Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 18:41:46
|
|
|
|
KIKI****
|
Kerensa se skrijem pa res me šišaš ampak samo za 1 mesec z nosečnostjo s poroko pa malo več-očitno ste bli bol pri denarju kot midva , ker sva se misla tud pred porodom poročit. DOBILA SI 1. mesto
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 18:50:06
|
|
|
|
Marogica
|
Ma punce, pri meni je bilo, ko pri "holivudskih" zvezdah. No, ne ravno kar se denarja tiče, temveč hitrosti. SPoznala sva se 5. maja 2000, k njemu sem se preselila nekje v začetku junija, Obrazložitev: saj nisva stara 20 let, da si bova na obiske hodila ali pa na randije . Zanosila v juliju, poroka točno en dan manj kot pol leta. Upam, da tudi ločitev ne bo holivudska-tako hitra......
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 18:52:55
|
|
|
|
Taula
|
Skupaj sva začela živeti po dveh letih zveze. Ravno pravi čas.
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 18:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Kdo da več? Kaj pa pravzaprav ponujaš? Ja, ti imaš najkrajši staž, jaz pa najdaljši.
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 18:55:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa funkcionira? Kakšno je pa to vprašanje Dokler funkcionira, si skupaj, ko ne funkcionira več, nisi, pa če živiš en meter drug od drugega ali pa pet tisoč.
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 18:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Spoznala sva se avgusta 2001,skupaj začela živeti januarja 02,torej poznala sva se pol leta.Poročila sva se julija 2002.Tudi midva sva pohitela,saj nisva več rosno mlada. Od doma sem šla pri 16 letih in se nikoli več vrnila,torej samostojna sem že od 16.leta.
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 18:58:29
|
|
|
|
Kanny
|
Dejte mi povedat, kako vam rata, da začnete živeti ( po možnosti že načrtovati družino) skupaj po tako kratkem času - mesec, pol leta? Ali ni dobro, da se najprej malo spoznavaš in nato delaš vse ostalo. Ker človeka še praktično ne spoznaš tako hitro. No po mojem je čas, ko se že kar ok poznata let do dve. Da nisi potem kaj razočaran....
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 19:08:45
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kanny Dejte mi povedat, kako vam rata, da začnete živeti ( po možnosti že načrtovati družino) skupaj po tako kratkem času - mesec, pol leta? Ali ni dobro, da se najprej malo spoznavaš in nato delaš vse ostalo. Ker človeka še praktično ne spoznaš tako hitro. No po mojem je čas, ko se že kar ok poznata let do dve. Da nisi potem kaj razočaran.... SE strinjam. Vendar ko je človek star, 20, 25 let, mogoče celo tridest. Ko pa je človek star 34,5(mož 40) pa mislim, da je mesec dni zadostoval, da se "spoznaš" v tem smilu, da se kaj hitro ugotovi, če vlečeta dva človeka štrik na enem koncu ali vsak na svojem. To pa ti ratuje samo na podlagi dolgoletnih izkušenj. Garancije pa v življenju tako ali tako ni. TOrej zakaj čakati pri 40-ih 5 let, če je veza OK ali ni? Drugače se strinjam, da je to brca v temo. In sem sigurna, da se pri 20, 25 letih ne bi po 1 mesecu preselila k nikomur, še manj pa, da bi se odločila za otroka.
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 19:15:08
|
|
|
|
lenika
|
Skupaj sva zaživela po 5 skupnih letih in mojih skoraj 25-ih in njegovih skoraj 30-ih letih. Poročila sva se nato čez 1 leto in skoraj dve leti zatem sem rodila otroka.
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 19:42:43
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kanny Dejte mi povedat, kako vam rata, da začnete živeti ( po možnosti že načrtovati družino) skupaj po tako kratkem času - mesec, pol leta? Ali ni dobro, da se najprej malo spoznavaš in nato delaš vse ostalo. Ker človeka še praktično ne spoznaš tako hitro. No po mojem je čas, ko se že kar ok poznata let do dve. Da nisi potem kaj razočaran.... Kako rata Takole bom rekla, nikoli ne veš ali bo zveza obstala ali ne pa naj bo to en mesec skupne zveze ali pa 10 let-ločitve so danes mogoče po vseh letih zakona ali zveze. Pri nama se je zgodilo pač da sem zanosila in ker sva zagovornika splava oba sva si ustvarila družino-simpl čeprav sem rodila rosno mlada pri 20 letih in pol. In povem ti, da mi ni žal nobenega storjenega koraka.
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 19:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** ker sva zagovornika splava oba sva si ustvarila družino-simpl Men pa tlele neki ne gre skup...
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 19:59:15
|
|
|
|
Kuba
|
Jaz sem proti vam prava starina... hodila sva 10 let (19-29) in se poročila... sem čudna ne?
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 19:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Vrjetn zato ne maraš cigaret, ja... sploh ne mojga avatarja gledat.
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 20:03:38
|
|
|
|
Kuba
|
Ja, si tako ''eksplicitna'' na tej sliki, a zdej bom pa ratala znana kot antitabakarka??? Ja punce, po 10 letih sva si rekla... a se nebi midva poročila?
