|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
26.12.2006 22:17:44   
lučka 25
No, da se malo javim, ko sem prišla domov s prelepega dopusta v dvoje.
Najprej čestitam guppy user posted image user posted image user posted image ! Upam, da se ti vse kmalu pridružimo.
Drugače pa sem včeraj končala z jemanjem prve škatlice in moram reči, da stranskih učinkov ni le mogoče manjši vročinski vali, še posebej zvečer in ponoči. Ampak, mislim, da je bilo vse za preživeti. Sedaj pa upam, da bo najina user posted image  v prihodnjih dneh obradila sadove.
Me pa nekj zanima. V navodilih piše, da do O pride približno 5-10 dni po zadnji tableti, v večini primerov 7 dan. Ali to drži in kako je kaj pri vas. A si merite BT, da vsaj veste, če je in kdaj je prišlo do O, ali se orientirate glede na sluz?
Moji dnevi za O glede navodila pridejo ta vikend, tako da bo, če uspe najin user posted image  pravi "Silvesterski poljub".
Malo me skrbi, ker sem tako navdušena, da sedaj vsaj imam neko pomoč z zdravili, da lahko zanosim, ker drugače naj ne bi mogla, da kaj pa če ne uspe. Potem bo razočaranje res veliko!!! Moj dragi mi pravi, da naj se umirim, da če v primeru, da ne uspe ne bom spet prav razočarana. Ma sej sploh ne vem, zakaj tako razmišljam, moram upat na pozitiven rezultat in pika!!!
Veliko user posted image user posted image  v zadnjih dneh tega leta, še več pa v prihajajočem letu 2007.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
26.12.2006 22:36:37   
guppy
Hvala vsem na lepih željah!

Lučka, sama sem merila BT od prvega dne cikla in bila sem popolnoma začudena. Moja temperatura je odvisna od časa merjenja, tako da sem si nekje na sredini cikla morala pobarvat merjenja ob 6h - 7h z drugo barvo, da sem izničila tista nihanja ob sobotah in nedeljah.

Dejansko pa je bilo stanje pri meni tako: BT je bila sprva okoli 35,8, nihala gor dol, nekaj dni po jemanju Klomifena pa je začela rasti in sploh se ni ustavila! Vsak dan je bilo malo več, malo več, pa še malo več... in nikoli ni bilo nekega "vrha", da bi lahko rekla "aha, to je to"!. Tudi potem, ko sem naredila test in videla user posted image  je BT nadaljevala z rastjo in končno se je ustavila nekje pri 37 stopinjah. Ni pa tako pri vseh puncah!

Upam, da ti bo cikel uspešno minil. Ne obremenjuj se preveč, ker se na koncu nekako kar izide... Midva nisva bila obremenjena s user posted image , ampak sva pač takrat, ko se nama je dalo, včasih na 2, včasih na 4 dni... pa je zgleda od te "sproščenosti" zneslo :)

Veliko črtic v 2007 vam želi  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
27.12.2006 8:35:12   
arneja
Pa še moje voščilo za 007: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem kar v našem jeziku, klomifenščini napisala user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
27.12.2006 13:18:14   
nemrak
Pozdravljene!!user posted image
Te dni pričakujem prvo user posted image  po ss. Imam že od včeraj rahle krče in upam, da res čimprej pride. No, danes je 29 dan od krvavitve (ss). Sem se pa odločila, da začnem z novo dozo klomifema. 2x mi je že uspelo zanositi z njim (upn in ss) in upam, da bo šlo tudi v tretje. user posted image  
Vsem želim čimveč user posted image user posted image !!!
Srečno novo leto!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
27.12.2006 13:48:22   
lana38
nemrak!user posted image user posted image
Seveda ti bo uspelo in upam,da bo tokrat vse OK.

Moji stranski učinki Klomifena pa danes niso tako strašni kot včeraj dopoldan. Že včeraj popoldan se je stanje malo izboljšalo. Se je telo izgleda navadilo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
27.12.2006 13:55:30   
Fargesia
Najprej en lep pozdrav in ČESTITKE GUPPY!

