Pikabu
|
Evo me, pa sem tukaj. Maks spi , Ema je pa že zbujena, imam vrata od sobe odprte, pa sem jo prosila, če se še malo igra v posteljici, da si malo odpočijem. Kje naj sploh začnem? Najprej hvala Maxici in Altati za vso skrb in spodbudne besede preko sms-jev. Se ne sekiram več, edino zbegana sem od vsega. Pa poročilo še za ostale. Noč je bila dokaj solidna. Spal je do dveh, se podojil na DESNI strani in spal do petih. Spet dojenje in spanje do pol sedmih, spet dojenje in spanje do osmih. Sva se preoblekla, podojila in do tukaj je bilo super. Potem je bil buden, ampak je kar nekaj tečkal, edino v naročju je bil zadovoljen. Okoli desetih je postal konkretno siten, sem ga hotela najprej podojiti (na vrsti je bila DESNA stran), pa spet huda histerija. Tako sem ga kar oblekla in dala spat v vozek in je takoj zaspal. Na sprehod smo vseeno šli, ker je bil res prekrasen sonček in vse prespal. Ko smo prišli domov, se je zbudil, niti ni kazal kakšne hude želje po hrani, čeprav ni jedel že 5 ur. Ko sem ga odložila, da sem se sama preoblekla, je začel nergati in sva se šla na posteljo podojit. Ko je videl, da je desna stran na vrsti, se je že začel značilen jok, pa sem mu kar rekla, da nima izbire, ker mene že vse boli in da če je lačen, da naj lepo tam poje. In se je kot po čudežu premislil in začel jesti na desni strani. Ni pojedel kot običajno, ampak vsaj jedel je in mi spraznil, ker me je res že precej bolela dojka. Potem je pa kar tečkal in tečkal. Emi sem pripravljala kosilo, pa začela pripravljati za kasnejše kuhanje za nas, pa mu nič ni bilo prav. Nekajkrat sem ga še poskušala pristaviti, pa se mi na desni strani se kar zvija stran, samo da ga poskusim tako dati, na levi se pa lepo k meni obrne, da bi jedel. No, tudi na levi je le ene dvakrat potegnil, pa še kar tečkal in sem ga oblekla in dala spat v vozek. Zdaj spet tam spi že tri ure. Pojma nimam, kaj mu je, nekaj mu ne odgovarja desna stran, čeprav čez noč ni pa nič kompliciral. Pa ne naredi tako, da bi potegnil in potem ne hotel jesti, on se obrača že preč, ko samo vidi, da ga hočem pristaviti na desno stran. Ga bova z možem potem poskušala malo okoli prinesti, ga bo držal v položaju za levo stran, dojit ga bom pa poskušala na desni. Kar nekaj, saj vem, samo res ne vem, kaj mu je. No, ko se je stanje umirilo: Maks zaspal, Ema se polulala in pokakala in v miru zaspala, sem se lotila kuhanja. Naredila sem mesne kroglice (čufte), jih bomo imeli še za jutri, tako da sem jutri rešena kuhanja. Potem sem pospravila celo kuhinjo, dnevno sobo, ker se je Ema že zbudila, še njeno. Zdaj sem moram pa lotit še spalnice, pa zlikane cunje moram zložiti in se spraviti spet likat. Ko se pa Maks zbudi, pa upam, da tudi podoji, bomo pa verjetno šli še malo po trgovinah. Moram možičku eno majhno darilce kupiti, pa za sestrično bom šla kupit dnevnik, pa za teto si moram ogledati, če mi kapne kakšna ideja, kaj naj bi ji kupila za 50 let. Kot sem že napisala, sekiram se ne več, plenice so zelo polne, kaka po štirikrat na dan, precej obilno, edino malo sem zmedena od vsega, ker ne vem, kaj je narobe.