ronja
|
zrak in kaj boš imela ti? ali ? PO nikicini teoriji, je moj dec pa pol, da mi je tako slabo. Ena čistilka na faksu mi je tudi rekla, da je fantek, ker imam tako lepo kožo, da se pri punčakh spremeni koža na obrazu - 100 ljudi, 100 teorij. res pa mi očitno vse prerokujejo , no, meni bi bila tudi Ronja čisto všeč hihi, sem potem spodaj brala, da je duhica pa slišala vse obratno, tako da - naj bo karkoli, samo da ni dvospolnik;) Sploh se mi zdi to vse skup bolj za lase privlečeno, mami ni bilo slabo pri nobenem, pa mam sestro in bratca... Ja, saj ne rečem, da je pametno it plavat z vročino, ampak nisem mogla bit cele dneve doma... Včeraj sem šla spet in sem si kupila nove kopalke, saj niti ni bil tak finančni zalogaj, sem se bala, da so še dražje - bile so cca 30 evrov. Sem jih par probala in te so bile najbolj raztegljive, pa sem jih kar vzela, saj za kaka dva meseca bojo že še, upam, glede na to, da zdaj še nimam ne vem kakega trebuščka (tudi v koplakah me še ne pogruntajo )... POtem pa bikinke, takrat itak ne bom več mogla prav trenirat, verjetno s tistim bauhom... žabica, jaz zdaj lahko nosim še vse stare cote in nimam niti najmanj filinga, koliko se bom zredila in kam - tak da sem si rajši kupila kar navadne športne enodelne kopalke, ki jih bom lahko nosila zdaj še nekaj časa in tudi po porodu (vsaj upam, da se ne bom tako razlezla, da ne bom več not pasala) in pa še nekaj časa do takrat... Zato si zdaj nisem še nič kupovala, bom morala počakat, da mi mal trebušček zraste... Ko sem pomerjala kopalke, sem seveda prodajalki povedala, da sem na sredi 4. meseca, pa ni mogla verjet... Me je pol skoz hodla gledat, pa zmajevala z glavo, nikoli ne bi rekla...hihi NO, danes pa sem probala it v službo za par ur, pa miki moj, tole očitno ne bo tako hitro v redu... Sem se že zjutraj počutila zanič, pa sem mislila, da bo že prešlo... Ampak mi že dolgo ni bilo takooo zelooo slabo cel dan ... Bruhala sem itak, takoj potem, ko sem prvo stvar pojedla - to je bilo šele popoldne (in to to, kar se je fant ful potrudil skuhat, revež, jaz pa takoj ven vržem ...), prej se nisem mogla prisilit k hrani, sem že brez tega skoraj bruhala... NO, v službi me je videl šef in me nagnal domov... Da zgledam zanič, da sem shujšana in bela in da moram mislit za dva in da naj se pozdravim in naj se mi nikamor ne mudi... Da on itak računa, da me zdaj 2 leti ne bo - najprej tole, ko ne veš, kako bom zdrava, potem porodniška, potem so pa še tamali nekaj časa skoz bolani... A ni faca moj šef? Pa je tak starejši gospod, da ne bo pomote! Tak da danes nisem šla plavat, v bistvu še sedim komaj... Eh. Pa sem mislila, da sem že spet "carica" oz. on the road again, hehe nogica, hehe, to je pa že malo bolj logično, 1000 za prenosnika, ne za cote . ja, se strinjam s tabo, da je boljše počakat z novimi cotami zame... Razmišljala sem samo zaradi razprodaj zdaj, ampak saj kak kos bo že počakal, sploh pa moram videt, kdaj bom sploh rabila nove cote - mogoče bo takrat že precej toplo, pa je brezveze, da si kupujem neke tople hlače... pridno se uči - če it je v uteho, tudi jaz ponoči bedim in delam;) nikica, brez skrbi, junija bomo vse navalile na morje in bomo junijke okupirale kako plažico in naj sam zjajo Primorci, kaka invazija jih je doletela Takrat se zapre bazen, tako da bom jaz svojega kar popokala in bova vsak vikend lepo se namalala bodočemu dediju (mojemu fotru), da bom jaz lahko plavala Aja, a sem vam povedala, da se mi je včeraj zdelo, da sem z roko čutila brciko na trebuščku? Lubi je bil pa žal prepozen, pa saj nisem 100%, da je bilo to to, ampak je bilo zelo tako, kot naj bi bilo... No, bomo videli, čez teden ali dva... Danes sva