|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
14.1.2007 23:23:14   
frrrr
Pikabu, midva z Jašo se ponavadi na eni joški dojiva pri enem podoju... včasih se pa zgoi, da pri eni nima dovolj... očitno ni vedno enako lačen in tut pri količini mleka se verjetno kaj pozna kolk sm utrujena, kolk tekočine sm popila, kolk sm bla aktivna čez dan,...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
14.1.2007 23:25:50   
frrrr
aja, še kakanje komentiram... tolk sm bla glasna kolk naš fila plenice... dans se je prvič zgodilo, da ni kakal user posted image no, vsaka plenička je bila malo podrekana, ampak nobena v večji količini
-> vprašanje za mis, Evik in vse ostale katerih cukrčki ne kakajo vsak dan: Ali to pomeni, da je plenička cel dan samo polulana, al je kdaj tut podrekana v manjših količinah?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
14.1.2007 23:35:51   
Maxica
Frrrr, pri nas, če ni pokakan, ni pokakan, enostavno je samo polulan, brez kakršnega koli sledu od kakca. Ampak pri dojenih baje ni panike, tudi če ne kaka en teden.user posted image  Boš videla, kako bo jutri, sicer jaz, če mi en dan ne kaka, kar sladke kamilice poturim, pa je.user posted image
Uf, danes pa jaz strašim tule. Buuuhhhhhaaaaaaa...

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
14.1.2007 23:44:47   
vava
še eno strašilo user posted image
dober večer!
sem vse prebrala, samo ne bom nekaj čvekala zdaj. Sem res utrujena. Danes smo bili spet v Kočevju. Zvečer kopanje (mi se kopamo skoraj vsak dan - kakšnega spustimo zaradi lenobe, pomešanega ritma, tečnobe ali drugih objektivnih razlogov user posted image ), potem pa sem še premajhne cunjice posortirala in pospravila. Ene moram jutri vrniti, ker grejo naprej k novemu user posted image , ostale sem pa spravila za našega naslednjega user posted image . No zdaj pa samo še umit in spat.
Lahko in mirno noč vsem.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
15.1.2007 1:19:30   
frrrr
sama strašila user posted image
js sm namest učenja fotke v galeriji uredila... je blo treba album četrti mesec začet filat user posted image rastemo...

zdej si pa še avatar zamenjam in spat...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
15.1.2007 1:28:36   
frrrr
uspeloooo user posted image pa še podpis sm si naredla, da boste vedle, kdaj mi morate čestitat user posted image  user posted image  user posted image

MAMICA81 in mala Eva - čestitke za 3 mesece! če nas sploh kaj bereta... upam, da je vse ok

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
15.1.2007 7:26:45   
Arabela
Medtem ko ste ve nočni straheci sem jaz jutranja ptička...

Pri nas je bil včeraj spet kaos... dopoldne se je lepo začelo, smo imeli najprej obisk moje mame nato tašče.. in je mala pri obeh lepo grulila in se smejala... potem je zaspala in sem jo pustila da se je naspala in sva odšli na sprehod šele ob 14.30... je pol urce lepo gledala okoli sebe iz vozička (sem ji naklon dvignila da je že napol sedela), nakar je začela tuliti kot zmešana user posted image  kot da bi ji postalo dolgčas.. pa sej jo mirila in ji pela.. pa nič.. sem jo vzela iz vozeka in je takoj utihnila in gledala okrog sebe... jaz pa z otrokom v roki in spredaj potiskala voziček ter nadaljevala pot.... nasproti sta mi prišla moja starša, ker mi je roka skoraj odpadla in pri njih se je štorija ponovila.. jok smeh jok jok smeh.... za znoret... sem bila že skoraj na koncu z živci...
Zvečer sva jo z dragim lepo skopala, pred tv in je papcala.. in sem jo spet 100x dala spat in se je 100x zbudila in ni hotela biti v postelji.. ob polnoči pa okice kot sovica, sem ji prižgala vrtiljak nad posteljo in se je ona igrala in smejala.... sem upala da bo zaspala... pa "sanja svija o koruzi"... se je spet začela jokati in tako je pristala spet v postelji z nama... celo noč je nekaj stokala in me tiščala s postelje...

Punce jaz imam spet krizo... Za njen jok me ubija... taka sladka pupa je, pa zna tako histerično jokati.. pa je previta, sita,... vsak dan jo na zrak peljem, pa je prej v vozeku lepo zaspala zdaj pa taki joki... danes bom poskusila s kengurujem, ampak v njem ne bo spala in bo spet utrujena in tečna...
Ful mam rada da me ima tako rada in je navezana name, ampak to nikamor ne vodi... a bo vedno hujše? A bom sploh lahko še kam sama šla user posted image .... pa bi jo vsi tako radi čuvali in mi pomagali, ampak ona samo joče...  Po nakupih sploh ne morem iti sama, vedno moram nekoga prositi da mi prinese vsaj kruh, jaz pa bila vedno tako samostojna...samo te jutranje ure so samo moje, pa tudi zdaj sem tako utrujena ker je bila noč tako slaba...

