lučka 25
|
Da se še jaz malo oglasim! Kaja 80, tudi jaz sem malo napihnjena tam spodaj po končni dozi klomifena in tudi moja BT je ekam čudna, tako da sem kar nehala z merjenjem, da me ne bo napsihiralo. Ursi 84, lep pozdrav in dobrodošla v klubu!! Upam, da ti čim prej uspe ugledati , tako kot bi bilo fino, če bi jih me vse. Da se malo poročam, kako je bilo z menoj po jemanju tablet. Nekje trtji dan po zadnji tableti so me zelo boli jajčniki, nato četrti dan bolj špikalo, so bile kratkotrajne bolečine. Peti dan me je tam doli vse bolelo, šesti dan pa je bilo huuuuudo!!!! Tako me je vse bolelo (pa ravno na silvestra), da sem komaj hodila na stranišče. K sreči te bolečine niso trajale vsak dan po ves čas, vendar so bili bolj intervali. Z sva pridno in upam, da konec naslednjega tedna izvem veselo novico. oj dragi mi pravi, da naj se veselim preveč, ker ga je strah, da bom preveč razočarana in psihično na tleh, če ne bo uspelo. Ampak, mislim, da ne bo težav, da bom vse prenesla. Sem pa prvič čisto zares pomislila, kako bi bilo, ko bi majhna pikica začela rasti v meni in me je kar malo "prestrašilo", ker sem imela občutek kot da bo to kmalu in kakšeni so občutki, odgovornost,.... Res, to sem do sedaj po 19 mesecih prvič razmišljala. Joj, kako sem se pa sedaj razpisala. Gotovo ste vse zaspale med branjem. Zbudite se, sem že končala.
|