V petek se pridružim (PRVIČ) klomifenkam...me je malo strah, kako bodo moji jajčniki reagirali...upam pa seveda na najboljše (beri user posted image user posted image !).
Ker imam sindrom PCO in neredne mnstruacije, ne vem kdaj imam(če sploh) O...zanima pa me, če katera  ve, kdaj po prenehanju jemanja klomifena (5-9dan ciklusa) nastopi O?!

LEPE PRAZNIKE VAM ŽELIM!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
27.12.2006 14:15:57   
nemrak
Pozdravljena Maša82 user posted image user posted image !
Tudi jaz sem jedla K od 5-9 dne. Pri meni je O vedno nastopila 6 dan po zadnji tableti. Tako, da sva user posted image en večer prej. 2x sem tako zanosil.
Ni pri vseh enako, vendar v veliki večini je.
user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
27.12.2006 14:26:40   
Fargesia
Živijo! Berem vaše pogovore od prej in zdaj ne vem kaj storiti. 7 dni sem jedla Dabroston (po 2 tableti na dan)...šesti dan sem imela na hlačkah rjav izcedek in papir je bil roza-rdeč z malo sluzi. Danes je že malo več tega izcedka, ki je že bolj rdečkast ( malo). Zdaj pa ne vem ali naj štejem kot prvi dan ciklusa že tisti prvi izcedek ali ne. Dr Pušenjak mi je rekel da naj tako štejem. Kaj ve pravite?!

Da se še malo predstavim: Stara sem 24 let. Za otročka se trudiva 8 mesecev...niti ne vem če se lahko reče 8 mesecev, ker od julija nisem imela user posted image ...(user posted image  ) Po poklicu sem prof. razrednega pouka, tak da me vsak dan obkrožajo otroci (trenutno imamo počitnice).

< Sporočilo je popravil maša82 -- 27.12.2006 14:27:39 >

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
27.12.2006 21:58:43   
Ulaa*
Najprej cestitke vsem ki ste zagledale user posted image user posted image . Sama se nisem javila ze kar nekaj casa. Med tem sem neuspesno zakljucila 3 cikel klomifena in sedaj niti ne vem kaj naj naredim. Bom mogoce po novem letu malo poklicala g. Verjetno bo malo obupal nad mano im me poslal naprej. Ce mi lahko katera pove kaksni pregledi me cakajo bom zelo hvalezna. Lp

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
27.12.2006 22:40:44   
lučka 25
Lep pozdrav maša 82! Tudi jaz imam PCO sindrom in neredne user posted image . Tudi jaz sem pri zadnji user posted image  imela prvi dan rjav izcedek in ta ciklus bolj šibko a "dolgo" (6dni, ponavadi 4 dni)  user posted image . Pri G sem bila naročena za dogovor o nadaljnem zdravljenju, se pravi s klomifenom, ravno na 2 dan user posted image  in mi je rekel, da se šteje že rjav izcedek. Tako sem v ponedeljek zaključila s prvo škatlico.
Tudi jaz delam z otroki in sicer sem vzgojiteljica v vrtcu, kjer me otroci ves čas sprašujejo zakaj nimam dojenčka, kdaj ga bom imela (stari so 5,5 let in že malo več razmišljajo tudi o tem). Pa se kar navadiš, saj po 19 mesecih naj bi bil že čas.
Tudi jaz sem včeraj zastavila enako vprašanje kot ti, kateri dan po zadnji tableti nastopi O. Kot kaže je pri vsaki drugače a vseeno pravijo da v povprečju 6 ali 7 dan. Tako, da bova midvaše posebej veselo user posted image prav na silvestrovo oz. ob prihodu novega leta, ki upam, da bo srečno!!!! 
Pa veliko sreče ti želim.

(odgovor članu Ulaa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
28.12.2006 9:49:15   
lana38
Ulaa*!
Tudi jaz bom zdaj zaključila 3. krog s Klomifenom in imam 9.1. pregled pri G. Ko mi je dal Klomifen, je rekel, da bo potem čez 3 mesece videl, če bova še za 3 mesece dala Klomifen, ali pa me bo poslal na HSG ali HSC. Bom poročala, kako se je odločil.
LP

lana38

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
28.12.2006 17:00:22   
florita
Evo mene malo se vam javim punce zdaj sem na off ta mesec z vsem računanjem in štetjem , zdaj samo veselo po decembrsko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in bomo vidl kaj bo. Se javim po novem letu...upam da bomo trije do takrat no en v trebuščku, kjer ima gnezdo pripravljeno....

