|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj sta zaživela skupaj?
17.1.2007 17:42:06   
Kanny
Živjo vsem.

Zanima me kdaj ste skupaj začeli živeti (lahko tudi na koruzi), koliko časa ste se prej spoznavala in živela še vsak na svojem? Koliko let, mesecev je moralo preteči........in koliko ste bili stari ko ste odšli od doma?

Jaz si namreč zelo želim, ko bova enkrat skupaj se prebujala.) Samo se mi zdi, da mojemu še kar paše, da sva vsak na svojem.....ceprav se nekaj že dogaja pri njemu doma:)) On je 29 in jaz 26.

lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj sta zaživela skupaj?
17.1.2007 17:47:55   
soncece24
Skupaj sva se preselila takoj, ko sva dobila stanovanje user posted image user posted image Takrat sva bila skupaj 4leta, stara pa jaz 24 let, on pa 29. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2007 17:56:11   
Anonimen
Midva sva se skupaj preselila po 6ih letih k njegovi mami(brrrr.....), po treh letih "intenzivnega varčevanja"user posted image pa v svoje stanovanje. To je bilo malo manj kot leto nazaj.  Ko sem se preselila k njim sem imela 21 let(on 25), ko sva šla na svoje pa skoraj 25 on pa skoraj 29.
Če bi lahko kaj spremenila bi edin to da bi šla že takoj na svoje v najemniško, ker življenje v istem gospodinjstvu kot starši ni glih "zabavno".
Nasprotno je pa življenje skupaj na svojem prou "fejst"!user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2007 17:58:28   
digi
Hm 1,5 leta... malo po silem , ker je pač tako naneslo, ampak vseeno.... AJz sem te bila stara 19 on pa jao 35 user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2007 17:59:00   
Anonimen
Spoznala sva se maja 2003, spoznavala sva se do januarja 2004, ko sva začela najino zvezo, za Valentinovo 2004 sva se preselila skupaj v začasno stanovanje, aprila 2004 pa potem sem v BTC, kjer sva še vedno. user posted image

Ko sem prvič odšla od doma, sem bila stara 16 let. Ne, lažem - 17 let sem že bila. In se nisem nikoli več vrnila. Pa takrat nisem šla h kakemu tipu živet - ne, ne. Kar lepo sama v najem. Brez staršev, brez dedcev, brez problemov. user posted image

(odgovor članu Kanny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2007 18:01:24   
Ona22
Po 3 mesecih sem začela spat pri njemu, po enem letu in pol pa sem se preselila k njemu, oz živiva v majhni bajti z njegovo mamo in bratom user posted image . Delava na tem, da bo kmalu bajtica. Čez en mesec bova skupaj 2 leti. Stara sem 22, on pa 28. Ampak kjer je ljubezen, se vse da. Včas mal stisnem zobe, ampak bo...user posted image . Pozdravček

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2007 18:01:46   
Anonimen
Še nisva in najbrž tudi še ne bova kmalu.

(odgovor članu Kanny)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2007 18:02:31   
Anonimen
Kako to misliš, Mič? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2007 18:03:04   
KIKI****
user posted image user posted image Ojej, jaz sigurno šišam vse na RRuser posted image user posted image

Ko sva se spoznala sva živela vsak na svojem domu le slabe 4 mesece, potem je prišel živet k nam domov (ker pri njemu niso odobravali zveze z mano). In takoj naslednji mesec sem zanosila-GROZEN ŠOK!!! Ampak je vse lepo steklo. Pri nam doma sva ostala leto in 3 mesece, potem sva se preselila k njim v svoje mansardno stanovanje ki sva ga urejala od maja 2003 do januarja 2004. In leta 2005 dobila še hčerkico. Leta 2006 sva pa vsema navkljub rekla še usodni DA in nobenemu ni žal. Res je šlo vse z svetlobno hitrostjo ampak se zelo razumevauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2007 18:04:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****
Ojej, jaz sigurno šišam vse na RR

Misli si, Kiki... user posted image user posted image user posted image  Jaz sem bivšega moža spoznala januarja 1997, marca 1997 pa sem bila poročena in 1 mesec noseča. Pri meni je pa živel od 1. dneva.

No, a si še prepričana o zmagi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2007 18:09:09   
Anonimen

Da živiva vsak na svojem koncu in hodiva na vikend eden k drugemu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2007 18:09:38   
K_a_t_j_a
Na svoje sma šla lani (2006), skupaj  sma bila 5 let, on je bil star 22 jaz pa 21.

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2007 18:09:51   
Anonimen
Aja a tko mata to vidva porihtan al kaj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2007 18:12:44   
lan
Midva sva bila skupaj skoraj 6 let,ko sva se skupaj preselila. Jaz sem bila stara 21, dragi pa 27 let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2007 18:12:58   
Anonimen
Aja a tko mata to vidva porihtan al kaj? user posted image

Ja,, od vedno in verjetno za vedno user posted image . Saj da je glih porihtan, težko rečem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.1.2007 18:14:44   
Anonimen
A ti dol al pa on gor - to pa ne bi šlo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.1.2007 18:15:37   
Anonimen
A ti dol al pa on gor - to pa ne bi šlo? user posted image

Te bom sveže citiral. Enostavni odnosi me dolgočasijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2007 18:15:53   
CUKRČEK
Skupaj sva bila 4 leta, ko sva se poročila in obenem preselila skupaj. Takrat sva bila stara jaz 23 on pa 25 let. Čez 2 leti pa sva dobila še hčerko.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.1.2007 18:16:15   
Anonimen
Čaki zdej mal... a ti za mano hodš al jst za tabo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.1.2007 18:17:20   
Anonimen
Čaki zdej mal... a ti za mano hodš al jst za tabo? user posted image user posted image user posted image

To ti veš, Čeferinka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.1.2007 18:17:44   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Da živiva vsak na svojem koncu in hodiva na vikend eden k drugemu.
Pa funkcionira? A je daleč stran?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.1.2007 18:18:10   
Anonimen
Pojma nimam... sej Čeferin tut pojma nima... zavlačuje use skupi, pa kasira... men pa tle noben nč ne plača... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
17.1.2007 18:30:12   
Adriana1
Ja pri nama je bilo pa tako.Leta 2000 sva se spoznala.Naslednje leto se je on priselil k meni. Leta 2002 sva šla k njemu in tam tudi dočakala najino prvo stanovanje.V najemniškem stanovanju sva bila vse do konca leta 2005.Sedaj sva se pa vgnezdila čisto na svoje in je najino . Jaz sem stara 24 on pa 26 !

Vse se da,samo če je ljubezen in razumevanje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.1.2007 18:36:38   
Anonimen
Ne vem, kdo pa mene šišauser posted image .
Začela leta 1994 pri mojih 17-ih. Bila skupaj do leta 1997 (ne živela skupaj). Bila narazen do leta 2000. Spet začela v letu 2000. Zanosila leta 2003. Vselila sem se v 6. mesecu nosečnosti. In sedaj živiva skupaj 3 leta.
Kdo da več?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.1.2007 18:38:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77
Kdo da več?user posted image user posted image user posted image

Kaj pa pravzaprav ponujaš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!