Moja Katarinca je najlepši otrok na svetu zame.... ampak duši me, ne pusti mi dihati samostojno....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
15.1.2007 7:45:08   
Clody
Dobro jutro,

Evo, uživava pri  tetici Nini in njeni Gayi. Vsi še spijo, jest pa kradem računalnik. user posted image Sm natempirana, da se z budim okol sedme, pol osme ure, ker ponavad Nejc vstane ob tej uri. Se že mal preteguje, tko da je samo vprašanje časa.

Frrr, naš Nejc je od 2 mesca naprej skoz zaprt. Kaka enkrat na teden, umes pa so planice samo polulane.  Se mi zdi, da dokler so polulane, itak ni  panike.  Ko pa pride dan sranja nakida tolk, da se še luli ne vidi, drek kot puding z gostimi koščki. (zdej že mal pretiravam ne?)user posted image   Dajem mu pa kamilice, sladkane z laktozo, pa koščke mila u rito, pa jest se matram in filam s pretirano količino vlaknin. Moram ta tedn vprašat pediatra če je to normalno. Aja, prdi pa ko nor in da ne omenjam kakšni hinkoti ( tihomirji) so to! UUUffffff

Amazona, mi smo našega Nejca tud prevekslal  iz zibke v večjo posteljo. Me je mal skrbel kako bo, pa smo na koncu ugotovil, da mu celo bolj ustreza, ker je imel res mal prostora. Spat ga polagam na bok, ampak mu ni več všeč in se zmeri premetava, dokler ni na hrbtu, pol šele zaspi. Spi pa celo bolj ko prej. S pouštri pa počakej, da boš vidla kako se bo sploh počutla v pojstli, mogoč jih sploh ne bo rabla.

Pikabu, po moje je blo pa kej druzga kot to da je navajen v spalnici jest, nevem. Sej sta se zadnjič na klopci lepo podojila. Tud naš ga včasih tako poserje in tud ne razumem. Včasih si mislim, da ga napenja, da bi rad kakal in takrat ne more vlečt, čeprou bi rad. Ampak smo res grozne ko se takole prec ustrašmo, ne?

Vesela novica pa je, da bomo kmal usposobl rač. in bom lahko več flancala, hehehe So ga baje čist razstavili in ga zdej počas sestavljajo skup.

Pridne bodte in pridno se učte!

papa

Sirenaaaaaaa, šibam, mali se je zbudu, pa se slišmo, upma, da še ta tedn ko prideva domov.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
15.1.2007 8:00:40   
gaya
Jutro,

joj Pikabu tole je blo pa grozno že za prebrat, kaj šele da to doživiš. Pa tvoj Maks, k je res tak priden dojenček. Mogoče je pa res imel samo slab dan. Saj majo naši možeki prav ko pravijo, da smo tudi me včasih tečne user posted image , verjetno majo naši user posted image  prav tako take dneve.
Upam, da se bosta danes zjutraj vrnila v ustaljene tire in da se okol 11 dobimo na Bledu.

altati kako kaže s tvojim očesom? A ti bo dopustilo sprehod ob jezeru?  Na ZS ti bom pustila svojo tel pa mi sporoči. Midve z Gajo itak misliva it na Bled, tko da al bova sami šetkali, al pa bova meli prijetno spremstvo user posted image .

Arabela veš da te čisto razumem, tudi meni se je že to dogajalo, ampak samo par dni. Ne znam ti dati pametnega nasveta,samo to, da bo sigurno minilo. Za ta čas pa še vedno lahko poskušaš ugotovit kaj je narobe. A ona pri tebi trdo zaspi? Ker pri meni je blo isto, ko pa sem jo dala v posteljico pa jok in stok. Zdaj zaspiva skupaj na ta veliki postelji, pol jo prestavim in ji tiščim dudo tolk časa da jo vuzame in pol zaspi. Poskusi, če nisi že. Z vozkom pa je blo pri nas tud tko, sam jst sem ji spet uturila dudo, sem ji jjo kar pripela z bundico in zdaj je ok. Čeprav se še vedno včasih kr dere ene 10 min k ne more zaspatuser posted image

tolk za zjutraj, zdaj se grem pa zrihtat

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
15.1.2007 8:20:00   
Anonimen
ojla mamivce!
djte mi rečt adajete malim dvojne rokave a ne..pa še to a jih dajete v žabice ko so notri....men se zdi da mu je enkrat prevroče enkrat ga pa zebe,če je v žabicag-tenkihuser posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
15.1.2007 9:06:55   
mis
hoj

jaz sem bolj podrta kot ne. tina je super, mene pa zdravje baše. spala je od 20h do 2h, pa pol ob 5:20 spet jedla. jaz pa ne in ne zaspat, vse me boli, grlo, mišice... vročine pa nimam. a se lahko limonado pije če dojim? rabim kakšen nasvet.

