ronja
|
Ker smo malo čudna familija, je bilo pri nas vse drugače - najprej sta se starša odselila od naju z bratom, nato se je naknadno sestra doselila, (prej smo se vsi skup odselili od nje oz. je ona ostala v stanovanju), medtem pa sva bila s fantom večino časa skup - bila sva sošolca, tudi prek študenta sva nekje delala skup, hobije sva imela skup in spal je vedno pri meni. Kuhala sva si navadno skup pri meni, saj smo imeli pri nas študentje svoje gospodinjstvo, v trgovino sva hodila skup, skratka skupno gospodinjstvo, saj staršev ni bilo, cote pa mu je prala še njegova mami. Tako da kak češ to imenovat... Včasih sem bila seveda jaz pri njem, sploh če sem delala zjutraj kje, kjer je bil on bližje. POvosod so naju imeli radi, tak da nisva mela problemov. Vedno pa sva zaspala skup, mogoče parkrat v vseh letih ne, v gl. čisto na začetku, potem pa nama je vedno nekaj manjkalo in še zdaj ne spiva dobro, če drugega ni zraven... Se navadiš... Tak da v praksi sva skup živela že nekaj let, samo da se ni tak reklo... No, prav na svoje pa sva se preselila pa pred 1 letom, ko sva bila skup 6 let in pol. No, in ker gre vse idealno (z izjemo mojega bruhanja zadnje mesece:)), sva začela uresničevati še načrte za
|