gledala Lost na računalniku in je tam Locke crkljal tamalega od Clair, če katera gleda, bo že vedela... In ne prašite, moj je bil čisto raznežen! Me je tko nežno pogledal in reku: "Lej, lubi, to pa kmal naju čaka!" Pa tko so mu učki žareli... HIhi, KT, wellcome to the club, meni so prsa iz 70C zrasla na 75E!!! No, tuid moj lubi pravi, da se nimam kaj pritoževat zaradi tega:) Mogoče se zato trebušček ne pozna toliko... Ko smo se tuširale, pa se pogovarjamo o , pa ena vpraša, "ja kdo ga bo pa mel?" Pa druga, ki sem ji prej povelala, pa je bla ravno tako paf, ko je zvedela, reče: "ja ona!" So bile vse čist paf, pa so me spraševale, kje ga skrivam in če sem mela prej na not trebuh - potem so si me seveda bolj podrobno ogledale in rekle, da če veš in če sem mela prej res čisto ploh trebuh, potem se vidi jaz sem bila skoraj malo užaljena, da noben nič ne vidi, ker se nama s fantom zdi, da se mi že ful pozna, sploh pa v kopalkah... Sam res sem mela pa prej čisto ploh trebuh, zdaj zgleda pa pač bolj normalen... No, vsaj gibe sem zato lahko prej začutila . Sem zadovoljna, da vem, da je vse ok. Zdaj se oglasi že večkrat na dan in sem prav happy. Sicer itak po slabostih vem, da je vse še normalno, hehe melaverde, ampak saj 58,8 pa še ni tako veliko! Koliko si pa visoka? Se mi zdi čudno, da ti že pri teh kilah rečejo za sadne dneve... NO, zdravniki že vejo, a ne?;) Palčica, jaz sem za, vem za eno dobro slaščičarno, samo je bolj mala - Viki v Trnovem, lahko pa gremo tudi kam drugam, samo predlog. HIhi, seveda se nam dogaja isto, meni je najbolj smešno, da so vsi bolj pametni kot jaz in kot zdravniki, "ja veš, vse to je vse od nosečnosti, prav gotovo, preveč se s tem obremenjuješ..." Pa mislim, punce, tle me že poznate - a se vam zdi, da se obremenjujem s tem? Nič ne pomaga, če povem, da me je pregledalo vsaj 5 zdravnikov in niti en ni mislil, da je to od nosečnosti... NIč ne pomaga, če rečem, da se prvi mesec, ko sem bruhala nisem nič sekirala, hodila v službo, vse,... Še vedno gonijo svoje... Ja, seveda, slabosti si človek zmisli... Pa vse veste, kako rada bi šla v službo, da sva si otroka želela oba, da ni nobene stvari, ki bi me morila, ne sanjam nič slabega, nič, nič težkega se mi ne dogaja... Ampak to je psiha, pa pika - za tiste, ki še niso bile noseče, ali pa so imele to srečo, da jim pač ni bilo slabo... Zveze s tem, da mi je bilo tudi po umetno vnešenem progesteronu (PKK) za znoret slabo, seveda ne vidijo Najboljše se je res nasmejat, pa si mislit svoje, čeprav it včasih res izbije dno... Če me sprašujejo za spol, me ne moti, tudi če me vprašajo, kaj bi rajši ne, saj potem itak vsi sami pametno ugotovijo, daje važno, da je zdrav/a, hehe:) tudi če ugibajo, mi je samo zabavno, samo ko mi začnejo o tem, kako krekerji/prepečenci ali suh kruh v postelji pomagajo proti slabosti, me pa dvigne, ker sem 14 dni probavala - 1. dan 1 kreker, 2. dan 2 krekerja, in tako naprej dokler nisem prišla na celo vrečko in vse se je enako končalo - na wcju... Pa tega si ne dajo dopovedat, da itak ne bruham zjutraj, ker takrat ne jem, zato da ne bi bruhala, ampak jem po malem dopoldne, bruham pa popoldne po kosilu. Pa poslušite ta biserček: zadnjič mi je ena razlagala, da to pa res ni problem, da vse zbruham, pa da mi nič ne paše jest, da ljudje preživijo tudi samo od sadja ali p acelo samo od sokov! - pa sicer zelo fajn ženska, profesorica na faksu... Ja, verjamem, samo dvomim, da od sadja lahko preživi in donosi prav dosti bolanih nosečk... Hehe, kaj pa ve mislite, naj jem samo sadje, hihi? PO moje bi kmalu imela spet 52 kil... Veliko sreče v izpitnem obdobju vsem študentkam, itak da se vam bo izšlo, saj se do junija vse da!
|