Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 12:03:50
|
|
|
|
saša halb
|
Jaz sem kadila in po dve porodih že pred zanositvijo nehala in tudi doma se več ne kadi, mož kadi in gre lepo ven na dvorišče, v lokalu sem tudi delala, še kot kadilka in me je velikokrat zmotilo, ko ti gdo puhne ves dim v glavo ali pa greš ravno mimo največjega oblaka dima, te kar na rit lahko vrže , kaj šele nekdo ki ne kadi. sem čisto za da se v lokalih več ne kadi, ker prostori niso tako urejeni, da se med kadilci in nekadilci zapre. še vedno se vse kadi po celem lokalu. pač volja vsakega posameznika, jaz še vedno kdaj kako pšrižgem ampak jo ne puham nekadilcu v glavo, se odstranim, kolikor je le možno, sploh od otrok.
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 12:05:45
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Kuba, kdo bi si mislil, da ne maraš kadit, glede na tvoj nik sej vidiš, da sem zatežena ko Fidel Kastro edina razlika med nama je brada (in moški atributi...) in da sem PROTI kajenju
< Sporočilo je popravil Kuba -- 12.1.2007 12:06:33 >
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 12:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj bomo pa z najstniki, ki se na vsakem koraku lizarijo in šlatarijo? A bomo zanje tudi kakšen zakon uvedli ? Moj sin pa to gleda
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 12:13:16
|
|
|
|
Kuba
|
Raho... kaj ma to veze s temo no? Sori ampak res... najstniki ki se lizarijo in šlatarijo Gremo odpret novo temo?
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 12:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, lahko odpremo temo, kaj vse nas moti in bi z zakonom lahko prepovedali. Poglej, Kuba, zadeva je ful enostavna: Jaz sem bivša hard core kadilka in verjemi, zelo težko se je bilo odvaditi. Sem pa do kadilcev strpna, ker sem enkrat tudi jaz sodila v isti koš. Sama se pač lokalov, ki so preveč zakajeni v velikem loku izogibam. Na kraj pameti pa mi ne pride, da bi vanj stopila s sinom. Tudi sedaj, ko si tu in tam kakšnega prižgem, vedno pazim, da sogovorniku nisem moteča, predvsem pa gledam na to, da si cigarete ne prižgem pred sinom. Vem, da je moje starše, ko sem začela kaditi skoraj kap, ampak fotr mi je še lahko pral možgane, medtem ko mame nisem upoštevala (tudi sama je kadilka). Sem pa v življenju imela eno veliko avtoriteto - dedka. Pred njim pa si res nikoli v življenju nisem prižgala čika.
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 12:23:23
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Tudi sedaj, ko si tu in tam kakšnega prižgem, vedno pazim, da sogovorniku nisem moteča, predvsem pa gledam na to, da si cigarete ne prižgem pred sinom. Se pravi, da se strinjaš z mano, no le tako naprej
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 12:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, se ne strinjam. Moti me, da ljudi žališ. Moti me, da želiš uveljavljati svoje pravice napram pravicam drugega. Strpnost je božja mast, pravijo.
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 12:28:44
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Magi, če bi me dim tako motil, pač ne bi hodila v gostilno na malico ampak v štacuno po sendvič in bi ga pač pojedla v službi. Tako itak delam, ampak ne zato, ker bi me dim motil. a se moram zagovarjati zakaj malicam tam kjer malicam? v službi ne jem, ker mi skoz študentje uletavajo in mam rada mir, ko jem. vsaj mir. poleti jem zunaj na zraku. sendvič. amen. tale debata je, kot je običaj za takele debate, brezplodna. prišli smo do najstinkov, ki se lizarijo in ubijalskih parfumov vsem, ki vam čik predstavlja tak gušt pa na zdravje! resno.
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 12:52:57
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Ne, se ne strinjam. Moti me, da ljudi žališ. Moti me, da želiš uveljavljati svoje pravice napram pravicam drugega. Strpnost je božja mast, pravijo. Če sem koga užalila se res opravičujem, ne zdi pa se mi da želim ''uveljaviti'' svoje pravice napram drugega prej bi rekla obratno (to je moje mnenje ko berem poste). Kar se tiče strpnosti se popolnoma strinjam s tem, da bi treba dodati še delček kjer piše, da je OBOJESTRANSKA.