VSEM ŽELIM LEPE PRAZNIKE IN ČIM MANJ OBREMENJEVANJA GLEDE user posted image .

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
28.12.2006 19:45:37   
Fargesia
LUČKA 25!
Včeraj smo imeli novoletni koncert (igram prečno flavto) in sem že pred koncertom začutila, da prihaja njen čas(user posted image ). In danes zjutraj je prišla z velikim ognjemetom in še kar nič ne popušča. Ful sem vesela, da je prišla, da sem malo "spucam" tam spodaj, ker sem zadnjo imela 26.7.!!!!!
Jutri pa začnem papcat Klomifen...in v nove boje! Ta slivestrovo bo v znamenju user posted image user posted image user posted image ...JOJ KAKO BO MOJ user posted image VESEL!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil maša82 -- 28.12.2006 19:46:29 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
28.12.2006 20:58:29   
lučka 25
Maša 82!
Me veseli, da si končno dobila user posted image  in tako lahko pričela s klomifenom. A ni smešno, vsakič posebej si želiva, da vsaj ne bi prišla, sedaj sva je bili pa tako zelo veseli. Sedaj pa nama boji s pomočjo tablet le prinesejo pozitivne rezultate!!!!!!!!
Kot kaže imava še nekaj skupnega, saj sem (res da je bilo to pred nekaj leti) igrala pri orkestru in sicer klarinet. Sedaj pa le še občasno skupaj z dvema vzgojiteljicama ali sinom od sodelavke, pripravimo kašen koncert za otroke v vrtcu.

Mene pa danes že cel dan tišči okoli jajčnikov, kot da bi bili napihnjeni in me včasih kar malo boli. Ali so to že priprave na ovulacijo. Namreč je šele tretji dan po jemanju tablet. Zgleda bo novo leto res v znamenju user posted image user posted image user posted image  in potem upam, da tudi user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
28.12.2006 22:51:34   
Fargesia
Daj še enkrat preberi navodila za jemanje Klomifena...aja sej ti si jih že nehala jest, a ne? Pol ni nč...verjeten se ti telo pripravlja na ovulacijo. Hitro v posteljo in user posted image user posted image user posted image !!!
Jaz se grem pa zabubat, da mi bo toplo tam spodaj, ker je danes kr hudo...no je bilo tud že huje (tak da sem mogla it iz službe domov, ker tudi stati nisem mogla)...ah kaj čmo...takle mamo...user posted image

Želim ti, da po novem letu ugledaš user posted image user posted image !!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
29.12.2006 14:05:10   
Fargesia
Živijo Lučka 25!

Danes sem klicala v Leonišče in mi je tam prijazna sestra rekla, da moram štet dneve od prave krvavitve...se pravi da začnem papcat Klomifen na silvestrovo....upam da ne bo stranskih učinkov....Me je prašala, e je ornk krvavitev, pa sem rekla da je (s takim glasom da sem ji dala vedet, da tudi zelo boleča!), pa je rekla da je po hormonskih terapijah normalno da so bolj boleče user posted image .

Je kdaj katera bruhala po Klomifenu? Ali pa imela slabosti?! Jaz namreč od vsega NAJBOLJ sovražim prav bruhanje in me je tega prav strah.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
29.12.2006 20:22:32   
kaja80
lep pozdrav punce. Tudi jaz sem ta mesec začela z jemanjem klomifena. Upam da nama z njim rata. Čeprav sedaj ne vem kdaj pride O, bova pridna in upala na najboljš.
Moji stranski učinki so veliki vročinski valovi, ampak za preživet.

Jaz sem ga jemala 5-9 dan eno zjutri drugo zvečer. Gin. mi na UZ ni videla nič posebnega pa tudi svoje O sem imela, ampak 19 dan ciklusa. Ali ti lahko z UZ ugotovijo PCO?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
29.12.2006 21:01:51   
Fargesia
PCO lahko z UZ predvidijo oziroma ga "vidijo"...za potrditev pa moraš it na reiskave...Je pa razlika med sindromom PCO in PCO. Ne me vprašat kakšna, ampak je. Jaz imam sindrom PCO.user posted image