če naša tina ne kaka pol je res samo polulana. ampak zaenkrat trkam, kaka spet vsak dan.

povejte, a že jeste sadje in zelenjavo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
15.1.2007 9:10:35   
altati
Gaya, jaz sem za.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
15.1.2007 9:16:07   
Anonimen
Ojojojjoooj Pikabu, kako to dobro poznam. Midva se sicer ne dojiva, ampak je bilo takole v soboto zjutraj. Jok, pa ne tak da veš da mu neki fali, ampak histerija....Pa tudi naš se smeji, če se začne jokat, ga ponavadi lahko umirim, sedaj pa ne....jokal je tako ene štiri ure..vmes mal zaspal, ampak bog ne daj, da bi položila.  Po vsem tem, sem rekla, da mu izmerim vsaj temperaturo, zato mu je mož poskušal z ušesnim termometrom izmeriti. Joj, kakšen jok - histerija. Pa ga še mami prime in poboža za ušeskom, Spet jok. Smo rekli, ajde ušesa, gremo k dežurnemu pediatru. V čakalnici je spal, izgledal je res ubog, malo je pohlipal, drugače pa je kazalo zares da je bolan....Zdravnik ga pregleda: ušeska, pljučka, srček, trebušček....nič nič nič...počutila sem se ko budalo. Pa je začel spet histerično jokat, jest pa zraven, pa pravi zdravnik da pač ni nič narobe. Dobila sva sicer ene svečke, ampak mu jih še nisem dala, ker od takrat ko smo pa prišli od zravnika domov, je pa spet čist normalen. Lepo je jedel, lulal, kakal, se smejal....še včeraj smo za cel dan na izlet, nič joka, sam smejal,....

Tko da ...punce jest ne vem več. Ali je možno, da naši otroci enostavno pridejo v eno tako fazo ko morajo takole zajokat ?

Ja, mene tud zanima...al rižolinota že kaj dajete ? Če katera uporablja Milomil, ali je že prišla na 2 ?

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
15.1.2007 9:17:45   
gaya

mis  k sem jst mela iste simptome kot ti, sem vzela 1 lekadolček, spila hektolitre šipkovega čaja. Limonade pa nisem, ker je Gajo zvijalo po njej. Sem pa vsake tolk časa 1 kozarec cedevite spila. Pa naravni pomarančni sok je ravn tko prenesla. Pa jst že vse jem. razen med in jagod ne. (nasvet pediatra).

Punce tiste k lahko ob 11 zbor na Bledu. Midve z altati sva pofočkani user posted image user posted image . Sonček je nenormalno lep in vozičke kar vabi na plano user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
15.1.2007 9:59:52   
mis
še eno vprašanje za tiste, ki dajete svoje sončke spat na trebuh. jaz sem jo danes hotla dat, pa je glavo mela skoz gor in pasla kravce. glave ne da dol.user posted image

aja, pa čestitke mamici81 in njeni sončici evi!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
15.1.2007 10:27:21   
moci
spet me ne bo na srečanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa to ni res. je user posted image  vzel avto in ga nabasal z materialom. čist zmeri zamudim. user posted image
mi smo bli včer družinsko na bledu in moram rečt da sem se fuuul zmatrala okrog jezera. so mi skor kolki stran padli.  zgleda še nisem v formi.
smo se pa kar fino pedenali. previjanje in dojenje na parkirišču. potem pa še 1x previjanjeuser posted image  in smo se zrihtal. kot cigančki. user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
15.1.2007 10:28:53   
moci
sem dodala podpis...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
15.1.2007 10:44:52   
Maxica
Čestitke Mamici81 in njeni Evi za tri mesece.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
15.1.2007 10:49:16   
mtina
hej!

Žan nima več vročine in tudi ni več tečko; kaj pa vem kaj je bilo tisto včeraj. Danes raje ne grevaven, saj ima v četrtek cepljenje. Pa zdi semi, dda se manj slini. Mogoče so bili neki začetki.

Naš ima doma oblečen bodi s kratkimi rokavi in majčko z dolgimi pa trenirko. Pri 23-24 stopinjah.

