ninocka
|
Ojla vsem! Najprej enga SRECNEGA PA ZDRAVGA BONDA (2007) . Upam, da ste se vse mele lepo za praznike, jst sem prav uzivala v frej dnevih. Zdej, ko sem v sluzbi, mi vikendi vsaj neki pomenijo Mi smo se meli kr fajn, za bozic smo bli v Crni, za NL pa doma oz. smo ga zurali pri sosedih s prizganim bejbifonom. Evan se je pri pokanju petard zbudil, ni pa jokal, ampak je samo poslusal. Ga ze niti prej niso motile. Se zmeraj kaslja in ima rahlo zamasen nosek, zato smo spet prestavili cepljenje (ze 3ic). Zdej ga imamo v petek, pa bomo vidli, kako bo slo, ce bo slo. Zobkov imamo se zmeraj samo 6, poleg nodija je zdej zacel ful gledat se vlakca Tomaza (al kaksen je ze naslov) in se zraven skoz dere TUU TUUUUU (to je vlakec). PA priznala sem mu prvo besedo, in sicer AUTO. Sej je ze prej kdaj reku, samo zdaj jo pa zavestno ponovi in ce vidi avto jo tud rece. Tko da nasa prva beseda je AUTO. Tistih nekih izpeljank niti ne stejem. Ratal je tud pravi mali razbojnik, ce mu kaj ne pase, v jezi mece stvari na tla. Takrat ga zignoriramo in kmalu obupa. Naucila sva se dvigniti rito pri previjanju in zdej med previjanjem tud steje prstke na nogicah in rokicah. Vecino casa pa brca z nogami, najveckrat kr direkt men v trebuh. A vasi tud to pocnejo? Ful je navdusen nad salom in kapo in si proba zdaj vse stvari dat za vrat al pa na glavo. Pospravlja tud rad, najveckrat pa je pri njem v igri njegov sesalec, ki ga nenehno priziga in vlaci po dnavni sobi. Sesa tud pajcevino s sten. Ga je zadnjic moj odpru in v njem dejansko nasel neki posesanih las in dlak in smeti PA vse stvari vlece dol, tolk se stegne in postavi cist na spicke prstkov, da moras stvari dejansko umaknit cist do stene al pa na sredino mize. Najboljsi pa je, ko ga vprasas, ce gre spat, jest, se umit in rece NE in odkimava z glavo. Igrac je dobil polno, ceprav sem bozicke in dedke mraze prosila, da mu vsak kupi samo eno stvar iz seznama, jih nisem prepricala. Dobil je risanko Nodi (OK) in Nodija (ga ne zanima), Telebajska (ne zanima), knjigice (OK), en tomijev stolp s kuglicami (OK), enga krokodila (OK), eno progo z avtockom in tunelom, ki sveti (OK, samo avtocek ne dela), orodje (OK) in pa bone za H&M (za celo leto). Neki daril pa sploh se ni dvignil, me je kr groza. Jelke na koncu nismo postavili, ampak ne zaradi Evana, temvec zaradi pomanjkanja casa in totalanega nenavdusenja moje "boljse" polovice in njegovega nenehnega godrnjanja, ce sem samo omenila jelko. No, dobra stran je, da se mi zdej ni treba ukvarjati s pospravljanjem. Zdej pa moram koncat, ker me moj spet igrce.