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 12:53:54
|
|
|
|
nejcko
|
Pa sej vsi nismo tko grozni, Magi, a ne da ne? Eni smo čisto krotki in uvidevni pušači
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:03:37
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Mogoče to, kar se zasmrajenih cot tiče: jaz jih ne perem nič bolj ali manj pogosto/poredko, ker jih obesim ven, na zrak. In te cote ne smrdijo po čikih, ne po hrani, ne po ničemer. Enako naredim s plašči in jaknami. Isto počnem jaz.
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:05:07
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Še nikoli pa ni nihče od vas nekadilcev imel toliko jajc da bi pa prišel k mizi in prosil če bi morda lahko ugasnila svoj čik ker ga ogrožam.........zakaj že??? Ni kaj, bo treba kar PROSIT... zakaj že?
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:07:46
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Pa sej vsi nismo tko grozni, Magi, a ne da ne? Eni smo čisto krotki in uvidevni pušači ma sej sploh ne pravim, da ste grozni. danes sem resnično našpičena in me je malo zaneslo. konec koncev sem bila tudi sama pušač, pa mož je še vedno (delno, no). ampak jaz sem se vedno zavedala posledic. mene je to vedno preganjalo. sam mene pač veliko stvari preganja, a ne? BTW, me sploh ne moti, če kdo v moji družbi kakega nasmodi in je pri tem vsaj toliko uvideven, da me vpraša
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:14:34
|
|
|
|
MH0
|
...Jaz ful podpiram ta zakon pa še strožjega bi naredila naj kadijo IZKLJUČNO V SVOJIH STANOVANJIH in ZASTRUPLAJO SAMO SEBE. ... Ajd ok za naslednjo fazo potem pa še but po tem, ker trošarina, ki jo plačajo, še zdaleč ne pokriva stroškov zdravljenja, ki jih povzročajo. PS Problem lačnih otrok v afriki ima zelo malo s kajenjem pri nas. Torej lepo po vrsti, eno za drugim.
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:14:48
|
|
|
|
srki
|
Predlagajte, da nehajo izdelovat cigarete, pa alkohol,.....pa bomo vsi zdravi in dolgo živeli.
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:19:26
|
|
|
|
Kuba
|
Počasi... problem po problem... ne moremo vsega danes rešit ...
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:21:31
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Predlagajte, da nehajo izdelovat cigarete, pa alkohol,.....pa bomo vsi zdravi in dolgo živeli. kozarec vina dnevno ne ubija, ampak celo koristi (znanstveno dokazano), zato vas prosim, da pustite vino pri miru
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:22:42
|
|
|
|
teri
|
Zanimivo kako malo rabi ljudem da se raz !Odpreš eno "banalno" temo in žaljivke se kar vsujejo
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:23:06
|
|
|
|
MH0
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Predlagajte, da nehajo izdelovat cigarete, pa alkohol,.....pa bomo vsi zdravi in dolgo živeli. Je veliko težje še posebej, ker se takšne spremembe vršijo dolgoročno in tudi lokalno je lažje kot globalno.
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:23:20
|
|
|
|
teri
|
Magi:se strinjam s tabo
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:26:05
|
|
|
|
MH0
|
..., zato vas prosim, da pustite vino pri miru Prepozno. V EU se bo krčilo vinograde. Ampak ni problema, ker je vina pač preveč.
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:27:01
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: teri Odpreš eno "banalno" temo.. Meni se ne zdi tako banalna...
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:27:48
|
|
|
|
teri
|
MHO:meni ni frke,ker ga predelujemo sami.Tako, da nam ga ne bo nikoli zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
a se moram zagovarjati zakaj malicam tam kjer malicam? Sploh ne, ker me niti najmanj ne zanima. Ampak si sama rekla, da te tam, kjer malicaš, moti dim. Ah, dajva kar nehat na teje točki, ker se mi ne da, prav?
|
|
|
|
RE: Nesramni kadilci... 12.1.2007 13:33:06
|
|
|
|
teri
|
Kuba:sej lih zato sem dala besedo banalno v navednice,ker vem da ni banalna in da marsikoga moti,nooooo!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?