ronja
|
Oj, punce, jaz sem danes tako sreeeečnaaaa!!! Ja, saj priznam, mi je slabo , zgaga me peče in kislina se mi dviguje, bruhala sem že, vročino imam verjetno tudi še (nočem merit, ker je potem uradno nimam, hehe:)... Ampak sem šla plavaaaat!!!! Joj, kok sem to pogrešala! Joj, kok sem si to želela! Zdaj sem v ! Sem bila čisto paf, da mam še tok kondicije, nimam pojma, kako mi je to ratalo, ker že dva meseca sam ležim, ampak sploh mi ni bil problem preplavat 1,5 km , skratka, Ronja srečna JOJ, kok sem jaz pogrešala šport!!!! Očitno si res kar malo odvisen od tega, celo telo je zadovoljno "to mi deli"... NO, sicer sem samo kdaj pa kdaj jogirala (delala prirejeno jogo), to je bilo vse, parkrat sem še sprobavala butshaper med gledanjem filmov, da sem pozabila, da mi je noro slabo . Mi ga je zadnjič oče dal, ga je nekje dobil Pa zadnjič sem naredila 20 trebušnjakom, predvčerajšnjim, se mi zdi. Včasih pa sam ležim in še to komi S tem ste pa itak seznanjene bolj kot bi si želele Meni se oglasi zdaj tudi večkrat na dan. Danes tudi med plavanjem . Zdaj sem spet taka, kot kadar grem v službo, pa pridem domov, samo še dol lahko padem... Ampak sem srečna Aja, prijateljica na plavanju ni ugotovila, še ko sem ji povedala, je rekla, da se mi nič ne vidi - pa sem bila v kopalkah Sem ji rekla, o, ja, se vidi, jaz sem bila prej čisto ploh ... No, ampak zaenkrat lahko skrivam tudi v kopalkah, noben me ni dvomeče gledal, pa me tam vsi poznajo . JOj, če bom le lahko, grem jutri spet, drižite pesti! Aja, glede razprodaj: daj mi povejte, kaj naj grem zdaj kupovat obleke, ker se bolj splača, ampak kako, če pa še ne vem, kaka bom... Zdaj težko probavam karkoli za naprej, ker mi je trenutno še vse staro prav... Predlagajte prosim! Ampak ve pa ste zapravljale 1200 E?? Prsi, ja včasih prav zelo bolijo, bognedaj, da se jih kdo dotakne (mišljena sta fant in psička, da ne bo pomote;)... Jaz si med vikendom nisem upala še 1x pisat, ker sem bila itak že zadnja... Sem rekla,d a me boste kar izobčile, če bom prevelik gobec
|