrte.

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
19.1.2007 17:10:15   
nenna

EN LEP POZDRAVČEK VSEM KLOMIFENKAMuser posted image user posted image user posted image .

Naj vam povem,da sem bila jaz tudi vaša KLOMIFENKA,4 mes. sem jedla

K,toda brez uspeha.user posted image Naj pohvalim Pot,user posted image ki lepo skrbi za vas in vas uvršča na seznam.

Rada bi vam sporočila,da sem se preselila na sosednji forum IVF jan.febr.Sem že v postopku pri dr Rešu in upam na vse dobro in,da čim prej zagledamo močneuser posted image .

Res vsem želim iz srca,da se vam izpolni najlepša in najmočnejša želja

in to jeuser posted image ,in potemuser posted image .

SREČNO

.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.1.2007 18:33:20   
lučka 25
nenna!
Močno upam in s s teboj vred tudi jaz želim, da bi vama uspelo in bi sedaj pa le najprej zagledala user posted image , ki bi vodile k user posted image  in nato k prečudovitemu user posted image .

Še eno user posted image  za srečo!

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
20.1.2007 0:48:00   
pot
nenna, hvala za pohvale. Lahko pa poveš še tvoje izkušnje s K, stranski učinki, so folikli zrastli... če jih slučajno še nisi. Lepo, da si se nam spet oglasila. Veliko sreče v postopku. Upam, da bo to vajina zmagovalna kombinacija.

Vsem K, tistim, ki ste se klubu že pridružile in tistim, ki ga samo prebirate, pa želim prelep vikend in čimveč uspehov pri user posted image .

< Sporočilo je popravil pot -- 20.1.2007 0:49:59 >

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
21.1.2007 12:09:55   
ana2007
Pozdravljene!

Rabila bi pomoč. Prosim za nasvet.

Na ultrazvoku so mi ugotovili PCO sindrom. S partnerjem se trudiva da bi zanosila že pol leta. Ginekolog mi je prvo predpisal zdravilo Primolut - Nor. Kar sem jema 5 dni po tri tablete (od 21.12 do 28.12). Po krvavitvi od 3.1 do 7.1 sem pričela jemati klomifen. Tega se jemala od 7 do 12.1. Prosim katera  mi lahko izračuna kdaj imam plodne dneve. Kaj mislite kaj bo. S partnerjem sma imela odnos 14.1 in 20.1 ker dela na terenu. Prosim če mi lahko katera pomaga še danes. Hvala že v naprej!

ana
user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
21.1.2007 12:48:58   
lučka 25
ana 2007, lep pozdrav. udi jaz imam PCO sindrom in z mojim fantom se trudiva 20 mesecov, da bi zanosila. Tudi jaz jem klomifen in ravno te dni se iztekaka jemenje tablet v drugem ciklusu. Prejšnji mesec sem jaz imela O 5 dan po zadnji tableti (znaki so bili: veliko plodne sluzi, padec BT in naslednji dan povišanje BT, bolečine v jajčnik). Težko pa rečem, kdaj naj bi imela ti O. V navodilih piše 5-10 dni po zadnji tableti. Pri tvojih informacijah se ravno ne znajdem, kdaj naj bi jih jemala ti. Če si jih med 3.-7.1. naj bi se čas za možnost O pričel 12.-17.1, če pa je pravi datum jemanja 7.-12.1. pa naj bi čas za O bil 17.-21.1.
Upam, da sem kaj pomagala in veliko uspeha ti želim.

(odgovor članu ana2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
21.1.2007 15:03:44   
hokejistka
Drage klomifenke!

Mene pa zanima, če se stranski učinki jemanja Klomifena pojavijo lahko tudi po nekaj dnevih prenehanja jemanja. Zadnje pol tabletke sem vzela v petek (jemala pa sem jih 8 dni). Danes mi je pa že cel dan nekaj slabo. A je mogoče to lahko od Klomifena ali pa se me loteva kakšna trebušna viroza?

Hvala za odgovore!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
21.1.2007 16:59:16   
andreja2000
hokejitka , veš, možno je kar oboje.Klomifen ima dejansko svoj učinek ves cikelj,ki ga jemlješ,le da je to od punce do punce različno glede stranskih učinkov,ene jih imajo,druge ne.Seveda lahko pa gre tudi za kakšno virozo.

Meni je pa v tem ciklu,ko sem jemala po 2 tabletki na dan,vse nekam drugače kot prejšne cikle,ko sem jemala po eno tabletko.Danes je moj 16 dan ciklusa,do O še ni prišlo  ( v prejšnjih ciklih pa je bila 15 dan)V prejšnjih ciklih sem imela ob O,zelo boleče jajčnike,sedaj pa je z jajčniki,tako kot pred jemanjem K-blažje bolečine.Še celo vročinski vali niso zadnje dni več prisotni.Res ne vem kaj naj si mislim,a upam,da bo kljub temu prišlo do O.

vsem lep popoldan

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
21.1.2007 21:59:23   
micla
Dober večer vsem,

malo sem si prebrala vaše pogoje članstva v klubu in glede na to, da mogoče v naslednjem cklusu začnem tudi sama s klomifenom, upam, da me boste sprejele v vaš krog.
Zaenkrat čakam, ali konec meseca zagledam user posted image  ali se spet prikaže user posted image . Namreč 31. bi morala prit. Če se seveda spet prikaže, začnem s klmifenom od 3. do 8. dne po pol tablete 2x dnevno.

Torej, zaenkrat še pridno čakam. Konec meseca pa se mogoče uradno vpišem k vam. Pripravite mi člansko izkaznico.... user posted image  V bistvu se raje ne bi, saj bi raje črtice zagledala,ampak če bo treba, pa vseeno vem, da mi z vam ne bo dolgočas.

Hvala punce in lahko noč.

micla

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?