Clody
|
Dobro jutro, Evo, uživava pri tetici Nini in njeni Gayi. Vsi še spijo, jest pa kradem računalnik. Sm natempirana, da se z budim okol sedme, pol osme ure, ker ponavad Nejc vstane ob tej uri. Se že mal preteguje, tko da je samo vprašanje časa. Frrr, naš Nejc je od 2 mesca naprej skoz zaprt. Kaka enkrat na teden, umes pa so planice samo polulane. Se mi zdi, da dokler so polulane, itak ni panike. Ko pa pride dan sranja nakida tolk, da se še luli ne vidi, drek kot puding z gostimi koščki. (zdej že mal pretiravam ne?) Dajem mu pa kamilice, sladkane z laktozo, pa koščke mila u rito, pa jest se matram in filam s pretirano količino vlaknin. Moram ta tedn vprašat pediatra če je to normalno. Aja, prdi pa ko nor in da ne omenjam kakšni hinkoti ( tihomirji) so to! UUUffffff Amazona, mi smo našega Nejca tud prevekslal iz zibke v večjo posteljo. Me je mal skrbel kako bo, pa smo na koncu ugotovil, da mu celo bolj ustreza, ker je imel res mal prostora. Spat ga polagam na bok, ampak mu ni več všeč in se zmeri premetava, dokler ni na hrbtu, pol šele zaspi. Spi pa celo bolj ko prej. S pouštri pa počakej, da boš vidla kako se bo sploh počutla v pojstli, mogoč jih sploh ne bo rabla. Pikabu, po moje je blo pa kej druzga kot to da je navajen v spalnici jest, nevem. Sej sta se zadnjič na klopci lepo podojila. Tud naš ga včasih tako poserje in tud ne razumem. Včasih si mislim, da ga napenja, da bi rad kakal in takrat ne more vlečt, čeprou bi rad. Ampak smo res grozne ko se takole prec ustrašmo, ne? Vesela novica pa je, da bomo kmal usposobl rač. in bom lahko več flancala, hehehe So ga baje čist razstavili in ga zdej počas sestavljajo skup. Pridne bodte in pridno se učte! papa Sirenaaaaaaa, šibam, mali se je zbudu, pa se slišmo, upma, da še ta tedn ko prideva domov.