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 20:06:16
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kanny Dejte mi povedat, kako vam rata, da začnete živeti ( po možnosti že načrtovati družino) skupaj po tako kratkem času - mesec, pol leta? Ali ni dobro, da se najprej malo spoznavaš in nato delaš vse ostalo. Ker človeka še praktično ne spoznaš tako hitro. No po mojem je čas, ko se že kar ok poznata let do dve. Da nisi potem kaj razočaran.... S prejšnjim partnerjem sva najprej hodila tri leta, potem sva štiri leta skupaj živela in spoznala, da nisva za skupaj. Čas ni nobeno zagotovilo. Z možem sva se poročila po enem letu "hoje", en mesec po poroki sva začela živeti skupaj. Takrat sva bila stara jaz 25 in mož 23. Letos bo osem let, kar sva poročena.
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 20:17:07
|
|
|
|
Kuba
|
Ne, čas nima veze - važna je ''kemija'' med ''osebkoma'' jaz bi mojga piškotka še zdaj po 10 letih pojedla... hvala bogu nima na embalaži natisnjenega roka trajanja!
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 21:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo prave veteranke! Spoznala sva se 1989, hoditi začela 1990, skupaj sva začela živeti 1992, poročila sva se 1997. In še vedno sva skupaj Pa ne si misliti, da sem stara! Štejem rosnih 33
< Sporočilo je popravil raho -- 17.1.2007 21:10:23 >
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 21:12:42
|
|
|
|
Katrin
|
No, midva sva skupaj od 1993; skupaj živiva od 1996, poročena od 2003 lp, katrin
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 21:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
skupaj od 10.6.2000..spoznala se na internetu 3 dni prej, na prvem zmenku začela hodit, tam po novem letu 2001 je začel spat pri meni, ker je imel bližji fax in stanovanje katerega sva prenavljala..avgusta 2001 sva se preselila na svoje. 28.6.2003 sva se poročila, 2004 prvi otrok, 2006 drugi otrok in 2007 bo selitev v novo hišo :)
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 21:36:08
|
|
|
|
Blejka26
|
midva sva bila skupaj ene 14 mesecev,nato pa sem se preselila k njemu domov.Moram reči da je bilo kar vse na hitro.Začela sva junija 2000,potem je šel januarja 01 v vojsko,začetk avgusta je prišel iz vojske,septembra pa sem se preselila k njemu. Moje mnenje je,da najbolje spoznaš ,če sta res za skupaj,ko enkrat živita skupaj.Takrat vidiš vse tiste napakice,ki jih prej nisi niti opazil.!!!!tko da jaz podpiram to,da je najbolje čimprej živeti skupaj če je le možnost in če sta oba za to.
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 21:47:02
|
|
|
|
petra.horzi
|
evo še jz, k sm pr najmlajših- spoznala in začela sva 18.oktobra 2003 (jaz sem bila stara17 in on 20), 29.oktobra 2004 sva se zaročila in sem začela praktično živeti pri njemu 6 dni na teden , šest mesecev kasneje sem zanosila in avgusta sva šla na svoje. 29.oktobra 2005 sva se poročila, jaz sem bila takrat v šestem mesecu januarja 2006 pa sem za moj 20.rojstni dan (5dni prej) dobila najlepše darilo-mojega sončka, ki je pokukal na svet 6tednov prezgodaj ...zdej pa ne vem kako bo...
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 17.1.2007 22:09:02
|
|
|
|
Dadi
|
4 leta skupne hoje(no prej vožnje-zaradi razdalje), pol sem zanosila, sva se poročila in po poroki preselila k njemu kjer sem še danes, če me ni že kdo odnesel. (moram vsaj pravljično končat;)
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 18.1.2007 0:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem šla od doma na svoje v najem pri 22 letih, to je bilo leta 2001. Novembra 2003 sva se spoznala in začela hodit, marca 2004 se je preselil k meni, konec avgusta 2004 sva se zaročila, marca 2005 poročila, aprila 2005 sem zanosila in januarja 2006 sem rodila. Midva nisva nič mečkala, sva kar dokaj na hitro zrihtala vse to. Zdaj je pa že drugi na poti. In nama se ni zdelo nič od vsega tega prehitro. Sva oba na podlagi preteklih izkušenj zelo hitro znala ocenit, ali sva prava drug za drugega in nama super laufa.
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 18.1.2007 6:56:19
|
|
|
|
srki
|
Skupaj sva začela živet po sedmih letih najinega poznanstva. Ja, spoznala sva se leta 1997, skupaj pa sva začela živet leta 2004. Dotlej pa samo prehajanja, enkrat jaz tja, drugič on k meni. Po sedmih letih tega prehajanja nama je bilo končno zadost in tako sva začela rihtat najino gnezdece, ki je sicer pri mojih starših.
|
|
|
|
RE: Kdaj sta zaživela skupaj? 18.1.2007 8:03:04
|
|
|
|
CAPA
|
Tudi midva sva začela "hodit" leta 1997, skupaj pa zaživela konec leta 2003. Konec leta 2004 prvi otrok in leta 2006 drugi.
|
|
|
o brihtiNaša črtica korakaSe zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe? da, sem dovolj brihtna. (
35%)
to je domena mojega partnerja. (
3%)
ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (
30%)
ha, zagotovo vem, da ni dedno! (
6%)
ne razumem te ankete. (
22%)
sem lepa. (
5%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!