Grem kuhat ...
Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
15.1.2007 10:58:45   
naja78
živ.
pozdravček vsem.

sem zelo...user posted image in mi gre na user posted image user posted image user posted image ....naš....Lan ne mara in ne mara vozička.user posted image user posted image user posted image tako lepo vreme,on pa tuli kot obseden v vozičku.
vztrajam že 14 dni.skos jok in histerično dretje.....user posted image user posted image user posted image on tudi vztraja......se mu vidi da je trmast in hoče svoje dosešt..kot tipičen škorpion..user posted image user posted image

punce,kdaj to mine...če sploh bo.....user posted image user posted image

glede kakanja....pr dojenih je baje ok,če 1 teden ne kakajo,...potem pa se baje dajejo svečke.....take neagresivne....frrr počakAJ ŠE

MOJ Lan tudi včasih ne kaka vsak dan...do zdaj je bilo 1 dan da ni.ampak jaz že dodajam......user posted image

lan se ponoč zbuja samo še 1x...in ima čudovit ritem.....hvala bogu......ob 15 se zbudi in potem je mir do 6-7 zjutri,user posted image user posted image user posted image

kaj ene delate tok pozno gor............user posted image user posted image user posted image user posted image
spat punce,jest se že takrat 2 obrnem.....

grem zdej še mal brat...

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
15.1.2007 10:59:24   
tasha23
user posted image user posted image ČESTITKE MAMICI81 IN NJENI EVI ZA 3 MESECEuser posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
15.1.2007 11:04:09   
naja78
še to...po novem vleče prst kot nor.....dudo pa odklanja......

kaj pravte ve....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
15.1.2007 11:44:41   
@lina
Arabela - krize pridejo in grejo... ne morem ti rečt, da jih ne bo več... kakšno krizo imam jaz še kdaj tudi s starejšim... pa ni to kriza, da ne vem zakaj joka...ampak zakaj se tako obnaša kot se... kakšen dan imamo tako trmuljo doma, da je za znort...bi ga najraje s hlač stresla... ampak takrat je treba samo zrak zajet in ubrati drug pristop... hotla sem rečt, da nas otroci vedno znova preizkušajo... imajo nas radi do neba in nazaj, a vedno znova nam dajejo nove naloge in ovire na poti starševstva...

glede njene navezanosti nate...., ampak saj praviš da se smeji ko jo drugi pestvajo... ta njen jok v vozičku je verjetno kaj drugega...prišlo bo obdobje, ko se bo verjetno strašno bala neznancev okoli sebe (tam okoli 8.9. meseca), ko še ne ve, da ko ji enkrat izgineš izpred oči, da boš prišla tudi nazaj...

zdaj pa enostavno ne zna drugače povedat kot z jokom...pa karkoli že..."mami nisem zaspana, zakaj me siliš v posteljo" "mami, plenička me tišči tam spodaj na levem boku, daj jo malo razkomoti" "mami, hrbet me srbi daj me malo pobožaj po hrbtu..." itd... tudi zaradi takih banalnosti dojenčki jokajo...

Bo bolje, gotovo! Glavo pokonci!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
15.1.2007 11:48:55   
@lina
mis, limonado sem jaz komot pila, ni bilo pri tamalmu težav... si pa vedno naredim iz treh limon in ene pomaranče (količina za en vrč), da je malo bolj sladko...

res je pa tudi, da jem čisto vso zelenjavo in sadje - kivi, pomaranče, mandarine, jabolka, banane...solato, zelje, vso kuhano zelenjavo...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
15.1.2007 11:49:01   
štorkljica
Naja naša Ajda sploh dude noče, jo je dvakrat potegnila pri enem mesecu pa ji očitno ni bila všeč, zdaj je pa začela roke in prste sesat, pa hvalabogu ne vedno, samo kadar je lačna ali pa ko ma kake frustracije in jih potem s tem rešuje. Lan verjetno dudo odklanja ker je odkril prste in se tako počuti bolj prijetno, duda je le umeten material, hladen, brezoseben, prstki pa so bolj zanimivi. Samo jaz se glede Ajdinega sesanja zaenkrat še ne sekiram, mi je kolegica rekla, da je njeni vlekel prste  in pesti samo med tretjim in petim mesecem, potem pa razvado sam od sebe popolnoma opustil, pa drugače tudi dude ni hotel. Pa tudi ni vedno nujno, da razvado potegnejo, da bi trajala in trajala. Jaz ji vedno ko vidim da to počne narahlo potrepljam po tisti rokici, ki je v ustih in ji vedno zraven povem "puj puj puj", pa če ne da ven, ji potem nežno ven potegnem in spet ponovim "puj puj puj". Nevem če bo pomagalo, verjetno bo sčasoma povezala dogodke, za zdaj se mi samo smeje ko to delamuser posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.