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
29.12.2006 22:41:59   
lučka 25
Kaja 80, tudi moji stranski učinki tablet so bili vročinski valovi, a niso bili tako hudi, mogoče malo bolj ponoči. Drugače pa je meni ginekolog na ultrazvoku opazil, da imam PCO oz. sumi na PCO sindrom. Vidi se pa tako, da so jajčniki kot črne sence na jajčnikih (kot luna) .To so folikli, ki se zalimajo na steno jajčnika, namesto da bi dozoreli in ob ovulaciji počili. PCO sindrom pa je na ultrazvoku viden kot PCO, vendar pa gre tu za to, da folikel še preden dozori poči in tako ne more priti do ovulacijo in to vsak ciklus. Včasih so mislili, da gre za hormonbsko motnjo, vendar gre za motnjo metabolizma, insulinsko motnjo, ki povzroča premočno delovanje moškega hormona v ženskem telesu in le-ta je povzročitelj prehitrega "poka" folikla. Ostali sindromi pa so tudi povečana telesna teža, akne, prevelika poraščenost, izpadanje las.
Maša 82, tebi pa za novo leto želim čim večji učinek klomifena in brez stranskih učinkov. Midva z user posted image  greva jutri za 3 dni na morje, malo romantike zganjat in user posted image  "delat", da bo rezultat silvesterske noči sredi januarja user posted image user posted image . user posted image

Zanima pa me, kako dolgi so ciklusu pri jemanju klomifena. Jaz sem zadnje čase sikluse dolge 40-46 dni. a se sedaj skrajšajo? Tise, ki imate podobne izkušnje, kako je pri vas?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
30.12.2006 15:19:29   
nemrak
No, pa je končno prišla user posted image , 33 dan po ss.
Tako v sredo začnem z novo dozo K. Upam, da se bo v tretje vse poklapalo.
Da bom zanosila in po user posted image  dočakala zdravega user posted image .
Prav tako želim vam vse mojim klomifenkam.
SREČNO IN ZDRAVO LETO 2007, POLNO NOVIH user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
30.12.2006 15:54:52   
lana38
nemrak ti boš z novim letom začela s Klomifenom, jaz bom pa imela O. Morda nama ti začetki obema, kaj prinesejo user posted image  in zdravega user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
30.12.2006 16:17:46   
nemrak
lanauser posted image
Tako se govori!! Samo verjeti morava v to. Boš videla, tudi midve bova kmalu srečkeuser posted image .
user posted image user posted image  LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
30.12.2006 16:47:08   
kaja80
lučka 25, hvala za izčrpen odgovor, potem verjetno nimam PCO, ker mi je ginekologinja naredila zadnjič UZ in je rekla, da je vse o.k.

Srečno novo leto vsem, naj se vam izpolnijo vse skrite želje

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
3.1.2007 16:47:58   
varja
Kje ste, drage klomifenke? A si letos ne bomo nič pisale? No, za mano je zelo zelo lep praznični teden, v katerem mi je uspelo skoraj čisto odmisliti tele problemčke z zanositvijo. Žal pa moram tudi povedati, da M pričakujem 5.1. in da jo že zelo konkretno čutim tako, da spet ne bo nič. Zdaj se moram naročiti pri dr. Rešu, da bomo videli, kako naprej...

Andreja, ali je pri tebi morda kaj več sreče? Kaj pa pri kateri drugi? Kako vam kaže?Pišite kaj!

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
3.1.2007 17:42:08   
Fargesia
Živijo še z moje strani!

31.12.2006 sem vzela prvi dve tableti Klomifena (PRVIČ SPLOH!)...in zvečer po večerji...vrtenje in grozna slabost...Od 22h do 23.50, ko mi je moj user posted image rekel naj grem ven na zrak...sva šla na balkon (SVEŽ LUFT!!!!) in tam dočakala novo leto. In potem je slabost popustila....drugi dan OK čez dan, zv ečer spet huda slabost...In tretji dan GROZNA SLABOST CEL DAN IN ZA POVRH ME JE ŠE GLAVA BOLELA! Danes (4.dan) se presenetljivo dobro počutim...sicer mi je še kar po malem slabo, ampak nič v primerjavi z včerajšnim dnem...Jutri zaključim z jemanjem Klomifena in v nove boje! user posted image user posted image user posted image

Je še katera imela take hude stranske učinke?

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?