beki24
|
Zdaj mi pa lahko pomagate vse ostale, še posebno tiste, ki imate tudi knjigo To sem jaz, kaj ste napisale najprej, kje naj dobim, kaj je Maks v ascendentu, po kitajskem horoskopu, srečno številko, kamen in kaj pravi horoskop ob rojstvu Eno knjigo o horoskopu si moraš v knjižnici izposoditi, tiste male za vsako znamenje posebej so super, po kitajskem je pa PES tako kot vsi, kamen:SAFIR, ŽAD; HOROSKOP OB ROJSTVU: ČE DOBIŠ ČASOPIS OD TISTEGA DNE najbolj priljubljene knjige: HARRY POTTER, DAVINCIJEVA ŠIFRA, GOSPODAR PRSTANOV Katera glasba in izvajalci so na vrhu lestvic : Shakira, Green Day, Red Hot Chili Peppers, Beyonce, Justin Timberlake, Robbie Williams Kaj predvajajo po TV Naša mala klinika, razočarane gospodinje, Skrivnostni otok, Čarovnice, Na kraju zločina, Lokalne volitve za župana 06 so bile takrat, BAR II je bil tudi, pa telenovele Najboljši športniki :Iztok Čop, Tina Maze, Aljaž pegan, Katarina Srebotnik, Jolanda Čeplak, Michael schumacher Kaj se vrti v kinu: Začetek oktobra je bilo( Jaz, ti in nadloga Dupree, The Devil wears Prada, WTC, Bela Masajka, Huda mravljica, Pirati s karibov 2, Garfield2 Kakšna je trenutna moda ( to pa ne vem kako bi napisala) Upam, da ti kaj prav pride